Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaaa güzel diyette et yemekte sıkar insanı ben bir haftadır hindi yiyorum bak şimdi hindi gibi düşünüyorumeyvahedigeldismile

İmkanlar el verse ben 1 hafta boyunca zorlanmadan et yerim ama çok zor yapacağım bu durumda :)

Ben hindi etini hiç sevmem delikafadulden

Sen iyi dayanıyorsun kaydirigubbakcemile3

Olsun ya napıcan ama bu hafta hiç kaçırmaki bu ödül sayılsın.

Üzme kendini canım,oda haftalık kaçamağın olsun...haftada bir kaçamak günü ilan ediyorum herkes uymak zorunda ...:roflol: :roflol: :roflol:

Çok iyi gidiyorsun hiiç pişmanlık duyma...

inanki şu an ağlıyordum yenacım güldürdün beni Şeniz
kızım çok üzdü bugün yine beni misafir istemiyor çığlık çığlığa ağladı misafirer olduğu sürece kendni yerlere attı hep. biz çok misafirperveriz babası ile neden böyle yapıyor anlamıyorum zaten normaldede çok huysuz ama...bende stresten tatlıları götürdüm:gitme:
ve az önce uyudu yine çığlık çığlığa birde diyetim bozuldu diyede ağlıyordum inanki bir hafta ne çektim aç açç şimdi niye yedin diye kendime söyleniyordum iyiki varsınız kendme geldim ne güzel topik böyle haftada birgün herşey serbest.:lepi:

İmkanlar el verse ben 1 hafta boyunca zorlanmadan et yerim ama çok zor yapacağım bu durumda :)

Ben hindi etini hiç sevmem delikafadulden

Sen iyi dayanıyorsun kaydirigubbakcemile3

Çok şükür bu gece sondu pazartesi farklı bir diyete başlıyorum ben senin diyeti 5 sene önce yaptım 3 ayda 30 kilo verdim ama şimdi o diyet zor geliyor meyva falan yok ya ondan bari insan tatlı isteyince meyva yiyor.

Hemen hemen her zayıf insan öyle düşünüyor...Yaz başıydı eşimin annesinin balkonundayız akşam bir kaç kadın yürüyor,görümcem diyoki,kışın yiyorlar yiyorlar yazında yürüyorlar,ne saçma..

Hiiç bişey diyemedim ama çok üzüldüm,uzun süre sus pus oldum...:gitme:

Şimdi kel alaka olacak ama tv de varmısın yokmusun yayınlanıyor aklıma geldi.
Yaz başında şişlide bir çamaşırcının vitrinine erkek alt çamaşırı koymuşlar.
Çamaşırın üstünde mavi bir kutu resmi ve üzerinde bir yazı
''Büyük hissediyorum;aç dersen açarım'':1shok::1shok::1shok:
Tövbe tövbe ne günlere kaldık.Biz alt çamaşırları çamaşır ipine sermekten çekiniyoruz milletin aklı nelere çalışıyor..

Ay canım sakın üzülme öyle abartılıda yememişsin biz kiloluyuz diye kaçamak yapmıycazmı eğer yarına düzgün gidersen kilo olmaz zaten 1 günde 7000 kalori alman lazımmışki 1 kilo alasın yani çokta üzülme ben haftada bir ekstra yediğimde pzt tartıda hep eksik çıkarım

Arkadaşlarıma diyetteyim demeye bile çekinir oldum, yürüyüş yaparken de çevreden geçenler pis pis sırıtıp kendi aralarında konuşuyorlar boshayallersmile Ne konuştuklarını tahmin edebiliyorum :tomato:Bunlar kaderimiz olmamalı, değiştirmeliyiz. Bu durumu değiştirebilmek için de herkesin içinde gerekirse sosis bile yiyeceğim kaydirigubbakcemile3

Unutmadan söyleyeyim, oraya gelirsem o görümceni balkonda aşşşağğı tekmeylen atıveririm valla, ters tarafıma denk gelmesin, yarama tuz basmasın öyle klava:sositososito

Ne diyelim o çamaşırcıya yuh kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hiç sorma ya aynen evimizin önünde yürüyüş yolu var sıskalar yüzünden çıkmadım ondan yürüyüş bantı aldım her beni gördüklerinde pıspısfısfıs ben artık kimseye diyette olduğumu söylemiyorum sonrası insanın canını acıtıyorlar.mafoldumben

hakettim canım dayağı iyice vurki belki bir daha yemem okadar 1 dilim ye kalkiştealsanaalsanasmile arada dayanamayıp hep bozuyoruz işte bir haftadır neler çıkmadıki karşıma hep tuttum kendimi bugün tutamadım işte:teselli:
şamişi ne ben anlayamadım nasıl bi yemek:1shok:
canım şam tatlıda derler irmikle yapılır şuruplu tatlı hemde lmaz:

yok canım yemeklerim çok iyidi ama aradaki tatlı beni mahvetti dediğim gibi yarım sattlik leslie belki kurtarır beni yarın devam çünki ben aylardı haftasonu hep bozuyordum ama bu hafta sonu bozmak yok bugünki tatlılar hariç

:roflol: :roflol: :roflol:

Hiç zorlanmadan rahatlıkla atabilirsin kıl kadar kendisi..

Ben yürümeyi çok severim..Onları pek takmıyorum..Ne derlerse desinlerde dışarı çıkmaya vaktim yok..

EEE bak ne güzel karar vermişsin artık üzme kendini sporda yapmışsın :1rolleyes:

Yıllar önce bir tv programında''İst'un bir çok yerine yürüme yolları yapıldı halk spora yöneldi ne güzel'' gibisinden nitelikli bir konuşma eşliğinde yürüyüş yapanları gösteriyorlar.
Şişman bir hanıma sordular neden yürüyüş yapıyorsunuz diye.
Kadının cevabı''BEN TİPSİZİM YA ZAYIFLAMAK İÇİN YÜRÜYORUM''Güzel de bir kadın gencecik.Çok üzüldüm yıllar geçti unutamıyorum.Talihsiz kadına şişman olduğu için tipsiz olduğu belletilmiş zavallı da kabullenmiş.
Nefret ediyorum bu tür düşünen insanlardan.kötükedihüsokötükedihüsoklava:klava:

Derin şambali diyorlar burda onumu yedin..??

Şimdi irmikle diyince hatırladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…