Sabahtan beri gittigidiyorda japon stili botlara çizmelere bakıyorum yok bu kadar güzel şeyler yaa ama hepsi küçücük keşke ayaklarım biraz küçük olsaydı
oohoooo zeynep abla beni hissetmedi bile :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
bende yatıyom :çok üzgünüm:
ah bu arada sölemeyi unuttum bi aksilik olmazsa eğer 6 kasımdan itibaren haftasonları avukatlara ders vermeye başlıycakmış sende benmle geliceksin derslere sokucam dedi :) belki allah orda bide karşıma adam gibi birini çıkartır :)) sanırm artk bnmde hayatımda bişeyler güzel gitmeye başlıyo :)
bugün gezmeğe gittim tiramusular börekler paskalya kurabiye mercimek köftesim tam beş çeşit ikram çıkardılar vallahi bravo bana bu yaşa kadar yapmadığımı yaptım sadece 3 tane mercimek köftesi aldım çayımın yanına inşallah bu isteğim hiç bitmez
bu arad bugün de 2 mille lesliemi yaptım 3.günümdü alışmaya başladım 2 senedir spor yapmıyordum zorlanıyorum biraz tabiii
merhaba....opuyorumnanaktan
bugün işlerim yoğundu ancak gelebildim...geçmişe sonra bakarım...
kızlar az önce markete gittim..evden salata malzemesi getirmedim..bugün burdaki marketin manav reyonunda halk günü...Allahtan halk günüymüş yoksa nasıl olurdu acaba? akannehirakannehirakannehirgöbek salatayı kiloyla satıyolar ki taneyle satılan bişeyin kiloyla satıldığını ilk defa gördüm...ve kilosu 7 lira ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileyani durumdan bu kadar fırsatçı olunur...göbekten vazgeçtim kıvırcığa yöneldim minicik 1 kıvırcık 4 lira...akannehirakannehirakannehir Allahım kızlar ne yicez biz..bir salatamız vardı artık oda olmayacak sanırım...
domates salatalık aldım ...cokacimcoook
çok güzel, çok teşekkür ederim zeynep ablam...
bende mevlana şehrinden biri olarak, birde ben hz.mevlanadan bir söz eklemek istiyorum konumuza;
haa haaaay :roflol:
"NOT:bu arada zeynep abla sen terazi burcuna benziyorsun... doğru tahminmi???"
kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan
kendine çok iyi baaak zeynep ablammmŞeniz
Sana her şey yakışıyor bebeğimmmmm.....
Makyajın fazlası bile yakışmış benim güzel kardeşime......
NURSENAAAAAAA seni de bu yaşta böyle güzel görürüz inşallah....Galiba yaş almaktan korkuyorsun gibi geldi bana....Sakın korkma canım.Birtakım şanslı kadınlar yaş aldıkça dahada güzelleşir.Bkzn:YENA.......Zeynep 957......
Sende böyle olursun umarım.İnşallah......:teselli:Şeniz
evet ablacım allah yardımcın olsun allah sana sabırlar versin ben minicik bir çocukla bazen gün içerisinde dayanılmaz hale geliyorum .ettiğin duaların birgün karşılığını alacaksın ablacım .çok hırslandım birden inşallah ikili rakamlara inene kadar bu şevkim hiç kırılmaz .bende kendime inanamıyorum iki gündür gezmeğe gidiyorum ve yemiyorumbir başladın..tam başladın..bundan sonra seni senden başkası tutamaz..göreyim seni..bir aykadar önce olsa inanmazdım.o ikramlara hayır diyeceğine..hepimizin yaptığı bahanelere sığınacaktın..ama artık çok kararlı gördüm seni..
evet burda da bayağı fiyatlar arttı..ama orası kadar değil.ben bir yol buldum.pazar kapanırken gidiyorum.daha ucuz oluyor.birde ertesi gün pazarı olmayanlar elindekini daha ucuza çıkarıyor.bizin burda çok değişik bitkiler var.yörükler dağ bayır toplayıp getiriyor.satamadıklarını bir köşeye koyuyor.onları da topluyoruz.bazan da komşularla yürüyüşe çıkıyoruz..elimizde poşetlerle..ağaçların altında yeni yeni çıkan yabani semiz otları,yabani pancar,turp otu,ebegümeci kekik topluyoruz..bir öğün yemek yada salata tabiatın ikramı..
yine takıldım..alıntı yapamıorum..
BEYZUSUM..CANIM KANKİM...anladın sen onu..ne güzel bir duygu.biryerde seni düşünen anlıyan birilerinin olduğunu bilmek..
YENA'cığım kitap dedinmi akan sular durur.hiç mütevazı olmadığım bir alandır.9 yaşından beri okurum.hemde ne okumak.400 sayfalık bir kitap bir günlük iştir.yakınlarım da bana sürekli kitap alır.tüm komşularım ve arkadaşlrımda ki kitapları okudum.hala değişim yapıyoruz.çalışırken çok olanağımız vardı.hangi kitabı istiyorsak kütüphaneye bildirim yapıyorduk.hepsi anın da hazır.çok büyük bir kütüphanemiz vardı..ikiz kulelerde çalışırken..şimdi bir iki site var..ordan bulamayacağım kitapları okuyorum.her devir bir konu da derinleşiyorum..şimdi en çok tasavvuf ve dini felsefe kitapları..ibn-i arabinin 7 ciltli bir serisine şu an devam ediyorum..birde bir yol buldum..size tavsiye etmem.çok hızlı okuduğum için,marketlerde her gün gidip 20-30 sayfa okuyup bitirdiğim kitaplar var..beni tanıyorlar.3 okuyup birini alıyorum..
günaydın kızlar nedendir bilmem dünden beri asık bir suratla dolaşıyorum umarım bugün düzelir bu arada bugün 3. evlilik yıl dönümümüz şimdi düşünüyorum da 3 yıl ne çabuk geçti insan inanamıyor.
neyse dün eşimle karar verdik. hemen diyetisyenden randevu alacağım ve bir spor salonuna gideceğim çünkü 2 aydır aynı kilodayım aynı kiloda 2 aydır takıldığım yeter diye düşünüyorum
günaydın kızlar bu haftanın geri kalanından korusun beni allah :2:
pazartesi : müdürlüğü taşıdık taşınmayla geçti
salı : hastalandım
çarşamba: abim rahatsızlandı anjio oldu iyi şükür
Sabahtan beri gittigidiyorda japon stili botlara çizmelere bakıyorum yok bu kadar güzel şeyler yaa ama hepsi küçücük keşke ayaklarım biraz küçük olsaydı
billurcum çok sevindim senin için her şerde bir hayır vardır yazını okuyunca nişanlından ayrıldığına sevindim desem umarım bana kızmazsın önün çok açık allah gönlüne göre versin
evet yenacım devlet memuruyum (kız başka ne memuru var kisempatiksalakcinni)
bu arada perşembe .reğl oldum :)))))))
evet burda da bayağı fiyatlar arttı..ama orası kadar değil.ben bir yol buldum.pazar kapanırken gidiyorum.daha ucuz oluyor.birde ertesi gün pazarı olmayanlar elindekini daha ucuza çıkarıyor.bizin burda çok değişik bitkiler var.yörükler dağ bayır toplayıp getiriyor.satamadıklarını bir köşeye koyuyor.onları da topluyoruz.bazan da komşularla yürüyüşe çıkıyoruz..elimizde poşetlerle..ağaçların altında yeni yeni çıkan yabani semiz otları,yabani pancar,turp otu,ebegümeci kekik topluyoruz..bir öğün yemek yada salata tabiatın ikramı..
günaydın kızlar nedendir bilmem dünden beri asık bir suratla dolaşıyorum umarım bugün düzelir bu arada bugün 3. evlilik yıl dönümümüz şimdi düşünüyorum da 3 yıl ne çabuk geçti insan inanamıyor.
neyse dün eşimle karar verdik. hemen diyetisyenden randevu alacağım ve bir spor salonuna gideceğim çünkü 2 aydır aynı kilodayım aynı kiloda 2 aydır takıldığım yeter diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?