Yaaa güzel diyette et yemekte sıkar insanı ben bir haftadır hindi yiyorum bak şimdi hindi gibi düşünüyorumeyvahedigeldismile
çok üzgünüm diyetim bozuldu:gitme:yediğim 3 dilim şamişi ilealsanaalsanasmile
sabah
buğday ekmekli tost dom salt ıhlamur
öğle nohut yemeği salata yoğurt
ikindi 3 yemek kaşığı mantı yarım dilim şamişi (misafirler yerken dayanamadım yarımdı yarımdı derken toplamda 3 dilim yemişimdir ikindiden sonra en sevdiğim tatlıdır dayanamdım yine)klava: klava:
akşam
5 kaşık nohut yemeği salata
gün içerisinde yediklerim azdı ama o tatlılar nasıl olacak merak ediyorum.ama ben diyet bozuldu diye bırakmayacağım .yarın aynen devammmmm ve ilk defa simisiz bir pazar kahvaltısı yiyeceğim.yarın çeyrek simit yiyecektim ama ceza olarak eşime sabah bana simit alma dedimalsanaalsanasmile
bir hafta kaçamak yapmadan durabildim yazık bana ben her zaman kilolu olarak yaşayacağım demekki:gitme:
Olmadı Derin ....Bu söz hiç yakışmadı.Bu kadar gayretten sonra hep şişman kalacağını nasıl düşünürsün canım.Üzülme sakın bu da senin bu haftaki kaçamağın olsun.Yarın fazla hareket ve sporla yediğin tatlıyı eritirsin...ŞenizŞeniz[/QUOTE]Açlıktandır canım.Benim açlıktan uykum kaçar.Hadi git yat iyi geceler...[QUOTEBu nasıl bir metabolizmadır yaawww akşama kadar gözümden uyku akıyordu akşam olsun uyuyım diyordum şimdi uykudan zerre kalmadı :uhm: öfff bazen kendimden bile sıkılıyorum ha.
sabah
ikindi 3 yemek kaşığı mantı yarım dilim şamişi (misafirler yerken dayanamadım yarımdı yarımdı derken toplamda 3 dilim yemişimdir ikindiden sonra en sevdiğim tatlıdır dayanamdım yine)klava: klava:
akşam
gün içerisinde yediklerim azdı ama o tatlılar nasıl olacak merak ediyorum.ama ben diyet bozuldu diye bırakmayacağım .yarın aynen devammmmm ve ilk defa simisiz bir pazar kahvaltısı yiyeceğim.yarın çeyrek simit yiyecektim ama ceza olarak eşime sabah bana simit alma dedimalsanaalsanasmile
bir hafta kaçamak yapmadan durabildim yazık bana ben her zaman kilolu olarak yaşayacağım demekki:gitme:
Üzme kendini canım,oda haftalık kaçamağın olsun...haftada bir kaçamak günü ilan ediyorum herkes uymak zorunda ...:roflol: :roflol: :roflol:
Çok iyi gidiyorsun hiiç pişmanlık duyma...
İmkanlar el verse ben 1 hafta boyunca zorlanmadan et yerim ama çok zor yapacağım bu durumda :)
Ben hindi etini hiç sevmem delikafadulden
Sen iyi dayanıyorsun kaydirigubbakcemile3
Herkes bir şeyler yerken ben de meyve yiyeyim bari diyorum, meyve götürüyorum ama inan o bile garip kaçıyor kaydirigubbakcemile3 Mandalina ya da portakal tarzı şeyler götürmem zaten, herkese bir dilim verince bana kalmıyor :roflol:
Salamı, sosisi ekmek arası yapıp götürsem sorun değil ama düşünsene herkesin içinde elimde sosis kemiriyorum. Kendimi öyle hayal edince bile gülesim geldi sempatiksalakcinni:roflol:
İnsanlar bazen zaten yemişsin yiyeceğini sen günlerce aç kalsan da olur ya da biraz da depolarındakileri ye der gibi bakıyorlar ohaoldumsmile Çekiniyorum kafamçokkarıştı
sabah
akşam
Olmadı Derin ....Bu söz hiç yakışmadı.Bu kadar gayretten sonra hep şişman kalacağını nasıl düşünürsün canım.Üzülme sakın bu da senin bu haftaki kaçamağın olsun.Yarın fazla hareket ve sporla yediğin tatlıyı eritirsin...ŞenizŞeniz[/QUOTE]
Açlıktandır canım.Benim açlıktan uykum kaçar.Hadi git yat iyi geceler...[QUOTE
ablacım inanki o yazıyı ağlayarak yazdım yukarıdada bahsettiğim gibi çok zor ve yorucu birgün geçirdim kızım hiç durmadı bende strese girdiğim zaman kaçamak yapıyorum ona çok üzüldüm birhafta boyunca ne kadar hırslıydım bugün ne yapttın diye kendime çok kızdım çokŞeniz:teselli:
Olsun ya napıcan ama bu hafta hiç kaçırmaki bu ödül sayılsın.
inanki şu an ağlıyordum yenacım güldürdün beni Şeniz
kızım çok üzdü bugün yine beni misafir istemiyor çığlık çığlığa ağladı misafirer olduğu sürece kendni yerlere attı hep. biz çok misafirperveriz babası ile neden böyle yapıyor anlamıyorum zaten normaldede çok huysuz ama...bende stresten tatlıları götürdüm:gitme:
ve az önce uyudu yine çığlık çığlığa birde diyetim bozuldu diyede ağlıyordum inanki bir hafta ne çektim aç açç şimdi niye yedin diye kendime söyleniyordum iyiki varsınız kendme geldim ne güzel topik böyle haftada birgün herşey serbest.:lepi:
Hemen hemen her zayıf insan öyle düşünüyor...Yaz başıydı eşimin annesinin balkonundayız akşam bir kaç kadın yürüyor,görümcem diyoki,kışın yiyorlar yiyorlar yazında yürüyorlar,ne saçma..
Hiiç bişey diyemedim ama çok üzüldüm,uzun süre sus pus oldum...:gitme:
Şimdi kel alaka olacak ama tv de varmısın yokmusun yayınlanıyor aklıma geldi.
Yaz başında şişlide bir çamaşırcının vitrinine erkek alt çamaşırı koymuşlar.
Çamaşırın üstünde mavi bir kutu resmi ve üzerinde bir yazı
''Büyük hissediyorum;aç dersen açarım'':1shok::1shok::1shok:
Tövbe tövbe ne günlere kaldık.Biz alt çamaşırları çamaşır ipine sermekten çekiniyoruz milletin aklı nelere çalışıyor..
ablacım inanki o yazıyı ağlayarak yazdım yukarıdada bahsettiğim gibi çok zor ve yorucu birgün geçirdim kızım hiç durmadı bende strese girdiğim zaman kaçamak yapıyorum ona çok üzüldüm birhafta boyunca ne kadar hırslıydım bugün ne yapttın diye kendime çok kızdım çokŞeniz:teselli:
Üzülmekte haklısın yavrum ama insanız makina değiliz ki düğmemize basılınca duralım..
1 hafta boyunca sıkı diyet yaptın;bir anda görünce de canın çekti bu çok doğal.Ben de sıkı diyetlerin sonunda bir takım şeylere saldırıyorum sonra da üzülüyorum.Hepimizin başına geliyor..Yediklerimiz 24 saat sonra yağ olarak depolanıyormuş bu yüzden yarın çok dikkat eder protein ağırlıklı beslenirsin tatlılar yağ olmaz.Üzülme artık.a.s.:1hug:
Arkadaşlarıma diyetteyim demeye bile çekinir oldum, yürüyüş yaparken de çevreden geçenler pis pis sırıtıp kendi aralarında konuşuyorlar boshayallersmile Ne konuştuklarını tahmin edebiliyorum :tomato:Bunlar kaderimiz olmamalı, değiştirmeliyiz. Bu durumu değiştirebilmek için de herkesin içinde gerekirse sosis bile yiyeceğim kaydirigubbakcemile3
Unutmadan söyleyeyim, oraya gelirsem o görümceni balkonda aşşşağğı tekmeylen atıveririm valla, ters tarafıma denk gelmesin, yarama tuz basmasın öyleklava:sositososito
hakettim canım dayağı iyice vurki belki bir daha yemem okadar 1 dilim ye kalkiştealsanaalsanasmile arada dayanamayıp hep bozuyoruz işte bir haftadır neler çıkmadıki karşıma hep tuttum kendimi bugün tutamadım işte:teselli:Önce bir döveyimklava: klava: klava:
Bunlar diyetini bozduğun içindi :)) Şimdi de biraz seveyim, kıyamam :1huglumunekankayizsmile
Ben de diyeti bozdum hem de çok kötü bir şekilde ohaoldumsmileohaoldumsmile
Ama yarın yeni bir gün, tekrar başlayacağım :))
Sen kendi cezanı vermişsin zaten, yarın simit yok mesela kaydirigubbakcemile5
O yüzden çok üzme kendini :)
canım şam tatlıda derler irmikle yapılır şuruplu tatlı hemdeşamişi ne ben anlayamadım nasıl bi yemek:1shok:
Ay canım sakın üzülme öyle abartılıda yememişsin biz kiloluyuz diye kaçamak yapmıycazmı eğer yarına düzgün gidersen kilo olmaz zaten 1 günde 7000 kalori alman lazımmışki 1 kilo alasın yani çokta üzülme ben haftada bir ekstra yediğimde pzt tartıda hep eksik çıkarım
Üzülmekte haklısın yavrum ama insanız makina değiliz ki düğmemize basılınca duralım..
1 hafta boyunca sıkı diyet yaptın;bir anda görünce de canın çekti bu çok doğal.Ben de sıkı diyetlerin sonunda bir takım şeylere saldırıyorum sonra da üzülüyorum.Hepimizin başına geliyor..Yediklerimiz 24 saat sonra yağ olarak depolanıyormuş bu yüzden yarın çok dikkat eder protein ağırlıklı beslenirsin tatlılar yağ olmaz.Üzülme artık.a.s.:1hug:[moral verdin ablacım vallahi bir haftadır karşıma neler geldi okadar tuttumki kendimi okadar istekliydim kilo vermek için bugün zayıf anıma denk geldi işte Şeniza.s.
Şimdi kel alaka olacak ama tv de varmısın yokmusun yayınlanıyor aklıma geldi.
Yaz başında şişlide bir çamaşırcının vitrinine erkek alt çamaşırı koymuşlar.
Çamaşırın üstünde mavi bir kutu resmi ve üzerinde bir yazı
''Büyük hissediyorum;aç dersen açarım'':1shok::1shok::1shok:
Tövbe tövbe ne günlere kaldık.Biz alt çamaşırları çamaşır ipine sermekten çekiniyoruz milletin aklı nelere çalışıyor..
Arkadaşlarıma diyetteyim demeye bile çekinir oldum, yürüyüş yaparken de çevreden geçenler pis pis sırıtıp kendi aralarında konuşuyorlar boshayallersmile Ne konuştuklarını tahmin edebiliyorum :tomato:Bunlar kaderimiz olmamalı, değiştirmeliyiz. Bu durumu değiştirebilmek için de herkesin içinde gerekirse sosis bile yiyeceğim kaydirigubbakcemile3
Unutmadan söyleyeyim, oraya gelirsem o görümceni balkonda aşşşağğı tekmeylen atıveririm valla, ters tarafıma denk gelmesin, yarama tuz basmasın öyleklava:sositososito
Hiç sorma ya aynen evimizin önünde yürüyüş yolu var sıskalar yüzünden çıkmadım ondan yürüyüş bantı aldım her beni gördüklerinde pıspısfısfıs ben artık kimseye diyette olduğumu söylemiyorum sonrası insanın canını acıtıyorlar.mafoldumben
hakettim canım dayağı iyice vurki belki bir daha yemem okadar 1 dilim ye kalkiştealsanaalsanasmile arada dayanamayıp hep bozuyoruz işte bir haftadır neler çıkmadıki karşıma hep tuttum kendimi bugün tutamadım işte:teselli:
canım şam tatlıda derler irmikle yapılır şuruplu tatlı hemdelmaz:
yok canım yemeklerim çok iyidi ama aradaki tatlı beni mahvetti dediğim gibi yarım sattlik leslie belki kurtarır beni yarın devam çünki ben aylardı haftasonu hep bozuyordum ama bu hafta sonu bozmak yok bugünki tatlılar hariç
Hiç sorma ya aynen evimizin önünde yürüyüş yolu var sıskalar yüzünden çıkmadım ondan yürüyüş bantı aldım her beni gördüklerinde pıspısfısfıs ben artık kimseye diyette olduğumu söylemiyorum sonrası insanın canını acıtıyorlar.mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?