Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

banada öle demişti izmirin en ünlü endokrin uzamanıydı kendisi..hamile kalsan bile bırakmayacaksın demişti.bakalım pazartesi gideceğim inşallah.bizde kardeşimle hiç kavga etmedik çok iyi anlaşırız ileride birbirlerine destek olurlar inşallah.naz zaten çok yaramaz ama daha fazla büyümesinide bekleyemem

Listen süper inşallah bozmassın ben su içmiyorum offff

hoşbulduk.
kızım 3,5 yaşında ben bunca zamanda hala veremedim kilolarımı.
bu kilolarla peşinden koşmak o kadar zor ki birde tansiyonum var yıldızlar uçuşuyor bazen gözlerimde acil kilo vermem şart.
inşallah kilolarını verirsin bebişinede kavuşursun. hamileliktede dikkat edersen kilo akmamaya süper olur.

sen bu hafta hangi listeyi yapacaksın banu yazarmısın canım hadi hep beraber pazartesi leslieye başlayalım bırakmak yok.naz öğlen 12 gibi uyuyor inşallah o zaman 2 mille yapacağım ben işe güce ara verip.yada çok sıkıştığımda eşim akşam geldiğinde naza bakarken yaparım

Haklısın yaşlarda geçiyor ben 34 yaşındayım artık daha ne bekliycem artık şubata kadar ne verdim verdim artık inşallah tutarda o zamanda az yerim tutarım kendimi napıyım

ooo sen büyütmişsün ikincininde tam sırası inşallah sende biran önce verirsinde kızına kardeş yaparsın sağlıkla...tansiyon olunca çok zor haklsın birde kilo olunca..inşallah kiloları verelim hamile kalırızda üçümüz burda tekrar diyetimize devam ederiz fazla kilo almayız

ben karbonhidrat diyeti yapıyordum güzel kilo veriyordum ama sebze meyve yoğurt olmadan devam edemedim. banu aynı listeyi yapalım bu hafta hem denemiş oluruz hangimiz ne kadar veriyoruz.
sen ayarla yemekleri ben yaparım

inşallah banu bende 34de hamile kaldım 35te doğurdum.seninde öle olur.zaten ben hamile kaldığımda hiç ymek yiyememiştim5 ay boyunca tarhna çorbası ve yoğurtlu makrna yiyebiliyordum sadece kiloda almamıştım tabii beş aydan sonrada 14 kilo aldım

çok şükür büyüdü çok yaramaz çok hareketli bir görsen :)
inşallah olsun kardeşim olsun demeye başladı artık yalnız çünkü... inşallah hepimizin olur ve inşallah hamileliklerimizde kilo almayız.

Sabah 1 dilim ekmek peynir dom sal çay
Ara Meyva
Öğlen 1 tabak çorba veya tost veya 8 yk sebze veya 2 yumurta büyüklüğünde et
yanında 1 dilekm 1 bardak ayran
Ara Meyva veya 1 dilim ekmek peynir çay dom sal
Akşam 8 yk kurbaklail veya 8 yk sebze 1 dilim ekmek yoğurt salata bolbol ye
Ara 1 bardak tarçınlı süt 2 galeta veya meyva
Aralarda acıkırsan domates salatalık soy üstüne biraz tuz serp acayip bir atıştırmalık oluyor ama özellikle akşamları tarçınlı sütten sonra acıkmıycan
Günde 2 fincanda çubuk tarçınlı karanfilli çay ve yeşil çay iç inan çok faydası var
Birde ben sana listede altarnetif sundum sen bu hafata karar ver ne yiyeceğine etse etle git öğlen yada akşam sebzeyse sebzeyle git o zaman daha iyi oıluyor dietler

bilmezmiyim benimkide aynı bıcırıklar şimdikilre hepsi aynı heralde.hiç oturmaz benimkide yerinde..bu sıralar dediğini yapmadığım zaman gelip bana vuruyor nasıl engelleyeceğim bilmiyorum inatlaşmak da istemiyorum.

İnşallah canım ya ben irademe sahip olurcama inanıyorum çünkü öyle zor kavuşunca yuttum diye giderse mahvolurum

sağol canım .hadi bakalım bu hafta bu diyeti ypalım nasıl gidecek..zaten ben şimdi bişi biryerde çayı içiyorumbağırsaklarımı hakikattende çalıştırıyor.her sabahta ıhlamur içiyorum çubuk tarçınlı karanfilim bitti yarın alayım. yalnız son kısmı anlamadım.yani bir hata boyunca sadece etmiye diyorsun yada sebze yoksa sabah etse akşamda et yemi idyorsun

benimkide öyle çok hareketli, inatçı alınganvuruyo bağırıyo ağlıyo kızınca kusuyo. şimdiki çocuklar çok zor gerçekten bende şaşırdım nasıl davranmam gerektiğini allah yardımcımız olsun.

Aman inatlaşma sonra daha fena oluyolar benim yok ama yiğenimi beraber büyüttük.Bizimkide bu aralar çok yaramaz şimdi ödül sistemine geçtik bakalım başarıcazmı bu gün ilk defa oyuncaklarını topladı haftaya istediği yere götürücem sözü verdim inşallah başarırız seninki zor daha küçük olduğundan anlamıyor henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…