İyi geceler canım kankam.....
Allah yardımcın olsun.Her iş sana bakıyor.Rabbim mükafatını veriyordur...
Hem bu dünya hem yarın ahirette önüne çıkar bu güzel yüreğin fedakarlıkları.....
Sen yeni geldin ama ben çıkmak zorundayım canım...
Hepinizi çok öpüyorum.Yarın sabah çooooookkkkk eksik kilolar görmemizi diliyorum....
Kaçamak yapmadan yatın hanımlar yarın TARTI VARRRRRRR....
İYİ GECELER .ALLAH RAHATLIK VERSİN....
Bende yatıyım uyayamam ama sağolsun leslie bacı bugün belimi ağrıttı sırtüstü yatıp tv ye bakıyım hepinizi öpüyorum iyigeceler güzel hanımlar...
Biz çok severiz kabağı,hemen hemen her hafta alırım..
Önce bir kabakla yap belki sevmezsin boşa gitmemiş olur..
Bu arada herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsun...
Immmmm zeynepçim çok teşekkür ederim tarif için..İyiki tartı günümüz sabah,yoksa yoldan çıkardık...ben bulgurlu deniycem..zira bulgurada bayılırım....bende çok severim.çok değişik yemeklerini yaparım..bak basit bir tarif vereyim.
1 kilo kabak,2 soğan 2 yeşil biber,1 domates 1 kaşık salça
kabaklar çok küçük doğranır.soğanlar kavrulur,domates ve biber ilave edilir.sanra kabaklar,,en son da salça ilave edilir.su konulmaz.kendi sulanıyor.iyice pişer..üstüne sarımsaklı yoğur,pul biber ve nane ilave edilir..çok hafif bir yemek..artanlara annem bulgur ilave edip plav yapar..çok güzel olur..
Vallahi senden korkulur.Edirne'ye gitmiştik.Ege'nin kulak kontrolu için gördüğün yerde kahve içtik sadece ama;yemediğimiz şeyler değil .İnkar edmeyiz mal meydanda....
Bir şey kullanmıyorum canım.Doğrudur kilo nedeniyle gergin tabii....
oh ..maşallah.. bu gece iyice kaynatmış çıtır kızlar...ben de misafir derdine ayaktayım bi selam edim dedim ... herkese iyi geceler ....
günayydınnn bacılar iyiki gece erken kalkmışım az daha dursam acıkıp yemek yermişim ciğerler mantılar off offf yanee
seviniyorum yenacım kilo vermişim 93.500 hade hayırlısı inşallah devammm spor bu hafta misolar yüzünden 120 dk lesslı ile yürüdüm okadar beyzusum
günaydın kızlar kilom 120.5 yenacım giden 1.5 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?