BEYZUS VE YENA tşk ederm bnide aranıza aldınız için düzenli olark katılıcm bnde ztn artk bnde zayıf bi kız olmak istiyorum bu sefer başarıcam :1rolleyes:
95 kiloyla ekliyorum senide listeye...Şu an 95 kilosun diimi.??
günaydın kızlar regli olmama karşın 1 kilo vermişim spor yok :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
aman sorma akşama gene miso gelecek kremşantiyi parmakla yalamak çok güzel ama yaaaaa öğle yemeği niyetine sıyırdım diplerini çikolata sosla krem şantiyi 1 kilo verdim ya cıvırım hemenGünaydın nursena gene 2 çocukla iyi yapmışsın sporunu valla gece zor dayandık yememek için iyiki yattın yani.kilo vermenede sevindim
tekrar koyarız inşallah üzülme narin vucutlasrımızı görmekten mahrum etmeyiz seniDün gece resimler havada uçuşmuş ben hiçbirini göremedim yaaa :çok üzgünüm: :sinifsinif: lunaazulu çok merak etttimmm yaaa :çok üzgünüm:
günaydın kızlar regli olmama karşın 1 kilo vermişim spor yok :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
aman sorma akşama gene miso gelecek kremşantiyi parmakla yalamak çok güzel ama yaaaaa öğle yemeği niyetine sıyırdım diplerini çikolata sosla krem şantiyi 1 kilo verdim ya cıvırım hemen
tekrar koyarız inşallah üzülme narin vucutlasrımızı görmekten mahrum etmeyiz seni
maşşallah
Günayıdn,
Bırrrrrr, ne soğumuş dışarı yağmurdan sonra..Törenden döndük kızım korodaydı,yine ağladım onu izlerken nasıl,hangi ara büyüdü.
neyse hayırlı cumalar hepimize...
Dilerim tartı yüzünüzü güldürür,ben 300gr.eksilmişim..:) yine çok iyi hala regl olmadım...
spor 260 dk.
BEYZUS VE YENA tşk ederm bnide aranıza aldınız için düzenli olark katılıcm bnde ztn artk bnde zayıf bi kız olmak istiyorum bu sefer başarıcam :1rolleyes:
yenaaaaaaaaa ben patik örmeye başlıyayımmı ?delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?