Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol zeynep abla.Allah kavuştursun senide oğluna hayırlısıyla gitsin gelsin.Gelininede çok geçmiş olsun :((((

Son düzenleme:

teşekkür ederim ablacım çok şükür iyiyim ilaçların da etkisi var tabiki ama zencefilli ballı sütle iyileştim diyebilirim....
oğluşuna hayırlı teskereler benim kuzumda asker biliyorsun
gelinine çok geçmiş olsun

Hala listede miyim bilmiyorum ama her ihtimale karşı kilo bildiriminde bulunayım :)

Kilom:82.7
Verilen: 1.3

Mesajı ikinci kez göndermişim.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba ben hala düzelmedim offf
saferan tombul kelebek süpersin ve tüm kilo verenler.
Dolasyk..Çok geçmiş olsun canım bir kerede bizim başımıza gelmişti çok korkunç bizi o zaman bir tır şöförü kurtarmıştı.Allah bir daha göstermesin
Yenacım kilom 108.5 400 gr vermişim ee napalım oda kardır ama ben eskiye dönmek istiyorum ne güzel kilolar veriyodum off bir iyileşiym hemen lesliecime başlıycam

Evi toplamam lazım hiç halim yok ama biraz yapmak lazım.Çocuklulara bakıyorumda ne grip ne başka bişey hep işleri var kendime öyle güç verip biraz iş yapsam iyi olucak

Sağ salim gidip gelir inşallah canım...
Gelinine çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum..

Hala listede miyim bilmiyorum ama her ihtimale karşı kilo bildiriminde bulunayım :)

Kilom:82.7
Verilen: 1.3

canım listedesin,neden soruyorsun...Yoksa burayı takip etmiyormusun..

dalokaysmom geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış akşam o kadar mesaj yazmaya kalktım sana sitede sorundan dolayı yazamadım.
zeynep abla oğlun askere gidiyormuş hayırlısıyla yapsın gelsin inşallah allah kavuştursun.
sonuçlarım temiz çıktı ablacım gelininede geçmiş olsun inşallah eşi gelince sağlıklı bir bebekleri olur
doğacım seninde başına gelmiş benimki kabızlıkla ilgili yalnız . ama resmen ıvranıyrdm özellikle arabadan inerken kızımı eşime verip öle iniyorum
sabah gizli birşey yapıyormuş gibi kızım görmeden mesajları okumaya çalıştım.o görse hemen kendi karıştırmak istiyor şimdi uyudu ama benim elim kolum kalkmıyor dünün yorgunluğu uyanınca kayınvalideye bırakırım lesliecimle yürürüm yarım saat artık

bütün kilo verenleri tebrik ediyorum özellikle bahar seni nihayet kendine geldin 120leri aştın darısı başıma inşallah yılbaşına kadar 118 bir olsam başka birşey istemem

No|Kullanıcı|1.Hafta|1.Hafta (Fark)|2.Hafta|2.Hafta (Fark)|3.Hafta|3.Hafta (Fark)|4.Hafta|4.Hafta (Fark)|Aylık Sonuç
1|Zeynep957|92.2|-0.4|
2|evian|101.3|
3|Arifeebe|101|-1|
4|toksin|84.4|-1.6|
5|yağmurgözlü|100|-1.3|
6|Blackandwhıte|İzinli
7|BEYZUS|İzinli|
8|Doga3|95|-1|
9|Cindy black|93.3|?|
10|Çizmelikedis|93.5|?
11|Derin|122|-0.4|
12|Tombulkelebek|118.2|-1.9|
13|YENA|98|-1|
14|Ekincik|78.5|-0.7|
15|Nightwinglover|82.7|-1.3|
16|Lunaazul|83.9|Aynı|
17|ZzZzeynep|?|
18|Meyra| ?|
19|Ayseebru|?|
20|FactorB|İzinli|
21|Bonus|?
22|Dalokaysmom|107.3|2.1|
23|banu145145|108.5|-0.4|
24|Nursena|92.5|-0.1|
25|saferan |135.8|-1.2|

Ben artık nedensiz kilo bildirimi yapmayanlara gerçekten kızıyorum yaa..

Haftanın 1.si dalokaysmom........-2.1.......

Haftanın 2.si tombulkelebekim...-1.9........

Haftanın 3.sü toksin................-1.6........

Gelelim spor müsabakalarının sonuçlarına..

Yine Tombulkelebekim (çok oluyosun ama).. 330dk.

Bendeniz YENA...........................................175dk.

Saferan.....................................................160dk.

doga3........................................................70dk.

İyiyim zeynep abla rejime ve spora geri dönmenin vermiş olduğu huzur var sen nasılsın oğlun askere gitmiş hayırlı teskereler olur inşallah tez zamanda geri gelir

Sağol derincim ben bekarım ve işsizim bu dönemde kendime yapabileceğim tek iyilik kilo vermek siz evli barklı insanlarsınız çocuk derdi var takma kafana inşallah sende tez zamanda vermeye başlayacaksın emin ol gereken tekşey spor

wowww ilk 3 girmisim hic beklemiyordum ama acayip mutlu oldum bu mutluluk hormonuyla haftaya kadar kacamaksiz geciririm insallah
kilo verenleri tbrler vermeyenlerde haftalar bitmedi bidaki haftaya verirsiniz vazgecmek yok yolaaaa devam

Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Çoğunluk kilo vermişiz..bir tek BEYZUS vermedi sanırım nıhahahaha..Canım arkadaşım benim, umarım vermiştir açık büfeye inat..

Teşekkür ederimmmm 2. olmuşum haftaya kilo vermedede birinci olucam sporda da siz çatlayın gaza gelirsiniz belki dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…