Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

zeynep abla neredesin sen.

altınoluktayım..aslında kasımda ankaraya gidecektim ama dişleri yaptırmaya başlayınca burda kaldım.evi geçen sene istanbuldan ankaraya taşıdım.oğlana yakın olsun diye.ama o da bugün askere gidiyor.en iyisi bu sene burda kalmak diye karar verdik.sen kükükçekmecedemisin?ist.değilsadece her taraf berbat.dün gece elektrikler kesildi.yarım saat evvel geldi.

Topla çoluğu çocuğu gel Yenacım burda kar bol 6 ay boyunca bol bol kar görürlerde oynarlarda

İyi olurdu baharcım erzurum u görmüş olurdum.:) 6 ayda çok bea..:) Zor iş,eviniz sobalımı.?? Eğer öyleyse kömür dayanmaz..

İyi olurdu baharcım erzurum u görmüş olurdum.:) 6 ayda çok bea..:) Zor iş,eviniz sobalımı.?? Eğer öyleyse kömür dayanmaz..

Yok canım erzurumda sobalı evde oturulurmu burda sobalı ev yok denenebilir evet kömür kaç ton alıyorlar bilmiyorum ama ben erzurumu doğalgaza geçiren zihniyete acayip şüpheli bakıyorum buranın soğuğuna doğalgaz yetişmezki insanlar aylık 500-600 doğalgaz parası ödüyor çok üzülüyorum Allahtan bizim apartman kömürlü :44:

bugün karanlıkta zorla sadece çorba yaptım.ekmeği de akşam üstü aldım.
sabah;neskafe,4 kakaolu bisküvi
ara;2 mandalina 2bardak yeşil çay
öğle:yok
akşam:1 tabak mercimek çorbası,2 dilim ekmek,4 çok küçük haşlanmış patates
oğlumla yarım saat msn'de görüştüm.allahtan pil doluydu.karanlıkta mum ışığında görüştük.
bu özlem çok zor çocuklar..
elektrikler kesik diye ustalarda gelmedi.allahtan geçici olarak koydukları klozet var.yinede kaçgün banyo yapamadık.bir an önce bitse çocuklar..

benim gençliğimde böyle problemlerim vardı.hormon bozukluğu değil genetik.babam çok kıllıydı.annemde hiç yok.ben evlenene kadar koltuk altı bacak ,kol.kaş arsı ne varsa iğneli epiasyonla aldırdım.yıllardır rahattım.şü son bir senedir çenemin altında 3 tane arada çıkıyor.onları da ben alıyorum.ist. olsaydın seni arkadaşıma gönderirdim.taksimde iş yeri.benim en güvendiğim can dostum.sana da yardımcı olurdu.ben çok kortizon iğnesi yedim.onların etkisiyle zayıf olanlarda kuvvetlenmeye başladı..

Canım uzadı sanki değilmi sizin banyo işiniz...
Peki elektrikler neden kesik..Fırtına falanmı var...

Arifeebe,mayalı poğaçan oldumu.??

Canım uzadı sanki değilmi sizin banyo işiniz...
Peki elektrikler neden kesik..Fırtına falanmı var...

dünden beri korkunç bir fırtına var.dışarı çıkamıyoruz.daha da şiddetlendi.sorma YENA eşimin kirli çamaşırları doldu.enerji az geliyor.makinayı çalıştırsam sigorta atıyor.bazı evlerin çatısı uçtu.ağaçlar yerlerde.ama şaştığım bir şey var.baçemdeki güller fırtınada ne kırıldı nede bir yaprağı düştü.beni düşürecek kuvvette ama güller sapasağlam..komşular seni koruyan var diyorlar.hepsi buna inanmış.ben de hepimizi koruyan var diyorum..

Arifeebe,mayalı poğaçan oldumu.??

ben size bir tarif vereyim.komşumun oğlu otelde ahçı.ondan öğrenmiştim.
2 bardak ılık su
1 bardak sıvı yağ
yarım paket margarin
1 paket yaş maya
1 yk.şeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 yumurta sarısı,aldığı kadar un
tüm malzeme karıştırılır.mayalanması için bekletilir.içine harcı konulup yumurta sarısı biraz çörek otu serpilip.afiyet olsun.ben bazan su yerine yarısını süt koyuyorum.evde kalmış zeytin veya biraz kurumuş peynirleri kullanıyorum.afiyetolsun.çok başarılı bir tarif.

Buralarda kötü ama siz orası berbat demekki Allah yardımcınız olsun en kötüsü elektriklerin gitmesi.

Hımmmm güzele benziyor..Yarın ben bunu kahvaltıya yapayım simit şeklinde içinede kaşar koyayım..Kendim için değil yanlış anlamayın tamamen ailem için..

Son düzenleme:
Banucum nasıl oldun,iyileştinmi.??

Yemek konusunda çok başarılı değilim ama hamurişini beceririm halim olursa yapsammı acaba?

benim tarifte margarin yok su yerinede süt var süt çok yumuşak tutuyor bide süt bayatlamasını geciktiriyor

olmazmı oldu sobın kuzinesinde pişirdim evin her tarafı pohoça kokuyor pohoçalar bana ben pohoçalara bakıyorum yemeyeceğim sizi diyorum bugünkü kalorim doldu malesef:84::84::84::84::84::84:ağlamak istiyorum

Bir tane ye mis gibi kokmuştur benim bile canım çekti.Hemde kuzinede ayy yenmezmi bende çok severim soba keyfini ::)))

Son düzenleme:
arkadaşlar kilonuza göre günlük kalori ihtiyacınızı nereden hesaplıyorsunuz. doktorum bana 1700 lük diyet listedi verdide merak ettim ne kadar az alıyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…