Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Şaka maka halimize şükredelim. Sabah doktorumu seyreden oldumu? 53 yaşında bir kadıncağız 25 kilo inanamadım. Tarttılar gözümün önünde. Bi aralar 70 kiloymuş. Doğum yapmış bebeğini kaybetmiş sonrada zayıflamaya başlamış. Doktorlar sebebinide bulamamışlar. Ayyy çok üzüldüm. ALLAH şifasını versin

HAFTANIN SPORCULARI

[ı]HAFTANIN BİRİNCİSİ...........TOMBULKELEBEKİM.....360 DAK..........

Haftanın ikincisi...........OKUR.....276 DAK..............................

Haftanın üçüncüsü.......FACTORB.....255 DAK..........................:
[/ı]

[ı]tebrikler güzeller......[/ı]

Son düzenleme:
Haftanın cezalısı benim glaiba +1 'le bu haftalık böyle olsun bari

kilo verenleri çookkk tebrik ediyorum

dereceye girenlerede maşallah

Naparsınız kısçeler? Baharcım baktım bime amerikadan ithal yazıyo yerli ceviz bulamazsam onu alırım artık napim

Ellerine sağlık ablacım. Baharcım senide tebrik ediyorum böyle devam edersen şimdi olmasa sonra mutlaka gider kilocuklar

Haftanın cezalısı benim glaiba +1 'le bu haftalık böyle olsun bari

kilo verenleri çookkk tebrik ediyorum

dereceye girenlerede maşallah

Geçmişi okursan görürsün dün yazmıştım sana hatta kendi diyet listemide yazdım. Belki faydası olur diye. Moralini hiç bozma canım

canım aynı benim listem ama bende et ikindi sebze akşam. eti ikindi verdi et zor sindiriliyormuşakşama kadar sindirim sağlanır sebze kolay sindiriliyormuş gece rahat uyursun dedi. çok ama çook sağol

nursena gün tombala günü kızım herkezin oyununu bozuyor tekrardan çekmek zorunda kalıyorlar bende oynayamıyorum.ne olacakki kızına yaptığını zaten beklemiyorum geline yapılırmı hiç .sadece 15 günde 2 saat hem severdi torununu .zaten çocuğumun uyku saati oluyor nasıl götüreyimki sen baştan okumadın heralde yazdıklarımı....2. çocuk içinse kendime güvenirsem yapacağım onun zaten faydası olmuyordu bazen yarım saat alıp sevip getiriyordu çocuk çığlık çığlığa ağlardı yine çıkmazdı komşu olsa gider insan...neyse anlattıkça geçmişe gidiyorum .ben onun misafirlerini ağırlıyorum ikramlarını yapıyorum hergğn önüne koyup yemeğini kaldırıyorum ne olmuşki 15 günde benim çocuğuma iki saat baksa hemde sevse torununu.bana hiç yardımcı olmaz çünki ev konusunda....

yenacım sabah 8 de anneme geldim duramıyorum evde ..o yüzden bildirim yapamadım.komşudan giriyorum şimdi kilom 122.8yani 1 kilo ama ödem olabilir yada dün keşkek ve aşure yediğim içinde olabilir daha birgün önce çünki 121.5 tu....

çocuklar suçlu olunca sesleri çıkmaz ya bu gün sesimiz çıkmıyor tombul kuzuların sessizliği
.....cuk oturmuş....
sporcularımızı tebrik ediyorum.....

canım aynı benim listem ama bende et ikindi sebze akşam. eti ikindi verdi et zor sindiriliyormuşakşama kadar sindirim sağlanır sebze kolay sindiriliyormuş gece rahat uyursun dedi. çok ama çook sağol

Bu listeye tam uyarsan vermemen mümkün değil. Ben 40 dk yürüyüşle beraber uyguladım birde sebzeyi akşam yediğimde acıkıyorum gece gece o yüzden proteini akşam yemek daha uygun benim için.18,30 da yiyorum akşam yemeğini. Birde ekmeği 2 dilim vermişti öğünde ama ben azalttım onu 1 veya 1.5 dilim yedim. Yemek saatlerimi değiştirdim ve su içmeyide hiç ihmal etmedim. Birde sen dene bakalım aynılarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…