günaydın herkeze kızım grip oldu hiç kucağımda inmiyor çıldırmaya az kaldı .şimdi uyudu bende toparlanayım uyanmadan mızır mızır mızırdanıp duruyor.bu montignac diyeti bana iyi gelmedi ben daha önceleri bir dilim ekmeğimle sebzemle etimle balığım la daha güzel veriyordum tekrar diyetisyenimin verdiği listeye dönmeyi düşünüyorum 15 gün oldu giden 2 kilo daha kilom çok birde bu kadar kaçamak yapmazken verilen kilo beni tatmin etmiyor akşam ları özellikle midem kazınıyor sporumu yapıyorum ter içinde kalıyorum .
günaydın herkeze kızım grip oldu hiç kucağımda inmiyor çıldırmaya az kaldı .şimdi uyudu bende toparlanayım uyanmadan mızır mızır mızırdanıp duruyor.bu montignac diyeti bana iyi gelmedi ben daha önceleri bir dilim ekmeğimle sebzemle etimle balığım la daha güzel veriyordum tekrar diyetisyenimin verdiği listeye dönmeyi düşünüyorum 15 gün oldu giden 2 kilo daha kilom çok birde bu kadar kaçamak yapmazken verilen kilo beni tatmin etmiyor akşam ları özellikle midem kazınıyor sporumu yapıyorum ter içinde kalıyorum .
evet zeynep ablacım büyük numara olduğundan olabilir...ben bana yakın bir semtte arkadaşımla gezerken tesadüfen büyük numara bayan ayakkabısı satan bir mağaza keşfettim...süper oldu süper...hazine bulsam bu kadar sevinmezdim..:))) ( yalannnnn )
ablacım oğluşum iyi sık sık aramaya çalışıyor...hasret çok zor...aklım hep onda gittiğinden beri onun sevdiği şeyleri pişirmiyorum boğazımdan geçmezki..senağlamasenağlamasenağlamaRabbim hepsini korusun......:Saruboceq:turkbayragiturkbayragiturkbayragi
bugünki menüm...
sabah
su,tiroid ilacım
yolda
1 mandalina
kahvaltı
tb ekmek beyaz peynirli tost,maydanoz,domates,salatalık,çay
ara
capuccino ( şekersiz ):kedi:
öğle
hamsi buğulama,bol göbek salata
ara
armut
akşam
sanırım yine balık olacak perşembe günleri bizim semt pazarımız ve annemde toplanırız genelde balık olur akşam yemeğinde
su,ıhlamur,yeşilçay,
Bende aldım cappucino dan,ama şekerli olanlardan..:kedi:
Bende aldım cappucino dan,ama şekerli olanlardan..:kedi:
Offff çok dertliyim yaaaa çok sıkılıyor içim.
Ayrılık yaramadı bana sürekli ağlamak geliyor içimden.
Sessizlik çok kötü ya çok yalnızım.
evet zeynep ablacım büyük numara olduğundan olabilir...ben bana yakın bir semtte arkadaşımla gezerken tesadüfen büyük numara bayan ayakkabısı satan bir mağaza keşfettim...süper oldu süper...hazine bulsam bu kadar sevinmezdim..:))) ( yalannnnn )
ablacım oğluşum iyi sık sık aramaya çalışıyor...hasret çok zor...aklım hep onda gittiğinden beri onun sevdiği şeyleri pişirmiyorum boğazımdan geçmezki..senağlamasenağlamasenağlamaRabbim hepsini korusun......:Saruboceq:turkbayragiturkbayragiturkbayragi
hastanede 3 bi arada vardı baktım kalorisine 76 kalori deyince dedim kendi kendime ben onun yerine 2 mandalina yerim öylede yaptım mandalinamı ara öğünde yedim üstünede şekersiz çay içtim vallahihoyyythihoyyyt
topikte kimsecikler yok.bu saatte kim olacakki.eşimi bir türlü uyutamadım.şimdi aldım balkona getirdim.salıncağa yatırdım.arada bir sallıyorum.resmen çocuklaştı.
hepinize teşekkür edeceğim..BEYZUS sağol güzel öğütlerin ve iltifatın için..bu arada bugünkü menüm
sabah:sucuklu yumurta,1 bardak nar suyu
ara:1 sütlü neskafe 3 büskivi
ikindi:2 mandalina,1 hurma
akşam:ton balıklı salata
gece 2 büskivi 1 kaşık elma reçeli
şimdi:türk kahvesi eşliğinde size yazıyorum.
bu saatte kahve içilirmi diyeceksiniz.uyusa içmem de.benim de uyanık olmam lazım.
iyi geceler geçmiş olsun.şu senin kedini görünce çok mutlu oluyorum.gece bir ara baktım bir kaç kedi acı acı miyavlıyor.kıymalı makarna vardı.2 gündür yenilmiyor.şemsiye alıp çıktım.zeytin ağaçlarının altına bıraktım.meyracığım belki 10 kedi aynı anda üstüme atladı.yavrucaklar nasıl acıkmış.dübden beri yağmur durmuyor..allah yardımcıları olsun..araba altlarına gizlenmişler..
sabah 1 dilim ekmek az zeytinyağınla yediğim domates azdı ama bir parça peynir
ara yarım nar
şimdide patlıcanlı pilav bulgur azıcık yicem bakalım nasıl dengelicem
2saat sonra yarım nar
2 saat sonra 1 bardak süt
bu arada tatilin acısını fazlasıyla çekmekteyim bugün niye yarım gün yaparlarki adet oldum sabahtan evde kavga kıyamet gırla gitti çıkamadım evden iğnemi de yaptıramadım adet sancısını fena çekiyorum ilaçlarda etki etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?