bir anda gözüm döndü resmen ne olduğunu anlayamadım içim kazınıyor ancak okadar hasarla kapatabildim .benide zaten çevre bu kadar kamçıladı.
canım şu an montignac diyeti yaptığım için beyaz un ve şeker tamamen yasak çorba bile şehriyede un olduğu için diyet ürünler sadece protein sebze meyva sabah kahvaltısında 3 dilim ekmek yiyebiliyorsun okadar birde her öğünde süt ürünü almak zorundasın peynir süt yoğurt bu kadar nescafede kahvede yasak .zor dayanıyorum kaç gündür ama bugün sade türk kahvesi içeceğim
Haklısın canım ama eşim geç geliyor oda beni bekle beraber yiyelim deyince kalıyorum.Bende napcam bilmiyorum valla
sanki biraz kabarık basen kısmı daha kilolu göstermesin seni altına dar bi pantolaon giymen lazım üstü bol altıda bol olunca daha kilolu duruyoruz bide boyumuz ddaha kısa gözüküyo amma böyle elbiseler görünce ağlıyasım geliyo ne genç kızlığımda ne evlenince 32 yıldır yani hiç böyle elbise giyemedim zayıflayınca böyle olmasa bile bildiğin şu penye elbiselerden vücuda oturanlardan okadar giymek isterimki altınada diz kapağına kadar çizme tabii :gitme:
en büyük taavsiyem hacı hurması ve kuru incir acayip kesiyo tatlı ihtiyacını bende abur cubur tiryakisiyim çareyi böyle buldum
Kargo ücretini sen ödeyerek geri iadesini yapabiliyorsun derincim olumunekankayizsmile
Bence gayet güzel olur çok şıkmış rengi falan keşke zayıf olsakta boleroya pantolona gerek kalmadan kullanabilsek bu tarz elbiseleri :çok üzgünüm:
bir anda gözüm döndü resmen ne olduğunu anlayamadım içim kazınıyor ancak okadar hasarla kapatabildim .benide zaten çevre bu kadar kamçıladı.
canım şu an montignac diyeti yaptığım için beyaz un ve şeker tamamen yasak çorba bile şehriyede un olduğu için diyet ürünler sadece protein sebze meyva sabah kahvaltısında 3 dilim ekmek yiyebiliyorsun okadar birde her öğünde süt ürünü almak zorundasın peynir süt yoğurt bu kadar nescafede kahvede yasak .zor dayanıyorum kaç gündür ama bugün sade türk kahvesi içeceğim
İyi akşamlar hanımlar......
Bugünkü menüm
SABAH: 2 İnce dilim beyaz ekmek,peynir,kaşar,domates,biber,salatalık
ARA: 1 Muz
ÖĞLE: 4 Grissini,1.5 bardak ayran (muz yediğim için ceza)
AKŞAM: 1 tabak yağsız ıspanak,3 kaşık yoğurt
ARA: Belli değil....
İyi akşamlar hanımlar......
Bugünkü menüm
SABAH: 2 İnce dilim beyaz ekmek,peynir,kaşar,domates,biber,salatalık
ARA: 1 Muz
ÖĞLE: 4 Grissini,1.5 bardak ayran (muz yediğim için ceza)
AKŞAM: 1 tabak yağsız ıspanak,3 kaşık yoğurt
ARA: Belli değil....
Bugün gittim alışverişimi yaptım en geç cumartesi başlıyorum banunun diyetine 6 gün sürüyordu zaten haftaya cumaya tartılırım. Yarın akşam kızlarla buluşacağız kesin birşeyler götürürüm diye yarın başlamıyım dedim.
Kısır yaptım akşamüstü 1 tabak kısır yedim. Ama canım sıkkın annem yağ şişesinin kapağını iyi kapatmamış bende alınca yere düştü paramparça oldu bütün yağ halıda ve üstümde acayip sinirim bozuldu yediğim kısırdanda birşey anlamadım. Canım sıkılıyoooooooo...
Sağol canım.....Muz yediğin için neden ceza veriyorsun ki kendine? Bence çok güzel bir gün geçirmişsin alkisalkisalkis
BEYZUS'um bence az yemişsin..Birde neden ıspanağı yağzsız yapıyorsun bir sebebi varmı..??
Ispanağı ve diğer tüm sebze yemeklerini kendim için pişiriyorum ve bol soğan ile havuç katıyorum içine lezzetli olsun diye..Soğan ve havucun karbonhidrat değeri yüksek diye yağ katıp kaloriyi yükseltmek istemiyorum;ama içine etsu bulyon atıyorum.Etsularda malum yağ var;bu yeter diye düşünüyorum.......
Çok severim pazıyı canım.Ne güzel bir tarif..Denerim hemen..Teşekkürler.
BEYZUSÇUM pazı seviyorsan eğer..ben çok sevdiğim bir şekli söyleyeyim..
Pazıyı soğanla kavurduktan sonra,biraz konserve mısır ekleyip öyle yiyorum çok güzel oluyor..:))
MAdem havuç yiyosun,değişik olur buda..
mucksssssssss..
ya arkadaslar bugun sınır oldum bır arkadasım var 45 kılo var yok devamlı elınde cikulata yıyıp duruyor kac tana yedın dıye sordum bu bugun 8. cıkulatam dedı yuh dedım ya ben bır tane yesem ne hale gelıyorum sen sekız tane yıyorsun.bazen haksızlık dıye dusunuyorum yaaaa tabı benden daha hareketlı bır kız ama yınede ne bıleyım ınsan hayal ederya yesem yesem hıc sısmanlamasam dıye ıste canlı ornegı o .insan kıskanıyo halıyleakannehir cok fesat gordum kendımı
ya arkadaslar bugun sınır oldum bır arkadasım var 45 kılo var yok devamlı elınde cikulata yıyıp duruyor kac tana yedın dıye sordum bu bugun 8. cıkulatam dedı yuh dedım ya ben bır tane yesem ne hale gelıyorum sen sekız tane yıyorsun.bazen haksızlık dıye dusunuyorum yaaaa tabı benden daha hareketlı bır kız ama yınede ne bıleyım ınsan hayal ederya yesem yesem hıc sısmanlamasam dıye ıste canlı ornegı o .insan kıskanıyo halıyleakannehir cok fesat gordum kendımı
ya eşim baklava almış ama inat ettim yemeyeceğim bugünlük kalorim dolmadı ama ye-me-yece-ğim eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
neyse bugünkü menüm ve kalorileri
YEDİKLERİMİN LİSTESİ
21/10/2010 Perşembe
Kahvaltı 514 cal.
gözleme 1 ad. 490 cal.
domates 0.5 tane 7 cal.
marul 50 gr. 7 cal.
tere 50 gr. 10 cal.
İlk Ara Ogun 120 cal.
elma 2 ad. 120 cal.
Öğle Yemeği 656 cal.
pirinç pilavı 1 por. 320 cal.
köfte 0.5 por. 125 cal.
yoğurt (yağlı) 200 gr. 190 cal.
domates 0.5 tane 7 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
marul 20 gr. 3 cal.
İkinci Ara Öğün -
Akşam Yemeği 176 cal.
yoğurt (az yağlı) 200 gr. 126 cal.
mandalina 1 ad. 50 cal.
TOPLAM KALORİ 1466 cal.
Eşin mi :bbo: eee bekar yazıyor kafamçokkarıştı
güzelim ben evli ve 2 çocuğum var ilk başta üye çabuk olayım diye hızlı hızlı yapmadım hiçde dikkat de etmedim ama öğrenciyim hemde çalışan bir öğrenci
Aaa hiç haberim yok demek 2 tanede çocuğun var :1shok: ee kaç yaşındasın boyun kaç senin :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?