Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler ben çıkıyım yoksa benim tabak çanak gidyor bütün vitrin aşağıda cimcime fırtına gibi döndü::))))

banuçok sağol inş haftada 1.5 kiloyada razıyım.yarım satte bile mahvoluyorum daha fazla istiyorum ama yapamıyorum zaten hamlamışım eskiden çok hızlı tempoda step yapardım bana şaşırırlardı bu kiloda nasıl hareketli yapıyorsun diye şimdi 3 sene ara verince çok zorlanıyorum

Aman zorlama canım kendini bende pazrtesi 30 dk düşücem.Zaten haftada 1.5 kilo süper

geçmiş olsun canım benimmm :teselli:

ooohhhh dinlen canım dinlen hakkın senin....

amin vermesin.

benim durumum biraz farklı canım, benimki normal ailevi sorunlarını aşmış bi durumda.
benim antidepresan kullanma nedenlerim bu ailevi sorunlar, bi yerden sonra taşıyamıyorsun artık üzüntüleri mafoldumben mafoldumben
şimdi olan bişey değil bu sorunlar, çocukluğumdan beri var olan bi durum, ve tüm hayatımı etkiledi bu durum.
yinede tabiii senin dediğin gibi mümkün oldukça kendimi üzmemeye gayret ediyorum bu sorunlar karşısında... desteğin için çok teşekkür ederim bitanem olumunekankayizsmile
neyse, senide sıkmayım cancaazım benim...

Hakkınızda herşeyin hayırlısı,inşallah herşey düzelir canım...:teselli:

sıze o kadar sorum var kıı.meselaaa zayıflamaya nasıl basladınız.neler yaptınız bır baslangıc olarak nasıl adım atabılırım yemem hareketım v.sboshayallersmile

Hoşgelmişsinnnn a.s.
Samsunda yaşıyormuşsun bende seneye samsuna yerleşeceğim nasıl güzel mi yaşanacak memleketmi ? pahalı mı ? ev kiraları nasıl ? :bbo: çok soru sordum dimi kaydirigubbakcemile3
Herkes kendini tanıtmış bende tanıtayım sempatiksalakcinni Bahar ben 26 yaşındayım bekarım =)))

valla yanlışlıkla bastım.ben beğendim'E BASTIM SANDIM..kilo verenleri tebrik ederim..

merhba arkadaslar bende aranıza katılıp zayıflamak ıstıyorumm.
bana yardımcı olabılırmısınız topıık hakkındada bısey bılmıyorum yardımcı olurmusunuz:mafoldumben

hoş geldin..doğru yerdesin.hangi konuda ardım istiyorsun..ben zeynep,topiğin en büyük çıtırıyım..53 yaşındayım..buraya geldiğimde 96 kiloydum.şimdi 92.5.hala çizelgemi yapamadım..

Günaaayyydddııınnnnn Kızlllaaarrr
Dışarda yağmur yağıyor evde sular akmıyor nasıl bir çelişkiyse
Palandökenede kar yağıyor =)) az kaldı kış yavaş yavaş geliyor...

ooo citol döndümü ya bendemi gelsemki şu takıma kilo bildirmeye hadi bende gelem bu hafta 70tim bakalım haftaya ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…