Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

oohoooo zeynep abla beni hissetmedi bile :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
bende yatıyom :çok üzgünüm:

canım ya .kıyamam ama bilgisayar topikte...ben değilim.tam açtım oturdum..geçmişe bakarken banyoda ses duydum..eşim kendi kendine kalkmış..biraz üstü başı kirlenmiş.hemen soydum.yıkadım.tıraş ettim.nerdeye yarım saat geçti.yorgun ıslak oturdum..kızlar eşim kendi kendine kalkmaya başladı benim işler arttı.yaramaz çocuklar gibi..her tarafı batırıyor.şimdilik laf anlaması zor.belki bir gün o da olur.yapma dediğini yine yapıyor...bazan acaba?özellikle mi? diye soruyorum...

çok sevindim canım..bak nasıl açılıyor önünde kapılar..demek o kapının kapanması lazımmış!bundan sonra nasıl olsa hedef belli..azim de var..kimse duramaz önünde.hak ettiğin mutluluklara ulaşman çok yakın..kutlarım seni..bir köşeye çekilip,'niye ben'triplerine girmeyip,hedef belirleyip,yoluna devam ettiğin için..düşen elbet kalkar,koşan varır...

bir başladın..tam başladın..bundan sonra seni senden başkası tutamaz..göreyim seni..bir aykadar önce olsa inanmazdım.o ikramlara hayır diyeceğine..hepimizin yaptığı bahanelere sığınacaktın..ama artık çok kararlı gördüm seni..

evet burda da bayağı fiyatlar arttı..ama orası kadar değil.ben bir yol buldum.pazar kapanırken gidiyorum.daha ucuz oluyor.birde ertesi gün pazarı olmayanlar elindekini daha ucuza çıkarıyor.bizin burda çok değişik bitkiler var.yörükler dağ bayır toplayıp getiriyor.satamadıklarını bir köşeye koyuyor.onları da topluyoruz.bazan da komşularla yürüyüşe çıkıyoruz..elimizde poşetlerle..ağaçların altında yeni yeni çıkan yabani semiz otları,yabani pancar,turp otu,ebegümeci kekik topluyoruz..bir öğün yemek yada salata tabiatın ikramı..

yanlış tahmin..aslında profiime baksan 21 ağustasu görürdün..başağa uzanan aslanım..yani pençeleri köreltilmiş,dişeri sökülmüş..kırılgan ama pes etmeyen,her zaman yeniden ve yine deyip daha güçlü başlangıç yapabilen(yalnız dominant anne ve kocanın arasında biraz zor.sürekli bunu nASIL KABULLENDİREİLİRİMLE GEÇEN hayat)çoğunu da becerdim..

kimin kankası olduğumuza bakkkkkkkkopuyorumnanaktan

yine takıldım..alıntı yapamıorum..
BEYZUSUM..CANIM KANKİM...anladın sen onu..ne güzel bir duygu.biryerde seni düşünen anlıyan birilerinin olduğunu bilmek..
YENA'cığım kitap dedinmi akan sular durur.hiç mütevazı olmadığım bir alandır.9 yaşından beri okurum.hemde ne okumak.400 sayfalık bir kitap bir günlük iştir.yakınlarım da bana sürekli kitap alır.tüm komşularım ve arkadaşlrımda ki kitapları okudum.hala değişim yapıyoruz.çalışırken çok olanağımız vardı.hangi kitabı istiyorsak kütüphaneye bildirim yapıyorduk.hepsi anın da hazır.çok büyük bir kütüphanemiz vardı..ikiz kulelerde çalışırken..şimdi bir iki site var..ordan bulamayacağım kitapları okuyorum.her devir bir konu da derinleşiyorum..şimdi en çok tasavvuf ve dini felsefe kitapları..ibn-i arabinin 7 ciltli bir serisine şu an devam ediyorum..birde bir yol buldum..size tavsiye etmem.çok hızlı okuduğum için,marketlerde her gün gidip 20-30 sayfa okuyup bitirdiğim kitaplar var..beni tanıyorlar.3 okuyup birini alıyorum..

evet ablacım allah yardımcın olsun allah sana sabırlar versin ben minicik bir çocukla bazen gün içerisinde dayanılmaz hale geliyorum .ettiğin duaların birgün karşılığını alacaksın ablacım .çok hırslandım birden inşallah ikili rakamlara inene kadar bu şevkim hiç kırılmaz .bende kendime inanamıyorum iki gündür gezmeğe gidiyorum ve yemiyorum

haşlama otlar değilmi ablacım hindiba turp otu arapsaçı......hepsi bir harika ben gerçi yağını bir ttalı kaşığı koyuyorum ama diyette olmasam döküyorsun üzerine bolca zeytinyağını ekmeğini batıra batıra yiyorsun hımmmmmmcokacimcoook benim anneannem giderdi. 4 yada 5 arkadaş ellerinde bıçakları çantaları ile 3 4 saat ot toplarlardı. şimdi ayakları tutmuyor çok lezzetli olur bizim köyünte otları sizin oralarda daha çok satılıyor daha güzellll sende misss gibi haşla haşla yeeee:lepi:

günaydın kızlar nedendir bilmem dünden beri asık bir suratla dolaşıyorum umarım bugün düzelir bu arada bugün 3. evlilik yıl dönümümüz şimdi düşünüyorum da 3 yıl ne çabuk geçti insan inanamıyor.
neyse dün eşimle karar verdik. hemen diyetisyenden randevu alacağım ve bir spor salonuna gideceğim çünkü 2 aydır aynı kilodayım aynı kiloda 2 aydır takıldığım yeter diye düşünüyorum

günayydınnn kızlar nasılsınız büyük kızı okula yolladım kavga döğüş off kıyafet beğenmiyo hanım 6 yaşında bide anne serhat diye bi oğlanın elini tuttum bişey olurmu diyo offf offf dedim niye öle dedin anne dedi keşke aşklar hep öle masum olsa dedim çok hoşuma gitti sonrada demez olaydım babaya koştu baba ben aşık olmuşum annem öle diyo demezmi benim adam anan zaten başka şey öğretmezki diye homurdandı opuyorumnanaktan allah herkeze mutlu bi yuva nasip etsin seviyom kocamıda kızlarımıda
bide ya bu beslenmeler bu kadar güzel olmak zorundamı sabah sabah çıtır çıtır sigara böreği kızarttık 2 dene yedim vallahii gece emziriryom gözüm dönüyo sabaha açlıktan neyse ben sporumu yapacağım amma 3 mil devam lesli ablacımla

günaydın kızlar bu haftanın geri kalanından korusun beni allah :2:
pazartesi : müdürlüğü taşıdık taşınmayla geçti
salı : hastalandım
çarşamba: abim rahatsızlandı anjio oldu iyi şükür

Günaydınnnnnn fıstıklarr...

Çok güzel fikir..:)vereliniortak

Mutlu seneler geçirin bir ömür boyu...
Diyetisyen iyi fikir,en azından daha bilinçlenirsin beslenme konusunda,işin aslı birde uygulamkta önemli...Ben mesela çok başarısızım o konuda..

Günaydın,abine geçmiş olsun...

Sen devlet memurumusun canım.?

billurcum çok sevindim senin için her şerde bir hayır vardır yazını okuyunca nişanlından ayrıldığına sevindim desem umarım bana kızmazsın önün çok açık allah gönlüne göre versin
evet yenacım devlet memuruyum (kız başka ne memuru var kisempatiksalakcinni)
bu arada perşembe .reğl oldum :)))))))

Son düzenleme:

Bilmem..Bende öğrenmek için sormuştum...:)

zeynep ablacım bende genelde oturduğum semtteki pazara giderim...iş çıkışı ne kadarına yetişebilirsem....bazen bişey kalmıyor...bazende eşe dosta akrabaya sipariş verip aldırıyorum....:)) pazarın bereketli olduğunu düşünüyorum ben...işyerindeki markete çıkmamın sebebi de...sabah otobüslerde elimde yemek taşımak zor oluyor diye hadi dedim birde salata malzemesi taşımayayım...evde yapıp getirsem öğlene kadar kalınca salatadan başka herşeye benziyor
çalıştığım semt çok pahalı...bende evden taşımak zorundayım mecburum...:kedi::kedi:

Evlilik yıldönümün kutlu olsun .Diyetisyen olayı çok önemli özelikle takıldığın ve motivenin azaldığında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…