Selam,
Nasılsınız arkadaşlar,umarım iyisinizdir..
bayramda pek giremedim siteye vaktim olmadı. bir kez yazdım ama meyranın dediği gibi son iki sayfa silinmiş,dolayısıyla benim mesajımda güme gittii..:)))
sitenin bu haline henüz alışamadım,çok zor, çok yavaş işliyor...Zaten yakını görme problemim var..İyice depreşti..:))
Cuma günüde evde olduğum süre içinde siteye giremedim bir türlü,hep hata verdi...Şimdi bakıyorumda zaten pek bildirimde bulunan ollmamış...biz bu haftayı izinli sayalım..
Önümüzdeki cumadan itibaren geçerli olsun.:)
BEYZUS'UM hoşgeldin,döndünmü yuvana.??
senin o kızdan bende 2 tene var bacım biri 6 biri 6 aylık ama halla kiloluyummerhaba kızlar bnde diyet güme gitti yarından itibaren inş.en güzel şekilde devam etcem
kızlar ben 3aydır tartılmadım tartım bozuldu ve o rakamı görmek istemiyomen son 99 gibiydim ( meyra zaten kızım aşırı bir fena bildiğinz gbi deil o ayaktayken onun peşinde yatıncada hemn biraz iş yapıp oturma gafletinekapılıyom çünkü kızım beni bunaltıyo yoruyo cadı ((
çok topukluda yürüyomuyorum ama genelde dolgu topuk alıyorum ben rahat oluyomeyradan tiyolar:)))
birde canım topuklu ayakkabı kiloyu azda olsa kapatıyor.
sen mesela siyah topuklu ir ayakkabıda giyebilirsin kıyafetinin altına, tabi yaşına uygun bir model olamlı ayakkabının modeli:) öptüm
bencede şık bi dikdörtgen şal al arkadanda bolero gibii ucunu birleştir hem eline dolanmaz hemde kapatır kollarıAslında siyah saten elbisenin üzerine yine siyah renkte allı pullu biraz da parlak br kumaştan bir ceket giymeyi planlıyordum. Ayna karşısında denedim, beyaz hiç gitmedi ama siyahı çok yalıştırdım ben. Elbisenin ön tarafındaki işlemelerle ceketin kenar ve kol işlemeleri aynı. Yakışır diye düşünmüştüm ama beni görenler ne düşünür diye merak ettim. Demek ki komik duracak. Off! Ne giysem de şu kilocukları kapatsam, daraldım artık !
ahh ahhh hiç deme okadar etin üstüne bide sabah karışık kızartma vardı tatilin son gününde evdeydi allaha şükürselam kızlar... diyete olan oldu kalan sağlar bizimdir diyelim... yarından başlıyalım diyete... kocalar evde olunca hiç diyet yapılmıyor...korkumdan tartılamıyorum sabah vira dicem inş..............
Hepinize iyi akşamlar....
Dönmedim YENACIĞIM....Haftaya inşallah evimdeyim...Diyet falan kalmadı duyrulur.......
Merhaba yena valla aynı durumdayız bende tatlıya çok düşkünüm tam ohh tatlı bitti dedim kuzenim gelirken çikolatalı pasta getirmiş neyse son kalan koca dilimide mideme indirdim şimdi rahatım pazartesi günü öğlen akşam çorbaya başlıyorum koca bir tencere ezogelin çorbası pişiyor en yağsızından off aldık kiloları napalım inşallah bu hafta arayı kapatırız.
merhaba kizlar...gecmis bayraminizkutluolsun...kizlar biliyorsunuzyeniizindengeldim ben...nissandayinegidicembirkismetim var taviye ettiler,,onla görüstürülcem,,amacekiniyorumbu kiloylami?acilen zayiflamaliyim....
Hepinize iyi akşamlar....
Dönmedim YENACIĞIM....Haftaya inşallah evimdeyim...Diyet falan kalmadı duyrulur.......
merhaba kızlar bnde diyet güme gitti yarından itibaren inş.en güzel şekilde devam etcem
kızlar ben 3aydır tartılmadım tartım bozuldu ve o rakamı görmek istemiyomen son 99 gibiydim ( meyra zaten kızım aşırı bir fena bildiğinz gbi deil o ayaktayken onun peşinde yatıncada hemn biraz iş yapıp oturma gafletinekapılıyom çünkü kızım beni bunaltıyo yoruyo cadı ((
hoşgeldin yağmurgözlüm... bende beğenmedim .. bişey bulunmuyor..
Günaydınlar ben diete başladım ama inanın tartıya çıkmadım moralim bozulacak diye artık kendimi hazır hissedince tartılırım.
Bu haftaki dietim sabah peynir dom sal 1 dil ekm öğlen akşam 1 tabak çorba 1 dil ekm salata inşallah tüm aldıklarımı hızla veririm.Oh bugün hiç işim yok dünden yemek temizlik halettim bugün inşallah keyif yapıyım.Hepinizi öpüyorum
günaydın..... kızlaaarr....bayramı 137 .8 kiloyla kapattım 140 ı görürüm diye korkuyordum valla.. şükrediyorum halime yaa...........diyete devam tam gaz kızlar herkes dönsün bakiim diyetine.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?