Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nursena,geçmiş olsun bebişe,nasıl oldu düzeldimi..??
biraz daha iyi ilaçlar kendine getirdi
annem küçükken diş çektiridkmi bize un çorbası yapardı ama sen yarım yağlı sütle süt çorbası yapabilirsin çok severim babanem taze sütle soba başında kışın sabahları yaprdıı
beyzusum yya o bikevitli (ben diyemezdim bisküvi)
lokuma atom derlerr lokumların üzeride pudra gibi tozu olurdu şimdi lokumlarda deişti modası geçti daha doğrusu bayramda bile marka çikolata arıyoruz misafire

alkisalkisalkisa.s.:enbuyukkk:

bugün tefal olan baskülümü tamire yollamıştım aradılar 55 ytl yaptırıyormusunuz diye bende yapmayın dedim.hayret bişi yaaa 2 sene önce 90 ytlye almıştım hadi senelerce kullanırım diye 2 sene kullanabildim.birde diyorki 80ytlye baskül var elimizde alabilirsiniz.alırmıyım artık pahalı baskül. ucuz dijital bir baskül alacağım.arkadaşlar varmı önerisi olan yarın marketleri gezeyim bakalım

Ben bile bazen öyle düşünüyorum,özellikle özel bir günde,sürekli kıyafet deneyip hiç birini kendime yakıştırmayınca nefret ediyorum kendimden ve bedenimden..

Canım benimki SİMBO 2 yıl olucak memnunum,yeğenim ARZUM aldı oda memnun..
Birde P ile başlayan ucuz bir marka vardı oda gayet iyi...

Aynen canım hep öyle belledik neyazıkki alışveriş bile yapamıyorum insanın sinirlerinii bozuyolar.Birde arkamdan konuşan kadınları görsen salaklar zayıf ama tip yok ama zyıf ya kendini güzel sanıyorklava:klava:

Hayatım zaten tamiri alınışından pahalı oluyor.Aklım gidiyor elektronik bir şeyler bozulacak diye....
Derinciğim ben tefal tartımı ucuzluk yaptıklarında 40 a almıştım geçen yıl.Acele etme dönem dönem her marka ucuzluk yapıyor.Büyük elektronik marketlerin de özel promosyonlu ürünlere bak istersen...

EEE bak ne güzel karar vermişsin artık üzme kendini sporda yapmışsın :1rolleyes:
çok sağol canım iyiki varsınız kendime geldim birazŞeniz
Derin şambali diyorlar burda onumu yedin..??

Şimdi irmikle diyince hatırladım..

yenacım evet canım biz şamişi deriz şambali derler şam tatlı birsürü ismi var.kendim yapmıştım çok severim Çok üzgünüm çoook şuruplu tatlıyı pek yapmıyorum genelde sütlü atlıları tercih ederim kayıvalide onu istedi diye yaptım.dün akşam yaptım bugün ikindiye kadar zor tuttum kendimi gidip başına bakıp kaçıyordumsempatiksalakcinni yemeyeceğim diyordumcokacimcoookkötükedihüso

merhaba arkadaşlar

derincim kaçamak yaptığın kendini fazla hırpalama arkadaşlara katılıyorum

arada birde olsa kaçamak yapma hakkımız var

ben bir kaç ay önce fakir terro diye diye yağ,su kas ve kemik ölçen bir baskül aldım

fiyatıda uygun 62 TL

tavsiye ederim gerçekten güzel bir ürün

eğer orada bulamam dersen bende internet üzerinden almıştım

çünkü benimde olduğum yerde bulma şansım çok azdı

Ben Sinbo kullanıyorum. 20 tlye almıştım. Şu ana kadar bir sorun çıkarmadı. Bu aralar pili zayıfladı sanırım, doğru tartmadığını düşünmeye başladım kaydirigubbakcemile3 Ama memnunum yine de :) Verdiğim parayı hak ediyor sonuna kadar :)

Ben bile bazen öyle düşünüyorum,özellikle özel bir günde,sürekli kıyafet deneyip hiç birini kendime yakıştırmayınca nefret ediyorum kendimden ve bedenimden..

aynen ama ben ona bir yöntem buldum iyi bir marka korsem var valla 3 beden küçültüyor ama eve gelince harhurt kaşınıyo tabi insan ama olsun biraz zayıf oluyorum ya değerkaydirigubbakcemile3

Canım benimki SİMBO 2 yıl olucak memnunum,yeğenim ARZUM aldı oda memnun..
Birde P ile başlayan ucuz bir marka vardı oda gayet iyi...
tamam canım yarın bir dolaşayım bakalım belki bulurum .zaten bu sfer çok pahalı bişey almayacağım.birde bana gelen herkez oyun oynar gibi sürekli çıkıp inerler bende ağırım zaten pes etti zavallıcık

vallahi şu anda hepsi bozuldu benim epilasyon aletim kettle foto makinesi tamire vereceğne yenilerini al daha hesaplı.bu gece kipaya gittik yokmuş hayret yani kipada olmazmı yarın diğer marketleri gezeceğim bakalım ablacım sağol

bende kıyafet bulamadımmı sinir oluyorum ama kendimle barışığımdır geçen gün oturmaya gittim konu kilolar rejimdeyim ya veremezsin diye bakıyolar senin yapında var veremezsin diyolar amaan tınn yani veririm biliyorum çünkü sağlığım için kocam için istiyorum çok mutlu oluyo adam zayıfladımmı spor giyinmemi bady giyinmemi anne bulizi giymmemi istiyo vericem 1 yıl önce nası 15 kilo verdiysem gene vericem ,,

neyse ebru şallıdan açıldı konu kadının karnında bebeğin kolu budu bile görünüyomuş dediler amman dedim benimde dra gidiyoz kilodan görükmüyo hanfendi göbek böl yağlı cinsiyet gözükmüyo dr a dayanamayıp az ultrasyon aletini aşşağı doğru tutun oralar zayıf demişim dr suratıma baka kaldı kadınlar ne kadar kendinle barışıksın dediler şunu biliyorumki kafama taktımmı dahada kilo alıyorumm

Ben de üzülüyorum ama bu üzntüyü çabucak atlatmayı öğrendim :) Kafama takarsam yine kendime zarar veriyorum çünkü üzülünce yemeğe sarılıyorum kaydirigubbakcemile3 Bu hafta saf protein diyeti yaparken vejeteryan olan bir sıskanın gözünün içine baka baka sosis yiyeceğim kaydirigubbakcemile3

tebrik ederim seni a.s.

gerçekten bu tip insanların heveslerine kırmaya yönelik konuşan insanlardan nefret ediyorum

hiç unutmuyorum diyete yeni başladığım zaman

iş arkadaşım ( ki kendisi benden şu anda daha kilolu ) iş yerine kızartma yapıp getirmişti sırnaşık şey

insanlar çok tuhaf hem kilolu insanlar hakkında demediklerini bırakmazlar hemde destek olacaklarına köstek olurlar

Özgüveninden dolayı seni tebrik ederim canım :1hug: Sana bu kadar çok destek veren bir eşin olduğu için çok şanslısın opuyorumnanaktan

yahşi cazibe var bayılıyom yaa barış var yaşlı takliti yapıyo ben kaçıyom izleyim kocişle gene uğrarım kızlr

sorma canım çok üzülmüştümama iyiki varsınız toparladım hemen yoksa sabaha kadar dert edecektim yarın daha çok yiyecektim. baskülün çok güzelmiş int bilemiyorum alışveriş yapmayı yoksa çok iyi olurdu çok sağol
araştırıcam canım yarın bakalım artık hepsine gözatayım.bende çok sık değiştiriyordum pilini meğer bozulmuş

inceleyeyim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…