Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba.Şeniz
hosbuldukopuyorumnanaktan,ben 46 yasındayımmm,166 boyundayım evlıyım 3 cocugum var.kılo 99 kılo yumm .bebek bakıcılıgı yapıyorum .genelde hareketlı bır hayatım yokkbilmiyorumkismile

merhaba hoş geldin bende 33 yaşında evliyim ve 2 çocuğum var

üçünüzüde tebrik ediyorum vede öpüyorum kızlar=)) :lepi:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis Şeniz Şeniz Şeniz

sıze o kadar sorum var kıı.meselaaa zayıflamaya nasıl basladınız.neler yaptınız bır baslangıc olarak nasıl adım atabılırım yemem hareketım v.sboshayallersmile

Aslında ben pek başarılı,istikrarlı değilim zayıflama konusunda,konuya vakıf ama pratiğe dökmede başarısızım...sürekli kilo alıp veriyorum...:)

Tek diyeceğim sabırlı olman ve egsersiz yapman..dengeli bir beslenme listesiyle ayda 2-3 kilo rahatlıkla verilir...

bendeniz de sondan 1. kafamçokkarıştı

merhaba hoş geldin bende 33 yaşında evliyim ve 2 çocuğum var

hosbuldukkaydirigubbakcemile2 ınsallah sızden aldıgım destekle ıdeal kıloma ulasırımakannehir

mesela senın lıstende gun boyunca neler yıyıp hareket edıyosun

merhba arkadaslar bende aranıza katılıp zayıflamak ıstıyorumm.
bana yardımcı olabılırmısınız topıık hakkındada bısey bılmıyorum yardımcı olurmusunuz:mafoldumben

hoşgeldin bitanem sende aramıza:)) opuyorumnanaktan

iyiyim canım saolasın=)) biraz moralim bozuk sadece, işte ailevi..... neysem geçelim burayı:)

sen nasılsın yenacım?? opuyorumnanaktan

İyiyim canım ama çok yorgunum ve çok şişim.. Bugün habersiz misafirim vardı onlar gidincede temizlik yaptım...
Şimdide dinleniyorum..:)

Ailevi sorunlar her evde olur canım,kendini üzmemeye çalış..Allah başka acı vermesin...

Merhaba hanımlar hepinize teşekkür ederim.Valla ben dietisyene giderken bile bayda bu kadar vermiyordum.sizlerin sayesinde oldu.Heralde bundan sonra daha fazla vericem çünkü benim yaramaz geldi yiğenim artık onun peşindede koşturucam yemeğe bile vakit kalmıycak::)))))

Banu, avatardaki cimcime yeğeninmi.??

Banucum hepimiz burda diplomasız diyetisyen olduk..:))))

3 tane kurabiye yemenin vermiş olduğu üzüntüyle topiğe girerken birde ne göreyim 3. olmuşum utan utan dedim kendimeklava:klava:
neyse olan oldu artık bende akşam yemeği yemedim öğle ymeğini yiyemedim koşturmaktan misafirlerlede sıcacık kurabiyelere çayla dayanamadım
kilo veren herkezi tebrik ediyorum spordaki birinciliği ilede beyzus ablayı çok tebrik ediyorum utandım kendi adıma hergün yarımsaat zor dayanıyorum leslieye umarım bu hafta 3 milleye çıkarım
banucum senide özellikle tebrik etmek istedim 2 hafatada ne güzel kilo verdin öyle hiç kaçamağın yok heralde 2 haftadır

kızlar ara ara girip çıkıyorum kızım diş çıkarıyor galiba huzursuz ağlayıp duruyor 1 yaş2 aylık olucak altta 4 diş oldu üstde daha bişey yokdu normalmi bu ya

Yok valla derincim kaçamak yapmamaya çalışıyorum bu gece yiğenim gelicek diye ekler aldım valla sadece bir lokma ucundan dilimi değdirdim bu sefer sıkı yapıyorum inşallah bu azmim gitmez spordada 30 dakika haftada 5 kere yaparsan yeter ben 3 mil yapıyodum ama şu an heryerim tutuk valla bir ara acaba kalpmi dedim ama eklemlerden oluyor o yüzden kendini yormadan yap ben artık öylle yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…