ticker ın üstünde çıkan yazılar olunca anlayabiliyorum yaklaşık olarak boyu
ama onlar yoksa bilinmiyor ki senin tickerdada bu yazı yok
boyunu şundan dolayı sordum
benim boyum 1.72 ve ben senin kilolarındayken 50 beden giyiniyordum
deme ki sıkı bir vücudun var çok şanslısın....
Bu yılda çizme giymeyenleri dövüyorlar sanki...Herkesin ayağında neredeyse beline kadar çizme..
bende çok özeniyorum çizme giymeye..
Kızıma ugg lerden aldık nasıl güzel duruyor taytla giydiğinde.. artık ona bakarak hevesimi gideriyorum bende..
öglen kısır yaptım bende özlemişim 2 tabak yedimolucaksınız hatta dahada küçük bedenler alıcaz
moralleri fulleyelim
gerçi bugün benim kötü geçti hep hamur işi yemek zorunda kaldım
akşamda rkadaş gözleme getirmiş
kocamam 1.5 gözleme yedim...
ve şu an kocaman bir göbeğim var
bu halde tartıldımm 86.7 gösteriyor tartıııııı
arkadaşlar iyi geceler..Oğlum uyandı,çıkıyorum ben...
aynen bıktım valla kıyafet almaya hep tek giderim çünkü bu size olmaz bunun bedeni yok vs vs utanıyorum anne bulizi ve klasik siyah pantalon alır gelirim bi 10 kilo versem bi sürü kıyafetim var bi yere gidecemiz zaman deli oluyorum adam dolap dolu niye giymiyorsun der olmuyor demiyorum:26:
Beyzuş abla tatile gidiyomuşsun ohh bolbol eğlen sularda bıcıbıcı yap bizim içindeİyi geceler YENACIĞIM.....
Benim bacaklarım çok kalın değildir;kollarımda (kiloma göre tabii)buna rağmen yıllardır çizme giyemiyorum.Bilekte biten botlarla idare ediyorum....
öglen kısır yaptım bende özlemişim 2 tabak yedim
benim kızlarda maşallah sütun gibiler
bende senin gibi onlara bakarak yada kendi giyemediklerimi onlara alarak
özlemimi gideriyorum ...
afiyet bal şeker olsun
kısır birşey yapmaz yaaaaa:90:
bende bir arkadaşı çağırayımda yakınlarda kısır yapıp yiyelim
eşim kısırı sevmez ( niyeyse tanıdığım bir çok erkek sevmez)
tek başınada yapılıp yenilmez
en iyisi birilerini çağırıp onlarla yemek ...
Valla haklısın benimde 95 kiloyken aldığım bir sürü kıyafet var ama şimdi nerde giycem hele bir kotum vardı ayy çok sıkıldım şimdi ben onu tekrar giyicemmi bakalım ozamanlar habire alışveriş yapıyodum hatta kardeşlerim şoktaydı normalde almam ama o zaman giydiklerim yakışıyordu
Benim bir hayalim var zayıflayım saçlarımı siyaha boyatıcam kırmızı balyaj attırıcam kot giycem üstünede öyle uzun olmayan bir tişört ama nerde
Beyzuş abla tatile gidiyomuşsun ohh bolbol eğlen sularda bıcıbıcı yap bizim içinde
kaç yaşındalar benimkiler büyük ocak 31 de 17 ye giricek küçük oğlan da 13,5 yaşında doğacık da 15 aylık
Ben gelirim valla bayılırım kısıra ::)))
Benim kızlar biri 7 diğeri 8 yaşında
beklerim canım
çok da güzel yaparım kısırı övünmek gibi olmasında
Günaydın Kızlar
Ben yapamıyorum psikolojim düzelmeden olmayacak sanırım yooo sürekli yemiyorum ama spor yapmak sadece aklımda var bedenime dökülmüyor hep aynı şeyler hep aynı çok sıkıldım yaşamaktan. İştende haber gelmedi zaten olmayacak sanırım çok mutsuzum sürekli ağlıyorum olmuyor teselli edemiyorum kendimi yaşam sevincim bitti mutlu olamıyorum. Nasıl düzeleceğim bilmiyorum. Benim sevmem sevilmem lazım ya olmuyor böyle olmuyor yalnızım mutsuzum.
Umutsuz olma BANUCUĞUM.....İmkansızı istemiyoruz ki....Sadece biraz zoru istiyoruz.Zor değerlidir biliyorsun.Başarınca çok değerli olacak gayretimiz ve yeni görüntümüz.Biz umutsuz olursak çevredeki pekte iyi niyetli olmayanlar bize ''zayıflayamaz canım yıllardır böyle kilolu'' der çıkarlar işin içinden.Önce kendimiz için sonrada bu kişilerin gözüne sokmak için umudumuzu yitirmeyeceğiz ve ZAYIFLAYACAĞIZ....
İnşallah çok yakında kırmızı balyajlı siyah saçlarının resmini görürüz...
oy anam bütün kilolularmı güzel yemek yapar gerçektende çevremde böyle durum zayıf arkadaşlarım benim yaptığım yemeklerin yarısını yapamaz ondan kilo almıyolar heraldeyapamayınca yiyemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?