Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yorumları okuyorumda hepimiz kopmuşuz kızlar biz memleketten ayrı olduğumuz için tatlı diye bi sorunum olmadı ama kurban eti mahvetti beni et olmayınca aramam ama buluncada dayanamam bugünkü yediklrimin kalorilerini yüksek olmasının sebebi sadece ettir offffffffffffffffff of ne olacağız allahtan ben kilo veremedim ama almadımda ne zamandır aynı kilodayım bir aşarsam 103 ü 90 da ancak dururum gibi geliyor bana diyet pek olmasada yediklerimi yazayım size de görün halimi yorumlarınızı bekliyorum
KAHVALTI
kavurma 100 gr. 670 cal.
kepekli tost ekmek bim 3 dilim 129 cal.
ülker çokokrem kakaolu fındık ezmesi 10 gr. 53 cal.
1. ARA ÖĞÜN
mandalina 2 ad. 100 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
nohut yemeği 1 por. 352 cal.
pirinç pilavı 1 por. 320 cal.
yoğurt (az yağlı) 50 gr. 31 cal.
Salatalar (sıvı yağlı) 0.5 por. 100 cal.
2. ARA ÖĞÜN
kuru üzüm 50 gr. 145 cal.
ülker altınbaşak yulaflı kepekli bisküvi 0.5 paket 88 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
852 cal.
100 cal.
803 cal.
233 cal.
0 cal.
toplam 1988 cal.

Merhabalar kızlar

Bu bayramı kazasız belasız atlattım...

Ben şanslıyım çünkü tatlı ile pek aram yoktur...

yerim ama öylesine...

Ama iş ete gelince kendimi durduramam...

Hele birde hazır kavurma varsa elimin altında sürekli yerim ve bu bayramda öyle yaptım...

Ama benim anlamadığım kilo almadım...

Et diyetimi yapsam diye düşünmeye başladım

ama kolestrolüm olduğu için yapamam gibi geliyor...

Hepinize iyi akşamlar....
Dönmedim YENACIĞIM....Haftaya inşallah evimdeyim...Diyet falan kalmadı duyrulur.......

senin o kızdan bende 2 tene var bacım biri 6 biri 6 aylık ama halla kiloluyum((
çok topukluda yürüyomuyorum ama genelde dolgu topuk alıyorum ben rahat oluyo
bencede şık bi dikdörtgen şal al arkadanda bolero gibii ucunu birleştir hem eline dolanmaz hemde kapatır kolları

selam kızlar... diyete olan oldu kalan sağlar bizimdir diyelim... yarından başlıyalım diyete... kocalar evde olunca hiç diyet yapılmıyor...korkumdan tartılamıyorum sabah vira dicem inş..............
ahh ahhh hiç deme okadar etin üstüne bide sabah karışık kızartma vardı tatilin son gününde evdeydi allaha şükür
Dönmedim YENACIĞIM....Haftaya inşallah evimdeyim...Diyet falan kalmadı duyrulur.......

kimde kaldıkiiii bizdensinnnn şu an tarkan çalıyo gel de uyma şeytana bak bakk doyamadımmmm

Bende yarın başlasam artık diye düşünüyorum reglim yaklaştı bugün birsürü çikolata yedim evde bayram çikolatası şekeri bırakmadım neyse biryerden başlamak lazım artık.

İyi hadi başlıyorsun hemen, bende henüz bir atak bile yok...

merhaba kizlar...gecmis bayraminizkutluolsun...kizlar biliyorsunuzyeniizindengeldim ben...nissandayinegidicembirkismetim var taviye ettiler,,onla görüstürülcem,,amacekiniyorumbu kiloylami?acilen zayiflamaliyim....

Merhaba canım,
hayırlı olsun kısmetin...

BEYZUSÇUM çok özledim seni...

Diyetmi..? oda ne..?? modunda dolaşıyorum günlerdir bende..
İğrenç bir durum..

MErhaba canım,

Allah bağışlasın kızını..

günaydınnn arkadaşlarlar nasısınız ben sabah 4 bardak su içtim 4 kaşık patates salatası yedim ev temizlenecek kaçtım

günaydın..... kızlaaarr....bayramı 137 .8 kiloyla kapattım 140 ı görürüm diye korkuyordum valla.. şükrediyorum halime yaa...........diyete devam tam gaz kızlar herkes dönsün bakiim diyetine.......

Son düzenleme:
günaydınnnn kızlarrrrrr...
kürkçü dükkanına döndük...:))
sitenin yeni halini hiç beğenmedim..

Son düzenleme:
hoşgeldin yağmurgözlüm... bende beğenmedim .. bişey bulunmuyor..

günaydın kızlar... site yine değişmiş... pek beğenmedim bu halini... geçmişi okudum ve geldim... bayramda tatlı değilde et yeme sınırını azıcık aştım ve hiç spor yapamadım ama bugün başlıyorum sporuma... neyse kilo falan almadım ama cumartesi diyetisyen randevum vardı ve diyetisyen 2 haftalık performansımdan pek memnun olmadı gibi. 2 hafta sonraki diyetisyen randevum var ve kendimi spora vermem lazım... hepinize iyi haftalar...

Günaydınlar ben diete başladım ama inanın tartıya çıkmadım moralim bozulacak diye artık kendimi hazır hissedince tartılırım.
Bu haftaki dietim sabah peynir dom sal 1 dil ekm öğlen akşam 1 tabak çorba 1 dil ekm salata inşallah tüm aldıklarımı hızla veririm.Oh bugün hiç işim yok dünden yemek temizlik halettim bugün inşallah keyif yapıyım.Hepinizi öpüyorum

ohh ne güzel işler bitmiş darısı başıma...

günaydın..... kızlaaarr....bayramı 137 .8 kiloyla kapattım 140 ı görürüm diye korkuyordum valla.. şükrediyorum halime yaa...........diyete devam tam gaz kızlar herkes dönsün bakiim diyetine.......

Çok şanslısın,sevindim senin adına..demekki çok abartmamışsın yemeyi...

Son düzenleme:
TRT de sütlü kahve diye bir program var..vaktim olduğunda izlemeye çalışıyorum,Ayşenur Yazıcı sunuyor,çok severim kendisini...

Daha önce ismini duymadığım bir beslenme uzmanı vardı konuk olarak...

Aslında hepimizin bildiği ama bir türlü hayatımıza sokamadıklarımızdan konuşuldu...

DİYET sözcüğünü çıkarın hayatınızdan diyor...Diyet yapıldığında evet zayıflarsınız ama bıraktığınız anda tekrar iki katını alırsınız...
Bunun yerine her öğünde her besinden belli bir miktarda alıp sağlıklı beslendiğimizde zaten yavaş yavaşda olsa kilo verip ideal kilomuza geliriz...

O kadar yalın ve rahat bir şekilde anlatıyorki tamam diyosun aynısını yapıcam...:)))

Son düzenleme:
Banucum, merhaba...

Anaannen nasıl..??Bayramın nasıl geçti..??

Birde sen rapordan bahsetmiştin onunla ilgili varmı bir gelişme..??

:))))

selam kızlar herkezin kötü geçmiş bayramda diyeti benimkide aynen öle oldu.hatta bir ara 125leri görmüştüm.iki gündür bitki çayları sayesinde sabah 123.5 çıktım yani +1oluyorum.bugün sıkı bir şeklidw başladım hadi hayırlısı yine bu kaçıncı başlayış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…