bugün çarşı dolandık ondan sanırım üşüttü bide söz dinlese yeni etek aldık akşam onla çıplak bacakla dolandı evde ahh çocukluk işte sızdı yahşi cazibeye bayılırdı izleyemedi bile
amman hakkaten nire gidiyon yawww otur ablam kız yerinde topikin en kurtlu yerinde duramayan güzel hatunu
İnşallah canım.Teşekkürler....BEYZUS : Bende çok seviyorum ;sırf bu yüzden Bolu'da orman içinde bir kaplıcadan devre aldık.Söz verdikleri tarihte tamamlayamadıkları için bizi Sındırgı Emendere'ye tatile gönderiyorlar.Havada bozacakmış;umarım çok kötü havalar gelmez....
O taraflara hiç gitmedim ablacım. Biz Antalyada olduğumuz için hep Afyon Sandıklı Gazlıgöle filan gittik. O taraflarıda çok merak ediyorum aslında. İnşallah keyifli ve sağlıklı bir tatil olur senin
Evet canım biraz üst üste oldu ama ; havalar bozmadan gidip gelelim dedik.Bende sizleri özlüyorum;ailem gibi oldunuz...
Gideceğimiz kaplıcanın suyu cild hastalıklarına iyi gelip cildide güzelleştiriyormuş;artık 35 lik gibimi 30 luk gibimi dönerim bilemiyorum.Eşimde karaları bağlar artık;dün güneşli bir ortamda otururken gerdanımın ve gıdımın yumuşadığını fark edip zilleri taktı sevincinden.Kaplıcada onu yumaşatıp kendimi dirileştirmezsem anasını satem....:84::84::84::84::84:
sen 30 luklarada 35 liklerede taş çıkarırsın be ablam
birde kaplıcadan sonra seni tahayyül bile edemiyorum
Bırak gezem kız accık.Bu günler için 26 sene çalıştım.Çalışırken belli zamanlara uyarak tatil yapmak zorunda olunuyor;bazende olmuyor bile.Şimdi aklımıza esince bir yerlere gidebilmek çok güzel geliyor....
Ahh Ahhhh evet ablam yaaaa çok haklısın gez toz bizim yerimizede
Sağol canım benim.Çok zarifsin...Sizler de olmasanız.............
yazıyı okudum aslına haksızda sayılmaz
bende denicem bu yazılanları bu hafta bakalım sonuç ne olacak...
çok mutlu bi insanımdır yanımda duranı 2 dakkada gülme krizine sokarım kiloyu dert etmiyodum taaki 95 ten 80 ne inip herşey,i alabildiğim mutlu olduğum zamanlar aklıma geliyo o zaman kilolar ağırlaşıyo üzerimde off vermem lazım kilolarımı
geçen biri yazmıştı incinmemek adınamıdır nedir hep mutlu görünüyorum sanırım dışarıda ama evde nefret ediyorum kendimden salıyorum resmen ama gezmeye falan gideyim şıkır şıkırımdır
b
off yaaa ben urfada görev yapmıştık bayılıyorum antepe doğuda yaşanacak yerler arsında antep malatya ilk sıralardadır benim
kız ben orda olsam ciğer yemekten evin yolunu bulamam
1 haftada sonuç vereceğini sanmam canım zaten bi vücut dengesini yerine getirme dönemi varmış yazdığına göre.
Factor,yazıyı okumaya çalıştım ama çok uzundu sıkıldım ben...
ÖZet olarak ne demek istemiş,tamamen doymadan sofrayı terketmekmi..?
Ben ''tek şişman beynimiz'' kitabını okumuştum oda çok güzeldi..Diyet fikrine karşı bir kitaptı..
ben kastamonuluyum YENA'cım
YENAcım benim anladığım kadarıyla adam diyoki , elinize bir liste veriliyo birde ara öğünler filan oluyo acıkmadan yiyorsunuz. Zaten diyet düşüncesi ile bile bütün doğal dengenizi bozuyorsunuz. Vücudun zaten çok sağlam bir mekanizması var ama acıkmadan yiyerek doyunca yemeye devam ederek onu bozuyosunuz dio ve bütün dietlerin eninde sonunda hüsran vardır dio. Acıkmadan yememeyi, doyuncada yemeği bırakmayı tekrar bedenimize beynimize öğretirsek vücut doğal dengesiyle o kiloları zaten istemicek ve atıcak dio. Benim anladığım bu :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?