Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben zıvanadan çıktım akşama kadar yemiycem yemiycem dedim akşam sinirlerim bozulunca dayanamadım bi paket benimooo yedim :85: regl çok beter yapıyo insanı ya

Ben zıvanadan çıktım akşama kadar yemiycem yemiycem dedim akşam sinirlerim bozulunca dayanamadım bi paket benimooo yedim :85: regl çok beter yapıyo insanı ya

cnm canim benim canim cok tatli isdedigi zaman sütün icine tarcin katiyom ve saharin katiyom iciyom bana yetiyor cok kalorili olmuyor en azindan sanada tavsiye ederim denemekde fayda var cnm

hmm yediklerim yazayim

iftar
1tabak corba(kepekli unla yapilmistir)
2kepce bulgurpilavi
firinda tavukgögsü sebzeli yagsiz pisirdim
1kepce brokoli sarimsakli yogurtlu
bol salata
1fincan kahve
1bardak cay saharinli
ara
1bardak kusburnu
1portakal (yemeyi düsünüyom)
ileriki saatlerde eger acikirsam ligt yogurt yerim

spor 30dak

kizlarr yenaccim nerde kaldi biliyormusunuz

Sen aç kalarakmı zayıflıyorsun? Ara yok öğlen yemeği yok. Bu şekilde zarar verebilirsin kendine

bu arada corba da ictim bol salatada yedim bunlari unutmusum
ve simdide 40 dk lesli ablayla spor yaptim sonrada 20 tane (alt) karin kaslarim icin 300 tanede üst karin kaslarim icin spor yaptim karin kaslarim icin yaptigim spor kac dk bakmadim malesef unuttum
kusburnu cayi iciyororum büyük bi bardak ve bir tanede portakali yuvarliyacam

iyi akşamlar fıstıklar yeni gelen arkadaşlarım hoş gelmişler sefalar getirmişler demekki biraz daha kuvvetlendik ne güzel size bugünn yediklerimi ve kalorilerini yazayımKAHVALTI
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
sucuk 20 gr. 90 cal.
beyaz peynir 0.5 kib. kut. 40 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
1. ARA ÖĞÜN
patlamış mısır (yağlı) 25 gr. 119 cal.
mandalina 1 ad. 50 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
ezogelin çorbası 1 por. 190 cal.
beyaz lahana salatası 250 gr. 125 cal.
ekmek - kepekli 3 dilim 180 cal.
2. ARA ÖĞÜN
ülker altınbaşak yulaflı kepekli bisküvi 1 paket 177 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
zeytinyağlı taze fasulye yk 4 yemek kaşığı 72 cal.
patates (haşlama) 50 gr. 50 cal. taze fasulyeye katmıştım
beyaz lahana salatası 100 gr. 50 cal.
yoğurt (az yağlı) 50 gr. 31 cal.
338 cal.
169 cal.
495 cal.
177 cal.
203 cal.
toplam 1382 cal.

bu gün lüplediklerim
KAHVALTI
sade kek - (ev yapımı) 1 dilim 215 cal.
çay - şekerli (2 ad. kesme şeker) 2 çay bar. 80 cal.

1. ARA ÖĞÜN

ÖĞLE YEMEĞİ
haşlanmış yumurta 2 ad. 154 cal.
ekmek - beyaz 1.5 dilim 135 cal.
beyaz peynir 0.5 kib. kut. 40 cal.
çay - şekerli (2 ad. kesme şeker) 1 çay bar. 40 cal.

2. ARA ÖĞÜN
kuru kayısı 2 ad. 33 cal.

AKŞAM YEMEĞİ
lahmacun 2 ad. 500 cal.
çay - şekerli (2 ad. kesme şeker) 1 çay bar. 40 cal.

295 cal.

0 cal.

369 cal.

33 cal.

540 cal.
toplam 1237

tebrikler kızlar

Bende yazayım listemi..

kahvaltı:
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
iki dilim tam tahıllı ekmek
1 bardak çay

ara :
1 mandalina
1 elma

öğlen:
5 köfte kadar tavuk ızgara
2 dilim ekmek
bol salata

2.ara:
1 portakal-1 elma

akşam:

karnabahar yemeği
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

saat 11 gibide 1 bardak süt içeceğim
gece 2 gibi uyuyorumda ben

ayrıca bugün toplam 1,5 saat yürüdüm yani parkur 2,5 kilometreymiş ben 2 tur döndüm 5 km gibi yürüdüm ayrıca kaçamak olarak 1 küçük tulumba tatlısı yedim ama o kadardan birşey olmaz değill mi
ve son olarak 2 litre suyumuda içtim. yatana kadar 2,5 olur

aynen cnm anlıyorum senı bende oyle bır hafta gecırdımmm

hosbulduk
yeni geldim canim iki hafta önce saglikli beslenmeye basladim bu haftada araniza katildim
sanada basarilar ins hedefine ulasirsin :13:

inş. cnm hep beraberr ulasacagızzz

İyi akşamlar arkadaşlar.....

YENA yı ciddi ciddi merak etmeye başladım.Cumaları gelmemezlik etmezdi....Aklıma iyi şeyler getiriyorum....Allah hayır etsin....

Belkide yeni eviyle ilgili işleri vardır ve çok yorulmuştur;şimdi dinleniyordur.....

YARDIM ayrıca bugün toplam 1,5 saat yürüdüm yani parkur 2,5 kilometreymiş ben 2 tur döndüm 5 km gibi yürüdüm ayrıca kaçamak olarak 1 küçük tulumba tatlısı yedim ama o kadardan birşey olmaz değill mi
ve son olarak 2 litre suyumuda içtim. yatana kadar 2,5 olur

Canım bugünkü menün çok güzel olmuş ama araöğünlerde meyveleri tek tek ye. Diyetisyenin sana hangi meyveden ne kadar yemen gerektiği yazan bi liste vermedimi? Meyvedede şeker var günde 3 ten fazla yememek gerekiyor

bende merak ettim hadi gündüz gezmeye falan gitse akşam gelirdi :26:inş kötü bişey yoktur şimdi çıkıcam 1-2 saat sonra gelirim meraklandım

bende merak ettim hadi gündüz gezmeye falan gitse akşam gelirdi :26:inş kötü bişey yoktur şimdi çıkıcam 1-2 saat sonra gelirim meraklandım

Aynen kızlar hani normal gün olsa insan merak etmez ama cuma bugün ulaşan olursa bari bizede haber verin.İnşallah mutluluktan biz tombulları unutmuştur.

Tombalayı biliyorumda , tombala günü ne oluyo? Bişeyine filanmı oynanıyo?

tombala oynanıyor oradaki arkadaşlaımı çok seviyorum 15 senedir devam eden bir gün .evet para ,ile oynanıyor ama her el 50 kr veriyorsun bazen az bazen çok alıyorsun.sadece çay molası veriliyor

aynen beyzuş ablam bende çok ama çook merak ettim

Aynen kızlar hani normal gün olsa insan merak etmez ama cuma bugün ulaşan olursa bari bizede haber verin.İnşallah mutluluktan biz tombulları unutmuştur.

Umarım her şey yolundadır....Hayır dileyelim hayır olsun.....

Kızlar ben bugün çok rahatladım hemotoloji doktoruma gittim çok şükür iyi şeyler söyledi takiğle gidersek tüpbebek yapman sana zarar vermez dedi çok rahatladım.Bu rahatlıkla bir tabak aşure yedim annemde kazanla yapmış dağıttık yedik hala bitmedi dahada sürüceğe benziyor gördükçe istiyor insan puffff.Allahtan ana öğünlerde uçmuyorum bazende ana öğün yerine yiyiyorum.Bugün ben listeler dışıyım hiç tartılmadım bile moralimi bozmamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…