Gönlünüzce geçireceğiniz güzel bir haftasonu diliyorum...
Bahaar burasıda çok soğuk klimayı açtık ısınmak için bugün...
günaydınnnn saabah eşim göreve gitti bende dayanamayıp 2 dilim börek hüplettim kesmedi amma napayım artıkn dünki misafirden sonra başım çok ağrıyo çay demlesem kendime gelcemde tek başına kim içecek hadi gelin biriniz 2 muhabbet edelim kızlar en yakın erzurum var sanırım bin göle
meraba kızlar :hulya:
merhaba canım:)
elişimi yapıyorsun canım???
yok canm ölesine koydm derslerden fırsat olmaz :1closedeyes:
kızlaaaar türk kahvesi isteyen varmı?=))
ben şimdi kendime türk kahvesi yapmaya gidiyorum, isteyeniniz varsa söylesin onada yapıveriyim:)
ayrıca bu fincanın modeline bayılıyoruuuummm :asigim: :asigim:
yokmuuu? :sm_confused: :sm_confused: kaydirigubbakcemile3
peki siz bilirsiniz canlar:)) mucksss
ben yaptım içeyrumda.......
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yokmuuu? :sm_confused: :sm_confused: kaydirigubbakcemile3
peki siz bilirsiniz canlar:)) mucksss
ben yaptım içeyrumda.......
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Slmlar milllleeett haftasonu diye yine kimsecikler yok galiba =))
Erzuruma yılın ilk karı yağıyor evden çıkarkan hava güzeldi spor ayakkabılarla gittim eve gelirken tipi vardı resmenbu hızla yağmaya devam ederse yerde de tutar. Yaaaa ben karı kışı sevmiyorum gelmesinnnnnn ...
Bu arada bugün berkan msj attı ayrıldığım sevgilim '' sensiz yapamıyorum beni affet '' türünde bir msj atmış bu saatten sonra çok zor ama en azından bir kez konuşmakta fayda var akşama konuşacağız bakalım sonucunu bildiririm =)
kızLar ben Çorba diyetine ßaşLıcam her gün çorBa salata bi dlm kpk ekmegi yiyip aralarda elma yemeyi düşünüyorum. bi hafta boyunca öyle yapıcam yarın başlıcam sonucu sizede sölerim kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?