Topiğin güzel kızlarına iyi geceler opuyorumnanaktan
bende yatıyım artık, yorgunum baya.
herkese iyi geceler, tatlı rüyalar...
Offff çok dertliyim yaaaa çok sıkılıyor içim.
Ayrılık yaramadı bana sürekli ağlamak geliyor içimden.
Sessizlik çok kötü ya çok yalnızım.
Ne güzel haber bu Yenacığım.Senin adına bende sevindim.Kızın kendini idare eder artık da Barışçık için sağlam bir çözüm gerekiyor;onu da halledersin inşallah.
Yenacığım;dikkatli ol ;sıkışık zamanlarda dinleme de başını derde salma.Okan diyorsa vardır bir bildiği.....kafamçokkarıştı:roflol::roflol:
Hahahaha tamam uygun zamanda dinlerim,çok fenasın..:roflol: :roflol: :roflol:
Evet beyzus'um çok iyi bir haber umarım sonuçlanır,pek ümitlenmek istemiyorum ama kendimi çok iyi hissetmeme neden oldu...
MENÜM:
SABAH: 2 dilim çavdar ekmeği,lor,kahvaltılık salça
ARA: 3 ceviz,3 badem
ÖĞLE: Tavuk sote(100-150 gr kadar),1 dilim çavdar ekmeği,salata
ARA: Yok
AKŞAM: Ispanak yemeği,1 dlim ekmek,yoğurt yemeyi planlıyorum.Henüz yemedim.Hay Allah iştahım kaçtımı ne???:1shok::1shok::roflol::roflol:
Canım benim eşim baskı yapmıyor zaten hastaneye gidiyoruz beraber. Kuran kursuna başladım, oraya gidiyorum her gün 3 saat ders alıyorum ve beni çok rahattı orası. Allah'ıma sığınmkaktan başka çarem yok. Hastaneden haber bekliyorum zaten bakalım ne diyecekler.
Derin ablacım biliyorum ama o kadar hasta olacak kadar takmıyorum aslında her saniye düşünmüyorum mesela ama benim babamı kaybettiğimden beri o kadar çok şey üst üste geldi ki hepsinde de tuttum kendimi hiç ağlamadım, sonra bir patlama yaşadım ve ardından depresyona çevirdim. Geçen gün eşimle restaurant da oturuyorduk yemek yiyorduk , eşim dedi ki babamı da buraya getireceğim. Bir an düşündüm bende getireyim diye, boşta bulundum. Beynim birden yokluğunu idrak edemedi babamın işte, sonra da yoktu algıladım ve yemeğin ortasında bir böğürerek ağlamaya başladım, kendimi zor attım lavaboya ve etraftaki herkesin bana bakmasına rağmen ne yaptıysam kendimi durduramadım. Eşim aşırı üzüldü. Bana pek belli etmemeye çalışsa da çok içlidir eşim. Yemeği bıraktı üzüntüden o da. Ben bunları isteyerek yapmıyorum, aniden çıkıyor ve hiç huzur bulamayacakmışım gibi hissediyorum kendimi bazen. Bunlara benzer şeyler anlattım doktora, doktor da hani sadece çocuktan değil de çok şeyin birikmiş olduğunu söyledi. Naparsın be ablacım yaşayacağız. Sizler gibi yakınlarım var ya sizler sağolun...
düşüncesi bile seni bu kadar mutlu edebiliyorsa uygun bir çözüm bulunabilir.çalışmak gibisi yok.
zeynepçim o kadar mutlu oldumki..Umarım sonuçlanır...
bende BEYZUS'LA aynı fikirdeyim.bu aralar fazla dinleme.baksana canın ekşi çekip duruyor..seni daha fazla duygusallığa itmesin..okan kedi değerinin fazlasıyla bilincinde..bazan bizim topluma birkaç numara büyük geliyor..
Çok doğru bir tespit, Okan konusunda çok haklısın,ama baba olmak yaramadı sanki ona..:))
ben izlemiyorum...sadece aşk ve cezayı izliyorum.o da ordaki çocuğun ifadelerii oğluma benzettiğim için..e2 de ki diziler çok güzel..bing bang teori ve sheldonu bir izle..durduk yerde kendi elimle kendime duygu patlaması ısmarlayamam..zaten fiziksel olarak patlama noktasındayım.bir de kimyamı bozmayayım..
tam teşekküllü hastane gibi..evde ayağına srvis..anlatıyorsun,dinliyorllar ve önemsendiğini hissediyorsun..cepten de bir şey çıkmıyor..sempatiksalakcinnisempatiksalakcinniama sevgiyi ve dostluğu yakalamak..bu bir şans..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Beyzusum tam senden alıntılara başlayacaktım,elektrikler gitti.pil biraz sonra biter..keşke haftanın bir günü çocukluk yıllarında kalan o eşsiz geleneklerimizi bayramlarımızı anlatabilsek..çok şanslıymışız değilmi..ben gece girdiğimde sana daha uzun yazarım..şimdi eşim tedeirgin olacak..
Süper olur Zeynepciğim....Çocukluk anılarımızı anlatırız arada bir.Gerçek çıtırları sıkmadan...
off canım sıkıldı eşimin test sonuçları geldi gene abuk subuk şeyler yazıyo off ne biçim iş tam bu sefer olucak derken bişey çıkıyor.Anlamadım valla
KULLANILACAK MALZEME
...
Bir Ölçek : GÜNAYDIN,.....
iki ölçek :İYİ GÜNLER,..
...
Birazcık : İLGİ ..............
Bir Tutam : ANLAYIŞ, .. ....
Kararınca : NEZAKET, ......
Bir tatlı kaşığı : HOŞGÖRÜ. ...........
..............
HAZIRLANIŞI :
Malzemeyi iç dünyanızdan alın,
yıkamaya gerek yoktur,
nasılsa malzemeniz temizdir.
Gönül teknenizde nazikce karıştırın.
Kokusu her yanınıza sinince,
içine duygu şerbeti ekleyip karıştırın.
Karışımı hayat tabağının üzerine
yavaşça yerleştirin.
Üstünü sevgi marmelatı ile süsleyin.
Bir kaç parça gökkuşağı rengi ile süsleyin.
DOYA DOYA İKRAM EDİN VE YİYİN.
AFİYET OLSUN...
Offff çok dertliyim yaaaa çok sıkılıyor içim.
Ayrılık yaramadı bana sürekli ağlamak geliyor içimden.
Sessizlik çok kötü ya çok yalnızım.
selam herkese...
ben bugün hiç internete girme fırsatı bulamadım, daha yeni yoğunluğum bitti.
gündüz misafirimiz vardı, akşamda yemekli misafirliğe gittik ve eve geleli yaklaşık 45dk oluyo, ancak bilgisayarın başına oturabildim.
oldukça yorgunumda şuan.
sizler nassınız? naaptınız?=))
bugünkü menümden bahsediğim birde; sabah kahvaltım süperdi, ama sonrası gayet güzel bozdum diyetimi=))))))) gündüz misafir olunca, akşamda yemekli misafirliğe gidince; gelde yeme irmik helvasını vs.leri.....
neyse yarın diyete tekrar devam artık...
geçmişe şöyle bir göz attım ama hepsini okuyamadım henüz.
YENAAAA bizi bırakıp işemi başlicaaaan=(( mafoldumben mafoldumben
neyse sen mutlu ol yeter bana, sen mutlu olda gerisi sorun değil YENACIMMMM...... boshayallersmile
ilginç biliyorum ama; ben bugüne kadar çalışmayı hiç istemedim, halada öyle:)
bi çok kişi bu yönümü tuhaf karşılıyo... ben evhanımı olmayı daha çok seviyorum.... evimle, çocuklarımla, eşimle, kendimle, hobilerimle vs vs... belkide rahatıma çok düşkün biriyimde ondanmı acaba?CADIARZU henüz bende çözemedim bu sorumun cevabını.
aaa ne kadar laf biriktirmişim 1gün buraya giremedim diye
başınızı şişirdiysem kusuruma bakmayın canlarım...
güzel tatktik bende sızarım çok yorgunsan çocuğu uyuturken adamda seslenmez üstümü örter kaydirigubbakcemile5gözümü bi açarım sabah olmuşşşşGünaydın güzel insanlar..
geceden beri dinmeyen şiddetli yağmur var..İkide bir balkona çıkıp kontrol ediyorum zemin katta oturuyoruz sel olurmu acaba diye...Yüksek zemin ama takıntıma engel olamıyorum,eşim takıntılarımdan yoruldu artık..:)
Bu arada iki gecedir buluşmaya gelemiyorum özledim sizi..Oğlumu uyuturken sızıyorum bende..
bana çok pahalı geldi.belki büyük numara olduğundan.oğlun nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?