Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler kızlar
Yarın sabah 9 da iş için sınavım var. Umarım iyi geçer.
Hayırlısıysa eğer çalışmak için güzel fırsat.
Uyuyamıyorum sabah 7de kalkacağım.
Dua edin hayırlısını versin Allah.
Hepinize iyi geceler ...

İyi akşamlar kızlar benim bugünde dietim şutlandı.Ama ninişimden iyi haber aldık dr azaz yemek deneyin dedi 2 kaşık çorba içirdim.Artık kendimi rahat hissediyorum Pzt sabah bayram geliyo demeden diete başlıyorum moralim düzgün olursa kilolarda gider yarından sonra gene listelerimi yazıcam
SAFERAN kalori takibini nerden yapıyorsun bakıyorum herşeyden yiyerek kilo veriyorsun.Maşallah
Bu gece şansıma kimseler yok hepinizi çok özledim araara gece gene girip bakarım öpüldünüz.

Hayırlısı olsun baharcım...
İnşallah güzel haberlerle gelirsin..

Ne güzel bir haber canım...
İnşallah daha iyi olur..

kilotakibi.com..Canım bu adrese üye oluyorsun yediklerinin kalorisini öğreniyorsun..
Geçen yıl bende bayağı takılıyordum buraya ,sonra sıkıldım yiyecekleri ölçüp biçmekten.. .

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Şimdi geldim sınavdan genel yetenek sınavı zordu biraz rakamlarla uğraşmak bayağı yordu. Hayırlısı olsun diyelim ama çok uykum var

çok sevindim canım moral olur sana
Şimdi geldim sınavdan genel yetenek sınavı zordu biraz rakamlarla uğraşmak bayağı yordu. Hayırlısı olsun diyelim ama çok uykum var

hadi inşallah canım sana çok iyi gelicek çalışmak hem maddi hem manevi

kızlar bu hfta kilo bldirimi wrmı wrsa bn kastamonuya gidiorum bldirim yapamam şimdiden hepinize iyi bayramlar bayram haclıgımı isterm

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de kendime gelmem lazım :89:

Beni görüp de çok güzel kilo vermişssin diyenler oldukça kendimi salıyorum, hep yiyesim geliyor :84: Ne yapsam, nerden başlasam, hangi diyetle yola devam etsem bilmiyorum. :26: Şu an motve olmakta bile zorlanıyorum o yüzden et diyeti yapmak hayal.O kadar iradeli değilim şu an :85:

geçmiş olsun canım... kilo takibi sitesi yena nın dediği gibi....

inş iyi olur sonuç....

inanma sen onlara... daha yolun var...
bu gün ne yedim çok düzensiz oldu dışardaydım....
KAHVALTI
beyaz peynir 2 kib. kut. 160 cal.
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
tavuk (Izgara) 50 gr. 66 cal.
pınar büfe salam 15 gr. 38 cal.
1. ARA ÖĞÜN
ÖĞLE YEMEĞİ

superfresh mısır 50 gr. 52 cal.
2. ARA ÖĞÜN
pınar büfe salam 15 gr. 38 cal.
trabzon hurması 200 gr. 130 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
mantar 200 gr. 28 cal.
fırında tavuk 1 por. 195 cal.
patates salatası 1 por. 108 cal.

toplam... 1200 civarı...[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…