ben kaz dağlarını görmek istiyorum aranızda gören varmı?
Pazartesi gidiyorum canım...beyzuş ne zaman gidiyosun keşke hepimizin leptopu olsa gittiğimiz yere götürürdük( aha fikrim geldi))
zayıflayınca hep beraber sözleşip gidelim,ne güzel olur...
Pazartesi gidiyorum canım...
Laptop um var ama otelde net olduğundan emin değilim; birde oraya da laptopla gidip adamı dellendirmek istemiyorum......
BEYZUS gittin ve geldin,neden..?? ÇAymı demledin.??
:)))) Hesap sorar gibi...bizimkiler baba kız,yahşi cazibe eşliğinde ekmek,peynir,zeytin üçlüsünü yiyorlar karınları acıkmışş,,gece kahvaltısı..:)))
Bende sıcağa yakın,ılık su içiyorum..:))
bende şimdi form plus lipton'un kiraz saplı çayı çıkmış :)) merak ettim aldım içindeki bitkiler güzel gibi onu içiyorum :)
Sen var ya sen....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!az değilsin.Evde çay ikram edecek kimse yok canım yalnızım;canım çay demlemek istemiyor......
Çamaşır serdim....Masum masum....
Çok süper olur valla...Hayali bile güzel.....zayıflayınca hep beraber sözleşip gidelim,ne güzel olur...
siz 38 beden giyin eşofmanları bana 42-44 yeter gezelim
Pazartesi gidiyorum canım...
Laptop um var ama otelde net olduğundan emin değilim; birde oraya da laptopla gidip adamı dellendirmek istemiyorum......
Sen var ya sen....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!az değilsin.Evde çay ikram edecek kimse yok canım yalnızım;canım çay demlemek istemiyor......
Çamaşır serdim....Masum masum....
MEYRA yok bu aralar hanımlar.
Ne oluyor bizim gerçek çıtırlara ?????
Belki de bir yerlere gitmiştir...
kızlar bakıyorumda giymek istedikleri bedenleri yazıyorlar bende diyorum ki kaç beden giyiyorsunuz ben 50 bedenim mesela
kızlar bakıyorumda giymek istedikleri bedenleri yazıyorlar bende diyorum ki kaç beden giyiyorsunuz ben 50 bedenim mesela
ben bayramda 54 beden pantalon aldım benim alt la üstün arasında bir iki beden fark var oda kalçadan dolayı
he valla haklısın kaplıca kilo vermek için çok ideal bi yer ben yıllar önce gittiğimizde sırf salata meyve yazdı karpuz yemiştim bol bol eczanede tartıldım orda inanamadım şimdi tam hatırlamıyorum ama 7-8 kilo verdim 10 günde bol bol da yürümüşdüm
Yalnızım canım...Adamceğizim arkadaşları ile yemeğe gitti. Arkadaşının restoranı var yılda 2-3 kez eşli davet eder;bu kez sap davet etmiş .Kesin karısının canı istememiştir bizde bu gece yalnız kaldık.Çayını içerim tabii canım.Senin elinden ne lezzetlidir kimbilir....
Canıımm,demek yanlızsın..
Bizde çay var hepiniz bendensiniz..:)
Evet Meyra'yı bende merak ediyorum,kilo bildirimide yapmıyor...
Bende 50 giyiyorum canım.Çok sıkarsam 48 oluyor ama oturup kalkmak cehennem azabı oluyor;50 giyip rahatıma bakıyorum.kızlar bakıyorumda giymek istedikleri bedenleri yazıyorlar bende diyorum ki kaç beden giyiyorsunuz ben 50 bedenim mesela
kalıba göre değişir ama son aldığım pantalon 44 bedendi....
ama basenlerim füze gibi çıktı of yaaaaa:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?