biraz daha iyi ilaçlar kendine getirdiNursena,geçmiş olsun bebişe,nasıl oldu düzeldimi..??
annem küçükken diş çektiridkmi bize un çorbası yapardı ama sen yarım yağlı sütle süt çorbası yapabilirsin çok severim babanem taze sütle soba başında kışın sabahları yaprdııBen artık birşey içmek istemiyooorruummmm yutkunma sorunu yaşamaya başladım :sinifsinif: ben o çaya bisküvi doğrayıp bebek maması yapsam yesem sempatiksalakcinni ahhh ahhhh çocukluğum geldi gözümün önüne :roflol:
beyzusum yya o bikevitli (ben diyemezdim bisküvi)Senin çayımı içmen de benim için harika olurdu....
Allah iyiliğini versin bak neler getirdin şimdi aklıma.Biz de çocukken 2 kare bisküvinin arasına lokum koyup yerdik.Ne mücevher olacağımız belliymiş...
Dayanman çok zor olmazmı..Bildiğim kadarıyla tüm öğünlerde et yemek gerekiyor.Et seviyorsan sorun değil tabii..Bunu uygulayan ve iyi kilo verenler varmış.(topiklerine bakmıştım)Umarım sende de işe yarar.Yalnız bıraktıktan sonrası çok önemli...
Arkadaşlarıma diyetteyim demeye bile çekinir oldum, yürüyüş yaparken de çevreden geçenler pis pis sırıtıp kendi aralarında konuşuyorlar boshayallersmile Ne konuştuklarını tahmin edebiliyorum :tomato:Bunlar kaderimiz olmamalı, değiştirmeliyiz. Bu durumu değiştirebilmek için de herkesin içinde gerekirse sosis bile yiyeceğim kaydirigubbakcemile3
Unutmadan söyleyeyim, oraya gelirsem o görümceni balkonda aşşşağğı tekmeylen atıveririm valla, ters tarafıma denk gelmesin, yarama tuz basmasın öyleklava:sositososito
Yıllar önce bir tv programında''İst'un bir çok yerine yürüme yolları yapıldı halk spora yöneldi ne güzel'' gibisinden nitelikli bir konuşma eşliğinde yürüyüş yapanları gösteriyorlar.
Şişman bir hanıma sordular neden yürüyüş yapıyorsunuz diye.
Kadının cevabı''BEN TİPSİZİM YA ZAYIFLAMAK İÇİN YÜRÜYORUM''Güzel de bir kadın gencecik.Çok üzüldüm yıllar geçti unutamıyorum.Talihsiz kadına şişman olduğu için tipsiz olduğu belletilmiş zavallı da kabullenmiş.
Nefret ediyorum bu tür düşünen insanlardan.kötükedihüsokötükedihüsoklava: klava:
bugün tefal olan baskülümü tamire yollamıştım aradılar 55 ytl yaptırıyormusunuz diye bende yapmayın dedim.hayret bişi yaaa 2 sene önce 90 ytlye almıştım hadi senelerce kullanırım diye 2 sene kullanabildim.birde diyorki 80ytlye baskül var elimizde alabilirsiniz.alırmıyım artık pahalı baskül. ucuz dijital bir baskül alacağım.arkadaşlar varmı önerisi olan yarın marketleri gezeyim bakalım
Yıllar önce bir tv programında''İst'un bir çok yerine yürüme yolları yapıldı halk spora yöneldi ne güzel'' gibisinden nitelikli bir konuşma eşliğinde yürüyüş yapanları gösteriyorlar.
Şişman bir hanıma sordular neden yürüyüş yapıyorsunuz diye.
Kadının cevabı''BEN TİPSİZİM YA ZAYIFLAMAK İÇİN YÜRÜYORUM''Güzel de bir kadın gencecik.Çok üzüldüm yıllar geçti unutamıyorum.Talihsiz kadına şişman olduğu için tipsiz olduğu belletilmiş zavallı da kabullenmiş.
Nefret ediyorum bu tür düşünen insanlardan.kötükedihüsokötükedihüsoklava: klava:
bugün tefal olan baskülümü tamire yollamıştım aradılar 55 ytl yaptırıyormusunuz diye bende yapmayın dedim.hayret bişi yaaa 2 sene önce 90 ytlye almıştım hadi senelerce kullanırım diye 2 sene kullanabildim.birde diyorki 80ytlye baskül var elimizde alabilirsiniz.alırmıyım artık pahalı baskül. ucuz dijital bir baskül alacağım.arkadaşlar varmı önerisi olan yarın marketleri gezeyim bakalım
çok sağol canım iyiki varsınız kendime geldim birazŞenizEEE bak ne güzel karar vermişsin artık üzme kendini sporda yapmışsın :1rolleyes:
Derin şambali diyorlar burda onumu yedin..??
Şimdi irmikle diyince hatırladım..
Ben bile bazen öyle düşünüyorum,özellikle özel bir günde,sürekli kıyafet deneyip hiç birini kendime yakıştırmayınca nefret ediyorum kendimden ve bedenimden..
tamam canım yarın bir dolaşayım bakalım belki bulurum .zaten bu sfer çok pahalı bişey almayacağım.birde bana gelen herkez oyun oynar gibi sürekli çıkıp inerler bende ağırım zaten pes etti zavallıcıkCanım benimki SİMBO 2 yıl olucak memnunum,yeğenim ARZUM aldı oda memnun..
Birde P ile başlayan ucuz bir marka vardı oda gayet iyi...
Hayatım zaten tamiri alınışından pahalı oluyor.Aklım gidiyor elektronik bir şeyler bozulacak diye....
Derinciğim ben tefal tartımı ucuzluk yaptıklarında 40 a almıştım geçen yıl.Acele etme dönem dönem her marka ucuzluk yapıyor.Büyük elektronik marketlerin de özel promosyonlu ürünlere bak istersen...
Ben bile bazen öyle düşünüyorum,özellikle özel bir günde,sürekli kıyafet deneyip hiç birini kendime yakıştırmayınca nefret ediyorum kendimden ve bedenimden..
Hiç sorma ya aynen evimizin önünde yürüyüş yolu var sıskalar yüzünden çıkmadım ondan yürüyüş bantı aldım her beni gördüklerinde pıspısfısfıs ben artık kimseye diyette olduğumu söylemiyorum sonrası insanın canını acıtıyorlar.mafoldumben
bende kıyafet bulamadımmı sinir oluyorum ama kendimle barışığımdır geçen gün oturmaya gittim konu kilolar rejimdeyim ya veremezsin diye bakıyolar senin yapında var veremezsin diyolar amaan tınn yani veririm biliyorum çünkü sağlığım için kocam için istiyorum çok mutlu oluyo adam zayıfladımmı spor giyinmemi bady giyinmemi anne bulizi giymmemi istiyo vericem 1 yıl önce nası 15 kilo verdiysem gene vericem ,,
neyse ebru şallıdan açıldı konu kadının karnında bebeğin kolu budu bile görünüyomuş dediler amman dedim benimde dra gidiyoz kilodan görükmüyo hanfendi göbek böl yağlı cinsiyet gözükmüyo dr a dayanamayıp az ultrasyon aletini aşşağı doğru tutun oralar zayıf demişim dr suratıma baka kaldı kadınlar ne kadar kendinle barışıksın dediler şunu biliyorumki kafama taktımmı dahada kilo alıyorumm[/QU
Öyle bilmiş bilmiş konuşanlara gıcık oluyorum inatlarına zayıflayalımda çatlasınlar
bende kıyafet bulamadımmı sinir oluyorum ama kendimle barışığımdır geçen gün oturmaya gittim konu kilolar rejimdeyim ya veremezsin diye bakıyolar senin yapında var veremezsin diyolar amaan tınn yani veririm biliyorum çünkü sağlığım için kocam için istiyorum çok mutlu oluyo adam zayıfladımmı spor giyinmemi bady giyinmemi anne bulizi giymmemi istiyo vericem 1 yıl önce nası 15 kilo verdiysem gene vericem ,,
neyse ebru şallıdan açıldı konu kadının karnında bebeğin kolu budu bile görünüyomuş dediler amman dedim benimde dra gidiyoz kilodan görükmüyo hanfendi göbek böl yağlı cinsiyet gözükmüyo dr a dayanamayıp az ultrasyon aletini aşşağı doğru tutun oralar zayıf demişim dr suratıma baka kaldı kadınlar ne kadar kendinle barışıksın dediler şunu biliyorumki kafama taktımmı dahada kilo alıyorumm
neyse ebru şallıdan açıldı konu kadının karnında bebeğin kolu budu bile görünüyomuş dediler amman dedim benimde dra gidiyoz kilodan görükmüyo hanfendi göbek böl yağlı cinsiyet gözükmüyo dr a dayanamayıp az ultrasyon aletini aşşağı doğru tutun oralar zayıf demişim dr suratıma baka kaldı kadınlar ne kadar kendinle barışıksın dediler şunu biliyorumki kafama taktımmı dahada kilo alıyorumm
sorma canım çok üzülmüştümama iyiki varsınız toparladım hemen yoksa sabaha kadar dert edecektim yarın daha çok yiyecektim. baskülün çok güzelmiş int bilemiyorum alışveriş yapmayı yoksa çok iyi olurdu çok sağolmerhaba arkadaşlar
derincim kaçamak yaptığın kendini fazla hırpalama arkadaşlara katılıyorum
arada birde olsa kaçamak yapma hakkımız var
ben bir kaç ay önce fakir terro diye diye yağ,su kas ve kemik ölçen bir baskül aldım
fiyatıda uygun 62 TL
tavsiye ederim gerçekten güzel bir ürün
eğer orada bulamam dersen bende internet üzerinden almıştım
çünkü benimde olduğum yerde bulma şansım çok azdı
araştırıcam canım yarın bakalım artık hepsine gözatayım.bende çok sık değiştiriyordum pilini meğer bozulmuşBen Sinbo kullanıyorum. 20 tlye almıştım. Şu ana kadar bir sorun çıkarmadı. Bu aralar pili zayıfladı sanırım, doğru tartmadığını düşünmeye başladım kaydirigubbakcemile3 Ama memnunum yine de :) Verdiğim parayı hak ediyor sonuna kadar :)
ay aman yaaaa :umursamaz:
şimdi baktım fiyatı düşmüş 50 Tl :bbo:
Hepsiburada.com : Fakir Terro Vücut Yağ Su Kas Ve Kalori Analiz Baskülü | Sağlık ve Kişisel Bakım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?