Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Derincim geçmiş olsun minik hanıma havalardan bütün çocuklar hasta.Bencede sen bırak o diyeti hem mutfaktan çıkamıyorsun yap bir yemek ölçülü şekilde ye inan daha çok vericen.Sporunuda yapıyorsun zaten takır yakır gidicek kilolar

bugünki menüm...
sabah
su,tiroid ilacım
yolda
1 mandalina
kahvaltı
tb ekmek beyaz peynirli tost,maydanoz,domates,salatalık,çay
ara
capuccino ( şekersiz ):kedi:
öğle
hamsi buğulama,bol göbek salata
ara
armut
akşam
sanırım yine balık olacak perşembe günleri bizim semt pazarımız ve annemde toplanırız genelde balık olur akşam yemeğinde

su,ıhlamur,yeşilçay,

Çok geçmiş olsun canım..Sürekli mızmızlanır artık..

:teselli: :teselli: a.s.

Bende aldım cappucino dan,ama şekerli olanlardan..:kedi:

Bende aldım cappucino dan,ama şekerli olanlardan..:kedi:

hastanede 3 bi arada vardı baktım kalorisine 76 kalori deyince dedim kendi kendime ben onun yerine 2 mandalina yerim öylede yaptım mandalinamı ara öğünde yedim üstünede şekersiz çay içtim vallahihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:
Offff çok dertliyim yaaaa çok sıkılıyor içim.
Ayrılık yaramadı bana sürekli ağlamak geliyor içimden.
Sessizlik çok kötü ya çok yalnızım.

canım benim yaaa................ :teselli:

geçmiş olsun canım...

amin inşaallah.

hastanede 3 bi arada vardı baktım kalorisine 76 kalori deyince dedim kendi kendime ben onun yerine 2 mandalina yerim öylede yaptım mandalinamı ara öğünde yedim üstünede şekersiz çay içtim vallahihoyyythihoyyyt

Ne güzel ne sağlıklı besleniyorsun,birde ben sizin gibi olsam...:)

BEYZUUUUUUUUUUUUSS,Kenan İmirzalıoğlu yeni sezonda İngiliz Kemal dizisiyle ekranda olucakmış,bu sezon Ezel bitiyor demekki...

Son düzenleme:
kızlar ben iyi akşamlar dileyeyim...opuyorumnanaktan
birazdan çıkıcam trafik daha beter olmadan kaçayım diyorum...kimbilir kaç saatte evde olurum Allah bilir.....istanbulda gök delindi sanki dünden beri hiç durmadan yağıyor...
bayramınızı şimdiden kutlarımturkbayragiturkbayragiturkbayragi

sabah 1 dilim ekmek az zeytinyağınla yediğim domates azdı ama bir parça peynir

ara yarım nar

şimdide patlıcanlı pilav bulgur azıcık yicem bakalım nasıl dengelicem

2saat sonra yarım nar

2 saat sonra 1 bardak süt

bu arada tatilin acısını fazlasıyla çekmekteyim bugün niye yarım gün yaparlarki adet oldum sabahtan evde kavga kıyamet gırla gitti çıkamadım evden iğnemi de yaptıramadım adet sancısını fena çekiyorum ilaçlarda etki etmiyor

afiyet olsun zeynep ablam=))

teşekkür ederim geçmiş olsun dileğin için.

O kadar yoğunluğunun arasında hiç üşenmeden, zahmetine katlanarak, büyük bir istekle gidipte kediciklere verdiğin o makarna için; Allah senden razı olsun inşaallah zeynep ablacım. ellerine, yüreğine sağlık diyorum ben.......
kim bilir o hayvancıklar ne kadar sevinmişlerdir....... :teselli:

zeynep ablam benim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

afiyet olsun canım...

canım senden birşey istesem olurmu?

sen şimdi diyetisyen eşliğinde verdin kilolarını.
devletin hastanelerinde diyetisyenler genelde örnek bir liste verirler, öğün saatleriyle birlikte.
büyük ihtimal sendede vardır bu örnek diyet listesi.
eğer sana zahmet olmazsa ve o örnek diyet listesini sanada yazıp verdilerse, bana o örnek diyet listeni öğün saatleriyle birlikte buraya yazarmısın??? birde toplam kalorisini yazarmısın????
bu konuda bana yardımcı olursan çok sevindirirsin beni canım...

geçmiş olsun canım benim.... :teselli:
aciller her zaman açık olur galiba, acile gidip vurdursan iğneni olmazmı???

örnek bir liste vermedi elime sevdiğim şeyler üzerine hazırlanıp düzenlendi yarım saat ilgileniyordu çünkü işmdi elimde yok ama ben senin kilondaykende bana 1800 kalorilik liste verilmişti tabi bide günlük yaşantına göre düzenleniyordu mutlaka yazarım canım senin için

mesela ben çok geç yattığım içinmi bilmem gece yatarken de verilmişti

kendime işkencemi ediyorum nefsime nasıl hakim olacağımı kendimemi ispatlamaya çalışıyorum bilmem ama garanti yöntemdir bu bende böyle böyle artık kızartma yemiyorum şimdide bağımlısı olduğum bonibonlardan 6 tane var gözümün önünde 6 saattir dönüp bakmadım bile bu bonibonlar ne kadar çok birikirse kendime güvenim diyetteki başarım o kadar iyi oluyor biriktiriyorum en sonunda hepsini bir doyana kadar yiorum mesela yılbaşında yicem bende bakalım ama tek bir tanesine dokunmucam şimdi yılbaşında 60 falan olursam en azından bir anda noluyoz olur az alır çabuk veririm hadi bakalım sizde biriktirin sevdiğiniz kaçamağı yılbaşı için bakalım kaçamağa göz dikecekmisiniz nefsinizi terbiye edecekmisiniz inanın o kadar zevkli oluyorki ben ara aldım aldım koydum kenara çikolata çeşitlerini şimdi elime alıp bakmıyorum bile bayramlarda bile bakmıyorum o kadar alıştırdım kendimi eeee kimdir bana rakip...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…