ben kaçıyom yavru kuşlarımmm öptümm hepiciğiniziiiyarın olamıcam belki doktor randevum var
yağmur gözlüüüüü aşk bu hafta tartıyı naaappptııı kızzz yazsana merak ettimmmmm
yena yarın giremeyeceğim. dışarıda olacağım bütün gün.. moralimde bozuk zaten 89.1 dim 90.1 çıktım bugün doktrda. 1 kilo fazla çıktı çok ama çok üzüldüm. ağladım saatlerce
ne var ağlıcak ya... istedikten sonra verirsin merak etme...
+1 olarak eklersin. spor yapamadım malesef evimde koşu bandı yok. yürüyşte yapmadım.çok moralim bozuk
oğlanmı.. ben kız sanıyordum hep... tekrar hoşgeldin...hoşbulduk yenoşşumm valla paşaların keyiflerine dicek yok maşallah bizimkide birara takıldı rengarenge şimdiki şarkımız öp öp öp öp doyadadımmmyarımyamalak bayılıyorum onun şarkı söylemesine ya bu arada bişey dicem şu çizelge nasıldı yafff bi türlü tutturamadımmmm
bunu bilg. indirmenin bir yolu var mı...
unutmaya çalış.....takma..Platonik aşkım tarafından çok pis keklendim yenacım şuan utanç ve sinir karışımı birşey yaşamaktayım bir yandan da sizleri okuyorum. Muhabbetiniz çok hoş beyzuş ve tursariyle.
haftaya hızlı başlıcan desene.....toparlanıcam artık nursenacım olmuyor böyle kendime çok kızıyorumtamda ikili raakamları görmüşken iyice saldım kendimi:78::78::78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?