selam kızlaarrr...sporumu yaptım evime geldim.. öğleni kaçırdım ama gelince 2 mandalin 1 elma 1 dil.kep ekm. inş çok olmamıştır..
akşam yemeğim yaklaşıyo... ve odamın halısını silicem bu akşam.....
YENAAA nerdesin???? getir ütülerini, al halımı....... :roflol: opuyorumnanaktan
şimdi ben en güzeli önce halımı hallediyim, sonra yemeğimi yiyim. yemekten sonrada bir mani olmazsa buraya damlarım ben yine hemen şıp diye
opuyorumnanaktan
çok güzel olmuş :) ya şu leslie'nin 1 mil olanını indirsem kaç mb gider kotadan?
üye olmak da şart mı? üyelik istiyor da
baharcığım sen ve billura can yücelin bir şiirini paylaştım.bir oku istersen..sonu nu çok sevdim..
Kızzzzlllaaaaar saçımın yeni rengi hakkında yorum yaparmısınız lütfeeennn =)))
süper yaaa beyaz tene koyu renk yakışıyo maşşallah gözlerin renklimi lensmi senin çok güzelmişsin allah sahibine bağışlasın
Ben şimdi o üst beyni frekans manyağı etmezmiyim....Hep zayıftım,zayıfım,zayıf kalacağım.Umarım duymuştur.siz şu an uyurken ben kanal 7 de ikbali seyrediyorum.ordaki bir uzman sözlerinize çok dikkat edin.her kelimenin bir frekansı var.ve alt beyin üst beyinden gelen emirleri uygular dedi.yani ben kiloluyum,ben çirkinim dediğiniz anda bu sözler madde aleminde fiiliyata dönüşüyor.alt beyin üst beyinden gelen bu sinyalleri uygulamaya yöneliyor.başarı hikayelerinde ortak bir özellik vardı.hepsi artık olumsuz düşünmeyi kesip umut ve heyecanla ve büyük bir kararlılıkla başlangıç yapıyordu.olmaz diye bir şey yoktu.bir de kesin suçluluk duymayın dedi.bu sürekli aynı eylemi tekrarlatırmış...ikbal de peygamberimizin bir sözünü hatırlattı.''YA hayırlı bir şey söyle.Ya da sus..''demek olumsuz konuşmuyacağız ki gerçekleşmesin..ben kendi hesabıma :gayet alımlı,gittkçe incelen ve sağlıklı bir bünyeye sahip genç ve hareket dolu bir kadınım..(üst beynim duydunmu?hemen alta emir ver)kaydirigubbakcemile3
Sen ne şahane bir kadınsın ve senden doğan ne şahane bir evlat.MAAŞALLAH SÜPHANALLAH...Rabbim nazarlardan esirgesin.Kırma oğlunu kankacığım.Çünkü belli ki izin verirsen çok mutlu olacak .Derinciğim sana ve eşine çok teşekkür ederim.ne şansllısın...bunun kıymetini bil.bak çocuk hemen ilgilenip tüm deteyıyla beni bilgilendirdi.ben koçtaş taki fiyatlara göre çok yüksek bulmuştum.rahatladım.aslında ben seneye düşünüyordum.ama oğlumla gelinim yapılacak diye tutturdular.kızlar yanlışmı düşünüyorum.bu konuda ilk kez oğlumla fikir ayrılığına düştüm.sanıyorum bana kırıldı.telofonu kapatırken'bana evlat olma fırsatını vermiyorsun dedi.ben oğlum da olsa kimseden yardım istemiyorum.çünkü yıllardır ailemin yükünü çektiğim için bunun evliliğimde ne kadar sorun yarattığını biliyorum.aynı şey onun başın da gelsin istemiyorum.diş için kredi çektim.ancak bir sene sonra rahatlıyacağım.onun için ne banyonun eskiliğini nede mutfağın çökecek gibi durmasını görmek istemiyorum.ama onlar biz yapıracağız diye tutturdular.bende kabul etmek istemedim.oğlum bekar olsaydı yardımını isterdim.ama eşinin alın terini bize harcamasınına gönlüm razı değil.o bende istiyorum dese bile.oğlum seni her konuda tek başına bıraktık.bırak bu tür sorunları çözelim.dedi.ben kabul etmeyince^''bana evlat olma fırsatını vermiyorsun''deyip kapattı.ilk kez fikir ayrılığına düştük.gerçi ertesi gün arayıp''borç olarak kabul edebilirim''dedim.ama sesi çok buruktu..bana burda gelenler 2-3 komşu.onlar da yıllardır beni bilen evdeki eşyaya değil benim dostluğuma gelen insanlar.gençler neden bu kadar her şeyi eski görüp değiştirmek istiyor...
Hepimizde aynı dert canım.Benim dolapta hemen her bedenden kıyafet dolu.Yanlış anlaşılmasın 34-36-38 gibi bedenler yok tabii.En küçüğü 42..geçen yıl bu zamanlar 94 kiloydum hayatımın en şişman dönemindeyim giyecek hiç birşeyim yok ama dolap dolu dolapdaki en büyük pantalonu denedim en az 5 kilo verde gel dedi:2: perşembe günü yarım mesai burdan çıkıp çarşıya gitmeyi düşünüyorum bari bi pantolon aliym ya bi tane elbisem var 48 beden en çok zayıflayıp onu giymeyi düşünüyorum (benim dolap 48 beden dolu) adam diyor bi sürü kıyafetin var diyor bilmez ki hiç biri olmuyor:2:
Eeee büyükleri dinlemek gerekir.....Beni bulsa nerde çoçuklar diye recm eder valla.Ayy korktum...BEYZUS'um başbakanımız ne deemiş en az 3 tane diye,bende düzene ayak uydurmak istiyorum...:roflol: :roflol:
:roflol: :roflol:
Trafikten kurtulduğumdan beri sinirlerim düzeldi...Allah kolaylık versin canım.Bu arada menün de çok güzel.bugünki menüm.....
sabah 5,30
1 bardak iksir,tiroid ilacı
yolda
2 mandalina
kahvaltı
denge ekmek,peynir,zeytin,salatalık,biber,çay
öğle
salata,yoğurt,tavuk ( teflonda )
ara
armut,mandalina
akşam
tonlu salata,yoğurt
su,ıhlamur,iksir,çay,
spor
bu hafta henüz başlayamadım...dün akşam eve tam 3 saatte gidebildim...istanbulun trafiği saç baş yoldurucak bana... sonum mazhar osman olacak ...Allahım sen aklımı koru...AMİNNNNNN
Hadi bakalım tebrikler.Cumaya yap bir güzellik bize...Sevinelim...kızlar bugün sabahta tartıldım, kilo vermişim yehooooo:))) :sm_cool: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
sizinlede paylaşmak istedim, 200gr vermişim.
200gr.da olsa benim için mutluluk verici, çünkü; emek sarfediyorum bu yolda:)
88.2kg =======> 88kg oldu=))
mutluyum=))) :dance: :dance:
Çok sevindim Derinciğim.Bak gördünmü üzüldüğüne değmedi....bende kilo vermişim moralim yerine geldi .pazar günü migrosta tartılmıştım şu anki evdeki tartı beni 124 göstermişti tabii karnım toktu aç karına 123 olsam diye düşündüm .sabah tartıldım aç karnına 121.5 demekki pazardan itibaren 1 yada 1.5 civarı vermişim bakalım cumaya ne olacak.
sabah :denge ekmekli tost yağsız peynirle 5 yeşil zeytin dom salatalık
öğle ıspanaklı yumurta salata yoğurt
akşam karar vermedim
ama birazdan gezmeğe gideceğim yemiycem diyorum inşallah uygularım
şimdi 2 mille lesliemide yaptım. sporumu yapınca çok huzurlu oluyorum kendim adına birşey yaptım diyorum
Gözlerim mavi sağol canım aminnn Allah herkesi sahibine bağışlasın.
Bugünkü menüm
SABAH: 2 Dilim ekmek,lor,kahvaltılık salça
ARA: 1/2 muz,3 badem,3 ceviz
ÖĞLE: 4 Köfte,1 bardak ayran,az salata,1 dilim ekmek
ARA: 1 Elma
AKŞAM: 1 tabak karnabahar yemeği,1/2 kase yoğurt,az salata,1 dilim ekmek
ARA: Elma yerim herhalde.
Bugünkü menüm
SABAH: 2 Dilim ekmek,lor,kahvaltılık salça
ARA: 1/2 muz,3 badem,3 ceviz
ÖĞLE: 4 Köfte,1 bardak ayran,az salata,1 dilim ekmek
ARA: 1 Elma
AKŞAM: 1 tabak karnabahar yemeği,1/2 kase yoğurt,az salata,1 dilim ekmek
ARA: Elma yerim herhalde.
Sağol canım...Mecburum dikkat etmeye...Kiloların gitmesi gerek.Gençliği kimseye bırakmıyoruz ama her geçen yıl kiloların getirdiği olumsuzluklar artıyor.Siz gençken şu kiloları gönderin lütfen..Sonra çok pişman olursunuz benim gibi...süper gidiyorsun vallahiii
Sağol canııımmmm.Elimden geleni yapıyorum...Çok güzel bir liste afiyet olsun
iyi akşamlar herkese...
hastayım yafff sempatiksalakcinni yine üşütme, üşütme belirtileri var hep şuan bende...
hiç halim yok mesela, gündüzde vardı ama akşam daha bi arttı.....
hiç halim olmayınca halımıda silemedim, neyse sağlık olsun, silerim yarın birgün....
ancak yemeğimi yiyebildim, bulaşıklarımı yıkayabildim...
zencefil çayı yaptım şimdi yine kendime, şimdi onu yudumluyorum.....
bugünki menüm:
KAHVALTI:
2dilim ekmek
1tane salatalık
1tane armut
3kk beyaz peynir
5tane zeytin
1fincan şekerli türk kahvesi
ARA1:
1tane armut
1dilim ekmek
ÖĞLE:
2kk beyaz peynir
6yk kıymalı karnıbahar yemeği
1sb süt
2dilim ekmek
1tane salatalık
ARA2:
1tane armut
1dilim ekmek
1çb light kola
AKŞAM:
1,5tane havuç
1sb yoğurt
1tane salatalık
2dilim ekmek
ARA3-(GECE):
1sb yoğurt
1tane armut (yakında armut güzeli olacamkaydirigubbakcemile3)
Hadi bakalım tebrikler.Cumaya yap bir güzellik bize...Sevinelim...
Geçmiş olsun canım...Tam iyileşemeden tekrarlıyor galiba.Kendine iyi bak....
Menü çok güzel,kilolar da gidiyor zaten maaşallah..
Armut güzeli değilde cilt güzeli olacaksın inşallah.Meyva,salatalık,havuç,yoğurt.....daha ne olsun hepsi cilt için faydalı....Bonus olarak ta kilolar gidiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?