klava: klava: klava: klava: klava: klava:günaydın kızlar nasılsınız bakalaım tabi daha kalkmadınız ben 7 de kalktım uyanın bakayımmmmmmmmmmmmm klava: klava:
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanGÜNAYDINopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın kızlar ve günaydın zeynepcim. söylediğin herşeyden hemen bir ders çıkardım ve peygamberimizin sözünü de hemen beynime kazıdım. bugün güzel bir bilgiyle güne başlamak gerçekten çok güzel. öpüyorum hepinizi.
opuyorumnanaktangünaydın
Günaydın fıstık hanımlar....
zeynepçim uyumadınmı sen daha..Bende kahvaltımı edip,çayımı içiyorum şu an..Oğlumun en sevdiği çizgi film var bu saatde o yüzden rahatım bir süre...:)
günaydııın.. topiğimizin bütün güzel hanımlarııı.... pozitif oluyoruz diyewte devam ediyoruz...hihoyyythihoyyytgünaydııııııııııııııııın. daha ben yatmadım.eşim bayağı mızmızlandı.biraz evvel uyudu.bende şimdi yatarsam bayağı düzenim bozulacak..neyse müge anlıyı bekleyeyim..
günaydııın.. topiğimizin bütün güzel hanımlarııı.... pozitif oluyoruz diyewte devam ediyoruz...hihoyyythihoyyyt
kızlar bugün sabahta tartıldım, kilo vermişim yehooooo:))) :sm_cool: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
sizinlede paylaşmak istedim, 200gr vermişim.
200gr.da olsa benim için mutluluk verici, çünkü; emek sarfediyorum bu yolda:)
88.2kg =======> 88kg oldu=))
mutluyum=))) :dance: :dance:
bende kilo vermişim moralim yerine geldi .pazar günü migrosta tartılmıştım şu anki evdeki tartı beni 124 göstermişti tabii karnım toktu aç karına 123 olsam diye düşündüm .sabah tartıldım aç karnına 121.5 demekki pazardan itibaren 1 yada 1.5 civarı vermişim bakalım cumaya ne olacak.
sabah :denge ekmekli tost yağsız peynirle 5 yeşil zeytin dom salatalık
öğle ıspanaklı yumurta salata yoğurt
akşam karar vermedim
ama birazdan gezmeğe gideceğim yemiycem diyorum inşallah uygularım
şimdi 2 mille lesliemide yaptım. sporumu yapınca çok huzurlu oluyorum kendim adına birşey yaptım diyorum
bende kilo vermişim moralim yerine geldi .pazar günü migrosta tartılmıştım şu anki evdeki tartı beni 124 göstermişti tabii karnım toktu aç karına 123 olsam diye düşündüm .sabah tartıldım aç karnına 121.5 demekki pazardan itibaren 1 yada 1.5 civarı vermişim bakalım cumaya ne olacak.
sabah :denge ekmekli tost yağsız peynirle 5 yeşil zeytin dom salatalık
öğle ıspanaklı yumurta salata yoğurt
akşam karar vermedim
ama birazdan gezmeğe gideceğim yemiycem diyorum inşallah uygularım
şimdi 2 mille lesliemide yaptım. sporumu yapınca çok huzurlu oluyorum kendim adına birşey yaptım diyorum
Bravo derin sonunda kiloların inadı kırıldı çok şükür.Bende aynen sporumu yapınca rahatlıyorum menünde çok güzel inşallah kaçırmazsın.
bir ben indiremedim şu leslie yi ...
merhaba kızlar bu gün moralim çok bozukdu akşam yemeginden çıkardım hıncımı siyasi yerde çalışmaktan birkez daha nefretettim ne güzel 2011 temmuzda emekliydim +6 yıl geldi üstüne suçumuz işe erken başlamakmı sinir bir kadın vardı bize müdür oldu ne tecrübesi var ne bilgisi yağcılıkla işi götürüyor bakalım daha neler göreceğim ooofffffff offfffff
Bahsettiğin kayısı çekirdeği yağını aktardanmı alıyorsun..??
Bende mesela soyduğum meyveleri ne soyarsam soyayım buna salatalıkda dahil,yüzüme sürerim.:)) İyi geldiğini düşünüyorum..:))
günaydııın... tebrikler....
Ayyy zeynep abla oğlunun dediği cümle sabah sabah gözlerimi yaşarttı mafoldumben Ama ben bir evlat olarak düşünüyorum maddi durumum iyi olsaydı sen annem olsaydın ve babama bu şekilde kendinden ödünler vererek bakıyor olsaydın tabiki senin için herşeyin en iyisini en güzelini isterdim. Eski gördüğü için değil senin en güzelini hakettiğini düşündüğü için ablacım olumunekankayizsmile maşallaaahhh hayırlı bir evladın ve gelinin varmış Allah eksikliklerini göstermesin :Saruboceq: küstüysede barışır anneye küs kalınırmıymış hemde senin gibi anneye can feda opuyorumnanaktan
sağol yavrum.şimdiye kadar hep kendi başıma ayakta durdum.ama galiba lüzumsuz bir gurur meselesi yaptım.zaten sonra kabul ettim.hatta ölçü almaya ustalar da geldi.ama onu kırdım.ilk kez bu denli bir fikir ayrılığı yaşadık.kendimi affettirmeliyim.
Gerçekten zayıflama işi beyinde bitiyor ben buna inanıyorum onun için rejimde olmasam bile ben zayıflıyorum diyorum. Olumsuzluk yok öyle yada böyle bitecek bu sıkıntı çünkü ben zayıflıyorummmm zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?