benim bir arkadaşım vardıya banu yemeğe davet edip 11 çeşit, arkadan kahve üstüne çay çayın yanına 5 çeşit arkasından fındık fıstık cips sonra koca bir tabak meyva.....
onun yüzünden şiştik valla...
allahtan küstüde kurtuldum
Keşke bırakmasaydın ben cerrahpaşanın prof gidiyorum guatr için gebelik dönemimde bir düşüğüm var)asla bırakmıycan dedi ki benim değerler 1.50 falandı normalin altı olduğu halde bence sen ondan kilo veremiyorsun hemen git dr
Tabii insan istiyo kardeş gibisi varmı en büyük can yoldaşlarım benim inşallah olur nazın kardeşi benim ablamda senin gibi düşünüyor çok haklısınız
ben bu gün yediklerimi yazıyım bu arada...
sabah 6 da uyandım çok acıkmıştım
yarım bardak süt
yarım galeta
saat 10 da kahvaltı
1 simit
domates
peynir
şekersiz çay
arada
1 fincan yeşil çay
1 küçük yeşil elma
öğle
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim ince t.b. ekmeği
ara
1 fincan şekersiz türk kahvesi
2 ufak mandalina
akşam
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1,5 dilim t.b.ekmeği
1 yenek kaşığı bulgur pilavı
ara
1 bardak süt
1 galeta
10 bardak su içtim.
kaç aylık kızın canım.bu arada hoşgeldin...
çok zor oluyor evet zaten şu anda bile nazı taşımak sorun oluyor bu şekilde hamile kalsam zaten kilom çok evimiz dördüncü kat nazı zor çıkarıyorum kucağımda birde hamile kaldığımı düşün perişan oluruz .o yüzden işte 15 kilo verip öle düşünüyorum bende.inşallah önce kilolarımızı verelim banuyla beraber şubat ayında düşüüorum bende her ay beş kilo verirsem diye hesaplıyorum bakalım inşallah
İnşallah ebuş ama önce bennnn::))))))
banada öle demişti izmirin en ünlü endokrin uzamanıydı kendisi..hamile kalsan bile bırakmayacaksın demişti.bakalım pazartesi gideceğim inşallah.bizde kardeşimle hiç kavga etmedik çok iyi anlaşırız ileride birbirlerine destek olurlar inşallah.naz zaten çok yaramaz ama daha fazla büyümesinide bekleyemem
ooo sen büyütmişsün ikincininde tam sırası inşallah sende biran önce verirsinde kızına kardeş yaparsın sağlıkla...tansiyon olunca çok zor haklsın birde kilo olunca..inşallah kiloları verelim hamile kalırızda üçümüz burda tekrar diyetimize devam ederiz fazla kilo almayız
Haklısın yaşlarda geçiyor ben 34 yaşındayım artık daha ne bekliycem artık şubata kadar ne verdim verdim artık inşallah tutarda o zamanda az yerim tutarım kendimi napıyım
sen bu hafta hangi listeyi yapacaksın banu yazarmısın canım hadi hep beraber pazartesi leslieye başlayalım bırakmak yok.naz öğlen 12 gibi uyuyor inşallah o zaman 2 mille yapacağım ben işe güce ara verip.yada çok sıkıştığımda eşim akşam geldiğinde naza bakarken yaparım
Listen süper inşallah bozmassın ben su içmiyorum offff
inşallah banu bende 34de hamile kaldım 35te doğurdum.seninde öle olur.zaten ben hamile kaldığımda hiç ymek yiyememiştim5 ay boyunca tarhna çorbası ve yoğurtlu makrna yiyebiliyordum sadece kiloda almamıştım tabii beş aydan sonrada 14 kilo aldım
sen tutarsın kendini eminim ben.. hem lesliye başlayalım gerçekten sporla vücutlarda sıkılaşıyor.
bilmezmiyim benimkide aynı bıcırıklar şimdikilre hepsi aynı heralde.hiç oturmaz benimkide yerinde..bu sıralar dediğini yapmadığım zaman gelip bana vuruyor nasıl engelleyeceğim bilmiyorum inatlaşmak da istemiyorum.
bilmezmiyim benimkide aynı bıcırıklar şimdikilre hepsi aynı heralde.hiç oturmaz benimkide yerinde..bu sıralar dediğini yapmadığım zaman gelip bana vuruyor nasıl engelleyeceğim bilmiyorum inatlaşmak da istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?