merhaba.Şeniz
hosbuldukopuyorumnanaktan,ben 46 yasındayımmm,166 boyundayım evlıyım 3 cocugum var.kılo 99 kılo yumm .bebek bakıcılıgı yapıyorum .genelde hareketlı bır hayatım yokkbilmiyorumkismile
ZEKİ VE ÇEVİK SPORCULARIMIZ
1 Cİ......[B]BEYZUS...............280 dak....................:hooray:hihoyyythihoyyyt
2 Cİ......YENA VE EKİNCİK.........260 dak..........:hooray:hihoyyythihoyyyt
3 CÜ.....BANU145.........................240 dak..........[/B]:hooray:hihoyyythihoyyyt
ZEYNEP957...................180 dak
DERİN............................150 dak
NURSENA VE SAFERAN.......120 dak
MEYRA..................................45 dak
sıze o kadar sorum var kıı.meselaaa zayıflamaya nasıl basladınız.neler yaptınız bır baslangıc olarak nasıl adım atabılırım yemem hareketım v.sboshayallersmile
ZEKİ VE ÇEVİK SPORCULARIMIZ
1 Cİ......[B]BEYZUS...............280 dak....................:hooray:hihoyyythihoyyyt
2 Cİ......YENA VE EKİNCİK.........260 dak..........:hooray:hihoyyythihoyyyt
3 CÜ.....BANU145.........................240 dak..........[/B]:hooray:hihoyyythihoyyyt
ZEYNEP957...................180 dak
DERİN............................150 dak
NURSENA VE SAFERAN.......120 dak
MEYRA..................................45 dak
merhaba hoş geldin bende 33 yaşında evliyim ve 2 çocuğum var
Aslında ben pek başarılı,istikrarlı değilim zayıflama konusunda,konuya vakıf ama pratiğe dökmede başarısızım...sürekli kilo alıp veriyorum...:)
Tek diyeceğim sabırlı olman ve egsersiz yapman..dengeli bir beslenme listesiyle ayda 2-3 kilo rahatlıkla verilir...
merhba arkadaslar bende aranıza katılıp zayıflamak ıstıyorumm.
bana yardımcı olabılırmısınız topıık hakkındada bısey bılmıyorum yardımcı olurmusunuz:mafoldumben
hoşgeldin bitanem sende aramıza:)) opuyorumnanaktan
İyi akşamlar canım,nasılsın...
iyiyim canım saolasın=)) biraz moralim bozuk sadece, işte ailevi..... neysem geçelim burayı:)
sen nasılsın yenacım?? opuyorumnanaktan
merhaba hoş geldin bende 33 yaşında evliyim ve 2 çocuğum var
Merhaba hanımlar hepinize teşekkür ederim.Valla ben dietisyene giderken bile bayda bu kadar vermiyordum.sizlerin sayesinde oldu.Heralde bundan sonra daha fazla vericem çünkü benim yaramaz geldi yiğenim artık onun peşindede koşturucam yemeğe bile vakit kalmıycak::)))))
Banu, avatardaki cimcime yeğeninmi.??
3 tane kurabiye yemenin vermiş olduğu üzüntüyle topiğe girerken birde ne göreyim 3. olmuşum utan utan dedim kendimeklava: klava:
neyse olan oldu artık bende akşam yemeği yemedim öğle ymeğini yiyemedim koşturmaktan misafirlerlede sıcacık kurabiyelere çayla dayanamadım
kilo veren herkezi tebrik ediyorum spordaki birinciliği ilede beyzus ablayı çok tebrik ediyorum utandım kendi adıma hergün yarımsaat zor dayanıyorum leslieye umarım bu hafta 3 milleye çıkarım
banucum senide özellikle tebrik etmek istedim 2 hafatada ne güzel kilo verdin öyle hiç kaçamağın yok heralde 2 haftadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?