Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende çok seviyorum ;sırf bu yüzden Bolu'da orman içinde bir kaplıcadan devre aldık.Söz verdikleri tarihte tamamlayamadıkları için bizi Sındırgı Emendere'ye tatile gönderiyorlar.Havada bozacakmış;umarım çok kötü havalar gelmez....
Kelebeğim;dönem dönem hepimizin yaşadığı duygular içindesin canım.Sen gençliğinin duygusallığı ile kendini daha çok harap ediyorsun gibi geliyor bana....Eminim mutlu olacağın bir sürü neden var hayatında ama bu duygusallık içinde çok tabiidir ki onları göremiyorsun. Bulutlar yakında dağılacak ve güneşine kavuşacaksın inşallah. 2 bardak su içsen 500 gr fazla gösteriyor canım.Takılma boşver.Yola çıktık nasılsa hedefede varırız inşallah...
Günaydınnn,
Mutlu haftasonları diliyorum hepimize....
Sana da canıııımmmm...
Kır ağızlarını burunlarını.Hiç acıma...Kesin çözüm.Şaka bir yana Nursenacığım onlarında mutlaka olumsuz bir yönü vardır,hatırlatınca canlarını yakacak (manevi konular hariç) bir yönlarini bul ve direckt nokta vuruşu ile bitir işlerini....Bak bakalım ne renk olacak koca ağızları.....
bende katıldım aranızaa

Hoş geldin..Umarım çok kilolar verirsin.....
şimdi hiç tanıyamazsın büyük modern bir şehir gittikcede büyüyor çevre illerden göç alıyoruz benim oturdugum apt 10 daireli tek antepli benim yaniii

Sakın bir yerlere gitme....Gurbet zor;öyle ağır çöker ki bazen içine ne yapacağını bilemezsin....Üstelik çoğu kişinin olmak istediği yerdesin....

Sende söyleme şekerim. Diyette filan değilim de , gayet mutluyum ben barışığım kendimle de. Sonra zayıfladığında onlar şaşırsın, imrensinler sana
çok mutlu bi insanımdır yanımda duranı 2 dakkada gülme krizine sokarım kiloyu dert etmiyodum taaki 95 ten 80 ne inip herşey,i alabildiğim mutlu olduğum zamanlar aklıma geliyo o zaman kilolar ağırlaşıyo üzerimde off vermem lazım kilolarımı
geçen biri yazmıştı incinmemek adınamıdır nedir hep mutlu görünüyorum sanırım dışarıda ama evde nefret ediyorum kendimden salıyorum resmen ama gezmeye falan gideyim şıkır şıkırımdır
ben antep in yerlisiyim burdanda bi yere çıkmadım bizim tayin işi isteğe bağlı bazan kafam bozuluyor çekip gideyim diyorum eşim in tayin olayı yok oturuyorum yerimde
off yaaa ben urfada görev yapmıştık bayılıyorum antepe doğuda yaşanacak yerler arsında antep malatya ilk sıralardadır benim

şimdi hiç tanıyamazsın büyük modern bir şehir gittikcede büyüyor çevre illerden göç alıyoruz benim oturdugum apt 10 daireli tek antepli benim yaniii

kız ben orda olsam ciğer yemekten evin yolunu bulamam

# lunaazul
# arifeebe
# BEYZUS+
# YARDIM
# nursena
# dalokaysmom

Hamınıza merhaba..
:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

bu arada 2 cavap arsında bi kanepe sildim kızım üşütmüş istifra etti ballı süt içirdim yatırıdım çocuklar hastalanınca kötü oluyorum yaa

yardım hoş geldin inan sana yardım etmek isterdik ama kelin merhemi olsaaa misaliii:)))

şaka bi yana azimliysen hoş geldin yaş kaç nerden katılyorsun şekerim

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/311687-diyetsiz-kalici-zayiflama-8.html

Hanımlar bu yazıyı bi okuyun lütfen. Yazan bir doçent. Ben baştan sona okudum kafamda karışmadı deil hani. Yorumlarınızı bekliyorum

yardım hoş geldin inan sana yardım etmek isterdik ama kelin merhemi olsaaa misaliii:)))

şaka bi yana azimliysen hoş geldin yaş kaç nerden katılyorsun şekerim

nerden katılıyosun kısmı çokk önemli sen şehrini söle biz sana hangi yemekleri meşhur söyleyelimmm maşşalahımız var yemek kültürümüz baya geniş tir bizizm

bu arada 2 cavap arsında bi kanepe sildim kızım üşütmüş istifra etti ballı süt içirdim yatırıdım çocuklar hastalanınca kötü oluyorum yaa

Geçmiş olsun,benim kızım çok kusardı..Halada öyle biraz üşütsün hemen istifra eder...Acaip bir midesi var...Pis şeylere bakamaz,hemen öğürür...

BEYZUS yine bir hafta özleticeksin kendini..yeni gelmiştin oysa..

geçmiş olsunnn

çocuklar hasta olmasın yaaa

Geçmiş olsun,benim kızım çok kusardı..Halada öyle biraz üşütsün hemen istifra eder...Acaip bir midesi var...Pis şeylere bakamaz,hemen öğürür...
bugün çarşı dolandık ondan sanırım üşüttü bide söz dinlese yeni etek aldık akşam onla çıplak bacakla dolandı evde ahh çocukluk işte sızdı yahşi cazibeye bayılırdı izleyemedi bile

amman hakkaten nire gidiyon yawww otur ablam kız yerinde topikin en kurtlu yerinde duramayan güzel hatunu

BEYZUS : Bende çok seviyorum ;sırf bu yüzden Bolu'da orman içinde bir kaplıcadan devre aldık.Söz verdikleri tarihte tamamlayamadıkları için bizi Sındırgı Emendere'ye tatile gönderiyorlar.Havada bozacakmış;umarım çok kötü havalar gelmez....

O taraflara hiç gitmedim ablacım. Biz Antalyada olduğumuz için hep Afyon Sandıklı Gazlıgöle filan gittik. O taraflarıda çok merak ediyorum aslında. İnşallah keyifli ve sağlıklı bir tatil olur senin

yazıyı okudum aslına haksızda sayılmaz

bende denicem bu yazılanları bu hafta bakalım sonuç ne olacak...

Evet canım biraz üst üste oldu ama ; havalar bozmadan gidip gelelim dedik.Bende sizleri özlüyorum;ailem gibi oldunuz...

Gideceğimiz kaplıcanın suyu cild hastalıklarına iyi gelip cildide güzelleştiriyormuş;artık 35 lik gibimi 30 luk gibimi dönerim bilemiyorum.Eşimde karaları bağlar artık;dün güneşli bir ortamda otururken gerdanımın ve gıdımın yumuşadığını fark edip zilleri taktı sevincinden.Kaplıcada onu yumaşatıp kendimi dirileştirmezsem anasını satem....:84::84::84::84::84:

sen 30 luklarada 35 liklerede taş çıkarırsın be ablam

birde kaplıcadan sonra seni tahayyül bile edemiyorum

Factor,yazıyı okumaya çalıştım ama çok uzundu sıkıldım ben...
ÖZet olarak ne demek istemiş,tamamen doymadan sofrayı terketmekmi..?

Ben ''tek şişman beynimiz'' kitabını okumuştum oda çok güzeldi..Diyet fikrine karşı bir kitaptı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…