Canım ya valla misafirliğe gitmek glmiyor içimden millet sanki gösteri yapıyor yap bir çeşit olmaz valla bu bizim milletin işi ye Allah aşkına ye yemesen altında bir kulp aranıyor yarında b iz yemeğe gidicez kararlıyım yemiycem ama neolursa olsun ayıpsa ayıp olsun bana daha ayıp yalanmı ama
saferan hadi pazartesi beraber leslieye başlayalım canım. spor yapmadığın için gitmiyor bende bu hafta kan tahlili yaptırıp tiroitlerime aktıracağım .çünki arada kaçamak yapsamda çok dikkat ediyorum bir buçuk aydır 120 yi bile göremedim.yine ilacamı başlamam gerekiyor. canım sen kaç kiloda hamile kalmıştın ve hamileliğinde kaç kilo aldın .ben naza 112 ile hamile kaldım 126 ile doğum yaptım şimdiki kilom 122 bu şekilde hamile kalmak istemiyorum aslında ama yşda geçiyor.birde bizim çocuğumuz 12 senede olduğu için acaba çabuk hamile kalabilirmiyim bilmiyorum korunmayı bıraksak ama ya hamile kalrsam diyorum bu kiloda çok zor olur
Olur canım sanki sen farklısın uyudumu cadı başına baktınmı merak etmiştim
Özelden yazıcanıda yaz meraktayım
sanki yemek yarıştırıyoruz ayşenin ki 3 çeşit fatma nın ki beş çeşit
öyle valla allahtan eşofmanlar varda spor giyinmeyi seviyorum ayağına giyip geziyorum :)
uyudu masal anlattım son cümleyi dinledi küt uyudu çok şükür.
yazıcak bişey yok işle ilgiliymiş tamda konuşamadım detayları öğrenip söylerim.
Canım ya valla misafirliğe gitmek glmiyor içimden millet sanki gösteri yapıyor yap bir çeşit olmaz valla bu bizim milletin işi ye Allah aşkına ye yemesen altında bir kulp aranıyor yarında b iz yemeğe gidicez kararlıyım yemiycem ama neolursa olsun ayıpsa ayıp olsun bana daha ayıp yalanmı ama
aman yeme banucum sakın ben okadar üzüldümki.3 minik parçaydı ama olsun yinede keşke yemeseydim söyledim çünki yapmasaydı oda...yiyince pişman oluyorsun çünki .bugün simit yemişsin bende bayılırım simite yarın yarım simit yiyeceğim pazar günleri yiyorum birtek çünkiyarım ama bir simit kadar çünki çıtır simitimiz biraz büyük oluyor bende yarısını yiyorum inşallah yarında yarım yerim hemen bölüp yarısını difrize atıyorum
canım evet acelem var çünki yaşım geçiyor hemen allah verecekmi vermeyecekmi lmazsada çok sorun değil zaten ben naz için yapacağım .ilerde anne beni kardeşsiz bıraktın dememesi için..allaha şükür taddım o duyguyu inşallah sende bütün isteyenlerde tadına bakar.allah herkeze versin.hemen gideceğim canım öncedende vardı hiç çalışmayanından zaten benimki değerler normale dönünce bıraktım .aslında izmirde gittiğim endokrin uzmanı hiç bir zaman bırakmayacaksın demişti..ama hamile kalınca drum bıraktırdı
canım evet acelem var çünki yaşım geçiyor hemen allah verecekmi vermeyecekmi lmazsada çok sorun değil zaten ben naz için yapacağım .ilerde anne beni kardeşsiz bıraktın dememesi için..allaha şükür taddım o duyguyu inşallah sende bütün isteyenlerde tadına bakar.allah herkeze versin.hemen gideceğim canım öncedende vardı hiç çalışmayanından zaten benimki değerler normale dönünce bıraktım .aslında izmirde gittiğim endokrin uzmanı hiç bir zaman bırakmayacaksın demişti..ama hamile kalınca drum bıraktırdı
o günü hatırlıyorum pes banu bunlar ne demiştim ama yemiştim eline sağlık :)
bende canım ya dağıtıyorum yada difrize atıyorum.geçen gün annem börek getirmiş bir büyük dilim inanırmısın bir kez ısırdım hemen sakladım yoksa yiyecektim yani....zaten tek dayanamadıklarımdan biride simit bazen dayanıp yrısını yiyorum bazende haftada bir simit ye boşver diyorum
merhaba canım benimde 1 kızım var 90 kiloyla hamile kalmıştım 118 le doğum yaptım.
şimdi 2.yi istiyorum ama bu kiloyla çok zor olur tansiyonumda var o yüzden kesin kilo vernek şart.
inşallah sende kilolarından kurtulup bebek sahibi olursun sağlıkla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?