şimdi leslie nin ilk sıradaki walk at home 3 mil varya ben onu indirttim bilgisayarcıya 45 dakika sürüyor bunu mu yapmam lazım .. doğrumu..[/QUO
İndirdiğin doğru ama 2 mille başlasan daha iyi olur ben öyle başladım
canım inş. allah gönlüne göre sanada bir evlat verir ..kiloya takma bence ben 3 kızım dada 90 kilonun üstündeydim.. .. 2 mili göremedim linkte.. 1 aydır haf.2 gün spordayım zaten yinede zorlanırsam biraz azaltırım artık..
canım inş. allah gönlüne göre sanada bir evlat verir ..kiloya takma bence ben 3 kızım dada 90 kilonun üstündeydim.. .. 2 mili göremedim linkte.. 1 aydır haf.2 gün spordayım zaten yinede zorlanırsam biraz azaltırım artık..
Sağol canım benim gittiğim dietisyen ozaman 140 kiloydum spor vermemişti.Ama genede kilo veriyordum onun için kendini çok yorma
Süper olmuş nursena eline sağlık keşke herkes bu tarifi kullansa bu dünya ne güzel olurdu dimi?
hee bacım yaaa hem zayıflarızda:))))))
keşke ama nerde hayatın acı gerçekleri girince hoşgörüyü unutuyoruz malesef
Banucum merhaba :)
Hem yaptıklarını hem de çizelgeni sürekli kontrol ediyorum.
Çok iyi gidiyorsun, yılmadan böyle devam et, harikasın :lepi::dance::1hug:
off canım sıkıldı eşimin test sonuçları geldi gene abuk subuk şeyler yazıyo off ne biçim iş tam bu sefer olucak derken bişey çıkıyor.Anlamadım valla
allah yardımcın olsun canım hepsi üstüste gelmiş sporada gidebilsen imkanın varsa çok rahatlatıyor .bende kurana gitmiştim 5 sene önce çok kötü depresyon zamanlarımdaçok iyi yapmışsın sürekli dua et canım allah önlüne göre versin inşallahCanım benim eşim baskı yapmıyor zaten hastaneye gidiyoruz beraber. Kuran kursuna başladım, oraya gidiyorum her gün 3 saat ders alıyorum ve beni çok rahattı orası. Allah'ıma sığınmkaktan başka çarem yok. Hastaneden haber bekliyorum zaten bakalım ne diyecekler.
Derin ablacım biliyorum ama o kadar hasta olacak kadar takmıyorum aslında her saniye düşünmüyorum mesela ama benim babamı kaybettiğimden beri o kadar çok şey üst üste geldi ki hepsinde de tuttum kendimi hiç ağlamadım, sonra bir patlama yaşadım ve ardından depresyona çevirdim. Geçen gün eşimle restaurant da oturuyorduk yemek yiyorduk , eşim dedi ki babamı da buraya getireceğim. Bir an düşündüm bende getireyim diye, boşta bulundum. Beynim birden yokluğunu idrak edemedi babamın işte, sonra da yoktu algıladım ve yemeğin ortasında bir böğürerek ağlamaya başladım, kendimi zor attım lavaboya ve etraftaki herkesin bana bakmasına rağmen ne yaptıysam kendimi durduramadım. Eşim aşırı üzüldü. Bana pek belli etmemeye çalışsa da çok içlidir eşim. Yemeği bıraktı üzüntüden o da. Ben bunları isteyerek yapmıyorum, aniden çıkıyor ve hiç huzur bulamayacakmışım gibi hissediyorum kendimi bazen. Bunlara benzer şeyler anlattım doktora, doktor da hani sadece çocuktan değil de çok şeyin birikmiş olduğunu söyledi. Naparsın be ablacım yaşayacağız. Sizler gibi yakınlarım var ya sizler sağolun...
aynen öyle..nedenini hala çözemedim..
hepimiz tescilli güzün ablayız..
bir ara yaşadığın negatifliği atmışsın..hemde canlanmışsın..spor gibisi yok.ama seni de çok iradeli gördüm.aklımda kalanlar,zynkr,badem13,sen,yağmur gözlü ve BEYZUS,,sonra Yena bayağı iyi gidiyor..derin de sıkı sarıldı bu sefer..aman nazar değmesinnn
banucum hiç üzülme ben canlı örneğim karşınızda .eşime izmirde ancak tüp bebekle olur hareketlilik az sayı az derken eşim ağlayarak geldi izmirden adamın günlerce yüzü gülmedi.karalar bağladı resmen .şimdi tapıyor kızına akşamları halen ona bakarken ağlıyor dün akşam uyutmaya çalışıyoruz aldık ortamıza onu hem saçlarını okşuyor hem ağlıyor çok şükür bugünleride gördük diye....yani o sonuçlarda önemli olabilir tabiii ama önemli olan allahın istemesi.bak ne diyeceğim sana ben hamile kaldığım zaman eşim keçi boynuzu çok yiyordu. eşin severse oda yesin .aslında suyu diyorlar ama eşim öle seviyordu.
evet yaa bu tv ler yüzünden kimsenin kimseye güveni kalmadı bu türkiyede hiçmi güzel şeyler olmuyo anca kim öldürdü kim kaçırıldı hep dram haber izlemek istemiyorum diziler desen geçmiş zamanlardaki insanların yaşamını anlatan dizileri seviyoruz çünki insanlar eskiden çıkarsızca komşuluk yapıyolar akrabalık kalmadıki komşuluk olsun gurbet elde tek başına bayram yapmak bebeklerimin hiç bişeyini göremiyo anane babane senede 1 ay bebannelik yapıyolar sezonluk babenne anane bizimkiler offf yaram derinleşti özüme dönemmm ayyy bualıom sonaaaHiç sorma hele birde büyük şehirlerde ne hoşgörü ne sevgi ben anlamıyorum insanlar neden bu kadar güvensiz.Bir merhaba bu kadarmı zor 11 katlı binada oturuyorum 5 senedir anca iki kişiyi tanıyorum hayret valla
banucum hiç üzülme ben canlı örneğim karşınızda .eşime izmirde ancak tüp bebekle olur hareketlilik az sayı az derken eşim ağlayarak geldi izmirden adamın günlerce yüzü gülmedi.karalar bağladı resmen .şimdi tapıyor kızına akşamları halen ona bakarken ağlıyor dün akşam uyutmaya çalışıyoruz aldık ortamıza onu hem saçlarını okşuyor hem ağlıyor çok şükür bugünleride gördük diye....yani o sonuçlarda önemli olabilir tabiii ama önemli olan allahın istemesi.bak ne diyeceğim sana ben hamile kaldığım zaman eşim keçi boynuzu çok yiyordu. eşin severse oda yesin .aslında suyu diyorlar ama eşim öle seviyordu.
evet yaa bu tv ler yüzünden kimsenin kimseye güveni kalmadı bu türkiyede hiçmi güzel şeyler olmuyo anca kim öldürdü kim kaçırıldı hep dram haber izlemek istemiyorum diziler desen geçmiş zamanlardaki insanların yaşamını anlatan dizileri seviyoruz çünki insanlar eskiden çıkarsızca komşuluk yapıyolar akrabalık kalmadıki komşuluk olsun gurbet elde tek başına bayram yapmak bebeklerimin hiç bişeyini göremiyo anane babane senede 1 ay bebannelik yapıyolar sezonluk babenne anane bizimkiler offf yaram derinleşti özüme dönemmm ayyy bualıom sonaaa
bu durmlarda ayıptır sölemesi yakarım bi cigara hayatada dönüp çokta fiffiii yanneee derim gömerim içime hasretleri
duydum bend e keçi boynuzunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?