canım bende anneme yakın olmak istemiyorum zaten çocuğum oluncaya kadar anneminde kendi eviminde işleri bana aitti çocuk olduktan sonra annem çağırmıyor artık kendi rahatsız hep ben yaparım işlerini ama yakınında olursam sağolsun artık bir iğne tutmz iki evin herşeyide beni bekler ozaman .başlarda annesinin lafına inanırdı beni tam tanımadığı için seneler geçtik çe herşeyi oda gördü özellikle bu konuda beni çok destekledi evde çok bunaldığımı biliyordu birde haftanın üç günü kızına gidiyor 12 saat boyunca kızının evinde yemeğini yapıyor çocuklarına bakıyor evini temizliyor benim kızıma iki saat uykusunda bakamadı.....Ben olsam ne anneme ne kayınvalideme yakın olurdum.Eşimin işine yakın bir ev bakardım madem kira vericez bari benzindi, yol parasıydı onlardan tasarruf yapmak lazım. Eşinede bravo doğrusu seni desteklediği için. Bu konuda çok taraflı olabiliyor erkekler hep görüyoruz etrafımızda
vazgeçmiyorum canım kararımdan allahtan eşimde yanmıda bir ay içinde çıkacağız inşallahallah yardımcın olsun tez zamanda kurtulursun inş. evini tutup rahata erersin inş.... karar vermişken sakın vazgeçme ... huzurun olsun yeter idare edersin gerisini ....
salçanın cevizle falan karıştırılmışı olsa gerek.....ben öyle yuapıyorum şahsen kilis biber salçasına ceviz peynir sarımsak nane karabiber kimyon zeytinyağı katıp karıştırıyorum dolapta istediğin kadar saklanıyor afiyet olsuuun....
oo çok güzel ... eline sağlık ben ilk ikisine baya örmüştüm üçüncü kıza bi kaç yelek ördüm elbise denemedim hiç ..çok hoş olmuş...
yaa inanmazsın şimdi derini okurken sen geldin aklıma ikinizinde kızınızın resmi vardı avatarda karıştırıyordum.. ben yeni geldiğimde sen kayboldun nerelerdeydin ...prufil resimindeki senmisin ....
ahhhh ahhh anltasam sayfalar yetmez benim birşey yaptığım yok sadece aramızdaki kültür farkı eşim kayserili bnse ege kzı bir türlü uyuşamıyoruz ben gezmeyeceğim alışveriş yapmayacağım anneme gitmeyeceğim eşim üzerime titremeyecek kıskanıyor beni anlayacağın yapmadığı kalmadı senelerdir hep eşimin annesi olduğu için susuyorumailelere yakın oturmak çok zor anne ve ya kv fark etmez sorun çıkmasa çıkar ben yeni evlenirken aynı bahcenin içinde oturtmak istediler ama annem isteme olayında baştan bunu söylemişti benim kv de aman yook siz isteseniz ben oturtmam demişti tam düğün arefesinde ev var ne gerek var kiraya falan dediler annem kaynımı çağırdı konuştu ben size söyledim sizde böyle dediniz dedi vs vs nihayetinde çaprazlarında ev tutmuşlar güya çalıştığım için bebeğim olunca bakacaklarmış onun için neyse evlendikten sonra perde kıpırdasa noldu diye gelirlerdi çocuk doğunca da hiç oralı olmadılar çok sıkıntı çektim bakıcıyı kararlar eşime en son bende o zaman söyle yarın annene bırakacam dedim o oldu başka bir sürü sıkıntılar evimin cephesi direk karşılarındaydı ikinci oğluma hamileyken kv 3 ay lığına hacca gitti eşim annem yokken ev bulup çıkalım gelince bizi göndermez dedi o kadar uzakda ev tuttuk ki otobüsle yarım saather şeye karışırlardı hele görümceler neler yaptı bana çok safmışım diyorum çarşıya gitsen diğer sokaktan dolaşırdık babası görüp kızmasın diye neler neler evini tut kafan rahat etsin
DERİNCİĞİM:öncelikle çok üzüldüm.ama ben de aynı evi paylaşma taraftarı değilim.benim de oğlumdan çok gelinim beraber oturalım ankara da dedi.hatta bir villa tutacktık.villa tutmak ankarada olay değil.aklınız durur.700_1250 ne villalar var.ama ısıtmak kiradan da pahalı olduğu için vazgeçtik.aslın da ben ayrı ev diye diretmiştim.çünkü onlar yeni evli ve benim hastam var.neyse şimdi sözkonusu olan sensin.birlilte olmanın iyi tarafları olduğu gibi böyle yanları da var.en iysiş ayrı olmak.bak o zaman nasıl koştura koştura naz'ı görmeye gelecek.eskisinden daha iyi olacaksınız.inşallah uygun bir ev bulursunuz.buraları da düşün derim ama eşinin iş yeri orda..her şey en kısa zamanda yoluna girer inşallah..
zeynep ablacım her zamöan karşıydım aynı eve ama bizim nazlı kızımıza kavuşmamız için geldik zaten iyide oldu 6 sened,r kir parası vermedik ama çok sorunlar yaşadım 6 sene boyunca .ablacım eşimin işi burada çok güzel bir birde ben ayvalıktan başka yerde yaşayamam yinede allah muhtaç etmesin mecbur kaldınmı yaşarsında.....