Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yeni başlangıçları severim :asigim: Bana da yeni yeni başlangıçlar lazım kaydirigubbakcemile3 Kelebekim, inşallah o zamana kadar istediğin gibi bir SEN olursun olumunekankayizsmile

İnşalllaaaaaahhhhhhhhhhhh :Saruboceq: hergece dua ediyorum Allah kabul etsin inşallaaah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde zayıflasın zayıflamak isteyen herkim varsaaa :Saruboceq:

1 haftada 6 kg mı? :bbo:

Ben çok geç olmadan başlayayım aklinialirimsmile
Benim sorunum hafta içi dışarıdayken yiyecek bir şey bulamamak sempatiksalakcinni
Simit bile yiyemiyorum ki ne kalmış protein yemeye sengözlerimebaksanab

Dayanıklıyım, dayanmasına dayanırım da dışarıdayken saf proteini nerden bulacağım boshayallersmile Biraz zorlayacak gibi. ohaoldumsmile

Evet çalışan insanın rejim yapması çok zor :umursamaz: onun için hazır işsizken zayıflayayım diyorum aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

Dayanıklıyım, dayanmasına dayanırım da dışarıdayken saf proteini nerden bulacağım boshayallersmile Biraz zorlayacak gibi. ohaoldumsmile

Salam,sosis at çantaana yada köfte kızart ya da tavuk baget diycem ama kaydirigubbakcemile3 yazarken bile gülesim geldi çantadan çıkarmışsın elinde baget geziyorsun yok o olmadı sempatiksalakcinni

çok üzgünüm diyetim bozuldu:gitme:yediğim 3 dilim şamişi ilealsanaalsanasmile

sabah
buğday ekmekli tost dom salt ıhlamur
öğle nohut yemeği salata yoğurt
ikindi 3 yemek kaşığı mantı yarım dilim şamişi (misafirler yerken dayanamadım yarımdı yarımdı derken toplamda 3 dilim yemişimdir ikindiden sonra en sevdiğim tatlıdır dayanamdım yine)klava:klava:
akşam
5 kaşık nohut yemeği salata
gün içerisinde yediklerim azdı ama o tatlılar nasıl olacak merak ediyorum.ama ben diyet bozuldu diye bırakmayacağım .yarın aynen devammmmm ve ilk defa simisiz bir pazar kahvaltısı yiyeceğim.yarın çeyrek simit yiyecektim ama ceza olarak eşime sabah bana simit alma dedimalsanaalsanasmile
bir hafta kaçamak yapmadan durabildim yazık bana ben her zaman kilolu olarak yaşayacağım demekki:gitme:

Bu nasıl bir metabolizmadır yaawww akşama kadar gözümden uyku akıyordu akşam olsun uyuyım diyordum şimdi uykudan zerre kalmadı :uhm: öfff bazen kendimden bile sıkılıyorum ha.

Salam,sosis at çantaana yada köfte kızart ya da tavuk baget diycem ama kaydirigubbakcemile3 yazarken bile gülesim geldi çantadan çıkarmışsın elinde baget geziyorsun yok o olmadı sempatiksalakcinni

Herkes bir şeyler yerken ben de meyve yiyeyim bari diyorum, meyve götürüyorum ama inan o bile garip kaçıyor kaydirigubbakcemile3 Mandalina ya da portakal tarzı şeyler götürmem zaten, herkese bir dilim verince bana kalmıyor :roflol:

Salamı, sosisi ekmek arası yapıp götürsem sorun değil ama düşünsene herkesin içinde elimde sosis kemiriyorum. Kendimi öyle hayal edince bile gülesim geldi sempatiksalakcinni:roflol:

İnsanlar bazen zaten yemişsin yiyeceğini sen günlerce aç kalsan da olur ya da biraz da depolarındakileri ye der gibi bakıyorlar ohaoldumsmile Çekiniyorum kafamçokkarıştı

Dışarda ancak;döner(pidesiz),ızgara tavuk ve köfte gibi seçeneklerin olabilir.
Evde tavuk haşlayıp yada köfte yapıp yanında işe götürme imkanın varsa çok güzel olur...

Ben acıkmaya başladım en iyisi uyumak sabah erken kalkıp lesliemi arttırmam lazım zaten.
Herkeşlere iyi geceler diliyorum dualarınızda benide unutmayın ben hepimize dua ediyorum.
Yarın pazar diye geç kalmayın canım sıkılıyor topicte tek başıma

Üzme kendini canım,oda haftalık kaçamağın olsun...haftada bir kaçamak günü ilan ediyorum herkes uymak zorunda ...:roflol: :roflol: :roflol:

Çok iyi gidiyorsun hiiç pişmanlık duyma...

Oooo hanımlar nelerden bahsediyorsun valla canım çekti.Nasılda canım tatlı istiyor anlatamam iyiki evde yok.

İyi geceler,tatlı rüyalar..

Önce bir döveyim klava:klava:klava:

Bunlar diyetini bozduğun içindi :)) Şimdi de biraz seveyim, kıyamam :1huglumunekankayizsmile

Ben de diyeti bozdum hem de çok kötü bir şekilde ohaoldumsmileohaoldumsmile

Ama yarın yeni bir gün, tekrar başlayacağım :))

Sen kendi cezanı vermişsin zaten, yarın simit yok mesela kaydirigubbakcemile5

O yüzden çok üzme kendini :)

şamişi ne ben anlayamadım nasıl bi yemek:1shok:

İyigeceler en iyisini yaparsın gece oturdukça insanınyiyesi geliyor

İyi geceler Kelebekim :)) :1hug:

Ben yarın yeni bir diyete başlayacağım için topikte olurum opuyorumnanaktan Yeni başlangıçlar yaptığımda forumdan ayrılamıyorum da kaydirigubbakcemile3 An an gelişmeleri aktarma gereği duyuyorum :roflol:

Yaaa güzel diyette et yemekte sıkar insanı ben bir haftadır hindi yiyorum bak şimdi hindi gibi düşünüyorumeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…