burası da aynı..kutlarım derinim..
hepinize ortak cevabım...buralara gelin..hem trafik yok.hem sakin ve güvenli bir ortam.üstelik ucuz da..kiralar en fazla 500tl.ne kadar samimi olsanız bir resmiyet var.öyle dedikodu falan bir şey yok.yerlisi bile bilinçli.ben burda çok mutluyum.çocuklar için çok uygun bir ortam..yalnız fazla sosyal etkinlik yok..yazın var..ben geçen sene ankaraya taşındım.iki ay boyunca kapıcıdan başkası kapımı çalmadı.karşı komşum bile..bir hoşgeldini duymadım.oysa ben ordan buraya gelirken sabahın 6 sında komşumu arıyorum.beni taksiyle bekliyor.eve geldiğimde eşi iki tencere yemek,ve pazar alışverişini yaptığı iki poşet veriyor.iki gün ev işi yapacaksın.yemeğe uğraşma diyorlar..8 sene adanada oturdum.eltim iki apartman ötede oturuyor.18 saat sonra sabah oraya vardığımda anahtarı almaya gittiğimdr balkondan aşağı attı.hiç sormadı bile bir bardak çay içermisin diye...8 sene böyle devam etti..neyse şimdi canım komsularımlayım.bugün bende yanımdakine yaprak saracağım..beli rahatsız..çenem düştü yine...yağmur hala durmadı...saynizde bayağı açıldım.artık her şeyi anlatabiliyorum..bazan buranın zayıflama topiği olduğunu unutuyorum..
burası da aynı..kutlarım derinim..
hepinize ortak cevabım...buralara gelin..hem trafik yok.hem sakin ve güvenli bir ortam.üstelik ucuz da..kiralar en fazla 500tl.ne kadar samimi olsanız bir resmiyet var.öyle dedikodu falan bir şey yok.yerlisi bile bilinçli.ben burda çok mutluyum.çocuklar için çok uygun bir ortam..yalnız fazla sosyal etkinlik yok..yazın var..ben geçen sene ankaraya taşındım.iki ay boyunca kapıcıdan başkası kapımı çalmadı.karşı komşum bile..bir hoşgeldini duymadım.oysa ben ordan buraya gelirken sabahın 6 sında komşumu arıyorum.beni taksiyle bekliyor.eve geldiğimde eşi iki tencere yemek,ve pazar alışverişini yaptığı iki poşet veriyor.iki gün ev işi yapacaksın.yemeğe uğraşma diyorlar..8 sene adanada oturdum.eltim iki apartman ötede oturuyor.18 saat sonra sabah oraya vardığımda anahtarı almaya gittiğimdr balkondan aşağı attı.hiç sormadı bile bir bardak çay içermisin diye...8 sene böyle devam etti..neyse şimdi canım komsularımlayım.bugün bende yanımdakine yaprak saracağım..beli rahatsız..çenem düştü yine...yağmur hala durmadı...saynizde bayağı açıldım.artık her şeyi anlatabiliyorum..bazan buranın zayıflama topiği olduğunu unutuyorum..
Çoğunluk bende amacı dışında kullanıyorum burayı..:)) Burası bize çok iyi geldi ve iyi bir elektrik yakaladık diye düşünüyorum,belki istediğimiz gibi erimiyoruz ama bir nevi terapi,sınırsız paylaşım...Hepimiz harikayız..:))
Selam millet,
Baharcım seni görmek için girdim,gördüm resmini bayıldım çok güzelsin ve çok yakışmış..
Çok avantajlı bir tene sahipsin.:)) Dikkat ettim her rengi çok güzel taşıyorsun..Nekadar şanslısın..
Bahtında şanslı olur inşallah,güzel insan..
Fotoyu silmek için Kallisteye mesaj at veya curly'ye..bir an öncede kaldırt fotoyu..:)
Dün son çalıştığım şirketden tesadüfen biriyle karşılaştım...İşle ilgili konuştuk vs.
Sonra telefon görüşmesi yaptım, insan kaynakları şefi ile aram iyiydi çalıştığım dönem,hala ordaymış...
Yeniden işe dönmemle ilgili umut verici diyalog yaşadık..Dünden beri içim pırpır..
hemen oğlumla,kızımla ilgili düşüncelere daldım neyaparım,nasıl hallederim diye..:)
Kesin bişey yok,ama mutluyum fazlasıyla..:)
Beyzus'çum gönderdiğin şarkıları dinliyorum..Çok teşekkür ederim tekrar..Harika bir dil fransızca..Okan bir programında demiştiki..fransızca konuşan birilerini görünce sevişmek istiyorum...:roflol: :roflol:
Dün yine göz yaşlarım derya oldu..''Öyle bir geçer zamanki'' yüzünden,izlemesemmi naapsam zaten sağlam bir duygu durumum yok,Osman yüzünden oda gidecek..:)
OĞlum etkilenmesin ve daha rahat ağlııyayım diye ben mutfakta izliyorum,eşimde salonda onunla ilgileniyor ama sanki birşeyleri seziyor gibi her seferinde kaçıp kaçıp mutfağa gelip benden bişeyler istiyor,yüzüme bakıyor...:)
Çoğunluk bende amacı dışında kullanıyorum burayı..:)) Burası bize çok iyi geldi ve iyi bir elektrik yakaladık diye düşünüyorum,belki istediğimiz gibi erimiyoruz ama bir nevi terapi,sınırsız paylaşım...Hepimiz harikayız..:))
benim arkadaşım çubuk tarçın, zencefil kökü ve 2 damla limonla 3-4 ayda 15 kilo verdi....şimdi işyerinde herkes çılgın gibi bu karışımı içiyo tabi ben de
Başka bir yerden kopyaladım ben yarın deniycem sizede yazıyım dedim .benim dietisyenimde vermişti ama tarçın ve karanfil çayıydı.
ölçüleri yazsaydın keşke nasıl yapıcaz :))
81.2 ye kadar düşmüştüm bayanlar.ama 2 gündür 800 gr aldım.bugün yine 82 yim.nefret ediyorum bundan.2 gün önce o iğrenç boğazıma sahip olamayıp çikolatalıyaş pasta yedim.artıı tuzlu fıstık.sabahında da gayet kaşarlı ve yaglı tost(hastanedeydim de)
[antalar - anta - Sipari Ayakkab - 34'ten 45'e bayan ayakkabs, 42,43,44 numara 34-45..
büyük numara ayakkabı giyen bayanlar 45 numaraya kadar ayakkabı var diyor ben onların yalancısıyım...:roflol::roflol::roflol:
ayyy hadi hayırlısı çalışmak güzel ama sen çok düşkünsün be arkadaşım çocuklarına sağlam birilerini bulman lazım yoksa stresten geri kilo alırsınDün son çalıştığım şirketden tesadüfen biriyle karşılaştım...İşle ilgili konuştuk vs.
Sonra telefon görüşmesi yaptım, insan kaynakları şefi ile aram iyiydi çalıştığım dönem,hala ordaymış...
Yeniden işe dönmemle ilgili umut verici diyalog yaşadık..Dünden beri içim pırpır..
hemen oğlumla,kızımla ilgili düşüncelere daldım neyaparım,nasıl hallederim diye..:)
benim ailemde ankarada oturuyo ama baba tarafınm adanalı adananın hangi ilçesindesin ayy emekli olursam adanada yaşamak isterimburası da aynı..kutlarım derinim..
bende dün takıldım çok güzelmiş o kızın yardım istediği zengin adam kim merak ettim yenaDün yine göz yaşlarım derya oldu..''Öyle bir geçer zamanki'' yüzünden,izlemesemmi naapsam zaten sağlam bir duygu durumum yok,Osman yüzünden oda gidecek..:)
OĞlum etkilenmesin ve daha rahat ağlııyayım diye ben mutfakta izliyorum,eşimde salonda onunla ilgileniyor ama sanki birşeyleri seziyor gibi her seferinde kaçıp kaçıp mutfağa gelip benden bişeyler istiyor,yüzüme bakıyor...:)
yarın zeytin toplayacağım.komşu ya yardım olarak.onun da kocası yatalak.şeker hastası.çok zayiatı var burda yazmayayım.neyse zeytinden vakit kalırsa hurma toplayacağız.burda hepimzin küçük bahçesi ve içinde 3-4 ağacı var.kiminde erik,kaysı nar kiminde mandalina portakal yeni dünya..zamanı gelince paylaşıyoruz.poşetlere koyup kapılara bırakıyoruz.bitişik komsum geçen hafta nar verdi.hala bitiremedik..burda hayat çok sessiz.ama komşuluk var..kendimi çok güvende hissediyorum..
geçen eşimi hastaneye götürdüm.eve geldiğimde ayakta duracak halimiz kalmamıştı.bitişikteki komşum görmüş giderken..geldğimizde sıcacık gül böreği bizi bekliyordu balkonda..istanbulda ki komşumda öyleydi..
ne güzel hasletler bunlar..bu devirde insan bazan ailesinden görmdiğini komşularından görebiliyor..
Selam verdik rüşvet değildir diye almadılar diye bir söz vardır ya.Artık kimse çıkarı yoksa ne selam veriyor ne alıyor.Dediğin gibi selam verince ne istiyor acaba diye şüpheli ve soğuk gözlerle bakıyorlar.Yazık...Komşuluğu negüzel yaşıyorsunuz bizim buralarda insanlar birbirinde korkuyor yeri geliyo selam vermiyolar.yüzüne doğru bakıp gülümsüyorsun sana aptal aptal bakıyo insan kendini kötü hissediyor.Büyük binalarda oturmanın kötülüğü artık o çocukluğumuzdaki mahalle ortamı dizilerde kaldı neyazıkki ne güzel senin gibiler sayesinde zaten sokaktaki zavallıcık hayvanlar doyuyor. a.s.
Maaşallah sana Banucuğum.Allah gönlünün muradını versin.Sen elinden gelenin fazlasını yapıyorsun.Günaydınlar herkese sabah tartıldım 109.5 çıktım çok mutlu oldum rahatladım bugün aldığım negatif bir olaya karşı en azından bu biraz iyi geldi.Kahvaltımı yaptım şimdi yeşil çayımı içip lesşie yapıyım bari en azından onu yaparken düşünmüyorum.
Ne güzel haber bu Yenacığım.Senin adına bende sevindim.Kızın kendini idare eder artık da Barışçık için sağlam bir çözüm gerekiyor;onu da halledersin inşallah.Dün son çalıştığım şirketden tesadüfen biriyle karşılaştım...İşle ilgili konuştuk vs.
Yenacığım;dikkatli ol ;sıkışık zamanlarda dinleme de başını derde salma.Okan diyorsa vardır bir bildiği.....kafamçokkarıştı:roflol::roflol:Beyzus'çum gönderdiğin şarkıları dinliyorum..Çok teşekkür ederim tekrar..Harika bir dil fransızca..Okan bir programında demiştiki..fransızca konuşan birilerini görünce sevişmek istiyorum...:roflol: :roflol:
Hiç kafana takma canım.Günlük yükselmeler hemen düşebiliyor.Değişik bir besin alınca vücut bazen su da tutabiliyor.Yarın veya öbür gün düzelir inşallah.81.2 ye kadar düşmüştüm bayanlar.ama 2 gündür 800 gr aldım.bugün yine 82 yim.nefret ediyorum bundan.2 gün önce o iğrenç boğazıma sahip olamayıp çikolatalıyaş pasta yedim.artıı tuzlu fıstık.sabahında da gayet kaşarlı ve yaglı tost(hastanedeydim de)
iyi akşamlar............buralar sel suya gidiyor.yağmur azalacağına iyice şiddetini arttırdı.dişçiye gidemedim.cadde sudan gözükmüyor..gökgürültüsü şimşek,,allah hayır versin.bende dün aktarın tavsiyesiyle funda suyu aldım.8tl.1 litre kaar.sabahları 1 çaybardağının dörtte biri kadar funda suyu gerisi konulup içilecek.dün başladım.bir fark olursa yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?