Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Derincim iyi fikir ıspanak,pırasa arasındayım...

Her öğün farklı olması zor iş, ben genelde akşamda aynını yiyorum..:)))

ıspanak yapacakapırıncsız yap daha cabuk erıtılır kıymalı yapabılırsın mesela yada pırınc yerıne bulgur kat .pirinc dırekt seker oldugu ıçın hemen seker donusuyor ve vucutta sekerımızı yukseltıyor boylelıkle canımız baska seyler ıstıyor hemen acıkıyoruz ama bulgur daha kalıtelı bır karbonhıdrat sekerımızı hemen yuksetmıyor daha tok tutar.once ıslenmesı gerekıyor

iyiyim şükür, saol beyzuş abla:)
senin gözünde diyetimin iyi gittiğini öğrenmem beni çok mutlu etti gerçekten:) hihoyyyt Şeniz

Canım avatarındaki senin kedin mi :uhm: gözleri çok güzelmiş çok tatlı maşallah

benim kedim değil canım.

AMİN İNŞAALLAH.

benim uykum yine erkenci.... mirmirmirmir
leslienin kalan kısmınıda yarın indiririm artık.
ben gidip yatıyım şimdi...
hepinizi öpüyorum kızlar, herkese iyi geceler...

bende bugünkü yediklerimi yazayım biraz fazla fazla hesapladım en az 200 kalori azdır gibi geliyo bana
KAHVALTI
ekmek - kepekli 1 dilim 60 cal.
domates 0.5 tane 7 cal.
tulum peyniri 25 gr. 64 cal.
kızarmış patates 1 por. 420 cal.
1. ARA ÖĞÜN
elma 1 ad. 60 cal.
süt (tam yağlı) - inek 0.5 bard. 62 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
yoğurt (yağlı) 200 gr. 190 cal.
pırasa - zeytinyağlı 1.5 por. 337 cal.
2. ARA ÖĞÜN
mandalina 1 ad. 50 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
taze fasulye - zeytinyağlı 1 por. 177 cal.
nohutlu pilav 1 por. 241 cal.
yoğurt (yağlı) 50 gr.
551 cal.
122 cal.
587 cal.
50 cal.
525 cal.
toplam 1835 cal.

Canım ekşi çok çekiyor inan,reglde olmadım..aklinialirimsmile :roflol:

YENAAAAA......Allah korusun diyeyim ama '''ye ekşiyi getir Ayşe'yi''' derler yavruuuummm..Test yapsanmı acaba....Bak korktum şimdi...eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

BEYZUS, ezel'e daldı heralde yok çünkü..kaydirigubbakcemile3

Aynen öyle...Evde de yalnızım.İstediğim gibi bakıyorum (pardon seyrediyorum)..Neyse bitti.Ne bulur o kemik torbası kadında bilmem...Gerçekmiş gibi sinir oluyorum....Birde hava haspamda..Ne sanıyorsa kendini.Neyse bu kadar günaha girmek yeter.

Arkadaşım desteğin için teşekkür ederim, İnşallah bu sitede sizlerin sayesinde toparlayacağım biraz daha ve gülümseyerek bakacağım, inan pozitif enerjili insanlara çok ihtiyacım var...
inşallah allah gönlüne göre verir..
allah kavuştursun..
arkadaşlar yarın ne pişireceksiniz,planınız varmı.??
Akıl fikir verin...
bol yumurta peynir et..k.h olunca böyle..
gerçekten insan acıkmıyor ..1 haftadır tecrübe ettim..
Ayyy misafir iyi hoşta yemekler işi çok fena bozuyor.Benimde pazar günü vardı gene iyi kurtardım.:1rolleyes:

doğuştan şanslı olmak bu heralde..
benim uykum yine erkenci.... mirmirmirmir
leslienin kalan kısmınıda yarın indiririm artık.
ben gidip yatıyım şimdi...
hepinizi öpüyorum kızlar, herkese iyi geceler...

bir ben indiremedim şu leslie yi ...

Son düzenleme:
sorma ablam..bir o bir de lale devrindeki kuru lale zayıflıktan kırışmışlar resmen...

merhaba kızlar bu gün moralim çok bozukdu akşam yemeginden çıkardım hıncımı siyasi yerde çalışmaktan birkez daha nefretettim ne güzel 2011 temmuzda emekliydim +6 yıl geldi üstüne suçumuz işe erken başlamakmı sinir bir kadın vardı bize müdür oldu ne tecrübesi var ne bilgisi yağcılıkla işi götürüyor bakalım daha neler göreceğim ooofffffff offfffff

sorma ablam..bir o bir de lale devrindeki kuru lale zayıflıktan kırışmışlar resmen...

Yanakları içeri çökmüş,gözler zayıflıktan baygın.....
Bir takım kişiler onları güzel buluyor ama bence 5-6 kilo alsalar( hatta 10 kilo ) daha güzel olacaklar halbuki.Vallahi hasedimden söylemiyorum.İskelet gibi nasıl güzel buluyorlar bilmiyorum....

KURU LALE lafına bayıldım.....Doğruya doğru...Kuru işte her anlamda.Rol kaabiliyeti de yok....Cansu Dere de aynı şekilde ..Gözlerini sağdan sola deviriyor rol yaptım sanıyor.Yazık benim Kenan'ıma geçmiş karşısına aynı dizide oynuyor...Ay ben yaşlandıkça pek bir dedikoducu oldum....

Son düzenleme:

Üzülme canım Allah sağlık versin...Haklısın üzülmekte;hayal kırıklığı yaşamışsın kolay değil ama sağlığın daha önemli...Bu arada emeklilik yaşı kanunu değiştimi tekrar...

ne dedikodusu gerçeeek.. arkasından değil görsek yüzünede söyleriz...kaydirigubbakcemile5

evet kademeli olarak değiştiya ben 47yaş 26 yılla emekli olucam nasip olursa ya kadını bir görseniz çok itici bi seveni yok herşeye VAKIF bu kendi lafı

kadın ard arda doğumları yaptı ama her sene performans primi aldı neyin performansıysa ?

evet kademeli olarak değiştiya ben 47yaş 26 yılla emekli olucam nasip olursa ya kadını bir görseniz çok itici bi seveni yok herşeye VAKIF bu kendi lafı

canım benim bu emeklilik yaşı ve bu tip insanlar benimde en sinir olduğum şeylerden...

bizde Allah'tan amirler amir olarak başlıyor sonradan memurluktan amirliğe geçiş var ama o kadar kolay değil

ama bazıları var ki amir değilken senin başına amir kesiliyorlar

işte onları boğasım geliyorrrrrrr

bence onlara sinirlenip hıncını yemekten değil başka şeylerden çıkar

iş yap, spor yap, el işi yap ....

Son düzenleme:
ya bu gün eşimin çalıştıgı yerdeki köylüler pancar -pazı da deniyor vermişler bir görseniz ıspanak gibi tazecik salatasını yaptım çok güzel oldu ilk defa yaptım kekremsi olur diye düşündüm ama olmadı çok fena yedim akşam ya

Afiyet olsun kalorisi çok az ne güzel karnın doymuşcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…