nedir bu leslie gerçekten kaç dakikadır araştırıyormgoogle videolara baktım garip garip şeyler çıkıyo leslie yazınca bilgi verir misiniz şu cahile
bugün drda bütün gün mahvoldum oradan oraya koştur saat 3e kadar sürdü.allahtan sonuçlar tertemiz demekki aradaki kaçamaklar kilo vermemi engelliyor .hastaneden gelincede 2 mille lesliemi yaptım.çok huzurluyum o yüzden ama çok yorgunum kızım uyusun hemen yatacağım. en kötüsü de genel cerraha dömelmek oldu hadi ön tarafa alışmıştık bebeğim olmadığı için .elim ayağım titredi günde 5 kez suya otur dedi kızım hiç bırakırmı beni bayılıyor suyla oynamaya .akşamları eşim gelince yaparım artık.ilaç verdi inşallah düzelir
banucum merak etmişsin beni sağol canım
Hadi gel lunaaacım,halay çekelim tey tey tey..
Halayıı senin için çekelim şekerim
ben bu hafta götürdüm börekleri bende oyanama olmadı
inşallah haftaya
Maşallah sanada gitsin kilolar
ama şımarma haaa verdim diye sık dişi devamm
hak etmissin halayı canım verdiğin kilonla sporunla tebrik ederim
Bende seni kilonu haftalardır büyük bir azimle koruduğun için dogacım...:))
geçmiş olsun ucuz atlatmışsın............arkadaşlar kaza yaptım bu akşam ablamın arabasıyla çok kötü hissediyorum.
nerelerdesin zeynep abla tamirat bitti mi...leslie sanson sağlıklı yaşam için uzun yürüyüş ,egzersizleri ev ortamında yapmanı sağlayan videolar hazırlayan bir bayan.sende zayıfla leslie yaz.orda gerekli bilgileri bulacaksın.çok düşük cümle oldu.ama cevasız kalma istedim..
tebrikler..........günaydın kızlar kilo bildirimi yapıyorum 101 kg olmuşum eninde sonunda yani 1kg vermişim
çizelge son halini alınca üstünde kırmızı bir adres yazıyor onu sık kullanılanlara eklee ordan girince pınını gir edit style diyince düzenliyorsun canım...........ben de bunu nerden değiştireceğime bakıodum tam. dün sayıyı102,3 yazınca virgülden sonrasını atmış kafasına göre sanırım nokta ile yazmalı.
nasıl değiştireceğim, bi yardım hele:)
işte bu... hadi yola devam.........Günaydın Kızlaaaarrr
İlk işim tartılmak oldu tabiki
Geçen hafta 120.4
Bu hafta 118.2
Spor 330 Dk.
Umarım hep böyle devam ederim haftayada verebilirim inşalllaaahhhh
çok güzel az kalmış....Benimde 175 dk. sporum var..bir kilo verdim nihayet almadım bu hafta hayret ..:))
Çizelgemdeki kiloma inmeme 2 kg. kaldı...
Dün bende yedim ıspanaklı börek ama bir dilim..Komşu getirmişti en sevdiğim börektir ıspanaklı..
:
insanın yüzüne bu kadarda vurulmazkiiiii
tikkat tikkaaat kilo bildirimiiiiiiiiiiiii.............
geçen hafta 137
bu hafta 135.8
spor 160 dakika........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?