zeynep abla neredesin sen.
Topla çoluğu çocuğu gel Yenacım burda kar bol 6 ay boyunca bol bol kar görürlerde oynarlarda
İyi olurdu baharcım erzurum u görmüş olurdum.:) 6 ayda çok bea..:) Zor iş,eviniz sobalımı.?? Eğer öyleyse kömür dayanmaz..
Kızlar ya sizinde sakalınız çıkıyormu çenemin altında sakal gibi tüyler çıkıyoreskiden yoktu 2-3 senedir var ve aldırıyorum mecburen nasıl kurtulacam bunlardan lazer epilasyon yaptıran varmı aranızda sadecee bıyık sakal yaptırsam kaça mal olur acaba :96:
bugün karanlıkta zorla sadece çorba yaptım.ekmeği de akşam üstü aldım.
sabah;neskafe,4 kakaolu bisküvi
ara;2 mandalina 2bardak yeşil çay
öğle:yok
akşam:1 tabak mercimek çorbası,2 dilim ekmek,4 çok küçük haşlanmış patates
oğlumla yarım saat msn'de görüştüm.allahtan pil doluydu.karanlıkta mum ışığında görüştük.
bu özlem çok zor çocuklar..
elektrikler kesik diye ustalarda gelmedi.allahtan geçici olarak koydukları klozet var.yinede kaçgün banyo yapamadık.bir an önce bitse çocuklar..
Canım uzadı sanki değilmi sizin banyo işiniz...
Peki elektrikler neden kesik..Fırtına falanmı var...
Arifeebe,mayalı poğaçan oldumu.??
dünden beri korkunç bir fırtına var.dışarı çıkamıyoruz.daha da şiddetlendi.sorma YENA eşimin kirli çamaşırları doldu.enerji az geliyor.makinayı çalıştırsam sigorta atıyor.bazı evlerin çatısı uçtu.ağaçlar yerlerde.ama şaştığım bir şey var.baçemdeki güller fırtınada ne kırıldı nede bir yaprağı düştü.beni düşürecek kuvvette ama güller sapasağlam..komşular seni koruyan var diyorlar.hepsi buna inanmış.ben de hepimizi koruyan var diyorum..
ben size bir tarif vereyim.komşumun oğlu otelde ahçı.ondan öğrenmiştim.
2 bardak ılık su
1 bardak sıvı yağ
yarım paket margarin
1 paket yaş maya
1 yk.şeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 yumurta sarısı,aldığı kadar un
tüm malzeme karıştırılır.mayalanması için bekletilir.içine harcı konulup yumurta sarısı biraz çörek otu serpilip.afiyet olsun.ben bazan su yerine yarısını süt koyuyorum.evde kalmış zeytin veya biraz kurumuş peynirleri kullanıyorum.afiyetolsun.çok başarılı bir tarif.
2 bardak ılık su
1 bardak sıvı yağ
yarım paket margarin
1 paket yaş maya
1 yk.şeker
1 tatlı kaşığı tuz
tüm malzeme karıştırılır.mayalanması için bekletilir.içine harcı konulup yumurta sarısı biraz çörek otu serpilip.afiyet olsun.ben bazan su yerine yarısını süt koyuyorum.evde kalmış zeytin veya biraz kurumuş peynirleri kullanıyorum.afiyetolsun.çok başarılı bir tarif.
Banucum nasıl oldun,iyileştinmi.??
Arifeebe,mayalı poğaçan oldumu.??
2 bardak ılık su
1 bardak sıvı yağ
yarım paket margarin
1 paket yaş maya
1 yk.şeker
1 tatlı kaşığı tuz
olmazmı oldu sobın kuzinesinde pişirdim evin her tarafı pohoça kokuyor pohoçalar bana ben pohoçalara bakıyorum yemeyeceğim sizi diyorum bugünkü kalorim doldu malesef:84::84::84::84::84::84:ağlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?