Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hımmm anladım evet yaşlı sayılmaz ama işte kapmışsınya oğluşunu ondandır boşver sen yinede

Kapıştık bile hayatım....da.....yaş farkını ne yapacağız...????????????????????

Benim 500 gr senin 1 kg na eşit sayılırsa olur.....Ne kaa akıllıyım....
yok aplammm benim metabolizmam kaplumbağa gibi zaten aramızda yaş farkımı var canımmmmm ben hızlı versem 2 senede verirdim bitarafım yırtıldı ama toplamda ancak 10 kilo verebildim yaaaaaaneyse sil baştan yapıyoz gene bakalım bu sefer muaffak olabilecekmiyiz inşallah olacazzz yaa olcazz yılmak yokkkkk

Tursaricim kaç kilo aldın.??

85 ile 87 arası oynuyordu en son tartıldığımda 87 idim şimdi 93e vurdu ibre inşallah yine görürüm daha fazlasınıda 70 hatta 60 lar

Son düzenleme:
Evet evet ...2 yaş var ama ;yinede fark eder diye tırstım ve önlem alayım dedim.Garanticiyim Yenacığım....(emekli olduğum yerden belli)

En güzeli hep garantici olmak..:))) Bak aklıma senin uyuz idarecin geldi,nerden geldiyse...

Zayıflayınca iş arkadaşlarını ziyarete gidersin yine...

Ben yarın hiiç tartılmak istemiyorum,çünkü çok şişim..Bugün tartıldım vermemiş görünüyorum mucize bekliyorum sabaha kadr..:)

Ben de öyle...Bu ay regl olmadım ama zamanı galiba;çünkü yine balkon kapısı açık oturuyorum...

Sanırsam galiba beni mucize bile kurtaramaz....:84::84::84::84::84::84:

Lunaazul ve bahar naaparsınız.??

Tursaricim inanıyorum ben sana,azimli hatunsun inersin bahsettiğin rakamlara..

Ben de öyle...Bu ay regl olmadım ama zamanı galiba;çünkü yine balkon kapısı açık oturuyorum...

Sanırsam galiba beni mucize bile kurtaramaz....:84::84::84::84::84::84:

Ne kötü yaaa..Regl öncesi şiş,sonrası şiş,ortasında şiş..Onu ben uydurdum..

En güzeli hep garantici olmak..:))) Bak aklıma senin uyuz idarecin geldi,nerden geldiyse...

Zayıflayınca iş arkadaşlarını ziyarete gidersin yine...

Uyuzum ziyarete gittiğimde son derece sevecen davranıyor.Kendi ve Dr lar dahil+yerime gelen kız tüm hastalar seni soruyor ne kadar çok sevenin varmış diyor.Birde bekleme odasındaki hastalar uyuzumun gözü önünde beni öpüyorlar.Bu ona yeter.....
Zayıflamaya fırsat bulamadan gitmek zorundayım.İlaçlarımı orada yazdırmam gerekiyor; biz sağlık ocaklarını kullanamıyoruz.Sonuçta ocak ayı sonlarında görüşeceğiz tatlı uyuzumla....

Tursaricim inanıyorum ben sana,azimli hatunsun inersin bahsettiğin rakamlara..

inşallah yenoşumm inşallah sende tatile falan çıktın herhalde senin kediciklerde geri gelmiş yaa ben dedimki bunlar almış başını gitmiştir ama demek sizde bana uydunuz yahuu bak şimdi vicdan yaptım yahuuuu

araba almayı düşünüyorum onları araştırıyorum

ama bir yandanda sizleri takip ediyorum

yarın sabah işe gidicem birazdan da yatarım

Ne güzelll,hayırlısı olsun canım...Nasıl model düşünüyorsun..?

Son düzenleme:
Platonik aşkım tarafından çok pis keklendim yenacım şuan utanç ve sinir karışımı birşey yaşamaktayım bir yandan da sizleri okuyorum. Muhabbetiniz çok hoş beyzuş ve tursariyle.

Sorma canım..89 kiloya indim, tekrar 100 lere çıktım böylesi salaklık anca ben yaparım zaten...Çok kızıyorum kendime çoook, naapalım artık pes etmeden yine yeniden başladık bakalım Allah sonumuzu hayırlı getirsin...

Ne güzelll,hayırlısı olsun canım...Ne model düşünüyorsun..?

amin canım

bana kalsa yeni jetta alırım ama çok pahalı

şu an sadece bakıyorum diyelim

birde burada araba alsam çoğunlukla evin önünde duracak

o kadar parayı da arabaya bağlamak doğrumu o da muamma

ben bin defa fikir değiştiririm

offf kararsızlık ne kötü bir şey yahuuuuu

Platonik aşkım tarafından çok pis keklendim yenacım şuan utanç ve sinir karışımı birşey yaşamaktayım bir yandan da sizleri okuyorum. Muhabbetiniz çok hoş beyzuş ve tursariyle.

Bende çok sinirlenirim bu tür durumlarda..Nedense hiiç gelemem,yeğenim var o çok yapar, sonrada üzümlü kek der bana ..Çok kızarım ama çok da severim onu,en sevdiklerimdendir..

Hayırlısı olsun canım....Bazen kapıda durması bile güvence oluyor...Öyle bir zamanda gerekiyor ki;yokluğunda tüh keşke olsaydı diyoruz....Umarım isteğin gibi ve hayırlısı olur...

Boşver Bahar....Yapan utansın sen niye utanacaksın..

Tursari,düğün foton varsa gostersen ya bize..hemen bakarız silersin,çünkü artık edit butonu 20 dk. sonra yok oluyor..

hiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhh duymamış olayımkilolar bizi bırakmıyorki anacım oyüzden kedi gibi diyorum ya ne kadar uzağa bırakırsan bırak ama ipin ucunu kaçırdınmı geri geliyorlar malesef ama bkere yaptıysak gene yaparız anam beyin ameliyatı değil yaa alttarafı kilo vercez yahuu ne kadar zor olursa olsun vercezzz hadi tempo vercez vercez vercez kiloları vercezz

zaten arabamız var ama ben biraz daha konforlu ve güvenli bir araç arıyorum

evet haklısın araba insanın eli ayağı

ve çocuklarda olunca araba şart

hayırlısı olsun bakalım ben bir müddet daha bu araba arama modunda dolanır dururum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…