- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler kızlar
Yarın sabah 9 da iş için sınavım var. Umarım iyi geçer.
Hayırlısıysa eğer çalışmak için güzel fırsat.
Uyuyamıyorum sabah 7de kalkacağım.
Dua edin hayırlısını versin Allah.
Hepinize iyi geceler ...
İyi akşamlar kızlar benim bugünde dietim şutlandı.Ama ninişimden iyi haber aldık dr azaz yemek deneyin dedi 2 kaşık çorba içirdim.Artık kendimi rahat hissediyorum Pzt sabah bayram geliyo demeden diete başlıyorum moralim düzgün olursa kilolarda gider yarından sonra gene listelerimi yazıcam
SAFERAN kalori takibini nerden yapıyorsun bakıyorum herşeyden yiyerek kilo veriyorsun.Maşallah
Bu gece şansıma kimseler yok hepinizi çok özledim araara gece gene girip bakarım öpüldünüz.
iyi geceler kızlr allh rahatlık wersin..![]()
kız hepsi tığ gibi oldu :))) yena sen ben kaldık dermişimmmm bizde körler sağırlar birbirimizi ağarlıyoruz işte bi ileri 2 geri şaka bi yana vericez inşallah senin bebiş büyümüş hade 2 kızlar başım dertte benim minik deilde ablası delirtiyo kıskançlıktan inşallah veriirizhaşgeldin toksin sende bendensin beraber zayıflamıştık 15 te ben vermiştim amma doğurdum şimdi gene eski kilolu halime döndüm şişko anne olmak istemiyorum senin bebiş ne kadar benimki 23 haziran doğumlu 6. ayımıza giricez
hosbulduk cnm senle vermisdik ay demin eskilere bakdimda 77.5 kiloymusum olsun yine vericez insallah benim bebis 24kasimda 7aylik bitcek cok tatli evimin günesi kizimnursena eskilerden cok kisi yok cogunu taniymiyom ben
başarılar şekerim kz okunmuş şeker gönderem annem hep okurdu aklıma geldi özellikle kesme şekere okurdu nedense millet çıkarır olips molips ben bi poşet küp şeker allahım sınavda kemir dur katır kutur sonrada yanarsın iç suyu iç suyu sınavın sonuna wc ye koş allahım ya anne işte ne verirse yenecekİyi geceler kızlar
Yarın sabah 9 da iş için sınavım var. Umarım iyi geçer.
Hayırlısıysa eğer çalışmak için güzel fırsat.
Uyuyamıyorum sabah 7de kalkacağım.
Dua edin hayırlısını versin Allah.
Hepinize iyi geceler ...
geçmiş olsun bayram öncesi moral olmuş ninenİyi akşamlar kızlar benim bugünde dietim şutlandı.Ama ninişimden iyi haber aldık dr azaz yemek deneyin dedi 2 kaşık çorba içirdim.Artık kendimi rahat hissediyorum Pzt sabah bayram geliyo demeden diete başlıyorum moralim düzgün olursa kilolarda gider yarından sonra gene listelerimi yazıcam
SAFERAN kalori takibini nerden yapıyorsun bakıyorum herşeyden yiyerek kilo veriyorsun.Maşallah
Bu gece şansıma kimseler yok hepinizi çok özledim araara gece gene girip bakarım öpüldünüz.
[
kilotakibi.com..Canım bu adrese üye oluyorsun yediklerinin kalorisini öğreniyorsun..
Geçen yıl bende bayağı takılıyordum buraya ,sonra sıkıldım yiyecekleri ölçüp biçmekten...[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
ayy bende takibe kalktım her sefer yaptığım hareketle yediklerim fazla çıktı vaz caydım :))
kız hepsi tığ gibi oldu :))) yena sen ben kaldık dermişimmmm bizde körler sağırlar birbirimizi ağarlıyoruz işte bi ileri 2 geri şaka bi yana vericez inşallah senin bebiş büyümüş hade 2 kızlar başım dertte benim minik deilde ablası delirtiyo kıskançlıktan inşallah veriiri
insallah bu sefer 1ileri 2 geri yapmicam rabbimin izniyle artik kizim var morel depom , bizde kiskanclik yok ablalari kocam oldu. yaslilikda olan cocuk cok tatli ya cigerime sokacam kizimirabbim olmayan herkese tatdirsin evlat sevgisini aminnn
Şimdi geldim sınavdan genel yetenek sınavı zordu biraz rakamlarla uğraşmak bayağı yordu. Hayırlısı olsun diyelim ama çok uykum var![]()
Şimdi geldim sınavdan genel yetenek sınavı zordu biraz rakamlarla uğraşmak bayağı yordu. Hayırlısı olsun diyelim ama çok uykum var![]()
kız hepsi tığ gibi oldu :))) yena sen ben kaldık dermişimmmm bizde körler sağırlar birbirimizi ağarlıyoruz işte bi ileri 2 geri şaka bi yana vericez inşallah senin bebiş büyümüş hade 2 kızlar başım dertte benim minik deilde ablası delirtiyo kıskançlıktan inşallah veriiri
insallah bu sefer 1ileri 2 geri yapmicam rabbimin izniyle artik kizim var morel depom , bizde kiskanclik yok ablalari kocam oldu. yaslilikda olan cocuk cok tatli ya cigerime sokacam kizimirabbim olmayan herkese tatdirsin evlat sevgisini aminnn
sen yurt dışında deilmiydin yanlış hatırlamıyosam
çok sevindim canım moral olur sanaİyi akşamlar kızlar benim bugünde dietim şutlandı.Ama ninişimden iyi haber aldık dr azaz yemek deneyin dedi 2 kaşık çorba içirdim.Artık kendimi rahat hissediyorum Pzt sabah bayram geliyo demeden diete başlıyorum moralim düzgün olursa kilolarda gider yarından sonra gene listelerimi yazıcam
sen yurt dışında deilmiydin yanlış hatırlamıyosam
evet yurtdisindayim ama aslen konyaliyim cnm
geçmiş olsun canım... kilo takibi sitesi yena nın dediği gibi....İyi akşamlar kızlar benim bugünde dietim şutlandı.Ama ninişimden iyi haber aldık dr azaz yemek deneyin dedi 2 kaşık çorba içirdim.Artık kendimi rahat hissediyorum Pzt sabah bayram geliyo demeden diete başlıyorum moralim düzgün olursa kilolarda gider yarından sonra gene listelerimi yazıcam
inanma sen onlara... daha yolun var...Benim de kendime gelmem lazım :89:
Beni görüp de çok güzel kilo vermişssin diyenler oldukça kendimi salıyorum, hep yiyesim geliyor :84: Ne yapsam, nerden başlasam, hangi diyetle yola devam etsem bilmiyorum. :26: Şu an motve olmakta bile zorlanıyorum o yüzden et diyeti yapmak hayal.O kadar iradeli değilim şu an :85: