Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler kızlar :3:
Yarın sabah 9 da iş için sınavım var. Umarım iyi geçer.
Hayırlısıysa eğer çalışmak için güzel fırsat.
Uyuyamıyorum sabah 7de kalkacağım.
Dua edin hayırlısını versin Allah.
Hepinize iyi geceler ...

İyi akşamlar kızlar benim bugünde dietim şutlandı.Ama ninişimden iyi haber aldık dr azaz yemek deneyin dedi 2 kaşık çorba içirdim.Artık kendimi rahat hissediyorum Pzt sabah bayram geliyo demeden diete başlıyorum moralim düzgün olursa kilolarda gider yarından sonra gene listelerimi yazıcam
SAFERAN kalori takibini nerden yapıyorsun bakıyorum herşeyden yiyerek kilo veriyorsun.Maşallah
Bu gece şansıma kimseler yok hepinizi çok özledim araara gece gene girip bakarım öpüldünüz.

Hepinize iyi geceler ...

Hayırlısı olsun baharcım...
İnşallah güzel haberlerle gelirsin..

İyi akşamlar kızlar benim bugünde dietim şutlandı.Ama ninişimden iyi haber aldık dr azaz yemek deneyin dedi 2 kaşık çorba içirdim.Artık kendimi rahat hissediyorum Pzt sabah bayram geliyo demeden diete başlıyorum moralim düzgün olursa kilolarda gider yarından sonra gene listelerimi yazıcam
SAFERAN kalori takibini nerden yapıyorsun bakıyorum herşeyden yiyerek kilo veriyorsun.Maşallah
Bu gece şansıma kimseler yok hepinizi çok özledim araara gece gene girip bakarım öpüldünüz.

Ne güzel bir haber canım...
İnşallah daha iyi olur..

kilotakibi.com..Canım bu adrese üye oluyorsun yediklerinin kalorisini öğreniyorsun..
Geçen yıl bende bayağı takılıyordum buraya ,sonra sıkıldım yiyecekleri ölçüp biçmekten..:1: .

Son düzenleme:
haşgeldin toksin sende bendensin beraber zayıflamıştık 15 te ben vermiştim amma doğurdum şimdi gene eski kilolu halime döndüm şişko anne olmak istemiyorum senin bebiş ne kadar benimki 23 haziran doğumlu 6. ayımıza giricez

hosbulduk cnm senle vermisdik ay demin eskilere bakdimda 77.5 kiloymusum olsun yine vericez insallah benim bebis 24kasimda 7aylik bitcek cok tatli evimin günesi kizim :emir_bebek: nursena eskilerden cok kisi yok cogunu taniymiyom ben
kız hepsi tığ gibi oldu :))) yena sen ben kaldık dermişimmmm bizde körler sağırlar birbirimizi ağarlıyoruz işte bi ileri 2 geri şaka bi yana vericez inşallah senin bebiş büyümüş hade 2 kızlar başım dertte benim minik deilde ablası delirtiyo kıskançlıktan inşallah veriiriz
Hepinize iyi geceler ...
başarılar şekerim kz okunmuş şeker gönderem annem hep okurdu aklıma geldi özellikle kesme şekere okurdu nedense millet çıkarır olips molips ben bi poşet küp şeker allahım sınavda kemir dur katır kutur sonrada yanarsın iç suyu iç suyu sınavın sonuna wc ye koş allahım ya anne işte ne verirse yenecek
geçmiş olsun bayram öncesi moral olmuş ninen
[
kilotakibi.com..Canım bu adrese üye oluyorsun yediklerinin kalorisini öğreniyorsun..
Geçen yıl bende bayağı takılıyordum buraya ,sonra sıkıldım yiyecekleri ölçüp biçmekten..:1: .[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]

ayy bende takibe kalktım her sefer yaptığım hareketle yediklerim fazla çıktı vaz caydım :))

kız hepsi tığ gibi oldu :))) yena sen ben kaldık dermişimmmm bizde körler sağırlar birbirimizi ağarlıyoruz işte bi ileri 2 geri şaka bi yana vericez inşallah senin bebiş büyümüş hade 2 kızlar başım dertte benim minik deilde ablası delirtiyo kıskançlıktan inşallah veriiri

insallah bu sefer 1ileri 2 geri yapmicam rabbimin izniyle artik kizim var morel depom , bizde kiskanclik yok ablalari kocam oldu. yaslilikda olan cocuk cok tatli ya cigerime sokacam kizimi :34: rabbim olmayan herkese tatdirsin evlat sevgisini aminnn

Son düzenleme:
Şimdi geldim sınavdan genel yetenek sınavı zordu biraz rakamlarla uğraşmak bayağı yordu. Hayırlısı olsun diyelim ama çok uykum var :D

kız hepsi tığ gibi oldu :))) yena sen ben kaldık dermişimmmm bizde körler sağırlar birbirimizi ağarlıyoruz işte bi ileri 2 geri şaka bi yana vericez inşallah senin bebiş büyümüş hade 2 kızlar başım dertte benim minik deilde ablası delirtiyo kıskançlıktan inşallah veriiri

insallah bu sefer 1ileri 2 geri yapmicam rabbimin izniyle artik kizim var morel depom , bizde kiskanclik yok ablalari kocam oldu. yaslilikda olan cocuk cok tatli ya cigerime sokacam kizimi :34: rabbim olmayan herkese tatdirsin evlat sevgisini aminnn

sen yurt dışında deilmiydin yanlış hatırlamıyosam

çok sevindim canım moral olur sana
Şimdi geldim sınavdan genel yetenek sınavı zordu biraz rakamlarla uğraşmak bayağı yordu. Hayırlısı olsun diyelim ama çok uykum var :D

hadi inşallah canım sana çok iyi gelicek çalışmak hem maddi hem manevi

kızlar bu hfta kilo bldirimi wrmı wrsa bn kastamonuya gidiorum bldirim yapamam şimdiden hepinize iyi bayramlar :24: bayram haclıgımı isterm :22::9::9:

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de kendime gelmem lazım :89:

Beni görüp de çok güzel kilo vermişssin diyenler oldukça kendimi salıyorum, hep yiyesim geliyor :84: Ne yapsam, nerden başlasam, hangi diyetle yola devam etsem bilmiyorum. :26: Şu an motve olmakta bile zorlanıyorum o yüzden et diyeti yapmak hayal.O kadar iradeli değilim şu an :85:

geçmiş olsun canım... kilo takibi sitesi yena nın dediği gibi....

inş iyi olur sonuç....

Benim de kendime gelmem lazım :89:

Beni görüp de çok güzel kilo vermişssin diyenler oldukça kendimi salıyorum, hep yiyesim geliyor :84: Ne yapsam, nerden başlasam, hangi diyetle yola devam etsem bilmiyorum. :26: Şu an motve olmakta bile zorlanıyorum o yüzden et diyeti yapmak hayal.O kadar iradeli değilim şu an :85:
inanma sen onlara... daha yolun var...
bu gün ne yedim çok düzensiz oldu dışardaydım....
KAHVALTI
beyaz peynir 2 kib. kut. 160 cal.
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
tavuk (Izgara) 50 gr. 66 cal.
pınar büfe salam 15 gr. 38 cal.
1. ARA ÖĞÜN
ÖĞLE YEMEĞİ

superfresh mısır 50 gr. 52 cal.
2. ARA ÖĞÜN
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
pınar büfe salam 15 gr. 38 cal.