İyi akşamlar hanımlar....
Her akşam sizlerle görüşmek alışkanlık yaptı.Allahtan mutlaka birileri oluyor....
Nasıl keyifler bakalım...Umarım her şey yolundadır...
Zeynep;kapıda jandarma görmeye alışık değilsin;telaştanmı düşürdün kız fritözü....Allahh mutfak ne halde kimbilir.Bu aralar böyle bir uğraşmaya hiç ihtiyacın yoktu yani.Geçmiş olsun.Boşver halıya döküldüyse kıvır at dışarı;uğraşma....
Greendreams;canım hepimizin dönem dönem zor anları oluyor.Çoğumuz ne kederler içindeyiz de çoğu kimse bilmiyor.Bazen yürek öyle kanıyor ki bunu görün bari diye haykırası geliyor insanın ama katlanıyoruz,yok sayıyoruz,önemsemiyoruz ve bazen ilaç kullanıyoruz.Eğer sıkıntının çaresi ilaçsa ;al ilaçlarını canım.Her şey yoluna girince de diyetini yaparsın.......
YENA; madem kereviz vardı;önceden haber verseydin ya size gelirdim yemeye....Pırasamı koyuyorsun içine canım.Ne iyi fikir onu da çok severim.....
Derin; güle güle kullan canım sağlam baskülünü.Eksik kilolar gör hep inşallah....
klava: klava: klava: klava: klava: klava:günaydın kızlar nasılsınız bakalaım tabi daha kalkmadınız ben 7 de kalktım uyanın bakayımmmmmmmmmmmmm klava: klava:
günaydın kızlar ve günaydın zeynepcim. söylediğin herşeyden hemen bir ders çıkardım ve peygamberimizin sözünü de hemen beynime kazıdım. bugün güzel bir bilgiyle güne başlamak gerçekten çok güzel. öpüyorum hepinizi.
Derinciğim sana ve eşine çok teşekkür ederim.ne şansllısın...bunun kıymetini bil.bak çocuk hemen ilgilenip tüm deteyıyla beni bilgilendirdi.ben koçtaş taki fiyatlara göre çok yüksek bulmuştum.rahatladım.aslında ben seneye düşünüyordum.ama oğlumla gelinim yapılacak diye tutturdular.kızlar yanlışmı düşünüyorum.bu konuda ilk kez oğlumla fikir ayrılığına düştüm.sanıyorum bana kırıldı.telofonu kapatırken'bana evlat olma fırsatını vermiyorsun dedi.ben oğlum da olsa kimseden yardım istemiyorum.çünkü yıllardır ailemin yükünü çektiğim için bunun evliliğimde ne kadar sorun yarattığını biliyorum.aynı şey onun başın da gelsin istemiyorum.diş için kredi çektim.ancak bir sene sonra rahatlıyacağım.onun için ne banyonun eskiliğini nede mutfağın çökecek gibi durmasını görmek istemiyorum.ama onlar biz yapıracağız diye tutturdular.bende kabul etmek istemedim.oğlum bekar olsaydı yardımını isterdim.ama eşinin alın terini bize harcamasınına gönlüm razı değil.o bende istiyorum dese bile.oğlum seni her konuda tek başına bıraktık.bırak bu tür sorunları çözelim.dedi.ben kabul etmeyince^''bana evlat olma fırsatını vermiyorsun''deyip kapattı.ilk kez fikir ayrılığına düştük.gerçi ertesi gün arayıp''borç olarak kabul edebilirim''dedim.ama sesi çok buruktu..bana burda gelenler 2-3 komşu.onlar da yıllardır beni bilen evdeki eşyaya değil benim dostluğuma gelen insanlar.gençler neden bu kadar her şeyi eski görüp değiştirmek istiyor...
siz şu an uyurken ben kanal 7 de ikbali seyrediyorum.ordaki bir uzman sözlerinize çok dikkat edin.her kelimenin bir frekansı var.ve alt beyin üst beyinden gelen emirleri uygular dedi.yani ben kiloluyum,ben çirkinim dediğiniz anda bu sözler madde aleminde fiiliyata dönüşüyor.alt beyin üst beyinden gelen bu sinyalleri uygulamaya yöneliyor.başarı hikayelerinde ortak bir özellik vardı.hepsi artık olumsuz düşünmeyi kesip umut ve heyecanla ve büyük bir kararlılıkla başlangıç yapıyordu.olmaz diye bir şey yoktu.bir de kesin suçluluk duymayın dedi.bu sürekli aynı eylemi tekrarlatırmış...ikbal de peygamberimizin bir sözünü hatırlattı.''YA hayırlı bir şey söyle.Ya da sus..''demek olumsuz konuşmuyacağız ki gerçekleşmesin..ben kendi hesabıma :gayet alımlı,gittkçe incelen ve sağlıklı bir bünyeye sahip genç ve hareket dolu bir kadınım..(üst beynim duydunmu?hemen alta emir ver)kaydirigubbakcemile3
kızlarr aydınlık bir güne bırakıyorum sizi.biraz kahvaltı yapaıyım.
planımda nar suyu,sucuklu yumurta ve çay var.
YENAAAAA......Allah korusun diyeyim ama '''ye ekşiyi getir Ayşe'yi''' derler yavruuuummm..Test yapsanmı acaba....Bak korktum şimdi...eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
ben sana onun yanındaki mercimek çorbası makarna ve 2 dilim ekmeği söylemedim ki
"Bir Gün vücudun içinde isyan çikmis. Aralarinda bir toplanti yapip isyana son vermek için müdür seçmeye karar vermisler.Beyin hemen kendini tavsiye etmis. kalp itiraz edip kendini göstermis, kulak ,göz vs.. möt te kendisinin müdür olmasini istemis.
Hepsi bununla dalga geçmisler.
-""Sen mıçmaktan baska ne ise yararsin"" demisler.möt tabii buna sinirlenmis, sonunda beyini müdür sesmisler.möt bütün organlara küsmüs ve artik mıçmamaya karar vermis.
Bir süre sonra vücut iflas etmis tabii.
Beyin mıçmayi düsünüyor, kalp artik kan yerine mok pompalamaya baslamis vs..Sonunda dayanayip mötü müdür seçmisler.
O gün bu gün bütün mötler müdür olurmus."
DOĞA , canım ikimizin müdürüne armağan olsun
YERİNİ HAK EDEN ;DÜRÜST VE ÇALIŞKAN TÜM MÜDÜRLERİ TENZİH EDERİM...
Ayıp kelimeler için kusuruma bakmayın başka türlü anlatsam tadı olmazdı...
Derinciğim sana ve eşine çok teşekkür ederim.ne şansllısın...bunun kıymetini bil.bak çocuk hemen ilgilenip tüm deteyıyla beni bilgilendirdi.ben koçtaş taki fiyatlara göre çok yüksek bulmuştum.rahatladım.aslında ben seneye düşünüyordum.ama oğlumla gelinim yapılacak diye tutturdular.kızlar yanlışmı düşünüyorum.bu konuda ilk kez oğlumla fikir ayrılığına düştüm.sanıyorum bana kırıldı.telofonu kapatırken'bana evlat olma fırsatını vermiyorsun dedi.ben oğlum da olsa kimseden yardım istemiyorum.çünkü yıllardır ailemin yükünü çektiğim için bunun evliliğimde ne kadar sorun yarattığını biliyorum.aynı şey onun başın da gelsin istemiyorum.diş için kredi çektim.ancak bir sene sonra rahatlıyacağım.onun için ne banyonun eskiliğini nede mutfağın çökecek gibi durmasını görmek istemiyorum.ama onlar biz yapıracağız diye tutturdular.bende kabul etmek istemedim.oğlum bekar olsaydı yardımını isterdim.ama eşinin alın terini bize harcamasınına gönlüm razı değil.o bende istiyorum dese bile.oğlum seni her konuda tek başına bıraktık.bırak bu tür sorunları çözelim.dedi.ben kabul etmeyince^''bana evlat olma fırsatını vermiyorsun''deyip kapattı.ilk kez fikir ayrılığına düştük.gerçi ertesi gün arayıp''borç olarak kabul edebilirim''dedim.ama sesi çok buruktu..bana burda gelenler 2-3 komşu.onlar da yıllardır beni bilen evdeki eşyaya değil benim dostluğuma gelen insanlar.gençler neden bu kadar her şeyi eski görüp değiştirmek istiyor...
siz şu an uyurken ben kanal 7 de ikbali seyrediyorum.ordaki bir uzman sözlerinize çok dikkat edin.her kelimenin bir frekansı var.ve alt beyin üst beyinden gelen emirleri uygular dedi.yani ben kiloluyum,ben çirkinim dediğiniz anda bu sözler madde aleminde fiiliyata dönüşüyor.alt beyin üst beyinden gelen bu sinyalleri uygulamaya yöneliyor.başarı hikayelerinde ortak bir özellik vardı.hepsi artık olumsuz düşünmeyi kesip umut ve heyecanla ve büyük bir kararlılıkla başlangıç yapıyordu.olmaz diye bir şey yoktu.bir de kesin suçluluk duymayın dedi.bu sürekli aynı eylemi tekrarlatırmış...ikbal de peygamberimizin bir sözünü hatırlattı.''YA hayırlı bir şey söyle.Ya da sus..''demek olumsuz konuşmuyacağız ki gerçekleşmesin..ben kendi hesabıma :gayet alımlı,gittkçe incelen ve sağlıklı bir bünyeye sahip genç ve hareket dolu bir kadınım..(üst beynim duydunmu?hemen alta emir ver)kaydirigubbakcemile3
kızlar insanın boynu kilo alırmı yaaaa 2-3 yıldır takmadığım gümüş bi kolyem vardı takayım dedim sabah boğuluyordum:bbo:
sevindim..şimdi denediğim bir şeyi daha önereyim.size söylemek için bir hafta bekledim..ben hep kayısı çekirdeği yağı kullanıyordum.nemlendirici niyetine.şimdi bir haftadır şiffa!nın mavi anemon yağını kullandım.sonuç bayağı olumlu.cildime renk geldi.sanki daha canlı bir görünüm oluştu.yalnız biraz yakıyor.sonra geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?