Derincim iyi fikir ıspanak,pırasa arasındayım...
Her öğün farklı olması zor iş, ben genelde akşamda aynını yiyorum..:)))
İyiyim tatlım.Sende iyisin inşallah...Menünü görüyorum çok iyi gidiyor;ama biraz daha fazla sebze yesen sanki daha iyi olacak....Ben sebzeyi çok severim az yiyen olunca üzülüyorum.Sen bana bakma .Listen neyse onu yap canım
Canım avatarındaki senin kedin mi :uhm: gözleri çok güzelmiş çok tatlı maşallah
gelmediiiiiiiimafoldumben
Allah'ım tek başına çocuk büyütenlere , hayatını tek olarak geçirenlere kolaylık versin
ne zor şeymiş herşeye yetişmek
Eşim yanımdayken hiçbirşeye yardım etmez gibi geliyordu ama öyle değilmiş durum
Kuzuklarda bizler gibi diyette ay en iyisi bende bir kuçu alıyım yiyemediklerimi hayvancığa yediriyim duygularımı tatmin ediyim :::)))
Canım ekşi çok çekiyor inan,reglde olmadım..aklinialirimsmile :roflol:
BEYZUS, ezel'e daldı heralde yok çünkü..kaydirigubbakcemile3
inşallah allah gönlüne göre verir..Arkadaşım desteğin için teşekkür ederim, İnşallah bu sitede sizlerin sayesinde toparlayacağım biraz daha ve gülümseyerek bakacağım, inan pozitif enerjili insanlara çok ihtiyacım var...
allah kavuştursun..Aminnnn:Saruboceq:
[]Şükür Allah'ıma öyle bir durum söz konusu değil ama geçici bir süre bile olsa
tek başına kalmak zor durum
içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor yaaaa
ne çok alışmışım yanımda olmasına
birde biz aynı iş yerinde çalışıyoruz , eşimin dışarı alışkanlığıda yok
yani 24 saat hep bir aradayız...Özlüyorum
bol yumurta peynir et..k.h olunca böyle..arkadaşlar yarın ne pişireceksiniz,planınız varmı.??
Akıl fikir verin...
gerçekten insan acıkmıyor ..1 haftadır tecrübe ettim..protein dıyetı yapıyorum bazıları adını karbonhıdra dıyetıde dıyor
sadece proteın alınca acıkmıyorum ama karb. alınca acıkıyor ınsan ama sebzeyede gececegım tabıkı ama su mısafırlerın gıtmesını bekıyorum gelsın gıtsınler (pasta borekler bıtsın) sebze ve meyveyıde eklıyecegım dıyetıme.
Ayyy misafir iyi hoşta yemekler işi çok fena bozuyor.Benimde pazar günü vardı gene iyi kurtardım.:1rolleyes:
doğuştan şanslı olmak bu heralde..bıze galıba haftada 2-3 gun gelıyorlar annemde sagolsun benı sınır edecek kadar yemek yapıyor.rejımdekı ınsana mısafırlıge gıtmekte ters mısafır gelmesıde .hemen altust oluyor dıyetım dengem bozuluyor.ama ben careyı buldum annemı gonderecegım kardesımın yanına kaydirigubbakcemile3ırazda ona yapsın bu yıyeceklere onun ıhtıyacı var kendısı 1.70 boyunda 49 kılo yada 48 .herseyıde yer agzı hıc bos durmaz ama ne hıkmeytse o almaz ben alırım.haksızlık busenağlama
bir ben indiremedim şu leslie yi ...benim uykum yine erkenci.... mirmirmirmir
leslienin kalan kısmınıda yarın indiririm artık.
ben gidip yatıyım şimdi...
hepinizi öpüyorum kızlar, herkese iyi geceler...
sorma ablam..bir o bir de lale devrindeki kuru lale zayıflıktan kırışmışlar resmen...Aynen öyle...Evde de yalnızım.İstediğim gibi bakıyorum (pardon seyrediyorum)..Neyse bitti.Ne bulur o kemik torbası kadında bilmem...Gerçekmiş gibi sinir oluyorum....Birde hava haspamda..Ne sanıyorsa kendini.Neyse bu kadar günaha girmek yeter.
sorma ablam..bir o bir de lale devrindeki kuru lale zayıflıktan kırışmışlar resmen...
merhaba kızlar bu gün moralim çok bozukdu akşam yemeginden çıkardım hıncımı siyasi yerde çalışmaktan birkez daha nefretettim ne güzel 2011 temmuzda emekliydim +6 yıl geldi üstüne suçumuz işe erken başlamakmı sinir bir kadın vardı bize müdür oldu ne tecrübesi var ne bilgisi yağcılıkla işi götürüyor bakalım daha neler göreceğim ooofffffff offfffff
Yanakları içeri çökmüş,gözler zayıflıktan baygın.....
Bir takım kişiler onları güzel buluyor ama bence 5-6 kilo alsalar( hatta 10 kilo ) daha güzel olacaklar halbuki.Vallahi hasedimden söylemiyorum.İskelet gibi nasıl güzel buluyorlar bilmiyorum....
KURU LALE lafına bayıldım.....Doğruya doğru...Kuru işte her anlamda.Rol kaabiliyeti de yok....Cansu Dere de aynı şekilde ..Gözlerini sağdan sola deviriyor rol yaptım sanıyor.Yazık benim Kenan'ıma geçmiş karşısına aynı dizide oynuyor...Ay ben yaşlandıkça pek bir dedikoducu oldum....
evet kademeli olarak değiştiya ben 47yaş 26 yılla emekli olucam nasip olursa ya kadını bir görseniz çok itici bi seveni yok herşeye VAKIF bu kendi lafı
Vallaaa süper fikir onunla ilgilenirsen aklın dağılır biraz zemuszemus
ya bu gün eşimin çalıştıgı yerdeki köylüler pancar -pazı da deniyor vermişler bir görseniz ıspanak gibi tazecik salatasını yaptım çok güzel oldu ilk defa yaptım kekremsi olur diye düşündüm ama olmadı çok fena yedim akşam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?