Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Offff çok dertliyim yaaaa çok sıkılıyor içim.
Ayrılık yaramadı bana sürekli ağlamak geliyor içimden.
Sessizlik çok kötü ya çok yalnızım.

selam herkese...

ben bugün hiç internete girme fırsatı bulamadım, daha yeni yoğunluğum bitti.
gündüz misafirimiz vardı, akşamda yemekli misafirliğe gittik ve eve geleli yaklaşık 45dk oluyo, ancak bilgisayarın başına oturabildim.

oldukça yorgunumda şuan.
sizler nassınız? naaptınız?=))

bugünkü menümden bahsediğim birde; sabah kahvaltım süperdi, ama sonrası gayet güzel bozdum diyetimi=))))))) gündüz misafir olunca, akşamda yemekli misafirliğe gidince; gelde yeme irmik helvasını vs.leri.....
neyse yarın diyete tekrar devam artık...

geçmişe şöyle bir göz attım ama hepsini okuyamadım henüz.
YENAAAA bizi bırakıp işemi başlicaaaan=(( mafoldumben mafoldumben
neyse sen mutlu ol yeter bana, sen mutlu olda gerisi sorun değil YENACIMMMM...... boshayallersmile

ilginç biliyorum ama; ben bugüne kadar çalışmayı hiç istemedim, halada öyle:)
bi çok kişi bu yönümü tuhaf karşılıyo... ben evhanımı olmayı daha çok seviyorum.... evimle, çocuklarımla, eşimle, kendimle, hobilerimle vs vs... belkide rahatıma çok düşkün biriyimde ondanmı acaba?CADIARZU henüz bende çözemedim bu sorumun cevabını.

aaa ne kadar laf biriktirmişim 1gün buraya giremedim diye
başınızı şişirdiysem kusuruma bakmayın canlarım...

bende yatıyım artık, yorgunum baya.
herkese iyi geceler, tatlı rüyalar...

Dert eme kendine böyle şeyleri bırak sana ayrılık acısı veren acı çeksin sen karşısında dik ve mutlu ol ki ne kadar yanlış yaptığını anlasın öylede anlamıyorsa boşver gitsin yeni sularda güzel sevgiler bul kendine
:teselli:

Günaydın güzel insanlar..

geceden beri dinmeyen şiddetli yağmur var..İkide bir balkona çıkıp kontrol ediyorum zemin katta oturuyoruz sel olurmu acaba diye...Yüksek zemin ama takıntıma engel olamıyorum,eşim takıntılarımdan yoruldu artık..:)

Bu arada iki gecedir buluşmaya gelemiyorum özledim sizi..Oğlumu uyuturken sızıyorum bende..

Son düzenleme:

Yine süper maşallah...Beyzus'um ne marka yoğurt kullanıyorsun..:roflol:

Yaşadıkların seni olgunlaştırır ve hayata karşı pişirir zamanla..bende erken anne ve babamı kaybettim,şu an çocuklarımla o açığı gidermeye çalışıyorum,aynı şey değil belki ama,yaşamaya mecbursun..Dilerim herşey gönlünce olur...

LÜtfen yazın, kendi adıma büyük zevkle okurum..

Süper olur Zeynepciğim....Çocukluk anılarımızı anlatırız arada bir.Gerçek çıtırları sıkmadan...

BEYZUSçum yazdıklarını okumaktan büyük keyif alıyorum,sıkılmak ne demek..
kendimi çıtırlık kategorisine soktum bu arada..:roflol:

off canım sıkıldı eşimin test sonuçları geldi gene abuk subuk şeyler yazıyo off ne biçim iş tam bu sefer olucak derken bişey çıkıyor.Anlamadım valla

Banucum üni.hastanesi araştırmayı çok abartıyor,canını sıkma,inşallah sonucu iyi olur...

Çok güzel...Paylaşımın için sağol...

Alışıcaksın canım,bu aralara fazla yalnız kalmamaya çalış...
mucksss..

Meyracım kesim bişey yok canım,keşke olsa..ayıla bayıla işe dönerim...İzmir'de işsizlik sorunu çok büyük..
Bu arada sizi hiiç unuturmuyum..Hepinizi çok seviyorum.bilerek kilo vemiyorum burdan ayrılmamak için deermişim..:roflol:

Son düzenleme:
güzel tatktik bende sızarım çok yorgunsan çocuğu uyuturken adamda seslenmez üstümü örter kaydirigubbakcemile5gözümü bi açarım sabah olmuşşşş

GÜNAYYYDINNNN TOPİĞİN GÜZELLLL ÇITIR HATUNLARRIIIhepinize sabah 1 demet çiçek yolluyorummmma.s. eee bide nazar boncuğuu

günaydın kızlar çok yorgunum uykum gözümden akıyor valla ama ben çalışmak zorundayım uykum var ya uyumak istiyorum

Son düzenleme:
Bugün perşembeymiş ya bende cuma diye tartıldım. Topicte kimse kilosunu yazmamış şaşırdım baktım perşembeymiş daha
Reglimin ilk günü olmasına rağmen 120.1 kg Bakalım yarın ne çıkacak :uhm:
Zayıflamak için yaptığım tekşey ben zayıflıyorum demek ve yediğim herşey için bu kilo yapmazki diyorum
Beyniniizi kandırın sizde

regliyim ve benkilo veremeyeceğim galiba eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile korkuyorum sabah tarıldım aynı 105 diyor ama yarın bakalım ne olacak diyetimi bırakmadım çünkü BENDE ZAYIFLAYACAĞIM ALLAH ın izniyle

Son düzenleme:
yarın büyük ihtimalle bildirim yapamam şimdiden kilo bildirimi yapayım
kilo 80.5
spor 200 dk eliptik bisiklet
60 dk yürüyüş
top. 260 dk spor

günaydın herkeze kızım grip oldu hiç kucağımda inmiyor çıldırmaya az kaldı .şimdi uyudu bende toparlanayım uyanmadan mızır mızır mızırdanıp duruyor.bu montignac diyeti bana iyi gelmedi ben daha önceleri bir dilim ekmeğimle sebzemle etimle balığım la daha güzel veriyordum tekrar diyetisyenimin verdiği listeye dönmeyi düşünüyorum 15 gün oldu giden 2 kilo daha kilom çok birde bu kadar kaçamak yapmazken verilen kilo beni tatmin etmiyor akşam ları özellikle midem kazınıyor sporumu yapıyorum ter içinde kalıyorum .

bana çok pahalı geldi.belki büyük numara olduğundan.oğlun nasıl?

evet zeynep ablacım büyük numara olduğundan olabilir...ben bana yakın bir semtte arkadaşımla gezerken tesadüfen büyük numara bayan ayakkabısı satan bir mağaza keşfettim...süper oldu süper...hazine bulsam bu kadar sevinmezdim..:))) ( yalannnnn )
ablacım oğluşum iyi sık sık aramaya çalışıyor...hasret çok zor...aklım hep onda gittiğinden beri onun sevdiği şeyleri pişirmiyorum boğazımdan geçmezki..senağlamasenağlamasenağlamaRabbim hepsini korusun......:Saruboceq:turkbayragiturkbayragiturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…