Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın topikler diyete tam anlamıyla bugün başlıyorum artık kurban olduğundan herşeyin içine et girince kaloride artıyor ne yapacağımı şaştım sabah iyi diğer öğünler gidiyor ama tam gaz devam edeceğim

merhaba arkadaşlar geçen hafta sper diyt yaptım araya tatil girdi herşey güme gitt çok sinirim bozuk nerdeyse 100 kiloya yaklaştım benm gibi şişkosu yoktur sanırım (((

avatardaki minik ne kadar tatlı maşaallah....

kilolar bildirilmedimi daha kızlar?
gecen hafta 72,9
bu hafta 72,4
giden 500 grm.

vvaaaavvvv demek bayramda kilo verdin

Selam,
Nasılsınız arkadaşlar,umarım iyisinizdir..

bayramda pek giremedim siteye vaktim olmadı. bir kez yazdım ama meyranın dediği gibi son iki sayfa silinmiş,dolayısıyla benim mesajımda güme gittii..:)))

sitenin bu haline henüz alışamadım,çok zor, çok yavaş işliyor...Zaten yakını görme problemim var..İyice depreşti..:))

Cuma günüde evde olduğum süre içinde siteye giremedim bir türlü,hep hata verdi...Şimdi bakıyorumda zaten pek bildirimde bulunan ollmamış...biz bu haftayı izinli sayalım..
Önümüzdeki cumadan itibaren geçerli olsun.:)

BEYZUS'UM hoşgeldin,döndünmü yuvana.??

Son düzenleme:
Baharcım işinden varmı bir haber..?

Son düzenleme:
Meyracım geçmiş olsun,demek sende armut gazisisin..:)))

Bende geçende kahvaltıda chokella kapağını açarken kapağın kenarıyla elimi kesmiştim.:)

iyi akşamlar kızlar bugün yediklerim ve kalorileri sat daha erken inş başka birşey yemeyeceğim
KAHVALTI
kepekli tost ekmek bim 2 dilim 86 cal.
domates 1 tane 14 cal.
zeytin (siyah) 20 gr. 40 cal.
gofret muzlu bim 1 ad. 20 cal.
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
1. ARA ÖĞÜN
muz 1 ad. 100 cal.
mandalina 1 ad. 50 cal.
armut 0.5 ad. 35 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
nohut yemeği 1 por. 352 cal.
pirinç pilavı 1 por. 320 cal.
yoğurt (az yağlı) 200 gr. 126 cal.
2. ARA ÖĞÜN
kestane 100 gr. 194 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
ızgara köfte 2 ad. 130 cal.
240 cal.
185 cal.
798 cal.
194 cal.
130 cal.
toplam 1547 cal.

evet bencede canım haftaya cumadan itibaren geçerli olsun:))

Meyracım geçmiş olsun,demek sende armut gazisisin..:)))

Bende geçende kahvaltıda chokella kapağını açarken kapağın kenarıyla elimi kesmiştim.:)

saol canım.
sanada geçmiş olsun canım benim

inşallah vercez canım off bıktım bu kilolardan

meyra sağol cnm o cadı benm kızım birazda doğum maduruyum (

bence doğum yapan bayanların çoğu kilo alıyo zaten canım doğumla birlikte, yani bence bu durum genelde yaşanılan bir durum, o yüzden canını çok fazla sıkma derim....
önemli olan kilolarını vermeye istekli olman ve sağlığının yerinde olması, kilolar verilir bence yavaş yavaş zamanla....

BUGÜNKİ MENÜM:

SABAH:
2dilim ekmek
6tane marul yaprağı
1tane armut
2kk lor peynir
5tane zeytin
1tane haşlanmış yumurta

1fincan şekerli türk kahvesi
3avuç dolusu çitlek

ÖĞLE:
2kk lor peynir
6yk patlican yemeği
1sb süt
2dilim ekmek

1tane köfte
4yk marul salatası

1orta boy tabak irmik helvası(helvada kullanılan şeker; diyet şeker)

AKŞAM:
(YEMEDİM)

ARA:
1sb süt
1tane armut

evet meyracım aslında benm şu 2 yılda baya kilo alıp verdm zaten şişman biriydm hep nışanlandım 80 dm düğüne 85 hamile kalma 89 doğum 107 40 ımçıktı 90 oldum ama doğum kontrol hapı içtm en kış kış sonu 100 kusurdum nerdeyse ama şuan biraz daha iyiyim artık fotoğraf bile çektirmek istemiyom ( motive olamıyom ben ki diyet yapmadan sadece yürüme ile 3 ayda 10 kusur kilo verdm ama artık kızımdan yürüyemiyomda çok fena durmuyor dışarda hç sizden destek ve tavsiye bekliyom eşimde çok zayıf offf ((( kızım 1.5 yaşında ben verceğime daha çok kilo aldım ((

ben şimdi gidiyorum canlar:)
bu gece bi daha giremem nete heralde, uyurum galiba...
hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…