Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Pazartesi gidiyorum canım...

Laptop um var ama otelde net olduğundan emin değilim; birde oraya da laptopla gidip adamı dellendirmek istemiyorum......

Bencede kızması için gayet geçerli bir sebeb..

Sadece birbirinizle ilgilenin ve dinlenin..

Sen var ya sen....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!az değilsin.Evde çay ikram edecek kimse yok canım yalnızım;canım çay demlemek istemiyor......
Çamaşır serdim....Masum masum....

Son düzenleme:
Sen var ya sen....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!az değilsin.Evde çay ikram edecek kimse yok canım yalnızım;canım çay demlemek istemiyor......

yakın olsak görürdün çay ikram edecekleri

Pazartesi gidiyorum canım...

Laptop um var ama otelde net olduğundan emin değilim; birde oraya da laptopla gidip adamı dellendirmek istemiyorum......

he valla haklısın kaplıca kilo vermek için çok ideal bi yer ben yıllar önce gittiğimizde sırf salata meyve yazdı karpuz yemiştim bol bol eczanede tartıldım orda inanamadım şimdi tam hatırlamıyorum ama 7-8 kilo verdim 10 günde bol bol da yürümüşdüm

Canıımm,demek yanlızsın..
Bizde çay var hepiniz bendensiniz..:)

MEYRA yok bu aralar hanımlar.
Ne oluyor bizim gerçek çıtırlara ?????
Belki de bir yerlere gitmiştir...

Evet Meyra'yı bende merak ediyorum,kilo bildirimide yapmıyor...

kızlar bakıyorumda giymek istedikleri bedenleri yazıyorlar bende diyorum ki kaç beden giyiyorsunuz ben 50 bedenim mesela

kızlar bakıyorumda giymek istedikleri bedenleri yazıyorlar bende diyorum ki kaç beden giyiyorsunuz ben 50 bedenim mesela

ben bayramda 54 beden pantalon aldım benim alt la üstün arasında bir iki beden fark var oda kalçadan dolayı

Ben sürekli eşofmanla dolaşıyorum...Değişik değişik eşofmanlar aldım..

Sanırım 52 beden giyiyorum..

Son düzenleme:

Ayyyy gaza getirdin beni şimdi.Allah razı olsun.İnşallah benimde başıma böyle güzel bir şey gelir....

Canıımm,demek yanlızsın..
Bizde çay var hepiniz bendensiniz..:)

Evet Meyra'yı bende merak ediyorum,kilo bildirimide yapmıyor...
Yalnızım canım...Adamceğizim arkadaşları ile yemeğe gitti. Arkadaşının restoranı var yılda 2-3 kez eşli davet eder;bu kez sap davet etmiş .Kesin karısının canı istememiştir bizde bu gece yalnız kaldık.Çayını içerim tabii canım.Senin elinden ne lezzetlidir kimbilir....
Bende 50 giyiyorum canım.Çok sıkarsam 48 oluyor ama oturup kalkmak cehennem azabı oluyor;50 giyip rahatıma bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…