Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benim kilomu tahmin edemezler bende söylemem tabi hep 4-5 kilo eksik tahmin ederler bi tek siz biliyosunuz kilomu :84:

benim kızlarda maşallah sütun gibiler

bende senin gibi onlara bakarak yada kendi giyemediklerimi onlara alarak

özlemimi gideriyorum ...

öglen kısır yaptım bende özlemişim 2 tabak yedim

Valla haklısın benimde 95 kiloyken aldığım bir sürü kıyafet var ama şimdi nerde giycem hele bir kotum vardı ayy çok sıkıldım şimdi ben onu tekrar giyicemmi bakalım ozamanlar habire alışveriş yapıyodum hatta kardeşlerim şoktaydı normalde almam ama o zaman giydiklerim yakışıyordu

Benim bir hayalim var zayıflayım saçlarımı siyaha boyatıcam kırmızı balyaj attırıcam kot giycem üstünede öyle uzun olmayan bir tişört ama nerde

İyi geceler YENACIĞIM.....

Benim bacaklarım çok kalın değildir;kollarımda (kiloma göre tabii)buna rağmen yıllardır çizme giyemiyorum.Bilekte biten botlarla idare ediyorum....

İyi geceler YENACIĞIM.....

Benim bacaklarım çok kalın değildir;kollarımda (kiloma göre tabii)buna rağmen yıllardır çizme giyemiyorum.Bilekte biten botlarla idare ediyorum....
Beyzuş abla tatile gidiyomuşsun ohh bolbol eğlen sularda bıcıbıcı yap bizim içinde

öglen kısır yaptım bende özlemişim 2 tabak yedim

afiyet bal şeker olsun

kısır birşey yapmaz yaaaaa:90:

bende bir arkadaşı çağırayımda yakınlarda kısır yapıp yiyelim

eşim kısırı sevmez ( niyeyse tanıdığım bir çok erkek sevmez )

tek başınada yapılıp yenilmez

en iyisi birilerini çağırıp onlarla yemek ...

Bugün yediklerim
Sabah 1 simit dom sal pey
Öğlen 1 tabak bulgur pilavı
Ara 1 mandalina
Akşam 1yk bulgur pilavı ıspanak yemeği ayran 1 dil ekm
Ara ceviz 8 tane çekirdek

benim kızlarda maşallah sütun gibiler

bende senin gibi onlara bakarak yada kendi giyemediklerimi onlara alarak

özlemimi gideriyorum ...

kaç yaşındalar benimkiler büyük ocak 31 de 17 ye giricek küçük oğlan da 13,5 yaşında doğacık da 15 aylık

Ben gelirim valla bayılırım kısıra ::)))

Umutsuz olma BANUCUĞUM.....İmkansızı istemiyoruz ki....Sadece biraz zoru istiyoruz.Zor değerlidir biliyorsun.Başarınca çok değerli olacak gayretimiz ve yeni görüntümüz.Biz umutsuz olursak çevredeki pekte iyi niyetli olmayanlar bize ''zayıflayamaz canım yıllardır böyle kilolu'' der çıkarlar işin içinden.Önce kendimiz için sonrada bu kişilerin gözüne sokmak için umudumuzu yitirmeyeceğiz ve ZAYIFLAYACAĞIZ....
İnşallah çok yakında kırmızı balyajlı siyah saçlarının resmini görürüz...

Son düzenleme:
Benim kızlar biri 7 diğeri 8 yaşında

beklerim canım

çok da güzel yaparım kısırı övünmek gibi olmasında

oy anam bütün kilolularmı güzel yemek yapar gerçektende çevremde böyle durum zayıf arkadaşlarım benim yaptığım yemeklerin yarısını yapamaz ondan kilo almıyolar heralde yapamayınca yiyemezsin

Canım ya inanki seni tanımıyorum ama seviyorum bence sen çok tatlı bir kızsın resminide gördüm birde gerçekten güzelsin sakın kendini kasma zayıflamak herşey demek değil iş meseleside Allah muhakkak bir kapı açacak sana sen kalbini temiz tut yeter Sakın ağlama bak hepimiz çok üzüldük ablalarını üzme

amin ablacım işte millet zaten moral bozuyor ama çok şükür bu ara diet iyi gidiyor birde artık resmen geri sayım başladı bu arada tüpbebek yaptırcamya senin bir hastane tavsiyen varmı avrupa şafak acaba nasıl fiyatı baytağı iyi ama kararsızım

oy anam bütün kilolularmı güzel yemek yapar gerçektende çevremde böyle durum zayıf arkadaşlarım benim yaptığım yemeklerin yarısını yapamaz ondan kilo almıyolar heralde yapamayınca yiyemezsin

haklısın valla

geçen bir arkadaşla konuşuyorduk

akşam yemeklerine sadece bir çeşit yemek yapıyormuş

pilav bile yapsa öyleymiş

ben tek yemek yaptığım zaman kendimi huzursuz hissediyorum

sanki evdekileri ihmal etmişim gibi geliyor

bende mi bir gariplik var diye düşünmüyor değilim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…