Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

YENA

Doğa çok güldüm inan.:roflol: :roflol:.Maalesef her tarafımız kilo alıyor..Benimde var öyle kullanamadığım kolyeler,yüzükler vs.[/QUOTE]

zemuszemus kız neyapayım accık süsleniym dedim

Son düzenleme:
klava: klava:klava:klava:klava:klava:günaydın kızlar nasılsınız bakalaım tabi daha kalkmadınız ben 7 de kalktım uyanın bakayımmmmmmmmmmmmmklava: klava:

opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanGÜNAYDINopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan​

opuyorumnanaktangünaydın

Günaydın fıstık hanımlar....

zeynepçim uyumadınmı sen daha..Bende kahvaltımı edip,çayımı içiyorum şu an..Oğlumun en sevdiği çizgi film var bu saatde o yüzden rahatım bir süre...:)

günaydııın.. topiğimizin bütün güzel hanımlarııı.... pozitif oluyoruz diyewte devam ediyoruz...hihoyyythihoyyyt

günaydııın.. topiğimizin bütün güzel hanımlarııı.... pozitif oluyoruz diyewte devam ediyoruz...hihoyyythihoyyyt

:teytey: :dance: kaydirigubbakcemile2 :sm_cool:

tralalala tralalalala..:))

bugünki menüm.....
sabah 5,30
1 bardak iksir,tiroid ilacı
yolda
2 mandalina
kahvaltı
denge ekmek,peynir,zeytin,salatalık,biber,çay
öğle
salata,yoğurt,tavuk ( teflonda )
ara
armut,mandalina
akşam
tonlu salata,yoğurt
su,ıhlamur,iksir,çay,
spor
bu hafta henüz başlayamadım...dün akşam eve tam 3 saatte gidebildim...istanbulun trafiği saç baş yoldurucak bana... sonum mazhar osman olacak ...Allahım sen aklımı koru...AMİNNNNNN

Son düzenleme:
ben de biraz geç kahvaltı ettim şöyle ki menü
2 yumurta,1 dilim peynir,yeşil çay, 1 dil.ekmek.

kızlar bugün sabahta tartıldım, kilo vermişim yehooooo:))) :sm_cool: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

sizinlede paylaşmak istedim, 200gr vermişim.
200gr.da olsa benim için mutluluk verici, çünkü; emek sarfediyorum bu yolda:)
88.2kg =======> 88kg oldu=))

mutluyum=))) :dance: :dance:

günaydııın... tebrikler....

zeynep ablacım sende çok tatlısın. çok sağol eşimin kıymetini biliyorum ablacım süper bir insandır bütün müşterileri oğlum diye sever çok yardımseverdirherkeze yardımcı olmaya çalışır çoğundan ücret bile almaz . oğlunda haklı ablacım senin ne kadar fedakarlıklar yaptığını bildiği içn senide mutlu etmeye çalışıyor rahat etmen adına .

bende kilo vermişim moralim yerine geldi .pazar günü migrosta tartılmıştım şu anki evdeki tartı beni 124 göstermişti tabii karnım toktu aç karına 123 olsam diye düşündüm .sabah tartıldım aç karnına 121.5 demekki pazardan itibaren 1 yada 1.5 civarı vermişim bakalım cumaya ne olacak.
sabah :denge ekmekli tost yağsız peynirle 5 yeşil zeytin dom salatalık
öğle ıspanaklı yumurta salata yoğurt
akşam karar vermedim
ama birazdan gezmeğe gideceğim yemiycem diyorum inşallah uygularım
şimdi 2 mille lesliemide yaptım. sporumu yapınca çok huzurlu oluyorum kendim adına birşey yaptım diyorum

tebrikler... çok iyi vermişsin..
kaydirigubbakcemile5

REGLİ DÖNEMİM GELİYOR ACABA BU HAFTA KİLO VEREBİLECEMMİ BAKALIMohaoldumsmilebilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

Son düzenleme:

Bravo derin sonunda kiloların inadı kırıldı çok şükür.Bende aynen sporumu yapınca rahatlıyorum menünde çok güzel inşallah kaçırmazsın.

Bravo derin sonunda kiloların inadı kırıldı çok şükür.Bende aynen sporumu yapınca rahatlıyorum menünde çok güzel inşallah kaçırmazsın.

maşallah kızlar ya size imreniyorum valla ne güzel spor yapıyorsunuz ayın 1 inde int sınırsız olucak o zaman bende leslie indirip yapmayı planlıyorum

bir ben indiremedim şu leslie yi ...

canım biraz sonra ben sana özel mesaj atıyım leslie ile ilgili.

geçmiş olsun canım... :teselli:
sağlık olsun canım yaaa, sıkma canını.....
sağlık çok daha önemli, sağlık yerinde olsunda, günler nasıl olsa biz istesekte istemesekde geçip gidiyor.....

bende elime sürerim canım, faydasınıda görürüm.
özellikle armut ve salatalık ellerime çok iyi geliyo...

günaydııın... tebrikler....

teşekkür ederim canım:))) opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ilim ilim bilmektir
ilim kendin bilmektir
sen kendini bilmezsin
ya nice okumaktır

YUNUS EMRE

evet canım.bu sabah başladım.kendime 'zeyno kız sen gittikçe zayıflıyorsun.afferim dedim.

pek bi duygusalım ben bu aralar....... boshayallersmile boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…