Bende çok seviyorum ;sırf bu yüzden Bolu'da orman içinde bir kaplıcadan devre aldık.Söz verdikleri tarihte tamamlayamadıkları için bizi Sındırgı Emendere'ye tatile gönderiyorlar.Havada bozacakmış;umarım çok kötü havalar gelmez....Ayyy bayılırım kaplıcaya ben. Annem alıştırdı her sene gideriz. Nereye gidiceksiniz ablacım? Bende çok istiyorum gidip şöle bi gevşemek , sağlıklı sağlıklı tatiller yapmak ama en az 1 hafta gitmek lazım kaplıcaya. Eşimin senelik izninde inşallah
Günaydın Kızlar
Ben yapamıyorum psikolojim düzelmeden olmayacak sanırım yooo sürekli yemiyorum ama spor yapmak sadece aklımda var bedenime dökülmüyor hep aynı şeyler hep aynı çok sıkıldım yaşamaktan. İştende haber gelmedi zaten olmayacak sanırım çok mutsuzum sürekli ağlıyorum olmuyor teselli edemiyorum kendimi yaşam sevincim bitti mutlu olamıyorum. Nasıl düzeleceğim bilmiyorum. Benim sevmem sevilmem lazım ya olmuyor böyle olmuyor yalnızım mutsuzum.
2 bardak su içsen 500 gr fazla gösteriyor canım.Takılma boşver.Yola çıktık nasılsa hedefede varırız inşallah...Sabah tartıldım yeni aldığım digitalde 77.5halbuki bi gün önce normal tartıyla tartılmıştım 77 di. Neyse bunada şükür. Sabah kahvaltıdan sonra 50 dk yürüyüş yaptım süper hissediyorum kendimi
Sana da canıııımmmm...Günaydınnn,
Mutlu haftasonları diliyorum hepimize....
günayyydıınnnnn akşammm yaşgünü vardı arkadaşın oğlunun 2 çatal aldım yemedi demesinler diye:)))))) o kadan olcek olcek te canım sıkılıyo biraz millet espiri niyetine masada sen nası diiyettesin yiyosun yiyosun zayıfladım diyosun anamadık diyolar gelde sinir olma ilaçla zayıflayan arkadaş var onla kıyaslayıp duruyolar allahımmm ne olur azim ver bana kilo vereyimmm
bende katıldım aranızaa
şimdi hiç tanıyamazsın büyük modern bir şehir gittikcede büyüyor çevre illerden göç alıyoruz benim oturdugum apt 10 daireli tek antepli benim yaniii
nursenacım neden izin veriyorsun öyle söylemelerine..
Çokmu kolay zayıflamak,hastalıktan öte birşey..Niye anlamazlar bu insanlar bilmiyorum...
Geçende bir üniversite öğrencisi intihar etmiş..dalga geçmek kolayda sonucunu düşünmüyorlar..Kİm bilir nasıl bunalmıştır çocuk..
çok mutlu bi insanımdır yanımda duranı 2 dakkada gülme krizine sokarım kiloyu dert etmiyodum taaki 95 ten 80 ne inip herşey,i alabildiğim mutlu olduğum zamanlar aklıma geliyo o zaman kilolar ağırlaşıyo üzerimde off vermem lazım kilolarımıSende söyleme şekerim. Diyette filan değilim de , gayet mutluyum ben barışığım kendimle de. Sonra zayıfladığında onlar şaşırsın, imrensinler sana
off yaaa ben urfada görev yapmıştık bayılıyorum antepe doğuda yaşanacak yerler arsında antep malatya ilk sıralardadır benimben antep in yerlisiyim burdanda bi yere çıkmadım bizim tayin işi isteğe bağlı bazan kafam bozuluyor çekip gideyim diyorum eşim in tayin olayı yok oturuyorum yerimde
şimdi hiç tanıyamazsın büyük modern bir şehir gittikcede büyüyor çevre illerden göç alıyoruz benim oturdugum apt 10 daireli tek antepli benim yaniii
:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:# lunaazul
# arifeebe
# BEYZUS+
# YARDIM
# nursena
# dalokaysmom
Hamınıza merhaba..
Kır ağızlarını burunlarını.Hiç acıma...Kesin çözüm.Şaka bir yana Nursenacığım onlarında mutlaka olumsuz bir yönü vardır,hatırlatınca canlarını yakacak (manevi konular hariç) bir yönlarini bul ve direckt nokta vuruşu ile bitir işlerini....Bak bakalım ne renk olacak koca ağızları.....
[
evet be aynen şöyle cevap veriyorum herifleriniz sizi aldığında nasılmışsınız şimdi hallerinize bakım doğumdan sona adamları hayal kırıklığına uğratmışsınız oysa ben evlendiğimdede 73 kilo idim hayatta babanın evinde aldığımda böylemiydin diyemez besledim diyemez ben anamın evinden geldiğimdede besiliydim maşşallahhh
yardım hoş geldin inan sana yardım etmek isterdik ama kelin merhemi olsaaa misaliii:)))
şaka bi yana azimliysen hoş geldin yaş kaç nerden katılyorsun şekerim
bu arada 2 cavap arsında bi kanepe sildim kızım üşütmüş istifra etti ballı süt içirdim yatırıdım çocuklar hastalanınca kötü oluyorum yaa
bu arada 2 cavap arsında bi kanepe sildim kızım üşütmüş istifra etti ballı süt içirdim yatırıdım çocuklar hastalanınca kötü oluyorum yaa
merhaba canım
merhaba tüm güzeller
bugün nöbetçiydim çok yorgunummmmmm
geçmiş olsunnn
çocuklar hasta olmasın yaaa
bugün çarşı dolandık ondan sanırım üşüttü bide söz dinlese yeni etek aldık akşam onla çıplak bacakla dolandı evde ahh çocukluk işte sızdı yahşi cazibeye bayılırdı izleyemedi bileGeçmiş olsun,benim kızım çok kusardı..Halada öyle biraz üşütsün hemen istifra eder...Acaip bir midesi var...Pis şeylere bakamaz,hemen öğürür...
BEYZUS yine bir hafta özleticeksin kendini..yeni gelmiştin oysa..
Lunaazulcum kızlarına kim bakıyor,yanlızmı kalıyorlar..??
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/311687-diyetsiz-kalici-zayiflama-8.html
Hanımlar bu yazıyı bi okuyun lütfen. Yazan bir doçent. Ben baştan sona okudum kafamda karışmadı deil hani. Yorumlarınızı bekliyorum
BEYZUS yine bir hafta özleticeksin kendini..yeni gelmiştin oysa..
Evet canım biraz üst üste oldu ama ; havalar bozmadan gidip gelelim dedik.Bende sizleri özlüyorum;ailem gibi oldunuz...
Gideceğimiz kaplıcanın suyu cild hastalıklarına iyi gelip cildide güzelleştiriyormuş;artık 35 lik gibimi 30 luk gibimi dönerim bilemiyorum.Eşimde karaları bağlar artık;dün güneşli bir ortamda otururken gerdanımın ve gıdımın yumuşadığını fark edip zilleri taktı sevincinden.Kaplıcada onu yumaşatıp kendimi dirileştirmezsem anasını satem....:84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?