Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

3 fast miles Maşallah maşallah

YYaaw konuya yabancı kalmışım sanki,mesaj yazma bi değişik olmuş falan..Zaten bağlantı ağır aksak,yazamıyorum eskisi gibi

Maşalllaaahhh bu hafta herkes güzel güzel vermiş kilolarını hep böyle devam eder inşallah her hafta 1er 2şer veririz kilolarımızı

Son düzenleme:
ben çıkıyorum misafirliğe gidiyorum ..............:80::80::80::80:

selam kızlar....
cuma yoğunluğu ancak girebildim...
hayırlı cumalarrrr...
yenacım
kilom
geçen hafta....101,3
bu hafta.........100

Kilo verenleri kutluyorum kızlar. Ben bu hafta fena cozuttum iştahımda çok açık. İlaçlar bitmeden eski düzenime dönemicem. O yüzden bugün tartılmadım. Moralim bozulmasın hiç yoktan. Haftaya bende başlicam tekrardan kilo bildirimine. Hepinizi öpüyorum

3 fast miles Maşallah maşallah

Amin şekerim

inşallah devamı gelir ama kendimde süper bir enerji olduğunu hissediyorum

YYaaw konuya yabancı kalmışım sanki,mesaj yazma bi değişik olmuş falan..Zaten bağlantı ağır aksak,yazamıyorum eskisi gibi

Bu kadar uzak kalırsan olur tabiii

ben çıkıyorum misafirliğe gidiyorum ..............:80::80::80::80:

Hımmmmdikkatli ol o zaman

BADEM13 Çok sağol canım. nedir bu konuya cevap ver bölümü böyle döver gibi :82:

kimse konuya yorum yapmadan bakıp geçmesin

yoksaaaaaa

Amin şekerim

inşallah devamı gelir ama kendimde süper bir enerji olduğunu hissediyorum

Bu kadar uzak kalırsan olur tabiii

kimse konuya yorum yapmadan bakıp geçmesin

yoksaaaaaa
Leslie yaptıkça enerji veriyor insana,canniim Lesliem;ama yapmayınca daa

kızlar dün gece sitede bir mesajdan sonra cevap yazamadım.YARDIM!a cevap yazmıştım:siteye giremedim.herhalde çalışma vardı.
DALOKAYSMUM,YAVRUCUĞUM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.
SAFERAN:kutlarım.devmı da gelecek.inşaat yarın bitecek.ardından montaj,ve temizlik.gece banyo ve tuvalet tavanı boyanacak.
Badem13 sana face de mesaj bıraktım..
Meyra'dan haber varmı?
Yağmurgözlü düzeldinmi?

Mesajını gördüm Zeynep Aplam,döndüm inşallah artık

Ben şimdi satja gider..Hava çok kötü bulutlu,yağmurlu,gök de gürlemeye başladı Gelince 2 mil Leslie yapıyorum inşallah..Şimdilik esen kalın şen kalın!! :80:

YENA'cığım kilo bildirimi yapayım.belki gece girerim.o zaman detaylı konuşuruz.
kilo:92.200
spor tok..yapacak halim de yok.
kızlar gece oğlumun denizliye jan.kom.gideceği belli oldu.kısa dönem yapacak.yarın akşam denizliye gidecek..o şimdi asker..
allahım sağlıkla gidip dönmesini nasip etsin..

aminnnnnn güle güle gidip gelsin

biraz geçmişi okuyup cavap yazayım dedim.amma kaynatmışınız.10 sayfa okuyana kadar bir saat geçti.şimdi kısaca acil olanlara yazayım.
Nursena:geçmiş olsun kızına.aman ha fazla kaşınmasın.off ya ne zordur.şimdi sana bakarken o gözlere dayanmak.
BANU14545 canım bir an önce iyileş.havalarda soğudu.dikka etmek lazım.
Toksin geçmiş olsun.Derin doktor sonucunu daha okuyamadım.
tombulkelebek nasılsın..ben evde inşaatla meşgulüm.
aslında sonra detaylı yazarım.bugün gelin kürtaj oldu.oğlum yarın askere gidiyor.kan testinde ormonlar yüksek çıktı.ultrasonda görünmüyor.dış gebelik şüphesi var diye bugün kürtaj yapıldı.sonuç pataloji'den sonra belli olacak..allahım gelinime sağlık versin.yvrum tek başına kaldı.ama kimseyi istemiyor.
başka kim hastaysa hepsine geçmiş olsun.çıkmam lazım.çok işim var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…