- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Yeni başlangıçları severim :asigim: Bana da yeni yeni başlangıçlar lazım kaydirigubbakcemile3 Kelebekim, inşallah o zamana kadar istediğin gibi bir SEN olursun olumunekankayizsmile
Saf protein diyetini söylüyorsun benimde yapmayı düşündüğüm bir diyet ama önümüzdeki ay yaparım ancak. Hatta KH diyeti topicindeki bir bayan bu saf proteini yaptı regli dönemindeyken 1 haftada 6 kg verdi ben şok olmuştum valla :1shok: denemeye değer sempatiksalakcinni
Ağız tadıyla karşılıklı 2 şekerli çaylarımızı içeçektik :)) Bak espriymiş, yalan oldu çaylar kaydirigubbakcemile3
Senin çayımı içmen de benim için harika olurdu....
Allah iyiliğini versin bak neler getirdin şimdi aklıma.Biz de çocukken 2 kare bisküvinin arasına lokum koyup yerdik.Ne mücevher olacağımız belliymiş...
Dayanman çok zor olmazmı..Bildiğim kadarıyla tüm öğünlerde et yemek gerekiyor.Et seviyorsan sorun değil tabii..Bunu uygulayan ve iyi kilo verenler varmış.(topiklerine bakmıştım)Umarım sende de işe yarar.Yalnız bıraktıktan sonrası çok önemli...
1 haftada 6 kg mı? :bbo:
Ben çok geç olmadan başlayayım aklinialirimsmile
Benim sorunum hafta içi dışarıdayken yiyecek bir şey bulamamak sempatiksalakcinni
Simit bile yiyemiyorum ki ne kalmış protein yemeye sengözlerimebaksanab
kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmileÇaylar gerçek,püsküüt yalan..:))))):içelim:
Dayanıklıyım, dayanmasına dayanırım da dışarıdayken saf proteini nerden bulacağım boshayallersmile Biraz zorlayacak gibi. ohaoldumsmile
Salam,sosis at çantaana yada köfte kızart ya da tavuk baget diycem ama kaydirigubbakcemile3 yazarken bile gülesim geldi çantadan çıkarmışsın elinde baget geziyorsun yok o olmadı sempatiksalakcinni
Dayanıklıyım, dayanmasına dayanırım da dışarıdayken saf proteini nerden bulacağım boshayallersmile Biraz zorlayacak gibi. ohaoldumsmile
çok üzgünüm diyetim bozuldu:gitme:yediğim 3 dilim şamişi ilealsanaalsanasmile
sabah
buğday ekmekli tost dom salt ıhlamur
öğle nohut yemeği salata yoğurt
ikindi 3 yemek kaşığı mantı yarım dilim şamişi (misafirler yerken dayanamadım yarımdı yarımdı derken toplamda 3 dilim yemişimdir ikindiden sonra en sevdiğim tatlıdır dayanamdım yine)klava: klava:
akşam
5 kaşık nohut yemeği salata
gün içerisinde yediklerim azdı ama o tatlılar nasıl olacak merak ediyorum.ama ben diyet bozuldu diye bırakmayacağım .yarın aynen devammmmm ve ilk defa simisiz bir pazar kahvaltısı yiyeceğim.yarın çeyrek simit yiyecektim ama ceza olarak eşime sabah bana simit alma dedimalsanaalsanasmile
bir hafta kaçamak yapmadan durabildim yazık bana ben her zaman kilolu olarak yaşayacağım demekki:gitme:
Ben acıkmaya başladım en iyisi uyumak sabah erken kalkıp lesliemi arttırmam lazım zaten.
Herkeşlere iyi geceler diliyorum dualarınızda benide unutmayın ben hepimize dua ediyorum.
Yarın pazar diye geç kalmayın canım sıkılıyor topicte tek başıma
sabah
ikindi 3 yemek kaşığı mantı yarım dilim şamişi (misafirler yerken dayanamadım yarımdı yarımdı derken toplamda 3 dilim yemişimdir ikindiden sonra en sevdiğim tatlıdır dayanamdım yine)klava: klava:
akşam
gün içerisinde yediklerim azdı ama o tatlılar nasıl olacak merak ediyorum.ama ben diyet bozuldu diye bırakmayacağım .yarın aynen devammmmm ve ilk defa simisiz bir pazar kahvaltısı yiyeceğim.yarın çeyrek simit yiyecektim ama ceza olarak eşime sabah bana simit alma dedimalsanaalsanasmile
bir hafta kaçamak yapmadan durabildim yazık bana ben her zaman kilolu olarak yaşayacağım demekki:gitme:
sabah
akşam
Ben acıkmaya başladım en iyisi uyumak sabah erken kalkıp lesliemi arttırmam lazım zaten.
Herkeşlere iyi geceler diliyorum dualarınızda benide unutmayın ben hepimize dua ediyorum.
Herkes bir şeyler yerken ben de meyve yiyeyim bari diyorum, meyve götürüyorum ama inan o bile garip kaçıyor kaydirigubbakcemile3 Mandalina ya da portakal tarzı şeyler götürmem zaten, herkese bir dilim verince bana kalmıyor :roflol:
Salamı, sosisi ekmek arası yapıp götürsem sorun değil ama düşünsene herkesin içinde elimde sosis kemiriyorum. Kendimi öyle hayal edince bile gülesim geldi sempatiksalakcinni:roflol:
İnsanlar bazen zaten yemişsin yiyeceğini sen günlerce aç kalsan da olur ya da biraz da depolarındakileri ye der gibi bakıyorlar ohaoldumsmile Çekiniyorum kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?