Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ah ablammm yakın olsak keşke benim oğlanlarda ağaçlara tırmanmayı seviyor seni hiç yormaz toplar eline verirlerdi benle sende çayımızı içerdik o sırada:içelim:

beyzuşum o ne güzel söz ya yüksek sesle okudum

toplu alıntı yapmayı bilmiyorumda

Son düzenleme:
‎(G)üne iyi başla (Ü)zgün olma (N)efret etme (A)şkı yaşa (Y)aşamı sev (D)ünü unut (I)şığını yansıt (N)e olursa olsun gülmeyi unutma

sen anlatınca farkettim komşuluk denen şeyin ne kadar güzel olabileceğini. ama artık yok böyle komşuluk ilişkileri 3 yıldır evliyim ve inanır mısınız daha şimdiye kadar hiç bir komşumun ne evine gitmişliğim ne de onların benim evime gelmişliği var. karşılaştık mı merhaba iyi günlerden öteye gitmeyen bir durum var. cumartesi günü bile çalışan evli ve çok yoğun işleri olan bir kadın olmamın büyük etkisi var. bir tek pazar günüm var ve o gün de malum ev işleri akşamın nasıl olduğunu bile anlamıyosun. resmen çalışma hayatı uzaklaştırdı insanlardan bizi. neyse biz de böyle yaşayacakmışız demek ki !!!

bu günki yediklerim ve yemeyi planladıklarım...:)
sabah
1 bardak iksir,tiroid ilacı
yolda
1 mandalina 1 elma
kahvaltı
tb ekmek,peynir,zeytin,domates,salatalık,çay
öğle
kuru fasülye,yoğurtlu kereviz salatası
ara
armut
akşam
pırasa yemeği,yoğurt
su,yeşilçay,ıhlamur,elma çayı
spor
dün akşam 45 dk yürüdüm

Günaydın Kızlar
Bugün yine çok zayıfım çok güzelim ve zayıflamaya devam ediyorum
Güzel günler ...

Yaaa dün eklediğim resmin silinmesi için kiminle konuşmam lazım ben editör falan bulamadım da yardım diye bir seçenekte yok bilgisi olan bilgi verebilirmi lütfen ? :uhm:

geçmiş olsun.. pozitif olalım hasta değilim.. olmuyorum olmucaaamm.. içimizden tekrarlıyalım ...kaydirigubbakcemile3
bil mukabelle ablacıım.. bu dörtlük çok güzelmiş.. senin manevi derinliğini anlatıyor sanki...
allah yardımcın olsun ablacım.. sen yaptıkların ın karşılığını kat kat alıcaksın inş.:Saruboceq:...hepimize örneksin...olumunekankayizsmile
‎(G)üne iyi başla (Ü)zgün olma (N)efret etme (A)şkı yaşa (Y)aşamı sev (D)ünü unut (I)şığını yansıt (N)e olursa olsun gülmeyi unutma
günaydıın.. nerelerdeydin .. bu kadar kaybolma yokluğun farkediliyor...yerimseniben
günaydınnnnnnnnnn........opuyorumnanaktan
günaydıın ..
Günaydın Kızlar
Bugün yine çok zayıfım çok güzelim ve zayıflamaya devam ediyorum
Güzel günler ...

ben de zayıfım... ben de güzelim..:teytey:.:

sabah ne yedim:
1 dilim peynir(yumurtadan gına geldi), domates, 6 zeytin ,1dilim kep. ekm.,yeşilçay ,.... bu kadar...

sabah ne yedim:
1 dilim peynir(yumurtadan gına geldi), domates, 6 zeytin ,1dilim kep. ekm.,yeşilçay ,.... bu kadar...

annam sorma dün evimden 20 kişilik bi kabile geçtiiii hoşş gelmişine gelmişler türk usulü çoluk çombalak:)))) daha yeni kendime geliyom evin hangi köşesinden başlasam temizliğe acep diye düşünüyom hala

Komşuluğu negüzel yaşıyorsunuz bizim buralarda insanlar birbirinde korkuyor yeri geliyo selam vermiyolar.yüzüne doğru bakıp gülümsüyorsun sana aptal aptal bakıyo insan kendini kötü hissediyor.Büyük binalarda oturmanın kötülüğü artık o çocukluğumuzdaki mahalle ortamı dizilerde kaldı neyazıkki ne güzel senin gibiler sayesinde zaten sokaktaki zavallıcık hayvanlar doyuyor. a.s.

hiç dert etme yavaş yavaş yaparsın ..işler korksun senden..

Günaydınlar herkese sabah tartıldım 109.5 çıktım çok mutlu oldum rahatladım bugün aldığım negatif bir olaya karşı en azından bu biraz iyi geldi.Kahvaltımı yaptım şimdi yeşil çayımı içip lesşie yapıyım bari en azından onu yaparken düşünmüyorum.

selam herkeze
kahvaltı:denge ekmek 3 dilim peynir (liğt 1 kk) 5 yeşil zeytin dom salt bir bardak süt
öğle:4 ızgara köfte salata yoğurt
akşam mercimek yemeği salata yoğurt
aralarda mey va tabiki elma nar mandalin
yenacım senin köftenden yaptım kızıma ve eşime banada ekmeksiz patatessiz havuçsuz ayrı yaptım kızıma yedirdim bile .ucundan ısırdım harika tadı vallahi.3 tane yedi kızım .artık sürekli öle yaparım çünki çok iştahsız yeni yemek yemeye başladı daha.en azından havucunda patatesinde vitaminini alıyor.

kızımı uyuttum şimdi leslie yapmam lazım ama gök gürültüsü yağmur hava kapalı elim kolum kalkmıyor.en iyisi akşama eşim gelince yaparım o naza bakarken.
banucum tebrikler 1.5 kilo gitmiş şimdiden

kızımı uyuttum şimdi leslie yapmam lazım ama gök gürültüsü yağmur hava kapalı elim kolum kalkmıyor.en iyisi akşama eşim gelince yaparım o naza bakarken.

Sağol canım Sende iyi gidiyorsun bu bahar hepberaber zayıf olucaz inşallah.Çok haklısın bende kalkmaya çalışıyorum ama hiç içmden gelmiyor.Ama başlayıncada bitiyo diye düşünüyorum.hadi kalkalım 123 hop

Selam millet,

Baharcım seni görmek için girdim,gördüm resmini bayıldım çok güzelsin ve çok yakışmış..
Çok avantajlı bir tene sahipsin.:)) Dikkat ettim her rengi çok güzel taşıyorsun..Nekadar şanslısın..
Bahtında şanslı olur inşallah,güzel insan..

Fotoyu silmek için Kallisteye mesaj at veya curly'ye..bir an öncede kaldırt fotoyu..:)

Son düzenleme:
Dün son çalıştığım şirketden tesadüfen biriyle karşılaştım...İşle ilgili konuştuk vs.
Sonra telefon görüşmesi yaptım, insan kaynakları şefi ile aram iyiydi çalıştığım dönem,hala ordaymış...

Yeniden işe dönmemle ilgili umut verici diyalog yaşadık..Dünden beri içim pırpır..

hemen oğlumla,kızımla ilgili düşüncelere daldım neyaparım,nasıl hallederim diye..:)
Kesin bişey yok,ama mutluyum fazlasıyla..:)

Son düzenleme:
Beyzus'çum gönderdiğin şarkıları dinliyorum..Çok teşekkür ederim tekrar..Harika bir dil fransızca..Okan bir programında demiştiki..fransızca konuşan birilerini görünce sevişmek istiyorum...:roflol: :roflol:

Son düzenleme:

burası da aynı..kutlarım derinim..

hepinize ortak cevabım...buralara gelin..hem trafik yok.hem sakin ve güvenli bir ortam.üstelik ucuz da..kiralar en fazla 500tl.ne kadar samimi olsanız bir resmiyet var.öyle dedikodu falan bir şey yok.yerlisi bile bilinçli.ben burda çok mutluyum.çocuklar için çok uygun bir ortam..yalnız fazla sosyal etkinlik yok..yazın var..ben geçen sene ankaraya taşındım.iki ay boyunca kapıcıdan başkası kapımı çalmadı.karşı komşum bile..bir hoşgeldini duymadım.oysa ben ordan buraya gelirken sabahın 6 sında komşumu arıyorum.beni taksiyle bekliyor.eve geldiğimde eşi iki tencere yemek,ve pazar alışverişini yaptığı iki poşet veriyor.iki gün ev işi yapacaksın.yemeğe uğraşma diyorlar..8 sene adanada oturdum.eltim iki apartman ötede oturuyor.18 saat sonra sabah oraya vardığımda anahtarı almaya gittiğimdr balkondan aşağı attı.hiç sormadı bile bir bardak çay içermisin diye...8 sene böyle devam etti..neyse şimdi canım komsularımlayım.bugün bende yanımdakine yaprak saracağım..beli rahatsız..çenem düştü yine...yağmur hala durmadı...saynizde bayağı açıldım.artık her şeyi anlatabiliyorum..bazan buranın zayıflama topiği olduğunu unutuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…