Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben çok gübzel yemek yapamam ama annemin yemekleri dillere destandır oncazım yapıyo ben yutuyorum yani benim durum daha vahim bari siz yaparken kalori harcıyosunuz ben gene sadece yutuyorum

Bu konuda Hastane olarak neresi tavsiye edilir bilmiyorum canım.Sağlık işinde Doktorun önemli...Doktorun iyi ise iyi hizmet almanı sağlıyor...Eğer belli bir doktorun yoksa ben araştırayım sana iyi bir doktor bulalım ama benim bulacağım özel doktor olur.Tatil dönüşü hatırlatırsın bana...

daha bide benimkiler biri yoğurtlu yemek sevmez biri salçalı adam makarna yemez pilav yeşil fasulye yemez hep biri aç kalmasın diye sulu yemegi birine göre pilavı birine göre ayarlıyorum

Olur valla bende özelde yaptırıcam sadece yaptırıcam kişinin yaptığı hastahae raporlu hastaya bakıyormu o önemli hatırlatırım

daha bide benimkiler biri yoğurtlu yemek sevmez biri salçalı adam makarna yemez pilav yeşil fasulye yemez hep biri aç kalmasın diye sulu yemegi birine göre pilavı birine göre ayarlıyorum

sonrada nasıl olmuş diye hepsinin tadına bakıyorsun

kilo almak bizim kabahatimiz mi oluyor şimdi

kızlar bende çıkayım adam pis pis bakıyor gelip geçerken :97:

iyi gecelr kızlar
doğa sen antepliymişsin .bende çok beğendim antepi gerçi herkezin kendi memleketi ama ben ayvalıktan başka hiçbir yeri sevmiyorum.yaşayamıyorum nefes dahi alamıyorum...urfadan sonra antep bana izmir gibi gelmilşti.bundan 4 sene önceydi kaynım polis urfada oraya gittik uçakla antepe indik havaalanına oradan aldılar bizi dönüşte tekrar antepe geldik uçağa binmke için biraz erken geldik gezmiştik .ama urfada 15 gün boyunca resmen çatladım psikolojim bozuldu hiçmi hiç sevmedim kalbim çarptı.sürekli eğer uçak bileti önceden alınmış olmasa 15 gün kalamıyacaktım urfada.neyse urfadan sonra antepe gelince izmire indim zannettim.hatta bakalavalar almıştık herkez bayılmıştı burada

bütün gün ikkat ettim akşam gezmeğinde tutamadım kendimi kadın bana özel hazırlamış hamile haliyle ki o kadar tembihlemiştim yapma rejimdeyim diye yinede 4 çeşit yapmış...allah allah ne gerek var akşam okadar ikrama 1 çeşit tatlı yap tamam abartıyorlar vallahi .eşimle ikimiz olduğumuz için yemek zorunda kaldım okadar hazırlamış bize diye

sonrada nasıl olmuş diye hepsinin tadına bakıyorsun

kilo almak bizim kabahatimiz mi oluyor şimdi

suçlu bulunmuştur bi anımı anlatayım sana bi 10-12 sene filan önceydi heralde tadına bakmadan kabaklama deriz kış kabagı yapmıştım 2 komşumlada çok samimiyiz ne yapsak birbirimize veririz bende kabaklamayı verdim yemege oturduk tuzunu çok atmışım o aralar işler çok yoğundu telaştan gelmiş gitmiş atmışım çok utandıydım tadına bakmadan yapamıyorum

benim işim bu hemen bulurum suçluyu

bende hayata yemek yaparken tadına bakmam misafir bile gelse onunla beraber yerken bakmış olurum tadına

Son düzenleme:
saferan hadi pazartesi beraber leslieye başlayalım canım. spor yapmadığın için gitmiyor bende bu hafta kan tahlili yaptırıp tiroitlerime aktıracağım .çünki arada kaçamak yapsamda çok dikkat ediyorum bir buçuk aydır 120 yi bile göremedim.yine ilacamı başlamam gerekiyor. canım sen kaç kiloda hamile kalmıştın ve hamileliğinde kaç kilo aldın .ben naza 112 ile hamile kaldım 126 ile doğum yaptım şimdiki kilom 122 bu şekilde hamile kalmak istemiyorum aslında ama yşda geçiyor.birde bizim çocuğumuz 12 senede olduğu için acaba çabuk hamile kalabilirmiyim bilmiyorum korunmayı bıraksak ama ya hamile kalrsam diyorum bu kiloda çok zor olur

komşu şehir ama alakamız yok benim abimde urfada mecburisini yaptı bitirene kadar illallah ettiler

Canım ya valla misafirliğe gitmek glmiyor içimden millet sanki gösteri yapıyor yap bir çeşit olmaz valla bu bizim milletin işi ye Allah aşkına ye yemesen altında bir kulp aranıyor yarında b iz yemeğe gidicez kararlıyım yemiycem ama neolursa olsun ayıpsa ayıp olsun bana daha ayıp yalanmı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…