Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kapıda sende 3 jandarma görsen şok olursun tabii.birde 'teyze mandalina kopardık helal et dediler.'dişsiz halimemi bakıp teyze dedileranlamadım.yazık çoculara gencecikler.istediğiniz kadar toplayın arkadaşlarınıza da götürün dedim.telaştan değil BEYZUSUM mutfak çok küçük.her şey üstüste.buzdolabının üstü bile dolu.burda halı yok.bu kış mecburen kalıyorum.sırf bu yüzden birde halı alamam.yerlerde şu naylon hasırlardan var.eşim tuvalete gidebiliyor.ama ben olmasam sağ olsun yapa yapa gidiyor.büyük küçük farketmiyor.onon için en uyduruk şeyleri yere seriyorum.şu hazır kilimler varya.atarsam üzülmüyorum.birde şunu keşfettim.ben ne zaman dışrı çıksam adam inadına yapıyor.bugün de tutturmuş sen bu dişçiye çok gidiyorsun diye.ben nerdeyim o nerde...

Derinciğim sana ve eşine çok teşekkür ederim.ne şansllısın...bunun kıymetini bil.bak çocuk hemen ilgilenip tüm deteyıyla beni bilgilendirdi.ben koçtaş taki fiyatlara göre çok yüksek bulmuştum.rahatladım.aslında ben seneye düşünüyordum.ama oğlumla gelinim yapılacak diye tutturdular.kızlar yanlışmı düşünüyorum.bu konuda ilk kez oğlumla fikir ayrılığına düştüm.sanıyorum bana kırıldı.telofonu kapatırken'bana evlat olma fırsatını vermiyorsun dedi.ben oğlum da olsa kimseden yardım istemiyorum.çünkü yıllardır ailemin yükünü çektiğim için bunun evliliğimde ne kadar sorun yarattığını biliyorum.aynı şey onun başın da gelsin istemiyorum.diş için kredi çektim.ancak bir sene sonra rahatlıyacağım.onun için ne banyonun eskiliğini nede mutfağın çökecek gibi durmasını görmek istemiyorum.ama onlar biz yapıracağız diye tutturdular.bende kabul etmek istemedim.oğlum bekar olsaydı yardımını isterdim.ama eşinin alın terini bize harcamasınına gönlüm razı değil.o bende istiyorum dese bile.oğlum seni her konuda tek başına bıraktık.bırak bu tür sorunları çözelim.dedi.ben kabul etmeyince^''bana evlat olma fırsatını vermiyorsun''deyip kapattı.ilk kez fikir ayrılığına düştük.gerçi ertesi gün arayıp''borç olarak kabul edebilirim''dedim.ama sesi çok buruktu..bana burda gelenler 2-3 komşu.onlar da yıllardır beni bilen evdeki eşyaya değil benim dostluğuma gelen insanlar.gençler neden bu kadar her şeyi eski görüp değiştirmek istiyor...

siz şu an uyurken ben kanal 7 de ikbali seyrediyorum.ordaki bir uzman sözlerinize çok dikkat edin.her kelimenin bir frekansı var.ve alt beyin üst beyinden gelen emirleri uygular dedi.yani ben kiloluyum,ben çirkinim dediğiniz anda bu sözler madde aleminde fiiliyata dönüşüyor.alt beyin üst beyinden gelen bu sinyalleri uygulamaya yöneliyor.başarı hikayelerinde ortak bir özellik vardı.hepsi artık olumsuz düşünmeyi kesip umut ve heyecanla ve büyük bir kararlılıkla başlangıç yapıyordu.olmaz diye bir şey yoktu.bir de kesin suçluluk duymayın dedi.bu sürekli aynı eylemi tekrarlatırmış...ikbal de peygamberimizin bir sözünü hatırlattı.''YA hayırlı bir şey söyle.Ya da sus..''demek olumsuz konuşmuyacağız ki gerçekleşmesin..ben kendi hesabıma :gayet alımlı,gittkçe incelen ve sağlıklı bir bünyeye sahip genç ve hareket dolu bir kadınım..(üst beynim duydunmu?hemen alta emir ver)kaydirigubbakcemile3

klava: klava:klava:klava:klava:klava:günaydın kızlar nasılsınız bakalaım tabi daha kalkmadınız ben 7 de kalktım uyanın bakayımmmmmmmmmmmmmklava: klava:

opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanGÜNAYDINopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan​

günaydın kızlar ve günaydın zeynepcim. söylediğin herşeyden hemen bir ders çıkardım ve peygamberimizin sözünü de hemen beynime kazıdım. bugün güzel bir bilgiyle güne başlamak gerçekten çok güzel. öpüyorum hepinizi.

kızlar insanın boynu kilo alırmı yaaaa 2-3 yıldır takmadığım gümüş bi kolyem vardı takayım dedim sabah boğuluyordum:bbo:

geçen yıl bu zamanlar 94 kiloydum hayatımın en şişman dönemindeyim giyecek hiç birşeyim yok ama dolap dolu dolapdaki en büyük pantalonu denedim en az 5 kilo verde gel dedi:2: perşembe günü yarım mesai burdan çıkıp çarşıya gitmeyi düşünüyorum bari bi pantolon aliym ya bi tane elbisem var 48 beden en çok zayıflayıp onu giymeyi düşünüyorum (benim dolap 48 beden dolu) adam diyor bi sürü kıyafetin var diyor bilmez ki hiç biri olmuyor:2:

klava: klava:klava:klava:klava:klava:günaydın kızlar nasılsınız bakalaım tabi daha kalkmadınız ben 7 de kalktım uyanın bakayımmmmmmmmmmmmmklava: klava:

günaydııııııııııııııııın. daha ben yatmadım.eşim bayağı mızmızlandı.biraz evvel uyudu.bende şimdi yatarsam bayağı düzenim bozulacak..neyse müge anlıyı bekleyeyim..

sevindim..şimdi denediğim bir şeyi daha önereyim.size söylemek için bir hafta bekledim..ben hep kayısı çekirdeği yağı kullanıyordum.nemlendirici niyetine.şimdi bir haftadır şiffa!nın mavi anemon yağını kullandım.sonuç bayağı olumlu.cildime renk geldi.sanki daha canlı bir görünüm oluştu.yalnız biraz yakıyor.sonra geçiyor.

Ayyy zeynep abla oğlunun dediği cümle sabah sabah gözlerimi yaşarttı mafoldumben Ama ben bir evlat olarak düşünüyorum maddi durumum iyi olsaydı sen annem olsaydın ve babama bu şekilde kendinden ödünler vererek bakıyor olsaydın tabiki senin için herşeyin en iyisini en güzelini isterdim. Eski gördüğü için değil senin en güzelini hakettiğini düşündüğü için ablacım olumunekankayizsmile maşallaaahhh hayırlı bir evladın ve gelinin varmış Allah eksikliklerini göstermesin :Saruboceq: küstüysede barışır anneye küs kalınırmıymış hemde senin gibi anneye can feda opuyorumnanaktan

Gerçekten zayıflama işi beyinde bitiyor ben buna inanıyorum onun için rejimde olmasam bile ben zayıflıyorum diyorum. Olumsuzluk yok öyle yada böyle bitecek bu sıkıntı çünkü ben zayıflıyorummmm zemuszemus

kızlarr aydınlık bir güne bırakıyorum sizi.biraz kahvaltı yapaıyım.
planımda nar suyu,sucuklu yumurta ve çay var.

Günaydın fıstık hanımlar....

zeynepçim uyumadınmı sen daha..Bende kahvaltımı edip,çayımı içiyorum şu an..Oğlumun en sevdiği çizgi film var bu saatde o yüzden rahatım bir süre...:)

YENAAAAA......Allah korusun diyeyim ama '''ye ekşiyi getir Ayşe'yi''' derler yavruuuummm..Test yapsanmı acaba....Bak korktum şimdi...eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

BEYZUS'um başbakanımız ne deemiş en az 3 tane diye,bende düzene ayak uydurmak istiyorum...:roflol: :roflol:

ben sana onun yanındaki mercimek çorbası makarna ve 2 dilim ekmeği söylemedim ki

:roflol: :roflol:

harikasın yaa...:roflol: :roflol: :roflol:

Zeynepçim senin nelerin üstesinden geldiğini görüp,bari kullandığın alanın daha rahat olmasını sağlayıp biraz daha konforlu yaşamanı isityordur bir evlat olarak..
Bence bu isteğini geri çevirme..Sen onun annesisin,tabiikide maneviyat kadar,maddi olarakda yanında olmak istiyordur..
Hem onların henüz çocukları yok,zorlansalar zaten teklif etmezler...

Benim fikrim ooğlun sana kırlımakta haklı zeynepçim...bu isteğinden mahrum etme onu bence...

KAtılıyorum çok doğru,olumsuz düşünen birini yanında durmak bile bulunduğun atmosferi negatifleştiriyor ve etkisinde kalıyorsun...
Sağol canım paylaşımın için...

kızlar insanın boynu kilo alırmı yaaaa 2-3 yıldır takmadığım gümüş bi kolyem vardı takayım dedim sabah boğuluyordum:bbo:

Doğa çok güldüm inan.:roflol: :roflol:.Maalesef her tarafımız kilo alıyor..Benimde var öyle kullanamadığım kolyeler,yüzükler vs.

Bahsettiğin kayısı çekirdeği yağını aktardanmı alıyorsun..??

Bende mesela soyduğum meyveleri ne soyarsam soyayım buna salatalıkda dahil,yüzüme sürerim.:)) İyi geldiğini düşünüyorum..:))

zeynep ablacım lütfen oğlunla gelinine istediklerini yapmalarına izin ver şu an annemin evi gözümün önüne geldi çok özledim ya 2 yıl oldu öleli o minicik 2 göz eve neler yapardık yeterki memnun olsun mutlu olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…