yarın zeytin toplayacağım.komşu ya yardım olarak.onun da kocası yatalak.şeker hastası.çok zayiatı var burda yazmayayım.neyse zeytinden vakit kalırsa hurma toplayacağız.burda hepimzin küçük bahçesi ve içinde 3-4 ağacı var.kiminde erik,kaysı nar kiminde mandalina portakal yeni dünya..zamanı gelince paylaşıyoruz.poşetlere koyup kapılara bırakıyoruz.bitişik komsum geçen hafta nar verdi.hala bitiremedik..burda hayat çok sessiz.ama komşuluk var..kendimi çok güvende hissediyorum..
geçen eşimi hastaneye götürdüm.eve geldiğimde ayakta duracak halimiz kalmamıştı.bitişikteki komşum görmüş giderken..geldğimizde sıcacık gül böreği bizi bekliyordu balkonda..istanbulda ki komşumda öyleydi..
ne güzel hasletler bunlar..bu devirde insan bazan ailesinden görmdiğini komşularından görebiliyor..
yarın zeytin toplayacağım.komşu ya yardım olarak.onun da kocası yatalak.şeker hastası.çok zayiatı var burda yazmayayım.neyse zeytinden vakit kalırsa hurma toplayacağız.burda hepimzin küçük bahçesi ve içinde 3-4 ağacı var.kiminde erik,kaysı nar kiminde mandalina portakal yeni dünya..zamanı gelince paylaşıyoruz.poşetlere koyup kapılara bırakıyoruz.bitişik komsum geçen hafta nar verdi.hala bitiremedik..burda hayat çok sessiz.ama komşuluk var..kendimi çok güvende hissediyorum..
geçen eşimi hastaneye götürdüm.eve geldiğimde ayakta duracak halimiz kalmamıştı.bitişikteki komşum görmüş giderken..geldğimizde sıcacık gül böreği bizi bekliyordu balkonda..istanbulda ki komşumda öyleydi..
ne güzel hasletler bunlar..bu devirde insan bazan ailesinden görmdiğini komşularından görebiliyor..
geçmiş olsun.. pozitif olalım hasta değilim.. olmuyorum olmucaaamm.. içimizden tekrarlıyalım ...kaydirigubbakcemile3iyi akşamlar herkese...
hastayım yafff sempatiksalakcinni yine üşütme, üşütme belirtileri var hep şuan bende...
hiç halim yok mesela, gündüzde vardı ama akşam daha bi arttı.....
hiç halim olmayınca halımıda silemedim, neyse sağlık olsun, silerim yarın birgün....
ancak yemeğimi yiyebildim, bulaşıklarımı yıkayabildim...
zencefil çayı yaptım şimdi yine kendime, şimdi onu yudumluyorum.....
bugünki menüm:
KAHVALTI:
2dilim ekmek
1tane salatalık
1tane armut
3kk beyaz peynir
5tane zeytin
1fincan şekerli türk kahvesi
ARA1:
1tane armut
1dilim ekmek
ÖĞLE:
2kk beyaz peynir
6yk kıymalı karnıbahar yemeği
1sb süt
2dilim ekmek
1tane salatalık
ARA2:
1tane armut
1dilim ekmek
1çb light kola
AKŞAM:
1,5tane havuç
1sb yoğurt
1tane salatalık
2dilim ekmek
ARA3-(GECE):
1sb yoğurt
1tane armut (yakında armut güzeli olacamkaydirigubbakcemile3)
bil mukabelle ablacıım.. bu dörtlük çok güzelmiş.. senin manevi derinliğini anlatıyor sanki...Ah canım benimmmmm.Bende seni ve sizleri çooook seviyorum...:1hug:kaydirigubbakcemile5
Ben dostlarımı ne aklımla,ne kalbimle severim....
Olur ya kalb durur......
Akıl unutur.......
Ben dostlarımı ruhumla severim.....
O ne durur;ne unutur......
Hz.MEVLANA.
allah yardımcın olsun ablacım.. sen yaptıkların ın karşılığını kat kat alıcaksın inş.:Saruboceq:...hepimize örneksin...olumunekankayizsmiletopikte kimsecikler yok.bu saatte kim olacakki.eşimi bir türlü uyutamadım.şimdi aldım balkona getirdim.salıncağa yatırdım.arada bir sallıyorum.resmen çocuklaştı.
hepinize teşekkür edeceğim..BEYZUS sağol güzel öğütlerin ve iltifatın için..bu arada bugünkü menüm
sabah:sucuklu yumurta,1 bardak nar suyu
ara:1 sütlü neskafe 3 büskivi
ikindi:2 mandalina,1 hurma
akşam:ton balıklı salata
gece 2 büskivi 1 kaşık elma reçeli
şimdi:türk kahvesi eşliğinde size yazıyorum.
bu saatte kahve içilirmi diyeceksiniz.uyusa içmem de.benim de uyanık olmam lazım.
günaydıın.. nerelerdeydin .. bu kadar kaybolma yokluğun farkediliyor...yerimseniben‎(G)üne iyi başla (Ü)zgün olma (N)efret etme (A)şkı yaşa (Y)aşamı sev (D)ünü unut (I)şığını yansıt (N)e olursa olsun gülmeyi unutma
günaydıın ..günaydınnnnnnnnnn........opuyorumnanaktan
Günaydın Kızlar
Bugün yine çok zayıfım çok güzelim ve zayıflamaya devam ediyorum
Güzel günler ...
sabah ne yedim:
1 dilim peynir(yumurtadan gına geldi), domates, 6 zeytin ,1dilim kep. ekm.,yeşilçay ,.... bu kadar...
annam sorma dün evimden 20 kişilik bi kabile geçtiiii hoşş gelmişine gelmişler türk usulü çoluk çombalak:)))) daha yeni kendime geliyom evin hangi köşesinden başlasam temizliğe acep diye düşünüyom hala
kızımı uyuttum şimdi leslie yapmam lazım ama gök gürültüsü yağmur hava kapalı elim kolum kalkmıyor.en iyisi akşama eşim gelince yaparım o naza bakarken.
banucum tebrikler 1.5 kilo gitmiş şimdiden
ah ablammm yakın olsak keşke benim oğlanlarda ağaçlara tırmanmayı seviyor seni hiç yormaz toplar eline verirlerdi benle sende çayımızı içerdik o sırada:içelim:
beyzuşum o ne güzel söz ya yüksek sesle okudum
toplu alıntı yapmayı bilmiyorumda
sen anlatınca farkettim komşuluk denen şeyin ne kadar güzel olabileceğini. ama artık yok böyle komşuluk ilişkileri 3 yıldır evliyim ve inanır mısınız daha şimdiye kadar hiç bir komşumun ne evine gitmişliğim ne de onların benim evime gelmişliği var. karşılaştık mı merhaba iyi günlerden öteye gitmeyen bir durum var. cumartesi günü bile çalışan evli ve çok yoğun işleri olan bir kadın olmamın büyük etkisi var. bir tek pazar günüm var ve o gün de malum ev işleri akşamın nasıl olduğunu bile anlamıyosun. resmen çalışma hayatı uzaklaştırdı insanlardan bizi. neyse biz de böyle yaşayacakmışız demek ki !!!
Komşuluğu negüzel yaşıyorsunuz bizim buralarda insanlar birbirinde korkuyor yeri geliyo selam vermiyolar.yüzüne doğru bakıp gülümsüyorsun sana aptal aptal bakıyo insan kendini kötü hissediyor.Büyük binalarda oturmanın kötülüğü artık o çocukluğumuzdaki mahalle ortamı dizilerde kaldı neyazıkki ne güzel senin gibiler sayesinde zaten sokaktaki zavallıcık hayvanlar doyuyor. a.s.
burası da aynı..kutlarım derinim..kızımı uyuttum şimdi leslie yapmam lazım ama gök gürültüsü yağmur hava kapalı elim kolum kalkmıyor.en iyisi akşama eşim gelince yaparım o naza bakarken.
banucum tebrikler 1.5 kilo gitmiş şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?