çocuklar suçlu olunca sesleri çıkmaz ya bu gün sesimiz çıkmıyor tombul kuzuların sessizliği
hahhahhaaa ilahi doğa nerden buldun bu yakıştırmayı çok yaşa emi. Ayyyyy çok güldüm
çocuklar suçlu olunca sesleri çıkmaz ya bu gün sesimiz çıkmıyor tombul kuzuların sessizliği
benim iş biraz antika çalışma sistemi
sabah 7 de gittim 11.30 gibi geldim
akşam 18 de gidicem aksilik olmazsa 20.30 gibi evde olurum
arz ederim....:76:
Çok tatlısın.....Güldürdün beni.İyi geldi valla..Yerimde saymaktan bir kurtulsam...
HAFTANIN SPORCULARI
[ı]HAFTANIN BİRİNCİSİ...........TOMBULKELEBEKİM.....360 DAK..........
Haftanın ikincisi...........OKUR.....276 DAK..............................
Haftanın üçüncüsü.......FACTORB.....255 DAK..........................: [/ı]
[ı]tebrikler güzeller......[/ı]
Haftanın cezalısı benim glaiba +1 'le bu haftalık böyle olsun bari
kilo verenleri çookkk tebrik ediyorum
dereceye girenlerede maşallah
Yazarım tabi BEYZUS abla. Ama şunu belirtmem lazım pko nun ilacı var. Onun çok faydasını gördüm ben ama malesef doktorlar doğum kontrol hapı veya adet düzenleyici verip gönderiyorlar. Sadece işini ciddiye alan , son gelişmeleri takip edenler doktorlar veriyo bu hapı. içeriği metformin maddesi ve biçok çeşidi var. Yani o olmadan biraz zor tedavi. Diyetim şöyle
SABAH
1 bardak ılık su
2 ölçü peynir (veya 1 ölçü peynir 1 yumurta)
yeşillik mutlaka olucak (maydonoz marul gibi limonlu)
2 dilim tam b. ekmeği
2 ceviz veya 6-7 zeytin
ARA
10-15 çiğ badem
1 meyve (muz,incir,üzüm olmicak)
ÖĞLEYİN
Az zeytinyağıyla pişmiş bir sebze yemeği
yy. yoğurt
salata veya yeşillik
2 dilim t.b ekmeği
ARA
1 ayran
1 meyve
ARA
1 dilim t.b ekmeği
1 parça peynir
yeşillik
AKŞAM
et,tavuk, balık veya baklagil (proteinli olucak bu öğün gece acıkmamak için ve yağsız)
yoğurt
salata (elma sirkesi eklenecek) 2 dilim t.b ekmeği
ARA 1 meyve ve yatmadan tarçınlı 1 çay bardağı yy süt
günaydın kızlar nasılsınız kilom aynı yenacım yaaaa
bu arada trsari kız hoşgeldinnnnn topikimizeeee
derin allah yardımcın olsun ama bişey dicem neden çocuğunu ona burakıp koz veriyosun eline kayınvalidenin güne seni çağıran çocuklu olduğun biliyo yanına alda git 3-4 saat arkadaşlarınla eğlenecem diye niye ona laf dedirtiyosun bak canın sıkkın ama öğlen eylendiğin arkadaşların yanında deil aile huzurnu bozma canım çocuğnu alda git bence gitcen yere sonuçta adımız gelin kızıyla bir tutma kendini bende çok yüz göz oldum şimdi koydum mesafe yi o arayıp soryo kayınvalide deil kocamızla bile çok yüzgöz oldukm cılkı çıkıyo hayatın allah kolaylık versin uzak olmak daha iyi gelicek sana kocanda arkandaymış nasıl olsa ama 2. çocuğu düşünüyorsanda tekrar ona muhtaç olabilirisin benim düşüncem kusura bakma kırdıysam
banu kız hamiş olursun inşallah buraları unutma bak ben hamileyken arada katıldım moral buldum doğurdum hala burdayımm bizi burakma şekerim
sporcularımızı tebrik ediyorum.....HAFTANIN SPORCULARI
[ı]HAFTANIN BİRİNCİSİ...........TOMBULKELEBEKİM.....360 DAK..........
Haftanın ikincisi...........OKUR.....276 DAK..............................
Haftanın üçüncüsü.......FACTORB.....255 DAK..........................: [/ı]
[ı]tebrikler güzeller......[/ı]
canım aynı benim listem ama bende et ikindi sebze akşam. eti ikindi verdi et zor sindiriliyormuşakşama kadar sindirim sağlanır sebze kolay sindiriliyormuş gece rahat uyursun dedi. çok ama çook sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?