hımmm anladım evet yaşlı sayılmaz ama işte kapmışsınya oğluşunu ondandırsağol canım büyüttüm allaha şükür huysuzluklarıda epeyce azaldı allaha şükür .. yaşayan bilir caım bak 3 sene oturmuşsun iyi bilirsin .yok canım yaşlı filan değil 55 yaşında turp gibi maşalalh kıskançlığından yapıyor . kdedğin gibi kendi yapamadıklarını ben yaptığım için ortadan ayrılıyor .ben tişört kazak alacağıma para biriktirip ev alacakmışım bende giyinmeyi seviyorum süslenmeyi onlar kıyafete fazla değe vermezler ters geliyor işte herkezin düşüncesi farklı .çok sabrettim canım çok artık buraya kadarmış anlatacak çok şey var ama kafanızı şişirmek istemiyorum
yok aplammm benim metabolizmam kaplumbağa gibi zaten aramızda yaş farkımı var canımmmmm ben hızlı versem 2 senede verirdim bitarafım yırtıldı ama toplamda ancak 10 kilo verebildim yaaaaaaKapıştık bile hayatım....da.....yaş farkını ne yapacağız...????????????????????
Benim 500 gr senin 1 kg na eşit sayılırsa olur.....Ne kaa akıllıyım....
Tursaricim kaç kilo aldın.??
Evet evet ...2 yaş var ama ;yinede fark eder diye tırstım ve önlem alayım dedim.Garanticiyim Yenacığım....(emekli olduğum yerden belli)
Ben yarın hiiç tartılmak istemiyorum,çünkü çok şişim..Bugün tartıldım vermemiş görünüyorum mucize bekliyorum sabaha kadr..:)
Evet evet ...2 yaş var ama ;yinede fark eder diye tırstım ve önlem alayım dedim.Garanticiyim Yenacığım....(emekli olduğum yerden belli)
Ben de öyle...Bu ay regl olmadım ama zamanı galiba;çünkü yine balkon kapısı açık oturuyorum...
Sanırsam galiba beni mucize bile kurtaramaz....:84::84::84::84::84::84:
En güzeli hep garantici olmak..:))) Bak aklıma senin uyuz idarecin geldi,nerden geldiyse...
Zayıflayınca iş arkadaşlarını ziyarete gidersin yine...
Tursaricim inanıyorum ben sana,azimli hatunsun inersin bahsettiğin rakamlara..
araba almayı düşünüyorum onları araştırıyorum
ama bir yandanda sizleri takip ediyorum
yarın sabah işe gidicem birazdan da yatarım
Aslında senin dediğin gibi ama;4 ay için düzeltmeyeyim dedim canım....aa ben 1 yaş 8 ay var biliyordum yahuuu
Ne kötü yaaa..Regl öncesi şiş,sonrası şiş,ortasında şiş..Onu ben uydurdum..
inşallah yenoşumm inşallah sende tatile falan çıktın herhalde senin kediciklerde geri gelmiş yaa ben dedimki bunlar almış başını gitmiştir ama demek sizde bana uydunuz yahuu bak şimdi vicdan yaptım yahuuuu
Ne güzelll,hayırlısı olsun canım...Ne model düşünüyorsun..?
Platonik aşkım tarafından çok pis keklendim yenacım şuan utanç ve sinir karışımı birşey yaşamaktayım bir yandan da sizleri okuyorum. Muhabbetiniz çok hoş beyzuş ve tursariyle.
Hayırlısı olsun canım....Bazen kapıda durması bile güvence oluyor...Öyle bir zamanda gerekiyor ki;yokluğunda tüh keşke olsaydı diyoruz....Umarım isteğin gibi ve hayırlısı olur...amin canım
bana kalsa yeni jetta alırım ama çok pahalı
şu an sadece bakıyorum diyelim
birde burada araba alsam çoğunlukla evin önünde duracak
o kadar parayı da arabaya bağlamak doğrumu o da muamma
ben bin defa fikir değiştiririm
offf kararsızlık ne kötü bir şey yahuuuuu
Platonik aşkım tarafından çok pis keklendim yenacım şuan utanç ve sinir karışımı birşey yaşamaktayım bir yandan da sizleri okuyorum. Muhabbetiniz çok hoş beyzuş ve tursariyle.
Sorma canım..89 kiloya indim, tekrar 100 lere çıktım böylesi salaklık anca ben yaparım zaten...Çok kızıyorum kendime çoook, naapalım artık pes etmeden yine yeniden başladık bakalım Allah sonumuzu hayırlı getirsin...
Hayırlısı olsun canım....Bazen kapıda durması bile güvence oluyor...Öyle bir zamanda gerekiyor ki;yokluğunda tüh keşke olsaydı diyoruz....Umarım isteğin gibi ve hayırlısı olur...
Boşver Bahar....Yapan utansın sen niye utanacaksın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?