biraz geçmişi okuyup cavap yazayım dedim.amma kaynatmışınız.10 sayfa okuyana kadar bir saat geçti.şimdi kısaca acil olanlara yazayım.
Nursena:geçmiş olsun kızına.aman ha fazla kaşınmasın.off ya ne zordur.şimdi sana bakarken o gözlere dayanmak.
BANU14545 canım bir an önce iyileş.havalarda soğudu.dikka etmek lazım.
Toksin geçmiş olsun.Derin doktor sonucunu daha okuyamadım.
tombulkelebek nasılsın..ben evde inşaatla meşgulüm.
aslında sonra detaylı yazarım.bugün gelin kürtaj oldu.oğlum yarın askere gidiyor.kan testinde ormonlar yüksek çıktı.ultrasonda görünmüyor.dış gebelik şüphesi var diye bugün kürtaj yapıldı.sonuç pataloji'den sonra belli olacak..allahım gelinime sağlık versin.yvrum tek başına kaldı.ama kimseyi istemiyor.
başka kim hastaysa hepsine geçmiş olsun.çıkmam lazım.çok işim var..
kızlar dün gece sitede bir mesajdan sonra cevap yazamadım.YARDIM!a cevap yazmıştım:siteye giremedim.herhalde çalışma vardı.
DALOKAYSMUM,YAVRUCUĞUM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.
SAFERAN:kutlarım.devmı da gelecek.inşaat yarın bitecek.ardından montaj,ve temizlik.gece banyo ve tuvalet tavanı boyanacak.
Badem13 sana face de mesaj bıraktım..
Meyra'dan haber varmı?
Yağmurgözlü düzeldinmi?
YENA'cığım kilo bildirimi yapayım.belki gece girerim.o zaman detaylı konuşuruz.
kilo:92.200
spor tok..yapacak halim de yok.
kızlar gece oğlumun denizliye jan.kom.gideceği belli oldu.kısa dönem yapacak.yarın akşam denizliye gidecek..o şimdi asker..
allahım sağlıkla gidip dönmesini nasip etsin..
Hala listede miyim bilmiyorum ama her ihtimale karşı kilo bildiriminde bulunayım :)
Kilom:82.7
Verilen: 1.3
biraz geçmişi okuyup cavap yazayım dedim.amma kaynatmışınız.10 sayfa okuyana kadar bir saat geçti.şimdi kısaca acil olanlara yazayım.
Nursena:geçmiş olsun kızına.aman ha fazla kaşınmasın.off ya ne zordur.şimdi sana bakarken o gözlere dayanmak.
BANU14545 canım bir an önce iyileş.havalarda soğudu.dikka etmek lazım.
Toksin geçmiş olsun.Derin doktor sonucunu daha okuyamadım.
tombulkelebek nasılsın..ben evde inşaatla meşgulüm.
aslında sonra detaylı yazarım.bugün gelin kürtaj oldu.oğlum yarın askere gidiyor.kan testinde ormonlar yüksek çıktı.ultrasonda görünmüyor.dış gebelik şüphesi var diye bugün kürtaj yapıldı.sonuç pataloji'den sonra belli olacak..allahım gelinime sağlık versin.yvrum tek başına kaldı.ama kimseyi istemiyor.
başka kim hastaysa hepsine geçmiş olsun.çıkmam lazım.çok işim var..
dalokaysmom geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış akşam o kadar mesaj yazmaya kalktım sana sitede sorundan dolayı yazamadım.
zeynep abla oğlun askere gidiyormuş hayırlısıyla yapsın gelsin inşallah allah kavuştursun.
sonuçlarım temiz çıktı ablacım gelininede geçmiş olsun inşallah eşi gelince sağlıklı bir bebekleri olur
doğacım seninde başına gelmiş benimki kabızlıkla ilgili yalnız . ama resmen ıvranıyrdm özellikle arabadan inerken kızımı eşime verip öle iniyorum
sabah gizli birşey yapıyormuş gibi kızım görmeden mesajları okumaya çalıştım.o görse hemen kendi karıştırmak istiyor şimdi uyudu ama benim elim kolum kalkmıyor dünün yorgunluğu uyanınca kayınvalideye bırakırım lesliecimle yürürüm yarım saat artık
bütün kilo verenleri tebrik ediyorum özellikle bahar seni nihayet kendine geldin 120leri aştın darısı başıma inşallah yılbaşına kadar 118 bir olsam başka birşey istemem
Haftanın 1.si dalokaysmom........-2.1.......
Haftanın 2.si tombulkelebekim...-1.9........
Haftanın 3.sü toksin................-1.6........
Ben artık nedensiz kilo bildirimi yapmayanlara gerçekten kızıyorum yaa..
Teşekkür ederimmmm 2. olmuşum haftaya kilo vermedede birinci olucam sporda dasiz çatlayın gaza gelirsiniz belki dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?