Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

derin bahettıgın dıyete benzer bır dıyet yapıyorum bıraz farklı ama.eger aclıga dayanamıyorum her ıstedıgımde yemek yemek ıstıyorum dıyorsan benım yaptıgım dıyetı onerırım.2 hafta oldu baslayalı 5 kılo verdım sımdıden.sana kısaca anatayım dıyetımı gunde ıstedıgın vakıt ıstedıgın kadar ıstersen 9 ogun et-balık-tavuk-yumurta-peynır-(yagda kızartabılıyorsun yag serbest) yıyorsun.ben en basta ılk gunlerde doymuyordum 8-9 ogun yıyordum ama sımdı azıcık yesende doyuruyor ama bunların dısındakıler cay dahıl yasak.cayı sevmedıgım ıçın zor olmadı yarından ıtıbaren yanı 2. haftadan sonrada ayırma dıyetıne gırıyorum (karbonhıdrad rejımı deneyımlerınız bolumunde anlatılıyor) gunde 50 karbonhıdratı gecmeyen yıne proteının serbest oldugu dıyete baslayacagım bu sekılde ayda 4 yada 5 kılo verıyorsun daha once denedım 3 ayda 18 kılo verdım sende yapmak ıstersen yardım edebılırım.sorun olursa sorabılırsın

Haklısın canım ama eşim geç geliyor oda beni bekle beraber yiyelim deyince kalıyorum.Bende napcam bilmiyorum valla

Ben senin yerinde olsam kocama duygu sömürüsü yapardım :) Bence kendinden feragat ediyorsun. Senin bir an önce kilo vermen hem seni mutlu edecek hem de bebeğiniz bir an önce gelecek. Bir de bu açıdan yaklaş bence :)

Ben de böyle güzel bir elbiseyi gönlümce giydiğimi hatırlamıyorum. Hep bir yerlerimi gizleme derdindeyim. Bu elbisenin birebir aynısını istemiyorum ama bu tarz bir elbise düşünüyorum. Altına bol pantolon kesinlikle olmaz bence de . Daha kilol gösterir. Düğüne kadar daha zaman var. O zamana kadar biraz daha kilo veririm inşallah.

Keşke :çok üzgünüm: Kaç düğün geldi geçti istediğim gibi yaşımın gerektirdiği gibi eğlenemedim :a015:

Derincim çok sıkı diyet yapma. Eğer kendini çok zorlarsan bundan daha kötü sonuçlar olur. Canın bir şey çektiğinde sonraya ertelemeden biraz tat. Zamanla biriktirirsen daha acı bir şekilde çıkıyor senden :çok üzgünüm:

İyi akşamlar hanımlar......
Bugünkü menüm

SABAH: 2 İnce dilim beyaz ekmek,peynir,kaşar,domates,biber,salatalık
ARA: 1 Muz
ÖĞLE: 4 Grissini,1.5 bardak ayran (muz yediğim için ceza)
AKŞAM: 1 tabak yağsız ıspanak,3 kaşık yoğurt
ARA: Belli değil....

Muz yediğin için neden ceza veriyorsun ki kendine? Bence çok güzel bir gün geçirmişsin alkisalkisalkis

Bugün gittim alışverişimi yaptım en geç cumartesi başlıyorum banunun diyetine 6 gün sürüyordu zaten haftaya cumaya tartılırım. Yarın akşam kızlarla buluşacağız kesin birşeyler götürürüm diye yarın başlamıyım dedim.
Kısır yaptım akşamüstü 1 tabak kısır yedim. Ama canım sıkkın annem yağ şişesinin kapağını iyi kapatmamış bende alınca yere düştü paramparça oldu bütün yağ halıda ve üstümde acayip sinirim bozuldu yediğim kısırdanda birşey anlamadım. Canım sıkılıyoooooooo...

BEYZUS'um bence az yemişsin..Birde neden ıspanağı yağzsız yapıyorsun bir sebebi varmı..??

Bugün yediklerim...

SABAH:
2 dilim köy ekmeğiyle kaşarlı tost,salatalık,maydanoz,çayyyyyyyyy..:))

ÖĞLEN,

Tavuk dönerli dürüm,1 ayran. ( Kızımla öğlen arasında baş başa yemeğe gittik..)

ARA,
Yarım dilim kepek ekmek,1 domates,1 bardak zero-cola..

AKŞAM,
6 kaşık nohut,4 kaşık yoğurt,salata

ARA,

1 nar yiyeceğim..

2 kupa yeşilçay..

2 saat yürüyüş..

Bugün özellikle öğleden sonra çok acıktım..Sanki günlerce birşey yememişim gibi gözüm döndü açlıktan...Elim ayağım titremeye başladı..:))

Benimde canım çok sıkılıyor...

Muz yediğin için neden ceza veriyorsun ki kendine? Bence çok güzel bir gün geçirmişsin alkisalkisalkis
Sağol canım.....
Muz için neden ceza biliyormusun?Hep diyet listelerindeki meyva yeyin ama muz,incir ,üzüm yok kalıbının beynime işlemesinden.Aslında bu gün düşük kalorili beslendim muz hakkımdı ama beynim öyle demiyor.....Maalesef bunu kafamdan silemediğim için listeme de ceza diye yazdım.

BEYZUS'um bence az yemişsin..Birde neden ıspanağı yağzsız yapıyorsun bir sebebi varmı..??

Ispanağı ve diğer tüm sebze yemeklerini kendim için pişiriyorum ve bol soğan ile havuç katıyorum içine lezzetli olsun diye..Soğan ve havucun karbonhidrat değeri yüksek diye yağ katıp kaloriyi yükseltmek istemiyorum;ama içine etsu bulyon atıyorum.Etsularda malum yağ var;bu yeter diye düşünüyorum.......

BEYZUSÇUM pazı seviyorsan eğer..ben çok sevdiğim bir şekli söyleyeyim..

Pazıyı soğanla kavurduktan sonra,biraz konserve mısır ekleyip öyle yiyorum çok güzel oluyor..:))
MAdem havuç yiyosun,değişik olur buda..
mucksssssssss..

ya arkadaslar bugun sınır oldum bır arkadasım var 45 kılo var yok devamlı elınde cikulata yıyıp duruyor kac tana yedın dıye sordum bu bugun 8. cıkulatam dedı yuh dedım ya ben bır tane yesem ne hale gelıyorum sen sekız tane yıyorsun.bazen haksızlık dıye dusunuyorum yaaaa tabı benden daha hareketlı bır kız ama yınede ne bıleyım ınsan hayal ederya yesem yesem hıc sısmanlamasam dıye ıste canlı ornegı o .insan kıskanıyo halıyleakannehir cok fesat gordum kendımı

Çok severim pazıyı canım.Ne güzel bir tarif..Denerim hemen..Teşekkürler.
Gerçekten haksızlık yani....8 tane yemeyi hayal etsek kilo alırız biz...-tatlicadiarzu-

ya eşim baklava almış ama inat ettim yemeyeceğim bugünlük kalorim dolmadı ama ye-me-yece-ğim eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
neyse bugünkü menüm ve kalorileri
YEDİKLERİMİN LİSTESİ
21/10/2010 Perşembe
Kahvaltı 514 cal.
gözleme 1 ad. 490 cal.
domates 0.5 tane 7 cal.
marul 50 gr. 7 cal.
tere 50 gr. 10 cal.
İlk Ara Ogun 120 cal.
elma 2 ad. 120 cal.
Öğle Yemeği 656 cal.
pirinç pilavı 1 por. 320 cal.
köfte 0.5 por. 125 cal.
yoğurt (yağlı) 200 gr. 190 cal.
domates 0.5 tane 7 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
marul 20 gr. 3 cal.
İkinci Ara Öğün -
Akşam Yemeği 176 cal.
yoğurt (az yağlı) 200 gr. 126 cal.
mandalina 1 ad. 50 cal.
TOPLAM KALORİ 1466 cal.

Yasafatçım hep söylüyorum yine söyleyeyim..Benim eşim ve ailesi öyle..

Örneğin eşimin kızkardeşi günde litrelerce kola içer,makarna,pilav ne olursa olsun 3-4 dilim ekmek yerler...

Mesela bugün akşam yemekte nohut pilav vardı bizde..Eşim nohutunu ekmeğini bana bana bir güzel yedi,sonra pilavını yedi,üzerine pekmez yedi yine ekmeğini banarak...

Ve benden çok zayıf...evet haksızlık hemde çok büyük haksızlık...benneyaptımki

Eşin mi :bbo: eee bekar yazıyor kafamçokkarıştı

güzelim ben evli ve 2 çocuğum var ilk başta üye çabuk olayım diye hızlı hızlı yapmadım hiçde dikkat de etmedim ama öğrenciyim hemde çalışan bir öğrenci

Aaa hiç haberim yok demek 2 tanede çocuğun var :1shok: ee kaç yaşındasın boyun kaç senin :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…