evet allahın izniyle başladım başlayalı haftada 1kg 1 kg gidiyo kalori takibi tam benlikmiş onu öğrendim bugün sabahta 105 gördüm tartıda kilom düşünce yeniden kalori ihtiyacımı öğrenip ona göre 1000 kalori eksiğini yiyeceğim allahın izniyle
baharcım bende ayakkabıyı 41 giyiyorum bugün bütün mağazaları dolaştım yine bulamadım gçen sene polariste bulmuştum bir tane onunla geçireceğim artık kışı .halbuki bot çizme istiyorum ama yok yok
baharcım bende ayakkabıyı 41 giyiyorum bugün bütün mağazaları dolaştım yine bulamadım gçen sene polariste bulmuştum bir tane onunla geçireceğim artık kışı .halbuki bot çizme istiyorum ama yok yok
ayak büyük olunca hem model bualamıyosun hemde pahalıda olsa buldunu alıyosun off topuklu giymek çok istemişimdir çivi topuk mesala ama nerde hayal gibi zaten iri yarıyım bide onu giydimmi kesin kırarım düz tabanda yürüyemiyom nerdeyse kilo aldıkça hantallaşıyo insan
Derin süpersin canım Sakın motiveni kaçırma böyle giderse yaza çok daha zayıf çıkıcan.İnşallah hep beraber incecik hanımlar olalımçok güzel canım .inşallah devamı gelir. yavaş verilen kilo çabuk alınmıyor zaten ne güzel herşeydende yiyerek zayıflıyorsun
Senin ayaklarında taraklımı derincim :uhm: 41 numara kolay bulunur tatlım gittigidiyorda vardır. pahalı oluyor büyük numara ayakkabı ya :çok üzgünüm: bak şu çizme çok hoş bir sitede buldum ama 120 TL topuklu ben bununla yürüyemem diye almadım ama almayı düşünen varsa msj atsın hangi siteden olduğunu söylüyim belki birinin işine yarar a.s
http://img35.imageshack.us/img35/5141/31345732zmu.jpg
Aynı şeyden bahsediyoruz kilotakibi.com ben hazirandan beri rejimdeyim uygulamadığım şey kalmadısenin bahsettiğin şeyide ramazan başlamadan önce yapıyordum günü -400 , -500 kaloriyle kapatıyordum yediğimden çok spor yapıyordum. 1400-1500 arası yiyordum ona döneceğim bende kalorisine göre yiyordum birşeyleri kalorisi çoksa o kadar kalori yakamam diye yemiyordum -tatlicadiarzu-
Önce banunun 1 haftada 4 kg verdiren rejimini yapacağım sonra kalori hesabına dönerim günlük menümü çorba,yoğurt,salata,meyve ve sebze yemeklerinden oluşturacağım. Dengeli beslenmeyle zamana yayacağım zayıflamamı. Haftada 1 kg gayet güzel inşallah olur :Saruboceq:
Derin süpersin canım Sakın motiveni kaçırma böyle giderse yaza çok daha zayıf çıkıcan.İnşallah hep beraber incecik hanımlar olalım
sağol canım sende öyle iyi gidiyorsun seni okadar iyi anlıyorumki bende diyet yapardım bazen kaçırırdım tam uyamazdım okadar üzülürdümki hem bebek istiyorsun hemde tutmuyorsun boğazını diye kahrolurdum yedikten sonra dr çünki zayıflayacaksın diyordu hiç ilgisi yokmuş ama tabiii yinede spora giderken diyette iken hamile kaldım inş sende yaza bebişin karnında keyfini süreceksin ilkbaharda demiştin değilmi tedavin
derincim ne olduysa bayramda oldu bilmiyorumkismiledahada toparlanamadım böyle lanet bir bünyem var iştekötükedihüsooysaki ne güzel her hafta gidiyordu gr da olsa... kaçamak yok canım...ama olmuyor olmuyorkötükedihüso benim bırakmaya hiç niyetim yok...aynen devam...bu yaştan sonra gelin olamam belki ama...şöyle çıtır bir kaynana olurum...:roflol::roflol::roflol:yağmurgözlü canım seninle monti diyetini uyguluyoruz .ama sen takıldın uzun zamandır menülerinde çok güzel hiç kaçamak yapıyormusun
ayağıma göre ayakkabı bulduğumda hazine bulmuş kadar seviniyorum..41 giyiyorum ama taraklı ayaklarım..her 41 olmuyor geniş modelde olursa rahat ediyorum..şimdi yeni bir mağaza buldum gaziosmanpaşa 500 evlerde...42 numaraya kadar ayakkabı var fantazi model bile yapmışlar..günlük giymeye aldım bir tane çok rahat hemde anneanne modeli değil.sositosositoüsten bantlı falan güzel yani 79 dedi 70 liraya aldım...bir tanede kışlık beğendim bir ara almam lazım ellerinde kalmıyormuş...gittiğimde bot veya çizme varmı sorucam yıllar oldu bot çizme giymeyeli benim sorunum ayak bileklerimde ayaktan oluyor ama bilekten geçmiyor...artık bende nasıl takıntı olduysa sokakta gördüğüm bütün bayanların ayaklarına bakar oldum...ince bileklere hastayımkötükedihüsokötükedihüsobaharcım bende ayakkabıyı 41 giyiyorum bugün bütün mağazaları dolaştım yine bulamadım gçen sene polariste bulmuştum bir tane onunla geçireceğim artık kışı .halbuki bot çizme istiyorum ama yok yok
Valla duygularımı çok iyi anlıyorsun birde acelem olduğu için daha çok kasıyorum kendimi raporumu alırsam en geç şubatta denenecek o zamana kadar ne verdim kar olucak artık o yüzden haftanın 6 günü leslie yapıyorum.:dance:
derincim ne olduysa bayramda oldu bilmiyorumkismiledahada toparlanamadım böyle lanet bir bünyem var iştekötükedihüsooysaki ne güzel her hafta gidiyordu gr da olsa... kaçamak yok canım...ama olmuyor olmuyorkötükedihüso benim bırakmaya hiç niyetim yok...aynen devam...bu yaştan sonra gelin olamam belki ama...şöyle çıtır bir kaynana olurum...:roflol::roflol::roflol:
ayağıma göre ayakkabı bulduğumda hazine bulmuş kadar seviniyorum..41 giyiyorum ama taraklı ayaklarım..her 41 olmuyor geniş modelde olursa rahat ediyorum..şimdi yeni bir mağaza buldum gaziosmanpaşa 500 evlerde...42 numaraya kadar ayakkabı var fantazi model bile yapmışlar..günlük giymeye aldım bir tane çok rahat hemde anneanne modeli değil.sositosositoüsten bantlı falan güzel yani 79 dedi 70 liraya aldım...bir tanede kışlık beğendim bir ara almam lazım ellerinde kalmıyormuş...gittiğimde bot veya çizme varmı sorucam yıllar oldu bot çizme giymeyeli benim sorunum ayak bileklerimde ayaktan oluyor ama bilekten geçmiyor...artık bende nasıl takıntı olduysa sokakta gördüğüm bütün bayanların ayaklarına bakar oldum...ince bileklere hastayımkötükedihüsokötükedihüso
banucum canım Allah hayırlısıyla gönlündekini kucağına versin :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?