Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben işe girerken 20 yıl da emekli olucam diye girdim sendikalar uğraşıyorlar heralde inş sonuçlanırya son sene benim kızım okula başlıycak eylülden hazirana kadar bi şekilde izin rapor ücretsiz kullanıp kızımla olmak istiyorum bennnnnnn ama kısmet

ben bu emeklilik işini anlamıyorum

yok maaş almadan emekli ol bilmem ne ne demek yaaa

zaten geç emeklililk hakkı kazanıyoruz ama maaş almak içinde beklememiz gerekiyor

inşallah canım sendikalar bir çaresini bulurda bizde faydalanırız

çünkü bizim sendikamız bile yok

sizin sendikalar bu işi umarım çözebilirler

kadın ard arda doğumları yaptı ama her sene performans primi aldı neyin performansıysa ?

''ÇALIŞANIN İŞİNİ;ÇALIŞMAYANIN MAAŞINI ARTTIRIRLAR'' canım maalesef böyle bir dünyada yaşıyoruz...Benimde başımda kadın müdür vardı;çok iyi anlıyorum seni.Emekli oldum da stresten kurtuldum.Benimki birde beni çok seviyor gibi davranıp yılan gibi sokardı.Seninkisi de başka bir tip.Bunlardan çeşit çeşit var canım...

bi şu taraftan bakmak lazım zaten işsizlik var ben emekli olayım yerime biri işe girsin sonuçta devletin işi duracak değil devamlılık zorunluluğu var

bi şu taraftan bakmak lazım zaten işsizlik var ben emekli olayım yerime biri işe girsin sonuçta devletin işi duracak değil devamlılık zorunluluğu var

evet devletin işi hiç bir zaman yarım kalmaz mutlaka biri devam ettirir,

orası ayrı mesele işsizlik var ama bizim emekllilik yaşını yükseltmeleri buna nasıl çare olur (ki olmaz )

sadece çalışana eziyet benneyaptımki

bu gün keşke eski düzen olsaydı ne güzel temmuzda emekliydim dedim diğer arkadaşda 1 yılı var onun beni beklemiyecekmisin dedi
bizim müdürlük iki servis işçi memur bölümü diye hiç bir şey göstermeme kararı aldık bi imza atacak işimizede vakıf olmayı versin yada şu nasıl oluyor drese anlayamayacağı şekilde anlatıcaz-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
"Bir Gün vücudun içinde isyan çikmis. Aralarinda bir toplanti yapip isyana son vermek için müdür seçmeye karar vermisler.Beyin hemen kendini tavsiye etmis. kalp itiraz edip kendini göstermis, kulak ,göz vs.. möt te kendisinin müdür olmasini istemis.

Hepsi bununla dalga geçmisler.

-""Sen mıçmaktan baska ne ise yararsin"" demisler.möt tabii buna sinirlenmis, sonunda beyini müdür sesmisler.möt bütün organlara küsmüs ve artik mıçmamaya karar vermis.

Bir süre sonra vücut iflas etmis tabii.

Beyin mıçmayi düsünüyor, kalp artik kan yerine mok pompalamaya baslamis vs..Sonunda dayanayip mötü müdür seçmisler.

O gün bu gün bütün mötler müdür olurmus."

DOĞA , canım ikimizin müdürüne armağan olsun
YERİNİ HAK EDEN ;DÜRÜST VE ÇALIŞKAN TÜM MÜDÜRLERİ TENZİH EDERİM...
Ayıp kelimeler için kusuruma bakmayın başka türlü anlatsam tadı olmazdı...

Son düzenleme:

bizim müdürlük iki servis işçi memur bölümü diye hiç bir şey göstermeme kararı aldık bi imza atacak işimizede vakıf olmayı versin yada şu nasıl oluyor drese anlayamayacağı şekilde anlatıcaz-tatlicadiarzu-

beyzuş ablam süpersin daha önce duymamıştım

ve inan çok güldüm

yani bir fıkra bu kadar cuk diye oturur.....:roflol:

rahatladım konuşunca iyiki varsınızopuyorumnanaktan

çoooooook sağolun ben artık izin istiycem sizden malum yarın işe gidicem sempatiksalakcinni bakalım neler olacak ARKASI YARINNNN iyi geceler çıtırlar

Melek gibiyim aslında ..!
Sadece kanatlarım kırıldığında süpürgeme biniyorum, hepsi bu .. =)

ben sade kavuruyorum süper oluyor yarında yapcam hattacokacimcoook ay zaten kurt gibi açım:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…