- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Afiyet olsun canım.Kendini nasıl iyi hissedersen öyle yap.Bu misafirler çok düzen bozuyor diyet açısından.Allah yokluklarını göstermesin tabii....kızlar merhaba dun aksam mısafırlerım vardı gırememıstım
benım dıyet metodumda bır ögunde kacırırsam dıgerınde dengelemek olucak cunku bu sekılde kendımı daha ıyı hıssedıyorum ıkı gundur sabah kahvaltımı mısır gevregıyle yapıyorum sonra elma mısafırım oldugundan aksam yemegını 2 dılım börek bır dılım tatlıyla yaptım yatarkende sut ıctım okdr.bugunse öğlene dgru uyandım kahvaltıdan snra ara öğunde yogurt aksamsa peynırlı makarna yedım afıyet olsun kılo olmasın hepınızı öpuyorum
Yaaa öylemi diyorsun,rahtladım ama biraz..
Ama dilim büyüktü biraz..kaydirigubbakcemile3
Bol karbonhidreat ağırlıklı kötü bir menüm var ama yinede paylaşayım...
SABAH,
2 dilim köy ekmeği,beyaz peynir,krem peynir,4 zeytin,domates,maydanoz,çay
ARA,
1 mandalin
ÖĞLEN,
1 diilim kepek ekmek üzerine KEREM krem peynir ( reklam kuşağı kaydirigubbakcemile3)
ARA,
Bir dilim browni,filitre kahve
AKŞAM,
1 porsiyon sebzeli bulgur,domates
2 kupa yeşil çay
30 dk.yürüyüş..
Kızım krem peynir veya üçgen peynir çok sever,ara ara alırız...
Geçende birinden BİM de satılan KEREM marka krem peynirlerin çok lezzetli olduğunu duymuştum,dün aldım.abi o ne lezzet nefisti hem fiyatı uygun...:)
Bak kerem peynir dedin canım çekti Yenaaa... Evet adı garip insan alırken bu yenmez falan diyor ama tadı çok güzel. Ben BİMdeki bütün ürünleri tek geçiyorum süt ve süt ürünleri çok güzel hemde kokusuz. Erzurumda marka olmayan hiçbirşey yenmez çünkü herşey kokuyor.
Bende akşam 2 mandalina yedim amannn ilk gün kasmıyım dedim nolcaaakkk temmuza daha çooooook vaarr veririm 30 kilocuk
Bak kerem peynir dedin canım çekti Yenaaa... Evet adı garip insan alırken bu yenmez falan diyor ama tadı çok güzel. Ben BİMdeki bütün ürünleri tek geçiyorum süt ve süt ürünleri çok güzel hemde kokusuz. Erzurumda marka olmayan hiçbirşey yenmez çünkü herşey kokuyor.
Bende akşam 2 mandalina yedim amannn ilk gün kasmıyım dedim nolcaaakkk temmuza daha çooooook vaarr veririm 30 kilocuk
Ooooo topikimin çoğu burda.9 Kişiyiz şu anda...
Çayım hazır hatunlar.Buyrun buyrun......
Beyzusum benim çayım açık ve şekersiz olsun lütfen...Mmmmm mis gibi kokuyor, kokusu buraya kadar geldi doğrusu...Yanında bisküvi neyin varmı...kaydirigubbakcemile3
Hazır diyetimi bozmuşken şöyle 2 şekerli bir çayını içmek harika olurdu kaydirigubbakcemile3
Temmuz ayının özelliği ne? :)) Özel bir gün mü var bayanssulusmileopuyorumnanaktan
Senin çayımı içmen de benim için harika olurdu....Hazır diyetimi bozmuşken şöyle 2 şekerli bir çayını içmek harika olurdu kaydirigubbakcemile3
Allah iyiliğini versin bak neler getirdin şimdi aklıma.Biz de çocukken 2 kare bisküvinin arasına lokum koyup yerdik.Ne mücevher olacağımız belliymiş...Ben artık birşey içmek istemiyooorruummmm yutkunma sorunu yaşamaya başladım :sinifsinif: ben o çaya bisküvi doğrayıp bebek maması yapsam yesem sempatiksalakcinni ahhh ahhhh çocukluğum geldi gözümün önüne :roflol:
5 gün boyunca sadece et yenen bir diyet var. Çok uzun zaman boyunca yapılması önerilmiyor ama ben kısa bir süre için yani 5 gün için yapacağım sporla birlikte. Sonuçları sizlerle paylaşırım. Kaç kilo vereceğimi merak ediyorum kaydirigubbakcemile2 Sonra tekrar sağlıklı listelere dönerim opuyorumnanaktan
Yenacım bisküvi yiyince çayı şekersiz içmenin anlamı kalmadı kaydirigubbakcemile3 Yattı balık yan gider, gel sen şu çayı da 2 şekerli yapalım olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3
Doğumgünüm temmuzda sempatiksalakcinni ama bununla bir alakası yok tabi sempatiksalakcinni Samsuna taşınacağız Allah izin verirse :Saruboceq: samsuna yeni bir ben olarak gitmek istiyorum yeni şehir,yeni insanlar yeni iş yeni arkadaşlar ve belki de yeni bir aşk :asigim:
Temmuz ayının özelliği ne? :)) Özel bir gün mü var bayanssulusmileopuyorumnanaktan
5 gün boyunca sadece et yenen bir diyet var. Çok uzun zaman boyunca yapılması önerilmiyor ama ben kısa bir süre için yani 5 gün için yapacağım sporla birlikte. Sonuçları sizlerle paylaşırım. Kaç kilo vereceğimi merak ediyorum kaydirigubbakcemile2 Sonra tekrar sağlıklı listelere dönerim opuyorumnanaktan
Esprüüüüü yaptım..Hiiç yermiyim öyle şeyler..:roflol: :roflol:
Beyzusum benim çayım açık ve şekersiz olsun lütfen...Mmmmm mis gibi kokuyor, kokusu buraya kadar geldi doğrusu...Yanında bisküvi neyin varmı...kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?