Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sanki yemek yarıştırıyoruz ayşenin ki 3 çeşit fatma nın ki beş çeşit

Seninde acelen var benim gibi hemen bir dr git baktır ondan sonrada yemin et yeme ben öyle yapıyorum motivem kaçarsa
Ayy valla bende bıraktım leslie bende başlıyım sizlerle hadi kızlar birbirimizi gaza getirelim.

Olur canım sanki sen farklısın uyudumu cadı başına baktınmı merak etmiştim
Özelden yazıcanıda yaz meraktayım

öyle valla allahtan eşofmanlar varda spor giyinmeyi seviyorum ayağına giyip geziyorum :)
uyudu masal anlattım son cümleyi dinledi küt uyudu çok şükür.
yazıcak bişey yok işle ilgiliymiş tamda konuşamadım detayları öğrenip söylerim.

aman yeme banucum sakın ben okadar üzüldümki.3 minik parçaydı ama olsun yinede keşke yemeseydim söyledim çünki yapmasaydı oda...yiyince pişman oluyorsun çünki .bugün simit yemişsin bende bayılırım simite yarın yarım simit yiyeceğim pazar günleri yiyorum birtek çünkiyarım ama bir simit kadar çünki çıtır simitimiz biraz büyük oluyor bende yarısını yiyorum inşallah yarında yarım yerim hemen bölüp yarısını difrize atıyorum

sanki yemek yarıştırıyoruz ayşenin ki 3 çeşit fatma nın ki beş çeşit

Aynen valla ama ben şimdi eleştiriyorum ama bana ilk defa arkadaşlar yemeğe geldi.16 çeşit yapmışım hala konuşuluyor valla yuh tabi o zamanlar tam gaz yutuyodum.Ayy yazarken bile utandım

Haklısın ne diycez başka öyle atlatıyoruz.hııııı anladım canım

benim bir arkadaşım vardıya banu yemeğe davet edip 11 çeşit, arkadan kahve üstüne çay çayın yanına 5 çeşit arkasından fındık fıstık cips sonra koca bir tabak meyva.....
onun yüzünden şiştik valla...
allahtan küstüde kurtuldum

canım evet acelem var çünki yaşım geçiyor hemen allah verecekmi vermeyecekmi lmazsada çok sorun değil zaten ben naz için yapacağım .ilerde anne beni kardeşsiz bıraktın dememesi için..allaha şükür taddım o duyguyu inşallah sende bütün isteyenlerde tadına bakar.allah herkeze versin.hemen gideceğim canım öncedende vardı hiç çalışmayanından zaten benimki değerler normale dönünce bıraktım .aslında izmirde gittiğim endokrin uzmanı hiç bir zaman bırakmayacaksın demişti..ama hamile kalınca drum bıraktırdı

Bende aynen öyle yapıyorum herşeyi buzluğa kaldırıyorum geçen hafta yiğenim kahvaltıdaydı ona çokokrem almıştık onu bile buzluğa attım yemiyim diye çok büyük değilse 1 taneden bişey olmaz ben pazar kahvaltılarını hiç kasmıyorum onca kilo verdim pazarları kahvaltıda hep yedim ama arkası gelmedi oda bana şevk veriyordu pazar günü gelicek sabah yerim bence sende dene bu yöntemi

hakikatten canım yaaa yaşanmaz yani benim eltimde çok seviyor orayı uzattıkça uzatıyorlar...birde polis lojmanları şehrin dışında evlerin içide çok sıkıcı mahvolmuştum..

merhaba canım benimde 1 kızım var 90 kiloyla hamile kalmıştım 118 le doğum yaptım.
şimdi 2.yi istiyorum ama bu kiloyla çok zor olur tansiyonumda var o yüzden kesin kilo vernek şart.
inşallah sende kilolarından kurtulup bebek sahibi olursun sağlıkla.

bende canım ya dağıtıyorum yada difrize atıyorum.geçen gün annem börek getirmiş bir büyük dilim inanırmısın bir kez ısırdım hemen sakladım yoksa yiyecektim yani....zaten tek dayanamadıklarımdan biride simit bazen dayanıp yrısını yiyorum bazende haftada bir simit ye boşver diyorum

Keşke bırakmasaydın ben cerrahpaşanın prof gidiyorum guatr için gebelik dönemimde bir düşüğüm var)asla bırakmıycan dedi ki benim değerler 1.50 falandı normalin altı olduğu halde bence sen ondan kilo veremiyorsun hemen git dr
Tabii insan istiyo kardeş gibisi varmı en büyük can yoldaşlarım benim inşallah olur nazın kardeşi benim ablamda senin gibi düşünüyor çok haklısınız

Derincim sen benim listelerden yap birde ilacına başlarsan kimse seni tutamaz haftada bir bir öğünde rahat bırak valla o zaman kimse tutamaz seni yıkarsın buraları valla yanındada leslie yhaptınmı bal baklava olur

kaç aylık kızın canım.bu arada hoşgeldin...
çok zor oluyor evet zaten şu anda bile nazı taşımak sorun oluyor bu şekilde hamile kalsam zaten kilom çok evimiz dördüncü kat nazı zor çıkarıyorum kucağımda birde hamile kaldığımı düşün perişan oluruz .o yüzden işte 15 kilo verip öle düşünüyorum bende.inşallah önce kilolarımızı verelim banuyla beraber şubat ayında düşüüorum bende her ay beş kilo verirsem diye hesaplıyorum bakalım inşallah

ben bu gün yediklerimi yazıyım bu arada...
sabah 6 da uyandım çok acıkmıştım
yarım bardak süt
yarım galeta

saat 10 da kahvaltı
1 simit
domates
peynir
şekersiz çay

arada
1 fincan yeşil çay
1 küçük yeşil elma

öğle
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim ince t.b. ekmeği

ara
1 fincan şekersiz türk kahvesi
2 ufak mandalina

akşam
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1,5 dilim t.b.ekmeği
1 yenek kaşığı bulgur pilavı

ara
1 bardak süt
1 galeta

10 bardak su içtim.

İnşallah ebuş ama önce bennnn::))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…