Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

derin ne yapıyosun .. gördünmü o kadar dikkat ettim 300 gr vermişim.. spor yapabmadım ondan mı dersin...

canım diyet için hiç üzülme moralin düzelince tekrar başlarsın sen bizim en küçüğümüzsün seni kardeşimiz gibi seviyoruz sağlığın yerinde çok şükür gençsin güzelsin resmini görmüştüm yüzün çok güzel her şeyin bir zamanı var işin eşin ne zaman olacağını allah bilir demekki daha zamanı değilmiş şu günlerinin keyfini çıkar sonra bu günlerini ararsın ay işten yorgun geldim abla çocuk durmuyo dersin bize

arife ordamısın canım ..ne olucak bizim bu halimiz ... bak o kadar dikkat ediyoırum 300 gr vermişim bu ne böyle.... dün sinirden bozdum neyse bu gün toplamaya çalışıyorum....

ben antep in yerlisiyim burdanda bi yere çıkmadım bizim tayin işi isteğe bağlı bazan kafam bozuluyor çekip gideyim diyorum eşim in tayin olayı yok oturuyorum yerimde

niye canım değişiklik istiyorsun heralde...

Allah kolaylık versin ZEYNEBİM....Güzel kankam.
Bu yıl senin için biraz yoğun geçiyor iş bakımından...Allah yardımcın olsun tek başına uğraşıyorsun.Gerçekten küçük yerde yaşadığın için bazı sorunlar daha kolay çözülebiliyor.Şimdi Ankara'da olsan usta bulmak bir dert,eve getirmek bir dert,bir gün gelseler ertesi gün gelmeyip başka işe giderler senin banyo yıkılmış usta beklersin ayrı dert....Rabbim güç kuvvet versin bir an önce sorunların çözülsün inşallah.
Eşinin söylediklerini boşver gitsin;sanırım çokta bilinçli söylenmiş sözler değil.Senin gibi pırlantanın yerine hangi cam boncuğu koyabilir ki.....

pek düzenli olmadı ama yazayım yinede listemi...
KAHVALTI
beyaz peynir 2 kib. kut. 160 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
ekmek - beyaz 2 dilim 180 cal.
zeytin (siyah) 25 gr. 50 cal.
yağda yumurta 0.5 ad. 60 cal.
1. ARA ÖĞÜN
elma 0.5 ad. 30 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
patates (haşlama) 200 gr. 200 cal.
zeytinyağı 15 gr. 135 cal.
domates 2 ad. 28 cal.
yayla çorbası 2 por. 230 cal.
2. ARA ÖĞÜN
AKŞAM YEMEĞİ
eti tadımca 30 gr 160 cal
yoğurt 200 gr 120 cal
toplam 1300 cal....

şimdi hiç tanıyamazsın büyük modern bir şehir gittikcede büyüyor çevre illerden göç alıyoruz benim oturdugum apt 10 daireli tek antepli benim yaniii

allah kolaylık versin inş kocan iyileşirde sana dediğini sen ona yaparsın ablacım antepli benim bizim gelin adanalı çok sevdiğim bir ablam var oda kanımız sıcak bölge olaraktan seni sevmemin sebebi çıktı

arife ordamısın canım ..ne olucak bizim bu halimiz ... bak o kadar dikkat ediyoırum 300 gr vermişim bu ne böyle.... dün sinirden bozdum neyse bu gün toplamaya çalışıyorum....

bende şaştım ama bu sabah 101 gördüm bi ara tartıda ödül olarak kendime kek verdim (gerçi diğerindede pek kesmedim ya neyse canım çekmişti manası oldu) size bugünkü yediklerimi yazayım KAHVALTI
ekmek - kepekli 1 dilim 60 cal.
domates 1 tane 14 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
yumurta 1 ad. 80 cal.
beyaz peynir 0.5 kib. kut. 40 cal.
1. ARA ÖĞÜN
mandalina 1 ad. 50 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
brokoli 100 gr. 35 cal.
karnabahar (karnıbahar) 100 gr. 32 cal.
havuç 1 orta boy 35 cal.
ekmek - beyaz 2 dilim 180 cal.
2. ARA ÖĞÜN
çikolatalı kek 1 dilim 190 cal.
armut 0.4 ad. 28 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
sulu köfte 1 por. 250 cal.
beyaz lahana salatası 200 gr. 100 cal.
205 cal.
110 cal.
342 cal.
218 cal.
410 cal.
toplam 1285 cal.

# lunaazul
# arifeebe
# BEYZUS+
# YARDIM
# nursena
# dalokaysmom

Hamınıza merhaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…