Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bak kerem peynir dedin canım çekti Yenaaa... Evet adı garip insan alırken bu yenmez falan diyor ama tadı çok güzel. Ben BİMdeki bütün ürünleri tek geçiyorum süt ve süt ürünleri çok güzel hemde kokusuz. Erzurumda marka olmayan hiçbirşey yenmez çünkü herşey kokuyor.
Bende akşam 2 mandalina yedim amannn ilk gün kasmıyım dedim nolcaaakkk temmuza daha çooooook vaarr veririm 30 kilocuk

Afiyet olsun canım.Kendini nasıl iyi hissedersen öyle yap.Bu misafirler çok düzen bozuyor diyet açısından.Allah yokluklarını göstermesin tabii....
Yaaa öylemi diyorsun,rahtladım ama biraz..
Ama dilim büyüktü biraz..kaydirigubbakcemile3

Görmezden gel dediiiiiiiimmmmm.....Biliyorsun stres browniden daha kötü sonuçlar yaratıyor.Rahat ol....(Ben de Allahım ben de rahat olayım...)

Ben listede diyetin bozulmasına neden olacak bir şey göremedim, browni de dahil Keşke her gün böyle beslenebilsek zaman kilo derdimiz kalmazdı :) Güzel bir liste canım :1hug:

Ooooo topikimin çoğu burda.9 Kişiyiz şu anda...
Çayım hazır hatunlar.Buyrun buyrun......

Son düzenleme:

Temmuz ayının özelliği ne? :)) Özel bir gün mü var bayanssulusmileopuyorumnanaktan

Pardon canım yaa..Üzüldüm şimdi canın çekti diye..
Doğuda keçi ve koyun sütü ağırlıklı yapılıyor peynirler yoğurtlar muhtemelen ondan kokuyordur ..

Birde çubuk yerine ekmek yemen seni geç acıktırır...

Hazır diyetimi bozmuşken şöyle 2 şekerli bir çayını içmek harika olurdu kaydirigubbakcemile3

Ben artık birşey içmek istemiyooorruummmm yutkunma sorunu yaşamaya başladım :sinifsinif: ben o çaya bisküvi doğrayıp bebek maması yapsam yesem sempatiksalakcinni ahhh ahhhh çocukluğum geldi gözümün önüne :roflol:

5 gün boyunca sadece et yenen bir diyet var. Çok uzun zaman boyunca yapılması önerilmiyor ama ben kısa bir süre için yani 5 gün için yapacağım sporla birlikte. Sonuçları sizlerle paylaşırım. Kaç kilo vereceğimi merak ediyorum kaydirigubbakcemile2 Sonra tekrar sağlıklı listelere dönerim opuyorumnanaktan

Beyzusum benim çayım açık ve şekersiz olsun lütfen...Mmmmm mis gibi kokuyor, kokusu buraya kadar geldi doğrusu...Yanında bisküvi neyin varmı...kaydirigubbakcemile3

Beyzusum benim çayım açık ve şekersiz olsun lütfen...Mmmmm mis gibi kokuyor, kokusu buraya kadar geldi doğrusu...Yanında bisküvi neyin varmı...kaydirigubbakcemile3

Yenacım bisküvi yiyince çayı şekersiz içmenin anlamı kalmadı kaydirigubbakcemile3 Yattı balık yan gider, gel sen şu çayı da 2 şekerli yapalım olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3

Temmuz ayının özelliği ne? :)) Özel bir gün mü var bayanssulusmileopuyorumnanaktan

Doğumgünüm temmuzda sempatiksalakcinni ama bununla bir alakası yok tabi sempatiksalakcinni Samsuna taşınacağız Allah izin verirse :Saruboceq: samsuna yeni bir ben olarak gitmek istiyorum yeni şehir,yeni insanlar yeni iş yeni arkadaşlar ve belki de yeni bir aşk :asigim:

Hazır diyetimi bozmuşken şöyle 2 şekerli bir çayını içmek harika olurdu kaydirigubbakcemile3
Senin çayımı içmen de benim için harika olurdu.... Allah iyiliğini versin bak neler getirdin şimdi aklıma.Biz de çocukken 2 kare bisküvinin arasına lokum koyup yerdik.Ne mücevher olacağımız belliymiş...
Dayanman çok zor olmazmı..Bildiğim kadarıyla tüm öğünlerde et yemek gerekiyor.Et seviyorsan sorun değil tabii..Bunu uygulayan ve iyi kilo verenler varmış.(topiklerine bakmıştım)Umarım sende de işe yarar.Yalnız bıraktıktan sonrası çok önemli...

Yenacım bisküvi yiyince çayı şekersiz içmenin anlamı kalmadı kaydirigubbakcemile3 Yattı balık yan gider, gel sen şu çayı da 2 şekerli yapalım olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3

Esprüüüüü yaptım..Hiiç yermiyim öyle şeyler..:roflol: :roflol:

Yeni başlangıçları severim :asigim: Bana da yeni yeni başlangıçlar lazım kaydirigubbakcemile3 Kelebekim, inşallah o zamana kadar istediğin gibi bir SEN olursun olumunekankayizsmile

Saf protein diyetini söylüyorsun benimde yapmayı düşündüğüm bir diyet ama önümüzdeki ay yaparım ancak. Hatta KH diyeti topicindeki bir bayan bu saf proteini yaptı regli dönemindeyken 1 haftada 6 kg verdi ben şok olmuştum valla :1shok: denemeye değer sempatiksalakcinni

Deriiiiin nasıl geçti günün...

Esprüüüüü yaptım..Hiiç yermiyim öyle şeyler..:roflol: :roflol:

Ağız tadıyla karşılıklı 2 şekerli çaylarımızı içeçektik :)) Bak espriymiş, yalan oldu çaylar kaydirigubbakcemile3

Siz gelirseniz; anında markete bir telefon...Browniler evde canım.Yeter ki siz gelin.Hatta büyük fedakarlık yapar grissini bile ikram ederim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…