Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok güzel canım .inşallah devamı gelir. yavaş verilen kilo çabuk alınmıyor zaten ne güzel herşeydende yiyerek zayıflıyorsun

ayak büyük olunca hem model bualamıyosun hemde pahalıda olsa buldunu alıyosun off topuklu giymek çok istemişimdir çivi topuk mesala ama nerde hayal gibi zaten iri yarıyım bide onu giydimmi kesin kırarım düz tabanda yürüyemiyom nerdeyse kilo aldıkça hantallaşıyo insan

Senin ayaklarında taraklımı derincim :uhm: 41 numara kolay bulunur tatlım gittigidiyorda vardır. pahalı oluyor büyük numara ayakkabı ya :çok üzgünüm: bak şu çizme çok hoş bir sitede buldum ama 120 TL topuklu ben bununla yürüyemem diye almadım ama almayı düşünen varsa msj atsın hangi siteden olduğunu söylüyim belki birinin işine yarar a.s
http://img35.imageshack.us/img35/5141/31345732zmu.jpg

bana annane modellerini gösteriyorlar ben giyermiyim onları yeni modeller çıkmış ne kadar güzel herbiri o çizmeler botlar onlarda 41 yok diğerlerinde var. benzaten çok topuklu giyemiyorum eşimle boy sorunundan dolayı zaten boyumda çok uzun ama modeli güzel olsun o çok önemli dediğin gibi zor buluyoruz hemde pahalı oluyor yazın kot etek almıştım 90 ytl ye hala içime oturuyor sanki niye o parayı verdiysem zayıflara göre 30 ytlye bile var bluz alıyorum kendime 60 ytl 70 ytl büük beden şık olduğu için .geçen gün ykm indirim yapmış 50ytlye 2 tane aldım hiç kaçırmadım artık aslında birinin fiyatı 50ydi ama çok bol şimdide diyete başladım aman yeterki zayıflıyayımda hediye veririm aldıklarımı

çok güzel canım .inşallah devamı gelir. yavaş verilen kilo çabuk alınmıyor zaten ne güzel herşeydende yiyerek zayıflıyorsun
Derin süpersin canım Sakın motiveni kaçırma böyle giderse yaza çok daha zayıf çıkıcan.İnşallah hep beraber incecik hanımlar olalım

ben zaten eşimden az bişey uzunum resimlerde dikkat ettiysen o yüzden evlendikten sonra topuklu giymiyorum canım düz olsa düşünürdüm .41 bile bulamıyorum canım burası küçük biryer olduğu için ama çok hoşmuş çizme

İnşalalh canım artık yeter yarın başla haftada bir gün istediğini ye ölçüyü kaçırmadan ben öyle yapıyorum pazar günü kahvaltıma yumurta ekliyorum akşamda canım ne istiyorsan bir porsiyon yiyorum bu arda bu pazar ne yiyeceğimi biliyorum kısır yazmışsın canım çekti vallahihoyyyt

Derin süpersin canım Sakın motiveni kaçırma böyle giderse yaza çok daha zayıf çıkıcan.İnşallah hep beraber incecik hanımlar olalım

sağol canım sende öyle iyi gidiyorsun seni okadar iyi anlıyorumki bende diyet yapardım bazen kaçırırdım tam uyamazdım okadar üzülürdümki hem bebek istiyorsun hemde tutmuyorsun boğazını diye kahrolurdum yedikten sonra dr çünki zayıflayacaksın diyordu hiç ilgisi yokmuş ama tabiii yinede spora giderken diyette iken hamile kaldım inş sende yaza bebişin karnında keyfini süreceksin ilkbaharda demiştin değilmi tedavin

Derincim dün ben gittigidiyordan çizmelere baktığımı yazmıştım 43 numaraya kadar var yazıyor kalıpları darmış sen 41 giyiyorsan 42 numarası sana olur 60 TLden başlıyor fiyatları 80-90a kadar var bence onlara bak çok güzel şeyler yaaa japonyadan geliyorlar galiba 15-20 gün sonra elinizde olur diyorlar artı kargo parası ödemiyorsun onlar veriyorlarmış kargo ücretini bence gittigidiyordan araştır arama butonuna japon yaz sonra bayan ayakkabı kısmını işaretle çıkıyorlar karşına birsürü rengarennnkkk çok güzeller yaaa :asigim:

Valla duygularımı çok iyi anlıyorsun birde acelem olduğu için daha çok kasıyorum kendimi raporumu alırsam en geç şubatta denenecek o zamana kadar ne verdim kar olucak artık o yüzden haftanın 6 günü leslie yapıyorum.:dance:

yarıı bekliyorum dört gözle evde baskül olmadığı için tartılamıyorum çünki ben dört 3 senedir sabah ilk işim basküle çıkmaktı şimdi bir tuhaf oldum çıkamıyorum yaaaa. meğerse yalnışmış.yarın inş kilo vermişimdir yoksa motivasyonumun düşmesinden korkuyorum kilo veremezsem

Az önce seda sayanın programına çıkan kadını gördünüzmü 45 kg vermiş 106dan 61e inmiş =)) anneme diyorumki 50 kg vereyim sedanın programına çıkacağım =))) hadi kızlar hep beraber verelim +90 topici olarak hepberaber çıkalım TV ye =))

Dışarıda güneş var bu havayı bidaha bulamam erzurumda saçlarımı yapayım güzel bir makyaj azıcık kendimi şımartayım sonra çıkıp gezeyim sonra sinema yaparım belki =)))
Ayhhh kopamadım sizden görüşürüz şekerler.

kızım uyandı yazamıyorum artık
baharcım küçük gelirse ayakkabı geri alıyolarmı çok güzelll bulamıyorum çünki
banucum allah gönlüne göre versin hadi az kalmış içindeki heyecanı tahmin edebiliyorum iki kez yaşadım tüp bebek olayını bıkmadan usanmadan bir daha deniyeceğim diyordum

yağmurgözlü canım seninle monti diyetini uyguluyoruz .ama sen takıldın uzun zamandır menülerinde çok güzel hiç kaçamak yapıyormusun
derincim ne olduysa bayramda oldu bilmiyorumkismiledahada toparlanamadım böyle lanet bir bünyem var iştekötükedihüsooysaki ne güzel her hafta gidiyordu gr da olsa... kaçamak yok canım...ama olmuyor olmuyorkötükedihüso benim bırakmaya hiç niyetim yok...aynen devam...bu yaştan sonra gelin olamam belki ama...şöyle çıtır bir kaynana olurum...:roflol::roflol::roflol:
ayağıma göre ayakkabı bulduğumda hazine bulmuş kadar seviniyorum..41 giyiyorum ama taraklı ayaklarım..her 41 olmuyor geniş modelde olursa rahat ediyorum..şimdi yeni bir mağaza buldum gaziosmanpaşa 500 evlerde...42 numaraya kadar ayakkabı var fantazi model bile yapmışlar..günlük giymeye aldım bir tane çok rahat hemde anneanne modeli değil.sositosositoüsten bantlı falan güzel yani 79 dedi 70 liraya aldım...bir tanede kışlık beğendim bir ara almam lazım ellerinde kalmıyormuş...gittiğimde bot veya çizme varmı sorucam yıllar oldu bot çizme giymeyeli benim sorunum ayak bileklerimde ayaktan oluyor ama bilekten geçmiyor...artık bende nasıl takıntı olduysa sokakta gördüğüm bütün bayanların ayaklarına bakar oldum...ince bileklere hastayımkötükedihüsokötükedihüso

banucum canım Allah hayırlısıyla gönlündekini kucağına versin :Saruboceq:

Ami canımn sağol inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…