Hoşgeldin tursari benim umutbahar nickiyle kaydolduğum dönemlerden hatırlıyorum seni umarım dönüşün baki olur ve hedefimize hep beraber yürürüz artık :81:
yena yarın giremeyeceğim. dışarıda olacağım bütün gün.. moralimde bozuk zaten 89.1 dim 90.1 çıktım bugün doktrda. 1 kilo fazla çıktı çok ama çok üzüldüm. ağladım saatlerce
+1 olarak eklersin. spor yapamadım malesef evimde koşu bandı yok. yürüyşte yapmadım.çok moralim bozuk
Sıkma canını Derinciğim.....Gelmiş geçmiş olsun...Keşke büyüklerde büyüklüklerini bilip kırmamaya çalışsalar,dertleri varsa daha zarif ifade etseler ne güzel olur....Allah hakkınızda hayırlısını verir inşallah bu da bahanesi olur....Sen yine hiç konuşmamazlık etme (mümkünse tabii...eğer yüzyüze bakacak hal bırakmadıysa kendi bilir hak etmiş zaten) Eşin üzülür konuşmuyorsunuz diye.Mesafeli ve resmi olursun olur biter....İnşallah istediğiniz gibi güzel bir ev bulursunuz....selam kızlar nasılsınız.ben sabahtan beri koşturuyorum çarşı pazar gezdim kucağımda 11 kloluk bebekle kollarım koptu ne güzel spor oldu diye sevinirken annem kardeşine gidelim diye tutturdu .kardeşimde buranın en ünlü lokantalarından brinde çalışıyor tam deniz kıyısı ortam süper bugünde keşkek günleriymiş keşkek ve azıcık pilav yedim pişman olmadan akşama balık ve salata yerim diye düşündüm ama evede gelince aşure getirmiş iki kişi bir tabağını götürdüm birini annemin aline verdim babama götür dedim. yoksa ikisinde yerdim. yani o kadar hareket boşuna gitti ikiside buğday. şimdi bir soda yeşil çay beşibir yerde içeyim .akşamada balık var fırında yğasız pilaki yapacağım .ekmeksiz yerim erken saattede bitirim olayı.
bu arada dün kayınval,de ile atıştık artık ayrı eve çıkıyorum zamanı geldi. aslında alt üst oturuyorduk dubleks olan evde herşeyim ayrıydı ama kadın rahat vermiyorki. 1.5 senedir evdeyim hiçbiyere gidemiyorum çok sıkıldım dün ona bıraktım nazı eskiden 15 senedir devam ettiğimiz tombala gününe gittim 1.5 senedir gidemiyordum.sağolsun baktı yinede gerçi ikide bıraktım 4 gittim almaya o süredede uyumuş zaten. günden gelincede arkadaşların beni güne çağırdığını söylediğimde 15 günde bir iki saat bakarmısın dediğimde bakamam dedi vve neler saydı bana .amacı benim güne gezmeğe gitmemem .haftanın üç günü görümcemin çocuklarına bakmaya gidiyor sabah 7 akşam 7 15 günde bir benim çocuğuma bakmam diyor bakarmısınız olaya neyse allaha havale ediyorum onu 1 ay içinde inşallah çıkıyoruz araba borcumuz bitiyor bir ay içinde çünki..şimdi her ay 500 yeme içme kira öde ama ne yapayım uzakta olayımda huzurum yerinde olsun.hiç kendimde değilim çünki 1 ay boyunca burada oturmak küs bir şekilde beni geriyor ma yapacak birşey yok.
uzun tuttum lafı ama çok gerginim akşamdan beri giriyorum okuyorum birşey yazamıyorum sizlere derdimi anlatmak istedim.çocuğum için bir sene daha oturmaya karar vermişti aslında ama olmadı
Ceviz konusu benim için önemli çünkü eşim peynir ,zeytin asla yemez. Bende ceviz yediriyorum bari onların yerine. Birde burda görüyorum bazen menülerde kahvaltılık salça yazıyo. Bu benim bildiğim çemenmi yoksa başka bişeymi. Ben bi salçayı bilirim (ev yapımı ve hazır olan) bide çemeni bilirim ama kahvaltılık salça duymadım hiç
Çok güzel ciciler yapmışsın canım.Ellerine emeğine sağlık.İyi günlerinde giysin yavrun....kızımın elbisesi
elbise2
elbise3
lunacım kızımın elbiselerinin fotosunu istemiştin kamerayla çekti oğlan anca bu kadar oldu renkler soluk çıkmış daha canlı diger yarım olanın da akıbeti bellisiz bebe yakalı ceketmi yapsam süetermi diye karar veremedim
selamlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr....I'm home.. ben geldimmmm tabi yeni ve en yeniler beni tanımazlar tanıştırayım kendimi ben zeynep 2 senedir bu topiğin müdavimiydim ama mayısta buyana biraz koptum:78:.eğer beni tekrardan kabul ederseniz çok memnun olurum ama etmezsenizde zorla girerim heeeeeeeee çünkü size ihtiyacım varrrrrr beyzus aplammm yenoşummmmmm seçilimmdaha kim var henüz bakmadım ama bütün arkadaşlarım (eskiler ve yeniler)sizi özledimmmmm.......
Hoş geldin bebeğimmmmm.Yaşasın topiğimizin güzel gözlü neşe kaynağı geldi.....:92::92:evet ablacım döndüm inşallah bidahada gitmem düğünü bitirdik çok şükür ama malesef elimi kırdım 2 aydır onla uğraşıyordum daha tam düzelmedi ama alçıdan çıktı çok şükür bidaha gitmek yok
23 aralık perşembe..
SABAH:
2 dilim tb. ekmek,örgü peynir,5 zeytin,1 tatlı kaşığı ayva marmelatı,maydanoz...
ARA:
Yeşilçay
ÖĞLEN:
1 kase mercimek çorbası,1 tabak kereviz,salata,yarım dilim ekmek..
ARA:
Türkkahvesi
AKŞAM:
1 kase çorba,1tabak kereviz,turp,1 bardak ayran.
ARA:
Armut
1 saat yürüyüş
yena yarın giremeyeceğim. dışarıda olacağım bütün gün.. moralimde bozuk zaten 89.1 dim 90.1 çıktım bugün doktrda. 1 kilo fazla çıktı çok ama çok üzüldüm. ağladım saatlerce
+1 olarak eklersin. spor yapamadım malesef evimde koşu bandı yok. yürüyşte yapmadım.çok moralim bozuk
Hemen bozma moralini canım. Tartıdan tartıya fark olabilir. Eğer aynı tartıda tartıldıysanda bi yerlerde hata var demekki. Önemli olan nerede yanlış yaptığımızı bulmak. Ayrıca pko olunca ilaç + egzersiz + diyet. Bunu söylemiştim sana. İstersen benim 2.5 ayda 10 kilo verdiğim diyeti yazarım sana üzülme sen
Hoş geldin bebeğimmmmm.Yaşasın topiğimizin güzel gözlü neşe kaynağı geldi.....:92::92:Yeni yıl hediyesi oldu benim için..... :71
hoşbulduk yenoşşumm valla paşaların keyiflerine dicek yok maşallah bizimkide birara takıldı rengarenge şimdiki şarkımız öp öp öp öp doyadadımmmyarımyamalak bayılıyorum onun şarkı söylemesine ya bu arada bişey dicem şu çizelge nasıldı yafff bi türlü tutturamadımmmm
mrb hatunlarr şuu lessi nın bir yürüyüş proğramo vardı 70 dk olan tombul kelebek sen paylaşmıştın yanlış hatırlamıyorsam o adresi bana yazarmısın beklıyorum
sizler nasılsınızz hatun lr benım bu haftam cok kotu gectıı inş. kılo almamısımdırr
Naber kızlar keyifler nasıl yarın cuma herkezde bir heyecan var.Yenacım bu hafta ve önümüzdeki 3 hafta beni izinli yaz ama listeden silme inşallah tekrar 9 ay sonra girerim ama belli olmaz tabi
Ben selamlaşmıyorum bile.....Selam verip borçlu çıkarım diye korkuyorum.....BEYZUS FACTOR; eğer kahvaltılık salçayı evde yapmak istemezsen BİM de kavanoz içinde satılıyor.Acılı ve acısız olarak;ama acılısı çok acı değil....Ev yapımı gibi olmasada güzel.....
Teşekkür ederim ablacım. Bugün saferan , yena ve senden 3 ayrı tarif aldım. Onlarada teşekkür ediyorum. Kendi ellerimle yapıcam, içinede sevgimi katcam , kocişim yemesinde göriyim o zamanBu çok iyi oldu gerçekten hergün peynir zeytin veya yumurta bıktırdı artık. Eskiden kaymak filan yerdim balla ama şimdi nerdeeeeee anca markette görünce selamlaşıyoruz kendileriyle
Hoş geldin Okurcuğum...mrb hatunlarr şuu lessi nın bir yürüyüş proğramo vardı 70 dk olan tombul kelebek sen paylaşmıştın yanlış hatırlamıyorsam o adresi bana yazarmısın beklıyorum
sizler nasılsınızz hatun lr benım bu haftam cok kotu gectıı inş. kılo almamısımdırr
:[/COLOR][/I][/B]hhhhhhhhhhhiiiiiiihhhhhhhh ne kaaa seviliyormuşum yaaafffffff farkında değilim asıl sizin varlığınız benim için büyük bir şans Allah hepimizi muavvak etsin inşallahhhhh
Yazarım tabi BEYZUS abla. Ama şunu belirtmem lazım pko nun ilacı var. Onun çok faydasını gördüm ben ama malesef doktorlar doğum kontrol hapı veya adet düzenleyici verip gönderiyorlar. Sadece işini ciddiye alan , son gelişmeleri takip edenler doktorlar veriyo bu hapı. içeriği metformin maddesi ve biçok çeşidi var. Yani o olmadan biraz zor tedavi. Diyetim şöyle
SABAH
1 bardak ılık su
2 ölçü peynir (veya 1 ölçü peynir 1 yumurta)
yeşillik mutlaka olucak (maydonoz marul gibi limonlu)
2 dilim tam b. ekmeği
2 ceviz veya 6-7 zeytin
ARA
10-15 çiğ badem
1 meyve (muz,incir,üzüm olmicak)
ÖĞLEYİN
Az zeytinyağıyla pişmiş bir sebze yemeği
yy. yoğurt
salata veya yeşillik
2 dilim t.b ekmeği
ARA
1 ayran
1 meyve
ARA
1 dilim t.b ekmeği
1 parça peynir
yeşillik
AKŞAM
et,tavuk, balık veya baklagil (proteinli olucak bu öğün gece acıkmamak için ve yağsız)
yoğurt
salata (elma sirkesi eklenecek) 2 dilim t.b ekmeği
ARA 1 meyve ve yatmadan tarçınlı 1 çay bardağı yy süt
çook saol canım gecmısten arıyordum m bendee
beyzusşşş yerim senin cahallıgınıı tatlımm benımm
ancak gırıyoruz valla pek fırsat bulamıyoruzz öptüm sizi
Çok teşekkürler canım....Gelini yılbaşında göreceğim.İlaçları hakkında bilgi alırım....7 yaşında bir oğlumuz var.Doğumdan sonra gelişti pko galiba....Birde sivilce derdi çekiyor; buda pko yüzünden olsa gerek....
efettt yaa dayanamadımm hoşbuldukkkdayanamadınnn demı davetımeee
hoşgeldinn tatlımmmmmmmmmm:80::80:
İnşallah Banucuğum....Allah sana hayırlı kapılar açsın.
Lütfen izinli olsanda;tatlı bir gebiş olsanda bizi bırakma.Her zaman birlikte olalım.Biz zayıflamaya çalışırken sen göbişi şişir.Sonra beraber indiririz göbişleri.Nasılsa biz yine burada olacağız....
Ben selamlaşmıyorum bile.....Selam verip borçlu çıkarım diye korkuyorum.....
Tarifleri yap,dediğin gibi sevgini katınca ne güzel olacaklar gör bak..Ahhh diyette olmasak ne tarifler var ama boş ver gitsin....
Hoş geldin Okurcuğum...
İyiyiz canım.Sen nasılsın...Gelemiyorsun yavrulardan fırsat bulup....Özletiyorsun...
Leslie konusunda ben cahalım canım.Arkadaşlar yardımcı olur.....
Nasıl oldu da farkında olmamana sebep olduk bilemiyorum güzel gözlüm ;ama şunu biliyorum ki topiğe devamsızlık yaparsan SIKARIM TOPUKLARINA.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?