Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bırak gezem kız accık.Bu günler için 26 sene çalıştım.Çalışırken belli zamanlara uyarak tatil yapmak zorunda olunuyor;bazende olmuyor bile.Şimdi aklımıza esince bir yerlere gidebilmek çok güzel geliyor....
İnşallah canım.Teşekkürler....
Herkese istediği yerlere gidip görmek ,güzel tatiller yapmak nasip olsun inşallah.....

......

biz dombililerin ortak özelliği bu etrafımıza neşe vereriz

valla zaten dogu mecburisini antebe vermiyorlar malatya terör açısından tehlikeli aman haa eşin daha iyi bilir gerçi

sus sus burda bir adet var zevk diyelim biz ona ramazanda çiğerciler hep açık olur tıklım tıklım gideriz sahurda gelde seni götüreyim

Son düzenleme:
Bende Sinop ve karadeniz ereğlisini şiddetle görmek istiyorum...

Yeğenim var kastamonu'da yazın oraya gidersem,Sinop'uda görmeye giderim...

Birde nedense Rize'nin köylerini çok ama çok merak ediyorum..ha Trabzon'u unuttum..Kısacası karadeniz turu diyelim o zaman...

Sonracıma,Nevşehir dolayları ve Mardin ve Tatvan aklıma geldikçe yazarım..:)))
Ablam Mardin'de görev yapmıştı kültür ve tarihi bakımdan çok zengin bir ilmiş...Hem çok dinli oluşu hemde çook eski bir yerleşim bölgesi olduğundan farklı bir havası varmış...

Son düzenleme:
1 haftada sonuç vereceğini sanmam canım zaten bi vücut dengesini yerine getirme dönemi varmış yazdığına göre.

zaten bir hafta içersinde sonuç almayı beklimiyorum

ancak kendimi iyi hissedersen devam ederim

ben kendimi biliyorum saten bana fazla kalori kısıtlaması yapmak yaramıyor

kısıtladığım zaman tam tersine kilo alıyorum

o yüzden en iyisi vücudu dinlemek zaten bize sinyal veriyor

YENAcım benim anladığım kadarıyla adam diyoki , elinize bir liste veriliyo birde ara öğünler filan oluyo acıkmadan yiyorsunuz. Zaten diyet düşüncesi ile bile bütün doğal dengenizi bozuyorsunuz. Vücudun zaten çok sağlam bir mekanizması var ama acıkmadan yiyerek doyunca yemeye devam ederek onu bozuyosunuz dio ve bütün dietlerin eninde sonunda hüsran vardır dio. Acıkmadan yememeyi, doyuncada yemeği bırakmayı tekrar bedenimize beynimize öğretirsek vücut doğal dengesiyle o kiloları zaten istemicek ve atıcak dio. Benim anladığım bu :44:

ile bitir işlerini....Bak bakalım ne renk olacak koca ağızları.....[/COLOR][/I][/B]

Sakın bir yerlere gitme....Gurbet zor;öyle ağır çöker ki bazen içine ne yapacağını bilemezsin....Üstelik çoğu kişinin olmak istediği yerdesin....[/QUOTE]

yok memleketimiz iyi her şey bol tekstil desen aynı yazın arkadaş ist gitti sipariş verdik şunları şunları al diye eli boş geldi burası daha ucuz dedi yapay göl yaptılar bide deniz getirirlerse tamam sahreyi (piknik)severiz burda biri kız istediği zaman sahreye hamama gezmeye giderlermi diye sorulur yoksa aman kız hapse mi verecez derler

Aslında bu yolda mantıklı,diğer yolda acıkmadan yendiği için daha az yeniyor...:44:

beyzuş ne zaman gidiyosun keşke hepimizin leptopu olsa gittiğimiz yere götürürdük( aha fikrim geldi))

Yok canımcım orada yaşamıyoruz annem babam oralı ama. ben doğma büyüme istanbulluyum. yazları gideriz muhakkak. güzel yer ülkemin her köşesi

ben kaz dağlarını görmek istiyorum aranızda gören varmı?

BEYZUS gittin ve geldin,neden..?? ÇAymı demledin.??
:)))) Hesap sorar gibi...bizimkiler baba kız,yahşi cazibe eşliğinde ekmek,peynir,zeytin üçlüsünü yiyorlar karınları acıkmışş,,gece kahvaltısı..:)))

Bende sıcağa yakın,ılık su içiyorum..:))

bende şimdi form plus lipton'un kiraz saplı çayı çıkmış :)) merak ettim aldım içindeki bitkiler güzel gibi onu içiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…