Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bende anneme yakın olmak istemiyorum zaten çocuğum oluncaya kadar anneminde kendi eviminde işleri bana aitti çocuk olduktan sonra annem çağırmıyor artık kendi rahatsız hep ben yaparım işlerini ama yakınında olursam sağolsun artık bir iğne tutmz iki evin herşeyide beni bekler ozaman .başlarda annesinin lafına inanırdı beni tam tanımadığı için seneler geçtik çe herşeyi oda gördü özellikle bu konuda beni çok destekledi evde çok bunaldığımı biliyordu birde haftanın üç günü kızına gidiyor 12 saat boyunca kızının evinde yemeğini yapıyor çocuklarına bakıyor evini temizliyor benim kızıma iki saat uykusunda bakamadı.....
vazgeçmiyorum canım kararımdan allahtan eşimde yanmıda bir ay içinde çıkacağız inşallah
ahhhh ahhh anltasam sayfalar yetmez benim birşey yaptığım yok sadece aramızdaki kültür farkı eşim kayserili bnse ege kzı bir türlü uyuşamıyoruz ben gezmeyeceğim alışveriş yapmayacağım anneme gitmeyeceğim eşim üzerime titremeyecek kıskanıyor beni anlayacağın yapmadığı kalmadı senelerdir hep eşimin annesi olduğu için susuyorum

zeynep ablacım her zamöan karşıydım aynı eve ama bizim nazlı kızımıza kavuşmamız için geldik zaten iyide oldu 6 sened,r kir parası vermedik ama çok sorunlar yaşadım 6 sene boyunca .ablacım eşimin işi burada çok güzel bir birde ben ayvalıktan başka yerde yaşayamam yinede allah muhtaç etmesin mecbur kaldınmı yaşarsında.....

AAAAAAAAA.....Aşkolsunnnnn Tursariciğim.....Şaka yapmak istedim ;yoksa başka bir şey ima etmeye çalışmadım canım.Seni üzdüysem kusuruma bakma....

derincim bebişi büyütmüşsün maşallahh yaa Allah hakkında hayırlısını nasip etsin bende 3 sene oturdum kayınvalidemle ev ev üstüne olmuyor valla mecbur kalınca başka tabi Allah hayırlısını asip etsin sen daha iyi bilirsin ama küs ayrılmamak lazım tabi bazı yaşlı insancıklar bazen kıskançlıktan bazende kendi yapamadıklarının acısını gücü yettiğinden çıkarıyor.onlarda haklı ama naparsın sabır lazım çocuklara karşıda büyüklere karşıda.bizi bekleyen gelecek malesefki o naparsın küçülemiyorsun :)))))ben çok isterdim ama

Kızlar bugün haberlerde seyrettim. Ph derecesi 10 ve üzeri olan suda bi madde oluyomuş (söylediler tabii isminide unuttum ) ve zayıflamaya çok yardımcıymış. Sadece öyle su içerek bile ayda 2 kilo vermek mümkünmüş. ph ı 10 ve üzeri olan suda içmerdeki sularmış yani doğal yerden çıkanlar. Birde bazı arıtmaların suları öyleymiş. Şimdi biz arıtma alsak ph ını nasıl bilecezki arıttığımız suyun :44:

Medikal malzemeler satan yerlerde (genellikle büyük hastanelerin yakınında oluyor) Ph kağıdı satılır.Pahalı bir şey değil..Onlardan alıp çok küçük bir parçasını suya değdirerek suyun Ph ını ölçebilirsin.Yalnız elinde bir Ph skalası olması lazım değerlendirebilmek için.Mezura şeklinde sarılmış ve üzerinde yuvarlak kabı olanlar var ve kabın üzerinde skala bulunuyor.Kağıdın suya batırıldıktan sonraki rengini skalada bulup Ph hakkında yorum yapabilirsin canım...

sorma yenacım sorma çok kırıldım ama inşallah yeni bir hayat beni bekliyor çünki 6 aydır mücadele ediyordum kendimle ayrı eve çıkayımmı çıkmıyayımmı diye arada kalmıştım herşeyi düünüyordum gerginliğim tabiki diyetimede yansıyordu birde çok sıkı diyette olduğum gün sizlerde biliyorsunuz kalkıp baklava börek mantı yapıyordu inşallah zayıflayacağımda buradan çıkınca kayınvalideye kızsam yemeğe saldırıyordum hemen .aslında çokta mutluyum çünki çok istediğim birşeydi buradan çıkmak mantıklı düşünmeye çlışıyordum .herşeyi o istedi biz elimizden geleni yaptık .dediğin gibi inşallah fazla uğraşmadan buluruz gönlümüze göre bir ev.burada iralar uçuyor 500 600 700 gidiyor bakalım 400e bulsam razı geleceğim artık.

tursari hoşgeldin canım biz hala yerimizde sayıyoruz sen en azından dinlenipde geldin

AAAAAAAAA.....Aşkolsunnnnn Tursariciğim.....Şaka yapmak istedim ;yoksa başka bir şey ima etmeye çalışmadım canım.Seni üzdüysem kusuruma bakma....
yok aplammm yokkk ne üzülmesi kusur musur yok estağfurullah ben öyle herşeyden mana çıkarmam en azıdan olumsuz şimdi baktıda sanki ben imada bulunmuşum gibi olmuş asıl sen kusura bakma aplammmmm

Son düzenleme:

sağol canım büyüttüm allaha şükür huysuzluklarıda epeyce azaldı allaha şükür .. yaşayan bilir caım bak 3 sene oturmuşsun iyi bilirsin .yok canım yaşlı filan değil 55 yaşında turp gibi maşalalh kıskançlığından yapıyor . kdedğin gibi kendi yapamadıklarını ben yaptığım için ortadan ayrılıyor .ben tişört kazak alacağıma para biriktirip ev alacakmışım bende giyinmeyi seviyorum süslenmeyi onlar kıyafete fazla değe vermezler ters geliyor işte herkezin düşüncesi farklı .çok sabrettim canım çok artık buraya kadarmış anlatacak çok şey var ama kafanızı şişirmek istemiyorum

Hoş geldin canımmmm...

Eeee nereye gittin hemen...Yuvana dön çabuk.Yarın tartı var;bu gece de stres var.Gel topikdaşlarına sahip çık bakayım....

Barış'ı uyuttum,yine kötüleşti. Çok zor geçiriyor nezleyi,inşallah ateşlenmez gece..Yanıma yatırdım zaten,eşim diyoki bana salon görünüyor yine...

Birde beyzusum performans adı altında ödevler oluyor her dersin, çok zor...Çocukların yaşının çok üzerinde, genelde hep veliler yapıyor zaten..Onu hallettik sosyal den.. ege yöresine ait bir türkü türkünün geçmişi,varoluşu,amacı resimler ve slaytlar eşliğinde sunulucak vs.

Biz ''İzmirin kavakları'' türküsünü seçip netden araştırıp hazırladık...

Son düzenleme:
bu arada topiği bırakırsam sık topuklarıma aplammm bak adresimide veriyorum sana murat apt meşeli sok no :1 şşşşş aplamm bee bak aynı kilodayız kapışalımmı senle hee ne dersin

Kapıştık bile hayatım....da.....yaş farkını ne yapacağız...????????????????????

Benim 500 gr senin 1 kg na eşit sayılırsa olur.....Ne kaa akıllıyım....

bu arada topiği bırakırsam sık topuklarıma aplammm bak adresimide veriyorum sana murat apt meşeli sok no :1 şşşşş aplamm bee bak aynı kilodayız kapışalımmı senle hee ne dersin

Tursaricim kaç kilo aldın.??

Allah kolaylık versin canım.Tüm anne babalara....Ödev işi zor vallahi...Allahtan net var...
Barışcık ta ateşlenmez inşallah..Havaların dengesizliği en çok yavruları vuruyor.....

Kapıştık bile hayatım....da.....yaş farkını ne yapacağız...????????????????????

Benim 500 gr senin 1 kg na eşit sayılırsa olur.....Ne kaa akıllıyım....

Ne yaşından bahsediyorsun canım,aranızda 2 yaş yokmuydu sizin..:)))

Ben yarın hiiç tartılmak istemiyorum,çünkü çok şişim..Bugün tartıldım vermemiş görünüyorum mucize bekliyorum sabaha kadr..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…