Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dün yine göz yaşlarım derya oldu..''Öyle bir geçer zamanki'' yüzünden,izlemesemmi naapsam zaten sağlam bir duygu durumum yok,Osman yüzünden oda gidecek..:)

OĞlum etkilenmesin ve daha rahat ağlııyayım diye ben mutfakta izliyorum,eşimde salonda onunla ilgileniyor ama sanki birşeyleri seziyor gibi her seferinde kaçıp kaçıp mutfağa gelip benden bişeyler istiyor,yüzüme bakıyor...:)

Son düzenleme:

Çoğunluk bende amacı dışında kullanıyorum burayı..:)) Burası bize çok iyi geldi ve iyi bir elektrik yakaladık diye düşünüyorum,belki istediğimiz gibi erimiyoruz ama bir nevi terapi,sınırsız paylaşım...Hepimiz harikayız..:))

çok doğru söylüyorsun inan bende bu şekilde düşümüyorum.Zaten akrabadan ne zaman fayda gelmiş(kardeşler anne baba )hariç

Katılıyorum yena inan bir sorun yaşadığımda buraya yazınca ve sizlerden olumlu fikirler alınca rahatlıyorum iyiki varsınız

Ohh be sonunda mıymışıklığı üstümden attım 45 dk lesliemi yaptım.İçim huzurla doldu valla guclubacismile

Meyracım,
geliyorum yardıma sana yola çıktım,benim halılarıda getiriyorum ama...:)))

Teşekkürler Yenacım
Ben de yeni yeni farkediyorum her rengi taşıyabildiğimi sempatiksalakcinni koyu renk daha wamp cazibeli bir hatun yaptı beni eskiden sevimliydim şimdi güzelmişim ben beee diyorum :kedi:
Kallisteye msj attım inşallah silebilir :sinifsinif:

Çok sevindim senin adına çalışmak insanı sosyal hale getiriyor bende en kısa sürede bulabilirim umarım :Saruboceq:

:roflol: :roflol: :roflol:

Yavrummmm benimmmmmmm opuyorumnanaktan anasına kıyamıyor o da :asigim:

Ben de son zamanlarda rejim hariç herşeyi yazıyorum buraya sempatiksalakcinni ama napalım ölümüne kanka olduk biz artık olumunekankayizsmile
Birde yakın yerlerde ollup reelde de tanışabilsek tam süper olurdu opuyorumnanaktan

kızlar temizlik mi yapıyorsunuz :umursamaz:amannnnn benim ev öyle duruyor gerçi duvar falan işim yok ama fisfisfis

benim arkadaşım çubuk tarçın, zencefil kökü ve 2 damla limonla 3-4 ayda 15 kilo verdi....şimdi işyerinde herkes çılgın gibi bu karışımı içiyo tabi ben de
Başka bir yerden kopyaladım ben yarın deniycem sizede yazıyım dedim .benim dietisyenimde vermişti ama tarçın ve karanfil çayıydı.

ölçüleri yazsaydın keşke nasıl yapıcaz :))

ölçüleri yazsaydın keşke nasıl yapıcaz :))

Ben şimdi kendime yaptım 2 kabuk tarçın 4 5 karanfil koydum içinede 2 tane tatlandırıcı attım.Geçen sene kilo verirken işe yarıyordu öteki tarifi zaten bir yerden kopyaladım.onunda heralde bir parça zencefil koysan yeter.

ya resimleri koyan güzel koyamamış yada 3 ayakkabıdan 1 i 5 para etmez ama idare eder cinslerde var tabi

ya regl oldum iğrenç bişi bu uff

81.2 ye kadar düşmüştüm bayanlar.ama 2 gündür 800 gr aldım.bugün yine 82 yim.nefret ediyorum bundan.2 gün önce o iğrenç boğazıma sahip olamayıp çikolatalıyaş pasta yedim.artıı tuzlu fıstık.sabahında da gayet kaşarlı ve yaglı tost(hastanedeydim de)

Olsun ya zeynep sen hakkettin bu kadar kilo verdin arada herkesin canı var oh afiyet olsun canım

iyi akşamlar............buralar sel suya gidiyor.yağmur azalacağına iyice şiddetini arttırdı.dişçiye gidemedim.cadde sudan gözükmüyor..gökgürültüsü şimşek,,allah hayır versin.bende dün aktarın tavsiyesiyle funda suyu aldım.8tl.1 litre kaar.sabahları 1 çaybardağının dörtte biri kadar funda suyu gerisi konulup içilecek.dün başladım.bir fark olursa yazarım.

ayyy hadi hayırlısı çalışmak güzel ama sen çok düşkünsün be arkadaşım çocuklarına sağlam birilerini bulman lazım yoksa stresten geri kilo alırsın
benim ailemde ankarada oturuyo ama baba tarafınm adanalı adananın hangi ilçesindesin ayy emekli olursam adanada yaşamak isterim

bende dün takıldım çok güzelmiş o kızın yardım istediği zengin adam kim merak ettim yena

Komşuluk ne kadar güzel bir şey.İnsan zamanla kardeş gibi oluyor.Artık buralarda komşuluk falan kalmadı.Çok özlüyorum çocukluğumda tüm sokağın aileleri birlikte gittiğimiz yazlık bahçe sinemalarını,piknikleri.Şimdi çocuklar bu zevkleri bilmiyor,bizde özleyip duruyoruz.
Geçen memleke gidişimde baktım ablam havlu ve iç çamaşırı almış hediye paketi yapıyor.Kime diye sordum.Komşunun kızı üniversiteyi kazanmış giderkende allaısmarladık demek için gelip el öpmüş.Kız gitmeden götürüp vereyim dedi.Öyle hoşuma gitti ki.Şimdi hangi büyük şehir çocuğu yan komşuya gidip ''okula gidiyorum hayır duanızı alıp gideyim''anlamını taşıyan el öpmeye gelir.Keşke bu değerlerimizi kaybetmesek..

Selam verdik rüşvet değildir diye almadılar diye bir söz vardır ya.Artık kimse çıkarı yoksa ne selam veriyor ne alıyor.Dediğin gibi selam verince ne istiyor acaba diye şüpheli ve soğuk gözlerle bakıyorlar.Yazık... Maaşallah sana Banucuğum.Allah gönlünün muradını versin.Sen elinden gelenin fazlasını yapıyorsun. Ne güzel haber bu Yenacığım.Senin adına bende sevindim.Kızın kendini idare eder artık da Barışçık için sağlam bir çözüm gerekiyor;onu da halledersin inşallah. Yenacığım;dikkatli ol ;sıkışık zamanlarda dinleme de başını derde salma.Okan diyorsa vardır bir bildiği.....kafamçokkarıştı:roflol::roflol: Hiç kafana takma canım.Günlük yükselmeler hemen düşebiliyor.Değişik bir besin alınca vücut bazen su da tutabiliyor.Yarın veya öbür gün düzelir inşallah.
Rabbim hayırlı rahmet versin inşallah.Çok yağdı 2 gündür sizin oralara değilmi...ZEYNEBİM Funda suyu sonuçlarını lütfen çok iyi takip et ve bize bildir lütfen.Bende kullanmayı istiyorum ama kimi sonuç alıyor kimi alamıyor;tabii bünye meselesi ama en azından senden duymak isterim sonucu.

MENÜM:

SABAH: 2 dilim çavdar ekmeği,lor,kahvaltılık salça
ARA: 3 ceviz,3 badem
ÖĞLE: Tavuk sote(100-150 gr kadar),1 dilim çavdar ekmeği,salata
ARA: Yok
AKŞAM: Ispanak yemeği,1 dlim ekmek,yoğurt yemeyi planlıyorum.Henüz yemedim.Hay Allah iştahım kaçtımı ne???:1shok::1shok::roflol::roflol:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…