Tüm kilo verenleri tebrik ederim,kendimide özellikle tebrik ediyorum koskoca ayda 300gr. vermekle...
Umarım bir yanlışlık olmamıştır bugün pek telaşlıydım...ÖZellikle banu'nun verdiği kiloları hesaplamakta çok zorlandım..:))))
Maşallah canım sana....
HAFTANIN 1.Banu.................-2.5:hooray: :lepi: :teytey:a.s.
HAFTANIN 2.Çizmelikedis........-2:hooray: a.s. :lepi: :dance:
HAFTANIN 3.Derin................-1.5 :hooray: a.s.alkisalkisalkis
hepinizi tebrik ediyorum kızlar bravoAYIN 1.Banu.................................................6.7 :hooray: :1shok: :teytey:a.s. alkisalkisalkis vereliniortak
AYIN 2.Yasafat ve Nıghtwınglover.................3.2:hooray: :lepi: a.s.:teytey:
AYIN 3.Arifeebe............................................3:hooray: :lepi: :sm_cool: alkisalkisalkis
Sağol canım şu an çok mutluyum inşallah her hafta böyle giderhihoyyytdelikafadulden
Bunca işnin arasında genede yaptın bravo:enbuyukkk:
HAFTANIN 1.Banu.................-2.5:hooray: :lepi: :teytey:a.s.
HAFTANIN 2.Çizmelikedis........-2:hooray: a.s. :lepi: :dance:
HAFTANIN 3.Derin................-1.5 :hooray: a.s.alkisalkisalkis
AYIN 1.Banu.................................................6.7 :hooray: :1shok: :teytey:a.s. alkisalkisalkis vereliniortak
AYIN 2.Yasafat ve Nıghtwınglover.................3.2:hooray: :lepi: a.s.:teytey:
AYIN 3.Arifeebe............................................3:hooray: :lepi: :sm_cool: alkisalkisalkis
Allah isteyenlere versin canım benimki latife sorunu bulamıyormu doktorlar ibrahim saraçoğlunun sitesini bi bak istersen söktürücü kürleri var
ZEKİ VE ÇEVİK SPORCULARIMIZ
1 Cİ......[B]BEYZUS...............280 dak....................:hooray:hihoyyythihoyyyt
2 Cİ......YENA VE EKİNCİK.........260 dak..........:hooray:hihoyyythihoyyyt
3 CÜ.....BANU145.........................240 dak..........[/B]:hooray:hihoyyythihoyyyt
ZEYNEP957...................180 dak
DERİN............................150 dak
NURSENA VE SAFERAN.......120 dak
MEYRA..................................45 dak
AYIN 1.Banu.................................................6.7 :hooray: :1shok: :teytey:a.s. alkisalkisalkis vereliniortak
Koskoca 1 ayı +800 grla kapatmışım :çok üzgünüm: ve gördüğüm kadarıyla listede + olarak kapatan tek kişi benim :kedi: ama tabi son 1 aydır rejim yapmıyor olmamı gözönünde bulundurmak lazım sempatiksalakcinni
Herkesi tebrik ediyorum a.s.
merhba arkadaslar bende aranıza katılıp zayıflamak ıstıyorumm.
bana yardımcı olabılırmısınız topıık hakkındada bısey bılmıyorum yardımcı olurmusunuz:mafoldumben
Hoşgeldin iremsu,kaç kilosun,kaç yaşındasın,kendini tanıtırmısın..??
merhaba.Şeniz
hosbuldukopuyorumnanaktan,ben 46 yasındayımmm,166 boyundayım evlıyım 3 cocugum var.kılo 99 kılo yumm .bebek bakıcılıgı yapıyorum .genelde hareketlı bır hayatım yokkbilmiyorumkismile
Aramıza hoşgeldin tekrar..bende 39 yaşındayım 2 çocuğum var...umarım sağlıkla istediğin hedefe varırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?