canım benim bu emeklilik yaşı ve bu tip insanlar benimde en sinir olduğum şeylerden...
bizde Allah'tan amirler amir olarak başlıyor sonradan memurluktan amirliğe geçiş var ama o kadar kolay değil
ama bazıları var ki amir değilken senin başına amir kesiliyorlar
işte onları boğasım geliyorrrrrrr
bence onlara sinirlenip hıncını yemekten değil başka şeylerden çıkar
iş yap, sop yap, el işi yap ....
Afiyet olsun kalorisi çok az ne güzel karnın doymuşcokacimcoook
ben işe girerken 20 yıl da emekli olucam diye girdim sendikalar uğraşıyorlar heralde inş sonuçlanırya son sene benim kızım okula başlıycak eylülden hazirana kadar bi şekilde izin rapor ücretsiz kullanıp kızımla olmak istiyorum bennnnnnn ama kısmet
kadın ard arda doğumları yaptı ama her sene performans primi aldı neyin performansıysa ?
ben bu emeklilik işini anlamıyorum
yok maaş almadan emekli ol bilmem ne ne demek yaaa
zaten geç emeklililk hakkı kazanıyoruz ama maaş almak içinde beklememiz gerekiyor
inşallah canım sendikalar bir çaresini bulurda bizde faydalanırız
çünkü bizim sendikamız bile yok
sizin sendikalar bu işi umarım çözebilirler
bi şu taraftan bakmak lazım zaten işsizlik var ben emekli olayım yerime biri işe girsin sonuçta devletin işi duracak değil devamlılık zorunluluğu var
''ÇALIŞANIN İŞİNİ;ÇALIŞMAYANIN MAAŞINI ARTTIRIRLAR'' canım maalesef böyle bir dünyada yaşıyoruz...Benimde başımda kadın müdür vardı;çok iyi anlıyorum seni.Emekli oldum da stresten kurtuldum.Benimki birde beni çok seviyor gibi davranıp yılan gibi sokardı.Seninkisi de başka bir tip.Bunlardan çeşit çeşit var canım...
''ÇALIŞANIN İŞİNİ;ÇALIŞMAYANIN MAAŞINI ARTTIRIRLAR'' canım maalesef böyle bir dünyada yaşıyoruz...Benimde başımda kadın müdür vardı;çok iyi anlıyorum seni.Emekli oldum da stresten kurtuldum.Benimki birde beni çok seviyor gibi davranıp yılan gibi sokardı.Seninkisi de başka bir tip.Bunlardan çeşit çeşit var canım...
"Bir Gün vücudun içinde isyan çikmis. Aralarinda bir toplanti yapip isyana son vermek için müdür seçmeye karar vermisler.Beyin hemen kendini tavsiye etmis. kalp itiraz edip kendini göstermis, kulak ,göz vs.. möt te kendisinin müdür olmasini istemis.
Hepsi bununla dalga geçmisler.
-""Sen mıçmaktan baska ne ise yararsin"" demisler.möt tabii buna sinirlenmis, sonunda beyini müdür sesmisler.möt bütün organlara küsmüs ve artik mıçmamaya karar vermis.
Bir süre sonra vücut iflas etmis tabii.
Beyin mıçmayi düsünüyor, kalp artik kan yerine mok pompalamaya baslamis vs..Sonunda dayanayip mötü müdür seçmisler.
O gün bu gün bütün mötler müdür olurmus."
DOĞA , canım ikimizin müdürüne armağan olsun
YERİNİ HAK EDEN ;DÜRÜST VE ÇALIŞKAN TÜM MÜDÜRLERİ TENZİH EDERİM...
Ayıp kelimeler için kusuruma bakmayın başka türlü anlatsam tadı olmazdı...
beyzuş ablam süpersin daha önce duymamıştım
ve inan çok güldüm
yani bir fıkra bu kadar cuk diye oturur.....:roflol:
"Bir Gün vücudun içinde isyan çikmis. Aralarinda bir toplanti yapip isyana son vermek için müdür seçmeye karar vermisler.Beyin hemen kendini tavsiye etmis. kalp itiraz edip kendini göstermis, kulak ,göz vs.. möt te kendisinin müdür olmasini istemis.
Hepsi bununla dalga geçmisler.
-""Sen mıçmaktan baska ne ise yararsin"" demisler.möt tabii buna sinirlenmis, sonunda beyini müdür sesmisler.möt bütün organlara küsmüs ve artik mıçmamaya karar vermi
Bir süre sonra vücut iflas etmis tabii.
Beyin mıçmayi düsünüyor, kalp artik kan yerine mok pompalamaya baslamis vs..Sonunda dayanayip mötü müdür seçmisler.
O gün bu gün bütün mötler müdür olurmus."
DOĞA , canım ikimizin müdürüne armağan olsun
YERİNİ HAK EDEN ;DÜRÜST VE ÇALIŞKAN TÜM MÜDÜRLERİ TENZİH EDERİM...
Ayıp kelimeler için kusuruma bakmayın başka türlü anlatsam tadı olmazdı...
rahatladım konuşunca iyiki varsınızopuyorumnanaktan
Hoşuna gitmesine sevindim.Gece gece gülelim biraz;birazda Doğa'nın morali düzelsin değilmi...
tarzını çok seviyorum senin...
iyiki buradasın :1hug:
ıspanak yapacakapırıncsız yap daha cabuk erıtılır kıymalı yapabılırsın mesela yada pırınc yerıne bulgur kat .pirinc dırekt seker oldugu ıçın hemen seker donusuyor ve vucutta sekerımızı yukseltıyor boylelıkle canımız baska seyler ıstıyor hemen acıkıyoruz ama bulgur daha kalıtelı bır karbonhıdrat sekerımızı hemen yuksetmıyor daha tok tutar.once ıslenmesı gerekıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?