Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

KULLANILACAK MALZEME
...
Bir Ölçek : GÜNAYDIN,.....

iki ölçek :İYİ GÜNLER,..
...
Birazcık : İLGİ ..............

Bir Tutam : ANLAYIŞ, .. ....

Kararınca : NEZAKET, ......

Bir tatlı kaşığı : HOŞGÖRÜ. ...........
..............

HAZIRLANIŞI :

Malzemeyi iç dünyanızdan alın,

yıkamaya gerek yoktur,

nasılsa malzemeniz temizdir.

Gönül teknenizde nazikce karıştırın.

Kokusu her yanınıza sinince,

içine duygu şerbeti ekleyip karıştırın.

Karışımı hayat tabağının üzerine

yavaşça yerleştirin.

Üstünü sevgi marmelatı ile süsleyin.

Bir kaç parça gökkuşağı rengi ile süsleyin.

DOYA DOYA İKRAM EDİN VE YİYİN.

AFİYET OLSUN...

hee bacım yaaa hem zayıflarızda:))))))

keşke ama nerde hayatın acı gerçekleri girince hoşgörüyü unutuyoruz malesef

Hiç sorma hele birde büyük şehirlerde ne hoşgörü ne sevgi ben anlamıyorum insanlar neden bu kadar güvensiz.Bir merhaba bu kadarmı zor 11 katlı binada oturuyorum 5 senedir anca iki kişiyi tanıyorum hayret valla

Gene ne varsa eski dostluklarda o yazdıklarının hepsi geçerli eski dostlarda.......herzaman hoşgörü reçeli var ::)))

Banucum merhaba :)
Hem yaptıklarını hem de çizelgeni sürekli kontrol ediyorum.
Çok iyi gidiyorsun, yılmadan böyle devam et, harikasın :lepi::dance::1hug:

Son düzenleme:
off canım sıkıldı eşimin test sonuçları geldi gene abuk subuk şeyler yazıyo off ne biçim iş tam bu sefer olucak derken bişey çıkıyor.Anlamadım valla

banucum hiç üzülme ben canlı örneğim karşınızda .eşime izmirde ancak tüp bebekle olur hareketlilik az sayı az derken eşim ağlayarak geldi izmirden adamın günlerce yüzü gülmedi.karalar bağladı resmen .şimdi tapıyor kızına akşamları halen ona bakarken ağlıyor dün akşam uyutmaya çalışıyoruz aldık ortamıza onu hem saçlarını okşuyor hem ağlıyor çok şükür bugünleride gördük diye....yani o sonuçlarda önemli olabilir tabiii ama önemli olan allahın istemesi.bak ne diyeceğim sana ben hamile kaldığım zaman eşim keçi boynuzu çok yiyordu. eşin severse oda yesin .aslında suyu diyorlar ama eşim öle seviyordu.

AŞK: Sahtesini gerçek sandığımız, gerçeğini kolay kolay bulamadığımız..

BENCİLLİK...: Bir türlü başımızdan atamadığımız..

CAMBAZLIK: Yaşamak için öğrenmek zorunda olduğumuz
...
ÇIKARCILIK: Duvarını kolayca yıkamadığımız..

DOĞRULUK: Kendimizden başkasında göremediğimiz

DÜŞÜNCE: Çoğu insanda iş işten geçtikten sonra rastladığımız

EDEBİYAT: Kökünde edep olduğunu unuttuğumuz

FEMİNİZM: Kadın hakları savunuculuğunu, erkek düşmanlığına dönüştürdüğümüz

GÖNÜL: Kapısını herkese açamadığımız

HATIR: Sık sık kırmaktan zevk aldığımız

HAYAT: Güle ağlaya yaşadığımız, uğruna nice dostları harcadığımız

İŞ: Tatil yapmaktan dalga geçmekten yapmaya fırsat bulamadığımız

KABAHAT: Üste para versek de kimselere satamadığımız

LAK LAK: Etmesini en iyi bildiğimiz!

MİZAH: Yıllardır doya doya gülemediğimiz, değerini bilemediğimiz

MUTLULUK: Büyüğünü elde etmek isterken küçüğünü kaçırdığımız..

ORMAN: Yaka yaka bitiremediğimiz

ÖĞÜT: Kendimizden başkasına bol bol verdiğimiz

PARA: Araç iken amaç haline getirdiğimiz, kazanmak için kendimizi yiyip bitirdiğimiz.

REKLAM: Sayesinde(!) tüketme çılgınlığına eriştiğimiz

SANAT: Güzellik sırrına eremediğimiz, pek yanına gelemediğimiz

ŞAMAR: Dostlarımızdan, arkadaşlarımızdan yiye yiye bıkmadığımız

ŞEMSİYE: Anlamı güneşlik olduğu halde yağmurda kullandığımız

TENCERE: Kiminde et kiminde dert kaynattığımız

TURİST: Kazıklamayı marifet saydığımız

UMUT: O olmadan yaşayamadığımız, hem yiyip hem zayıfladığımız

ÜN: Kavuşmak için can attığımız, kavuşunca bir karış büyüdüğümüzü sandığımız

VEFA: Çoktandır izine rastlayamadığımız

YAZAR: Kitabını pek okumadığımız ama gerçekleri dile getirince kızdığımız

ZAM: Yağmurunda ıslanmaktan kurtulamadığımız

ZAMAN: Suçu, günahı sırtına yüklediğimiz, öldürmekten zevk aldığımız !!
Devamını Gör

allah yardımcın olsun canım hepsi üstüste gelmiş sporada gidebilsen imkanın varsa çok rahatlatıyor .bende kurana gitmiştim 5 sene önce çok kötü depresyon zamanlarımdaçok iyi yapmışsın sürekli dua et canım allah önlüne göre versin inşallah

evet zeynep ablacığım skı arıldımvallahi bakalım cumaya kadar durum n e olacak

Sağol canım desteğin için beni en iyi anlayanlardan birisin.Doğru diyosun yüce rabbim isterse olur ama işte genede biz kullar isyan ediyoruz raporu almama çok azkalmıştı bu tahliller böyle çıkınca insan üzülüyor bakalım yarın yeni bir doktordan randevu aldık .Bende suyunu denedim Ama eşime söyliyim alsında yesin .Allah sanada eşine minik yavrunada uzun ve mutlu ömürler versin.:1hug:

Hiç sorma hele birde büyük şehirlerde ne hoşgörü ne sevgi ben anlamıyorum insanlar neden bu kadar güvensiz.Bir merhaba bu kadarmı zor 11 katlı binada oturuyorum 5 senedir anca iki kişiyi tanıyorum hayret valla
evet yaa bu tv ler yüzünden kimsenin kimseye güveni kalmadı bu türkiyede hiçmi güzel şeyler olmuyo anca kim öldürdü kim kaçırıldı hep dram haber izlemek istemiyorum diziler desen geçmiş zamanlardaki insanların yaşamını anlatan dizileri seviyoruz çünki insanlar eskiden çıkarsızca komşuluk yapıyolar akrabalık kalmadıki komşuluk olsun gurbet elde tek başına bayram yapmak bebeklerimin hiç bişeyini göremiyo anane babane senede 1 ay bebannelik yapıyolar sezonluk babenne anane bizimkiler offf yaram derinleşti özüme dönemmm ayyy bualıom sonaaa

bu durmlarda ayıptır sölemesi yakarım bi cigara hayatada dönüp çokta fiffiii yanneee derim gömerim içime hasretleri

duydum bend e keçi boynuzunu

Aman sakın efkar yapma bugünlerde geçer negüzel bak sen eşin hepberaber mutlusunuz
a.s.

ben yatayım sabah kızlarım 6 da ayaktalar allah olmayanlara evlat nasip etsin özelliklede kız çocuğu
öpüyom sizi hatunlar iyi geceler:1hug::enbuyukkk:

Hiç sorma nursena bu müge anlı bizi tam paronayak yaptı.Kapıya her gelene potansiyel katil diye bakıyoruz.Hergün seyretmiycem diyorum ama genede seyrediyorum eşimde kızıyo seyretme paronayok olucandiye.Ahh nerde o eski mahalleler küçüklüğüm fatihte geçti annemin komşuları arkadaşlarım nerde o güzel çocukluğumuz bizlerin çocukları anca apartmanda bilgisayar başında sonundada çocuklar A sosyol oluyolar yazık valla dizilerdeki gibii bir mahalle bulsam hemen gidicem::((

Ben yokken sayfalar ilerliyor, yetişemiyorum delikafadulden
Boş zamanımda hepsini okuyacağım, şu anki konulara yabancıyım bu yüzden. Eğer dikkatimden kaçmış bir probleminiz, üzüntünüz varsa beni mazur görün yanınızda olamadığım için :kedipuyorumnanaktan

Bugün çok yoruldum. Menümü verip çıkayım.

06.00 2 adet haşlanmış yumurta

08.00 100 gr yoğurt

11.30 200 gr tavuk

14.00 200 gr tavuk

18.00 Ballı süt, 100 gr tavuk, 5 yemek kaşığı yoğurt

8.3 km yürüyüş

Topiğin güzel kızlarına iyi geceler opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…