Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

spordan sonra içilen yağsız süt yağ yakımını arttıyomuş, duyurulur (kaynak: formsante (McMaster Üniversitesi)

nedir bu leslie gerçekten kaç dakikadır araştırıyorm google videolara baktım garip garip şeyler çıkıyo leslie yazınca bilgi verir misiniz şu cahile

Dün sana cevap yazmak için çok çabaladımİ;ama bağlantıdan kaynaklanan bir sorun yüzünden sürekli sayfa görüntülenemiyor dedi site..Leslie'yi düzenli olarak yaparsan süper etki sağlıyor zayıfşamada

Kilo bildirimi yapamıyorum ben bugün tartı yok burda;ama inşallah haftaya en azından 80 olarak yapcam kilo bildirimimi Kilo veren cümle +90 ahalisine

cok sükür cnm temiz cikmis sonuclarin kadin olmak zor acil sifalar cnm

Halayıı senin için çekelim şekerim

ben bu hafta götürdüm börekleri bende oyanama olmadı

inşallah haftaya

Maşallah sanada gitsin kilolar

ama şımarma haaa verdim diye sık dişi devamm

Dün bende yedim ıspanaklı börek ama bir dilim..Komşu getirmişti en sevdiğim börektir ıspanaklı..

herkese çok teşekkürler. kazayı istanbul temin tam göbeğinde ve akşam trafiğinde yaptığım için 1.5 saat daha kullandım dönebilmek için. eniştem adam göndermiş biz bırakılım sizi felan dediler yok dedim ben dönerim. var cesaretim ama ahhhhh oldu işte kazaaa. bebğim olsa arabada o zaman belki dönemezdim.

kocaaaa 3 kiloyu 3 ayda verdim 89 u göeürsem tavuk verecem birine:76::76:

arkadaşlar kaza yaptım bu akşam ablamın arabasıyla çok kötü hissediyorum.
geçmiş olsun ucuz atlatmışsın............
nerelerdesin zeynep abla tamirat bitti mi...
günaydın kızlar kilo bildirimi yapıyorum 101 kg olmuşum eninde sonunda yani 1kg vermişim
tebrikler..........
çizelge son halini alınca üstünde kırmızı bir adres yazıyor onu sık kullanılanlara eklee ordan girince pınını gir edit style diyince düzenliyorsun canım...........
Günaydın Kızlaaaarrr
İlk işim tartılmak oldu tabiki
Geçen hafta 120.4
Bu hafta 118.2
Spor 330 Dk.

Umarım hep böyle devam ederim haftayada verebilirim inşalllaaahhhh
işte bu... hadi yola devam.........
Benimde 175 dk. sporum var..bir kilo verdim nihayet almadım bu hafta hayret ..:))
Çizelgemdeki kiloma inmeme 2 kg. kaldı...
çok güzel az kalmış....

Dün bende yedim ıspanaklı börek ama bir dilim..Komşu getirmişti en sevdiğim börektir ıspanaklı..

aman bende bayılırım kimse bana getirmesin..........

tikkat tikkaaat kilo bildirimiiiiiiiiiiiii.............

geçen hafta 137
bu hafta 135.8

spor 160 dakika.....
...

evvvet uzun bir aradan sonra leslie bacım ile 50 dk 3fast miles yaptık....

ilk yaptığım zamanları hatırlıyorumda 10 kg fazla taşıdığım zamanlar

1 mili zor yapmıştım

ama bugün 4 aylık aradan sonra 3 mili bitirdim 5 mili bile yapabilirim

ah ah bu kilolar bizi ne kadar çok yoruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…