Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım kankam..sana ve güzel dileklerine katılmamak elde değil..inşallah yarın emeklerinin karşılığını almış olursun..hadi sana iyi geceler..melekler yanağına öpücük kandursun..benden sana ...

Biz çok severiz kabağı,hemen hemen her hafta alırım..

Önce bir kabakla yap belki sevmezsin boşa gitmemiş olur..

bende çok severim.çok değişik yemeklerini yaparım..bak basit bir tarif vereyim.
1 kilo kabak,2 soğan 2 yeşil biber,1 domates 1 kaşık salça
kabaklar çok küçük doğranır.soğanlar kavrulur,domates ve biber ilave edilir.sanra kabaklar,,en son da salça ilave edilir.su konulmaz.kendi sulanıyor.iyice pişer..üstüne sarımsaklı yoğur,pul biber ve nane ilave edilir..çok hafif bir yemek..artanlara annem bulgur ilave edip plav yapar..çok güzel olur..

Immmmm zeynepçim çok teşekkür ederim tarif için..İyiki tartı günümüz sabah,yoksa yoldan çıkardık...ben bulgurlu deniycem..zira bulgurada bayılırım....

oh ..maşallah.. bu gece iyice kaynatmış çıtır kızlar...ben de misafir derdine ayaktayım bi selam edim dedim ... herkese iyi geceler ....

bence genetik..birde trakya kadınları çok özel oluyor..izmir de öyle.yanlış anlaşılmasın..daha avrupai bir ifade var.ist.alt komşum da uzunköprülü..allhım o ne güzelliktir.sibel canın kopyası.ama öyle hamarat ve temizki..ne değişik mezeler ve salatalar yapar..

günayydınnn bacılar iyiki gece erken kalkmışım az daha dursam acıkıp yemek yermişim ciğerler mantılar off offf yanee

seviniyorum yenacım kilo vermişim 93.500 hade hayırlısı inşallah devammm spor bu hafta misolar yüzünden 120 dk lesslı ile yürüdüm okadar beyzusum

Son düzenleme:
Günaydın millet bu sabah erken kalktım üstümü çıkardım hop tartıya 108.8 olmuşum tabi görünce pek mutlu oldum.Spor 240 dkguclubacismilehihoyyyt

Günaydın nursena gene 2 çocukla iyi yapmışsın sporunu valla gece zor dayandık yememek için iyiki yattın yani.kilo vermenede sevindim

Günaydın Kızlaaarr

Reglimin 2. gün olmasına rağmen baskül bana güldü. Hiç şişmedim mi yoksaaa şiştiğim halde bu kilodamıyım bilmiyorum onu 5-6 gün sonra anlarız
Kilom : 119.7
Spor : Yaptığımı hatırlamıyorum :kedi: :tomato:

Dün gece resimler havada uçuşmuş ben hiçbirini göremedim yaaa :çok üzgünüm: :sinifsinif: lunaazulu çok merak etttimmm yaaa :çok üzgünüm:

günaydın kızlar kilom 96 yarım kilo gitmiş yarım yarım haziranda 80 i bulurum artık neyse buda bişey ya daha eksik çıkardım ama dün iş çıkışı çarşıya gittim 1 den 3.30 a kadar çarşıdaydım ne güzel aç aç geziyordum yolda tel geldi karşı apt arkadaş mercimek köftesi yapmış çağırıyor gitmemek ayıp olur :kedi: gittim ve 5 koca köfte sıkımı ve 2 bardak ayranı hüplettim ayın 1 inde şu leslie teyzeyi bize çağırıcam inş faydası olur bu arada fotolar uçuşmuş göremedim bi daha ki sefere artık:jeyyar:

ne güzel herkes kilo vermiş

ama ben bu haftaki kaçamaklardan sonra

kilo almadığıma şükür etmeliyim

hala aynıyım şükürler olsun

kendime gelip spora ve diyete başlamam lazım

ama çalışma sisteminden dolayı yapamıyorum

daha doğrusu bahanem bu

neyse yenacım beni yine sen aynı yaz

umarım haftaya inişe geçerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…