Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

BEYZUS,yeşilçay çok uykusuzluk yapıyor bunu keşfettim..Özellikle akşam içilen yeşilçay..
Bende akşamları özellikle içiyordum metabolizmamı hızlandırsın diye,sabahlıyodum resmen...
Dün sadece sabah içtim nispeten daha iyiydi..

Hiiç sevmiyorum aslında yeşilçayı,o kadar zorluyorumki kendimi...

Son düzenleme:
İyi geceler hatun ahalisi...Yarın 2 kg.hafif uyanalım olarmı....

kızlar selam giremedim bugün, belki yarında geç girerim yetişemem o yüzden şimdiden söyliyim YENACIĞIM 1 kilo verdim bu hafta 93 tüm 92 oldum
herkese iyi geler

Son düzenleme:
YENA'cığım bende şimdiden yazayımkilomu.sonra geç kalıp sana ve emeğine saygısızlık etmeyeyim.aslında yarın akşama doğru bugünkü yüklediklerimi azat edebileceğim.ama o zamanda geç oluyor.
kilo:92.100
spor bu aralar maalesef yok..şimdiden kilo verenleri kutlarım.veremiyenler bir daha ki sefere iyice hazırlansın..

Günaydın prensesler bu sabah 77 kilo çıktım aslında kaçamaklıda bir haftaydı ama nasıl oldu bende anlamadım tartıda 77 yi görünce şaşırdım. Ama toplamda 255 dk leslie yapmışım. Geçen hafta 88.1 dim. Giden 1.1 kilo

Son düzenleme:
günaydın kızlaaar:)

kilo bildirimini, yapayım bu hafta gecikmeden yine:)

118.4 çıktım bugün tartıda. geçen cuma 119.7ydim:)

günaydın kızlaaar:)

kilo bildirimini, yapayım bu hafta gecikmeden yine:)

118.4 çıktım bugün tartıda. geçen cuma 119.7ydim:)

günaydın kilo bildirimi yapayım (hangi yüzlenn) yenaaa çok değişik bu hafta aynıyım bana kilo verememe ödülü vermelisin canım :84::95:

günaydın kızlar nasılsınız kilom aynı yenacım yaaaa

bu arada trsari kız hoşgeldinnnnn topikimizeeee

derin allah yardımcın olsun ama bişey dicem neden çocuğunu ona burakıp koz veriyosun eline kayınvalidenin güne seni çağıran çocuklu olduğun biliyo yanına alda git 3-4 saat arkadaşlarınla eğlenecem diye niye ona laf dedirtiyosun bak canın sıkkın ama öğlen eylendiğin arkadaşların yanında deil aile huzurnu bozma canım çocuğnu alda git bence gitcen yere sonuçta adımız gelin kızıyla bir tutma kendini bende çok yüz göz oldum şimdi koydum mesafe yi o arayıp soryo kayınvalide deil kocamızla bile çok yüzgöz oldukm cılkı çıkıyo hayatın allah kolaylık versin uzak olmak daha iyi gelicek sana kocanda arkandaymış nasıl olsa ama 2. çocuğu düşünüyorsanda tekrar ona muhtaç olabilirisin benim düşüncem kusura bakma kırdıysam

banu kız hamiş olursun inşallah buraları unutma bak ben hamileyken arada katıldım moral buldum doğurdum hala burdayımm bizi burakma şekerim

günaydın arkadaşlar ben bu haftayı hiç kilo veremedim adetim yaklaştı her halde ondan karnım öyle gergin ve şişki anlatamam çatlayacak mubarek :84::84::84:

günaydınnnnnn
hayırlı cumalar kızlar...
derincim canım umarım herşey gönlünce olur ne zordur bilirim bende 6 sene oturdum kayınvalideyle ev sobalı ve tek televizyon üstelik evde bir görümcem birde kaynım vardı benim kayınvalideyle pek sorunum olmadı kızı gibi severdi beni ( hala öyle oğlundan ayrılalı 9 yıl oldu selam yollar bana ilk gözağrım diye ) görümce biraz geriyordu ortamı anılarım canlandı sabah sabah ahhhh ahhh ne günlerdi

tursaricim canım kürkçü dükkanına hoşgeldineninde sonunda buraya geri döneceğimiz için hiçç hedefe ulaşıpta gitme çabası göstermiyorum( yalannnnn ) kendimi böyle kandırıyorumtopiğin demirbaşı oldum

yenacım
kilom
101

acil toparlanmam lazım artık hava güzel yarın sabah erkenden kalkıp doğru yürüyüşe

günaydınlarr... hepinize hayırlı, uğurlu, bol bereketli, huzurlu cumalar...
kilo 78.1
spor ne yazık ki yok...
insanın kafası rahat olmayınca spor da yapamıyor. ama toparlıcam inşallah...

oğlanmı.. ben kız sanıyordum hep... tekrar hoşgeldin...
Tabiii canım hemen paylaşayım

Diyet Sayfam
bunu bilg. indirmenin bir yolu var mı...
Platonik aşkım tarafından çok pis keklendim yenacım şuan utanç ve sinir karışımı birşey yaşamaktayım bir yandan da sizleri okuyorum. Muhabbetiniz çok hoş beyzuş ve tursariyle.
unutmaya çalış.....takma..
toparlanıcam artık nursenacım olmuyor böyle kendime çok kızıyorumtamda ikili raakamları görmüşken iyice saldım kendimi:78::78::78:
haftaya hızlı başlıcan desene.....

günaydın hanımlaar......kilo bildirimi az sonraaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…