Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hanımlar huuuu,bayramda bitti nerdesiniz ...

Günaydın Millleeettt
K-flex almayı düşünüyorum bugün rejime başlamadan önce birkaç gün onu yiyip kendimi az yemeye alıştırmak için. Vucudumun heryeri ağırıyor halsizlikte var grip falan olmasam bari

Herkese selamlar kızlar :)

Sitenin yeni hali çok kötü değil bence ama site çok yavaş. Bir sayfa açılana kadar sıkılıyorum ben :) Herhalde yakında bir çözüm bulurlar.

Ben hala diyet moduna giremedim. Bugün tartıya da çıktım, +1.1 gördüm. O yüzden üzgünüm ama hala kendimi durduramıyorum. O inanç kalmadı sanki bende.

Düğün için kendime uzun siyah abiye elbise aldım. Bileceğiniz gibi benim kollar da biraz kalın. Böyle bir abiyenin üstüne beyaz ya da siyah ceket gider mi acaba? Bolero ya da kısa ceket demiyorum, bildiğimiz kalça hizasında ceketlerden. Olur mu dersiniz? Ben karar veremedim.

Şu an tam olarak kaç kilosun anlayamadım ben. 107 mi?
Ben diyet disiplininden ve havasından koptum. Böyle bir zorunluluğun altına tekrar girmek istemiyorum. O nedenle seni çok iyi anlıyorum. Evli hanımların işi biraz daha zor. Bunu seni üzmek için söylemiyorum. Çevremde de görüyorum, onlar kendini daha büyük baskı altında hissediyorlar. Hepsinin eşleri çok büyük destek oluyor, birkaçı hariç. Ama eş destek olsa da olmasa da bence insan kendini baskı altında hisseder. Buradaki herkes sana yardımcı olmak ister elbette ama sen bugüne kadar nasıl diyetler uyguladığını, hangilerinde başarılı olduğunu hangilerinde çuvalladığını bir anlat önce. Hedef kilon nedir mesela? Bugüne kadar 1 ayda ne kadar kilo verebildin? Metabolizma hızın nasıl? ...

Beraber bir çıkış yolu buluruz elbet :) Hem artık benim de bir çıkış yolu bulmam lazım çünkü artılara geçtim bunca zaman kilo vermek için uğraştıktan sonraaaa

madem yürüyüşle baya bi kilo verdin ve bebekten dolayıda yürüyüş için dışarıda çıkamıyorsun, o zaman bebişin uyuduğu vakitlerde evde spor yapabilirsin bence canım...
tabiki karar yine senin tabiki, benimkisi öneri canım:)

Mutlu pazarlar..

Birazdan önemli misafirim gelicek..:) eşimin annesi..
Evdeki son rötüşüde yaptım..:)

25 ocakta evliliğimizin 16.yılı olucak ve ben hala yeni gelin gibi heyecanlanıyorum..:)
Nedeni sanırım ikmizinde korumaya çalıştığı mesafe..

Çok kilo aldım ben,tartılma gafletinde bulundum bu sabah..başküle çıkmamla inmem bir oldu...

Her bayram ve ramazan bütün yıl verdiğim emeği alıp götürüyor..
Ne kadersizim keşke tatlıya bu kadar düşkün olmasaymışım..

canım bence abiye bir elbisenin üzerine ceket hoş olmaz, çünkü abiye elbise diye etekli olanına denir.
altta pantolon olsaydı olurdu o zaman.
birde bence sihay üzerine beyaz gitmez kolay kolay, o yüzden siyahı tercih etmeni öneririm ben.
ceket değilde; siyah renkte, fantazi abiye tarzında, özellikle tüllü müllü yada boncuklu önü açık bir üst giyim olabilir bence.

Düğün sanırım yakında,dolyasıyla havalarda soğuk olur..O nedenle siyah abiyenin üstüne şık bir şal daha münasip olur gibi..

Siyah abiyenin üstüne ceket hiiç hoş olmaz bence...

Çok istiyorsan elbisenin üzerine ceketini giyipte değerlendir,yakışıcakmı bakalım...Düşününce olmaz gibi geldi bana...

Son düzenleme:
merhaba kızlar bnde diyet güme gitti yarından itibaren inş.en güzel şekilde devam etcem
kızlar ben 3aydır tartılmadım tartım bozuldu ve o rakamı görmek istemiyom en son 99 gibiydim ( meyra zaten kızım aşırı bir fena bildiğinz gbi deil o ayaktayken onun peşinde yatıncada hemn biraz iş yapıp oturma gafletinekapılıyom çünkü kızım beni bunaltıyo yoruyo cadı ((

meyradan tiyolar:)))
birde canım topuklu ayakkabı kiloyu azda olsa kapatıyor.
sen mesela siyah topuklu ir ayakkabıda giyebilirsin kıyafetinin altına, tabi yaşına uygun bir model olamlı ayakkabının modeli:) öptüm

Aslında siyah saten elbisenin üzerine yine siyah renkte allı pullu biraz da parlak br kumaştan bir ceket giymeyi planlıyordum. Ayna karşısında denedim, beyaz hiç gitmedi ama siyahı çok yalıştırdım ben. Elbisenin ön tarafındaki işlemelerle ceketin kenar ve kol işlemeleri aynı. Yakışır diye düşünmüştüm ama beni görenler ne düşünür diye merak ettim. Demek ki komik duracak. Off! Ne giysem de şu kilocukları kapatsam, daraldım artık !

selam kızlar... diyete olan oldu kalan sağlar bizimdir diyelim... yarından başlıyalım diyete... kocalar evde olunca hiç diyet yapılmıyor...korkumdan tartılamıyorum sabah vira dicem inş..............

Merhaba yena valla aynı durumdayız bende tatlıya çok düşkünüm tam ohh tatlı bitti dedim kuzenim gelirken çikolatalı pasta getirmiş neyse son kalan koca dilimide mideme indirdim şimdi rahatım pazartesi günü öğlen akşam çorbaya başlıyorum koca bir tencere ezogelin çorbası pişiyor en yağsızından off aldık kiloları napalım inşallah bu hafta arayı kapatırız.

selam kızlar... diyete olan oldu kalan sağlar bizimdir diyelim... yarından başlıyalım diyete... kocalar evde olunca hiç diyet yapılmıyor...korkumdan tartılamıyorum sabah vira dicem inş..............

Çok doğru valla yutup duruyoruz birde benimki tatlı sevmiyor olan bana oluyor ziyan olmasın diye yedim dermişim ::))))

merhaba kizlar...gecmis bayraminizkutluolsun...kizlar biliyorsunuzyeniizindengeldim ben...nissandayinegidicembirkismetim var taviye ettiler,,onla görüstürülcem,,amacekiniyorumbu kiloylami?acilen zayiflamaliyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…