bu gün 1940 kalori oldu utancımdan eklemiyorum
yaa hiç sorma bende dün sinirden yedim.....sen mi antepliydin.....
evet sende antepdemisin
Günaydın Kızlar
Ben yapamıyorum psikolojim düzelmeden olmayacak sanırım yooo sürekli yemiyorum ama spor yapmak sadece aklımda var bedenime dökülmüyor hep aynı şeyler hep aynı çok sıkıldım yaşamaktan. İştende haber gelmedi zaten olmayacak sanırım çok mutsuzum sürekli ağlıyorum olmuyor teselli edemiyorum kendimi yaşam sevincim bitti mutlu olamıyorum. Nasıl düzeleceğim bilmiyorum. Benim sevmem sevilmem lazım ya olmuyor böyle olmuyor yalnızım mutsuzum.
sen antepdemi oturuyorsun ...
ben antep in yerlisiyim burdanda bi yere çıkmadım bizim tayin işi isteğe bağlı bazan kafam bozuluyor çekip gideyim diyorum eşim in tayin olayı yok oturuyorum yerimde
niye canım değişiklik istiyorsun heralde...
saat kaç oldu daha yeni girebildim.o kadar yorgunum kii.dün ve bugün tam anlamıyla nevrim döndü.banyo da problem vardı.dün bayağı korktum.usta çağırdım.daha evvel kendimce yeniden döşemeyi düşünüyordum.ama usta acil deyince tüm planlar altüst oldu.bugün yardım istedim.allahtan küçük yer.ustalar birbirini tanıyor.sıhhi tesisatçı,seramik ustası ve elektrikçi ayarlandı.bugün banyoyu kırdılar.bende koştur koştur seramikçiyle malzemeye almaya.şokları yaşadım.ama yapılacak şey yok.fatura çokkabarık.yalnızca malzeme 22ootl.kredi kartına 10aksit yaptırdım.ustalarada 1700tl.resmen soyuldum.ama daha fazla istiyenler oldu.şimdi banyo tuvale kırık.alt boruları değiştirdiler..yarın seramikçi gelecek.3 gün de o daha sonra yeni klozet ve psivar takılacak.bataryalar da ateş pahası.
bu arada eşim allahtan uyudu.ben çay ve büskivi ile günü geçirdim.akşam biraz kısır mandalina..
en ironik olan da gece yediğim goldü..ilaçların faydası gören adam.iyileştiğinde beni boşayacakmış..başka birine aşık olmuş..yorgunluk üstüne fazla aldırmadım..sen iyileşte sonra gereğini yaparız dedim..
bu aralar benden fazla hayır yok..
YENA'cığım sana söyleyeceğim'gitme sana muhtacım,gözümde nursun başım da tacım''diye bir şarkı var..burda senden destek bulan bir yığın insan var..en başta da ben..lütfen beni yalnız bırakma..ve topiğimizi sensiz..
2 yıl önce Hatay'da 1 hafta kalmıştık.Dönüştede özellikle Antep'e gittik.Bayıldım....25-30 yıl önce de gördüğümde bayılmıştım zaten....Çok modern ancak bazı yörelerdeki otantik ortam bozulmamış..Çok seviyorum bu tür özelliğini korumaya çalışan şehirleri.....
saat kaç oldu daha yeni girebildim.o kadar yorgunum kii.dün ve bugün tam anlamıyla nevrim döndü.banyo da problem vardı.dün bayağı korktum.usta çağırdım.daha evvel kendimce yeniden döşemeyi düşünüyordum.ama usta acil deyince tüm planlar altüst oldu.bugün yardım istedim.allahtan küçük yer.ustalar birbirini tanıyor.sıhhi tesisatçı,seramik ustası ve elektrikçi ayarlandı.bugün banyoyu kırdılar.bende koştur koştur seramikçiyle malzemeye almaya.şokları yaşadım.ama yapılacak şey yok.fatura çokkabarık.yalnızca malzeme 22ootl.kredi kartına 10aksit yaptırdım.ustalarada 1700tl.resmen soyuldum.ama daha fazla istiyenler oldu.şimdi banyo tuvale kırık.alt boruları değiştirdiler..yarın seramikçi gelecek.3 gün de o daha sonra yeni klozet ve psivar takılacak.bataryalar da ateş pahası.
bu arada eşim allahtan uyudu.ben çay ve büskivi ile günü geçirdim.akşam biraz kısır mandalina..
en ironik olan da gece yediğim goldü..ilaçların faydası gören adam.iyileştiğinde beni boşayacakmış..başka birine aşık olmuş..yorgunluk üstüne fazla aldırmadım..sen iyileşte sonra gereğini yaparız dedim..
bu aralar benden fazla hayır yok..
YENA'cığım sana söyleyeceğim'gitme sana muhtacım,gözümde nursun başım da tacım''diye bir şarkı var..burda senden destek bulan bir yığın insan var..en başta da ben..lütfen beni yalnız bırakma..ve topiğimizi sensiz..
arife ordamısın canım ..ne olucak bizim bu halimiz ... bak o kadar dikkat ediyoırum 300 gr vermişim bu ne böyle.... dün sinirden bozdum neyse bu gün toplamaya çalışıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?