saferan kelebek ne yapıyonuz kız kilo verebildiniz mi:97::97: bu hafta bende tık mık yok
ben kafa kazıma işine karşıyım kafa kazımayla saç çıksaydı hiç kel erkek olmaması lazımofff kızlar yaaa bana fikir veriiiinnkafamı kazımaya karar verdim ama bi türlü cesaret edemiorm saçlarım çok azaldı toparlanması lazım offffffffffff
nursena gün tombala günü kızım herkezin oyununu bozuyor tekrardan çekmek zorunda kalıyorlar bende oynayamıyorum.ne olacakki kızına yaptığını zaten beklemiyorum geline yapılırmı hiç .sadece 15 günde 2 saat hem severdi torununu .zaten çocuğumun uyku saati oluyor nasıl götüreyimki sen baştan okumadın heralde yazdıklarımı....2. çocuk içinse kendime güvenirsem yapacağım onun zaten faydası olmuyordu bazen yarım saat alıp sevip getiriyordu çocuk çığlık çığlığa ağlardı yine çıkmazdı komşu olsa gider insan...neyse anlattıkça geçmişe gidiyorum .ben onun misafirlerini ağırlıyorum ikramlarını yapıyorum hergğn önüne koyup yemeğini kaldırıyorum ne olmuşki 15 günde benim çocuğuma iki saat baksa hemde sevse torununu.bana hiç yardımcı olmaz çünki ev konusunda....
ben kafa kazıma işine karşıyım kafa kazımayla saç çıksaydı hiç kel erkek olmaması lazım
HAFTANIN SPORCULARI
[ı]HAFTANIN BİRİNCİSİ...........TOMBULKELEBEKİM.....360 DAK..........
Haftanın ikincisi...........OKUR.....276 DAK..............................
Haftanın üçüncüsü.......FACTORB.....255 DAK..........................: [/ı]
[ı]tebrikler güzeller......[/ı]
haklısın ama ölü değil ki hücreler canlı hala ama çok inceldi güçlenmesi lazım aklımada başka bişi gelmio artk ne yaptıysam hiç bi işe yaramadı(
ben kk da okumuştum sığır iliğiyle kür yapıyoırlarmış.. çok işe yaramiş biri konu açmıştı bi araştır nette dene bence............
FactorB'cim ben spor yapmadım hiç evde yürüyüş bandım yok. leslie de hiç yapmadım diyeiblirim bu hafta. ondan oldu suyada dikkat etmedim özensizdim yani. kaşındım resmen
onu da denemdim iğrençtionu bulmasıda baya zor oluo çünkü kemiğin içindeki ilik çok az bişi biriktirmek gerekio :)))))
bugün ne yedim:
SABAH IKI MINIK TOMATES
BILIM INCE KEPEKLI EKMEK
IKI KÖFTE
HASLANMIS YUMURTA
3-4 bardak (sekerli) cay
ayrica bugün 87.400 geldim ve bu hafta ikinci haftam basladigimda 90.100 geliyordum
öglen yine 3 bardak cay ictim (sekerli)
aksam saat 16:30 da aksam yemegim bulgur pilavi 1 bucuk kase 3 kasik dolu dolu brokoli yogurtlu ve bi kasikta firinda tavuk gögsü
bakalim yarin kac kilo cikacam:104::104::104::104::104::104:
en sevdiğim dizi var bugün. Gidip hazırlıklarımı yapayım dizide kalkmamam lazım yerimdenGeç olmazsa uğrarım gene
Ciddimisingerçi başa gelmeyince anlaşılmaz tabii.Bana olsa neler denerdim kimbilir. Sarımsak iyi geliyo diyolar ama bence içerden destek lazım. Yani belki bi vitamin eksikliğin filan vardır. Hiç doktora gittinmi saçın için?
Sen aç kalarakmı zayıflıyorsun? Ara yok öğlen yemeği yok. Bu şekilde zarar verebilirsin kendine
yok bugünlük öle oldu alisveristeydim 1 kadar ordan misafirlige gittik cay ictim ama börek falan yemedim kurabiye de yemediiiiiiiim sonrada anneme geldik oda niyetliydi diye onunla beraber 4 gibi falan yedik yani sekerim aslinda ac kalmiyorum bu sadece bugün öyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?