- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
ervacımm sen yenı mı geldın yoksa ben mı senı yenı görüyorumm her halukarda hoşgeldinn cnmm
yolunda basarılar
Ben zıvanadan çıktım akşama kadar yemiycem yemiycem dedim akşam sinirlerim bozulunca dayanamadım bi paket benimooo yedim :85: regl çok beter yapıyo insanı ya
Sen aç kalarakmı zayıflıyorsun? Ara yok öğlen yemeği yok. Bu şekilde zarar verebilirsin kendine
HAFTANIN SPORCULARI
[ı]HAFTANIN BİRİNCİSİ...........TOMBULKELEBEKİM.....360 DAK..........
Haftanın ikincisi...........OKUR.....276 DAK..............................
Haftanın üçüncüsü.......FACTORB.....255 DAK..........................: [/ı]
[ı]tebrikler güzeller......[/ı]
Ben zıvanadan çıktım akşama kadar yemiycem yemiycem dedim akşam sinirlerim bozulunca dayanamadım bi paket benimooo yedim :85: regl çok beter yapıyo insanı ya
hosbulduk
yeni geldim canim iki hafta önce saglikli beslenmeye basladim bu haftada araniza katildim
sanada basarilar ins hedefine ulasirsin:13:
İyi akşamlar arkadaşlar.....
YENA yı ciddi ciddi merak etmeye başladım.Cumaları gelmemezlik etmezdi....Aklıma iyi şeyler getiriyorum....Allah hayır etsin....
Belkide yeni eviyle ilgili işleri vardır ve çok yorulmuştur;şimdi dinleniyordur.....
bende merak ettim hadi gündüz gezmeye falan gitse akşam gelirdi :26:inş kötü bişey yoktur şimdi çıkıcam 1-2 saat sonra gelirim meraklandım
Tombalayı biliyorumda , tombala günü ne oluyo? Bişeyine filanmı oynanıyo?
aynen beyzuş ablam bende çok ama çook merak ettim
bende merak ettim hadi gündüz gezmeye falan gitse akşam gelirdi :26:inş kötü bişey yoktur şimdi çıkıcam 1-2 saat sonra gelirim meraklandım
Aynen kızlar hani normal gün olsa insan merak etmez ama cuma bugün ulaşan olursa bari bizede haber verin.İnşallah mutluluktan biz tombulları unutmuştur.
Umarım her şey yolundadır....Hayır dileyelim hayır olsun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?