Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam topiğin güzel kızları :)
Bu sabah tartıda 86.5 kiloyu gördüm zemuszemus:dance:
Sabahtan beri yerimde duramıyorum, bütün gün kıpır kıpırdı içim hihoyyyt
Bir an önce eve geleyim de kızlarla da bu sevincimi paylaşayım dedim :) Çok
mutluyum çok, darısı herkesin başına inşallah opuyorumnanaktan

Çok seviniyorum kilo vermenize hepinize maşalllaaahhh darısı veremeyenlerin başına ...
Ama ben zayıflıyorum zaten hep zayıftım zayıflamaya da devam ediyorum kemiklerim sayılıyor artık motive motive motive

Ah canım benimmmmm.Bende seni ve sizleri çooook seviyorum...:1hug:kaydirigubbakcemile5

Ben dostlarımı ne aklımla,ne kalbimle severim....

Olur ya kalb durur......

Akıl unutur.......

Ben dostlarımı ruhumla severim.....

O ne durur;ne unutur......

Hz.MEVLANA.

06.00 : 100 gr peynir
2 haşlanmış yumurta
3-4 kaşık yoğurt

09.00 : Paket yoğurt Birşah'ın ufak kutu yoğurtlarından, Şok'tan alıyorum

13.00 : Haşlanmış tavuk göğsü 200-300 gr kadar kekik ile tatlandırdım yoksa çok yavan oluyor, zorlanıyorum yerken

15.00 : 1 su bardağı süt 1 çay kaşığı bal ekledim

19.00 : Ispanak yemeği yağsız ve az pirinçli

Çok seviniyorum kilo vermenize hepinize maşalllaaahhh darısı veremeyenlerin başına ...
Ama ben zayıflıyorum zaten hep zayıftım zayıflamaya da devam ediyorum kemiklerim sayılıyor artık motive motive motive

Kelebekim gayet iyisin. Sadece biraz motivasyon eksikliği var. O da hallolacak inşallah :1hug:

Çok güzel çok sevindim bakalım hafta sonu kaç olucak darısı hepimizin başınahihoyyyt

Meyracım geçmiş olsun :1hug:a.s.
Bol bol mandalina ye, vitaminini eksik etme, çorbanı da :)
Pazar günü ben de çok kötüydüm ama çabuk atlattım çok şükür :)
Sen de çabucak üstesinden gelirsin inşallah

meyra geçmiş olsun canım.
nightwingoler gözünaydın canım kilolar gidiyor
bugün sabah ve öğlen menüsünü yazmıştım
akşam:balık ızgara salata
az önece yarım elma bir mandalin iki lokma elma
bugün ikindide minicik bir pohaça yedim gezmeğe gitmiştim dayanamadım

kelebekim saçlar çok yakışmış gözlerini ortaya çıkarmış iyi günlerde kullan .facede yazdım ama burayada yazayım dedim

Listen çok güzel:)
Piko iyi seçim ben de canım çektikçe birkaç ısırık alıyorum, hem karbonhidratı da çok değil:) :teselli:

Liste çok güzel, yürüyüşle daha da güzel olmuş :lepi:

oyyyy kızlar ben geldim öldüm 2 gündür bugün tam 20 kişi hoş geldine geldi zaman bulup giremedim 1 kilo vermişim amma 2 gündür boşladım yarın tam gaz devam inşallah

Tebrik ederim canım Şeniz Kiloların su gibi akıp gider inşallah hihoyyyt
kızlar yardımmmmmmmmmmmmmmm

Hangi konuda? Yardımı olabileceğim bir konuysa seve seve opuyorumnanaktan

Reglim 1 hafta gecikti ya olsamda kurttulsam hiç belirtiside yok karnımda ağırmıyo olsa da rejime geri dönsem. Duygu patlaması yaşıyorum bugün çok ağladım ya ...

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

saol canım benim.
kilo vermenede çok sevindim=)) :lepi: :lepi: tebrikler, ve yola devam diyorum.... :dance: :dance: :dance:

Geömiş olsun canım mandalinada ye iyi gelir.menünde güzel afiyet olsun

tamam, saol canım. Şeniz

saol derincim.
minicik lokmada hakkın zaten senin canım, afiyet olsun=)) kaydirigubbakcemile5

Reglim 1 hafta gecikti ya olsamda kurttulsam hiç belirtiside yok karnımda ağırmıyo olsa da rejime geri dönsem. Duygu patlaması yaşıyorum bugün çok ağladım ya ...

:teselli:

çok ağlama bitanem benim..... :teselli:

çok fazla ağlamak yıpratıyo insanı.

YENAAAA nerelerdesiiiiiin..... merak ettim seni.......

BANUCUM geç oldu bende yatıyım, az önce baktımda topikte şuan sadece ikimiz varız.
yarın görüşmek üzere,
iyi geceler canım... opuyorumnanaktan
iyi geceler topikim...

topikte kimsecikler yok.bu saatte kim olacakki.eşimi bir türlü uyutamadım.şimdi aldım balkona getirdim.salıncağa yatırdım.arada bir sallıyorum.resmen çocuklaştı.
hepinize teşekkür edeceğim..BEYZUS sağol güzel öğütlerin ve iltifatın için..bu arada bugünkü menüm
sabah:sucuklu yumurta,1 bardak nar suyu
ara:1 sütlü neskafe 3 büskivi
ikindi:2 mandalina,1 hurma
akşam:ton balıklı salata
gece 2 büskivi 1 kaşık elma reçeli
şimdi:türk kahvesi eşliğinde size yazıyorum.
bu saatte kahve içilirmi diyeceksiniz.uyusa içmem de.benim de uyanık olmam lazım.

iyi geceler geçmiş olsun.şu senin kedini görünce çok mutlu oluyorum.gece bir ara baktım bir kaç kedi acı acı miyavlıyor.kıymalı makarna vardı.2 gündür yenilmiyor.şemsiye alıp çıktım.zeytin ağaçlarının altına bıraktım.meyracığım belki 10 kedi aynı anda üstüme atladı.yavrucaklar nasıl acıkmış.dübden beri yağmur durmuyor..allah yardımcıları olsun..araba altlarına gizlenmişler..

yarın zeytin toplayacağım.komşu ya yardım olarak.onun da kocası yatalak.şeker hastası.çok zayiatı var burda yazmayayım.neyse zeytinden vakit kalırsa hurma toplayacağız.burda hepimzin küçük bahçesi ve içinde 3-4 ağacı var.kiminde erik,kaysı nar kiminde mandalina portakal yeni dünya..zamanı gelince paylaşıyoruz.poşetlere koyup kapılara bırakıyoruz.bitişik komsum geçen hafta nar verdi.hala bitiremedik..burda hayat çok sessiz.ama komşuluk var..kendimi çok güvende hissediyorum..
geçen eşimi hastaneye götürdüm.eve geldiğimde ayakta duracak halimiz kalmamıştı.bitişikteki komşum görmüş giderken..geldğimizde sıcacık gül böreği bizi bekliyordu balkonda..istanbulda ki komşumda öyleydi..
ne güzel hasletler bunlar..bu devirde insan bazan ailesinden görmdiğini komşularından görebiliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…