Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günayıdn,

Bırrrrrr, ne soğumuş dışarı yağmurdan sonra..Törenden döndük kızım korodaydı,yine ağladım onu izlerken nasıl,hangi ara büyüdü.
neyse hayırlı cumalar hepimize...

Dilerim tartı yüzünüzü güldürür,ben 300gr.eksilmişim..:) yine çok iyi hala regl olmadım...

spor 260 dk.

BEYZUS VE YENA tşk ederm bnide aranıza aldınız için düzenli olark katılıcm bnde ztn artk bnde zayıf bi kız olmak istiyorum bu sefer başarıcam :1rolleyes:

BEYZUS VE YENA tşk ederm bnide aranıza aldınız için düzenli olark katılıcm bnde ztn artk bnde zayıf bi kız olmak istiyorum bu sefer başarıcam :1rolleyes:

95 kiloyla ekliyorum senide listeye...Şu an 95 kilosun diimi.??

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN..........turkbayragiturkbayragiturkbayragi

BÜYÜK ATATÜRK ;DAİMA VE İNATLA VE HALA İZİNDEYİZ..........:lepi::lepi:turkbayragiturkbayragi

günaydın herkese...

bu hafta;
kilo: 88,4kg
spor: 45dk

şuan biraz asabiyim kötükedihüso bişeye kızdımda.......
haksızlığı sevmiyorum (ailevi diyimde merak etmiyin canlar)

ALLAH'IN RAHMETI,BEREKETI,MAGFIRETI UZERINIZE OLSUN.CUMANIZ MUBAREK OLSUN ARKADASLAR
1 haftadir ugrayamiyorum topige.arada bi goz ucuyla bakmak nasip oluyo o kadar mumkun degil yazamiyorum.benim sipa surekli kucak istiyo.uykusuzluktan oluyorummafoldumbenmafoldumben.duzene girer insallah.40i cikmadi daha.(simdi emiyodu uyudu diye yatagina biraktim yine uyandi.surekli boyleyiz.bi meme bi kucak.:ecrin_bebek:)cok zormus.ve ben haliyle duzenli bi sekilde rejim yapamadim.enteresandir yinede vermisim.emzirme,uykusuzluk ve surekli volta atiyor olmamdan olsa gerek.sabah tartildim.95.5 KILOYUM.gecen haftaya gore 2 kilo vermisim.devami gelecek insallah.bebegim az daha buyusun duzenli bi sekilde yazicam.Kim birinci oldu kimler dereceye girdi merek ediyorum bakamadim daha.

banu mşallah canım çok güzel kilo vermişsin
beyzus abla tebrik ederim sende kilo vermişsin
şimdi misafir haber vermedi kurabiye yapacağım birşeyler hazırlayayım ikram yüzünden misafir gelecek diye korkuyorum vallahi en sevdiğim yiyecekler hep onlar yüzünden bu hale gelmedimmi ben öğlen yemeğini ye kalk gül ikramlara dkunma

günaydın kızlar regli olmama karşın 1 kilo vermişim spor yok :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Günaydın nursena gene 2 çocukla iyi yapmışsın sporunu valla gece zor dayandık yememek için iyiki yattın yani.kilo vermenede sevindim
aman sorma akşama gene miso gelecek kremşantiyi parmakla yalamak çok güzel ama yaaaaa öğle yemeği niyetine sıyırdım diplerini çikolata sosla krem şantiyi 1 kilo verdim ya cıvırım hemen
Dün gece resimler havada uçuşmuş ben hiçbirini göremedim yaaa :çok üzgünüm: :sinifsinif: lunaazulu çok merak etttimmm yaaa :çok üzgünüm:
tekrar koyarız inşallah üzülme narin vucutlasrımızı görmekten mahrum etmeyiz seni
günaydın kızlar regli olmama karşın 1 kilo vermişim spor yok :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

maşşallah

Misafir berekettir iyidir hoşturda keşke gelenlerde diette olsa dimi yani...

yenaaaaaaaaa ben patik örmeye başlıyayımmı ?delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…