Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

offf kızlar yaaa bana fikir veriiiinn kafamı kazımaya karar verdim ama bi türlü cesaret edemiorm saçlarım çok azaldı toparlanması lazım offffffffffff

Tombalayı biliyorumda , tombala günü ne oluyo? Bişeyine filanmı oynanıyo?

Son düzenleme:

thank youuuu ı love youuuuuuu

haklısın ama ölü değil ki hücreler canlı hala ama çok inceldi güçlenmesi lazım aklımada başka bişi gelmio artk ne yaptıysam hiç bi işe yaramadı (

ben kk da okumuştum sığır iliğiyle kür yapıyoırlarmış.. çok işe yaramiş biri konu açmıştı bi araştır nette dene bence............

canım benim anneminde saçı dökülüyordu. kozmetikçiden sarımsaklı şampuan aldık ve annem hem onunla yıkadı hemde badem yağı sürdü saçına her gün bıkmadan şimdi iyi maşallah

FactorB'cim ben spor yapmadım hiç evde yürüyüş bandım yok. leslie de hiç yapmadım diyeiblirim bu hafta. ondan oldu suyada dikkat etmedim özensizdim yani. kaşındım resmen

bugün ne yedim:
SABAH IKI MINIK TOMATES
BILIM INCE KEPEKLI EKMEK
IKI KÖFTE
HASLANMIS YUMURTA
3-4 bardak (sekerli) cay
ayrica bugün 87.400 geldim ve bu hafta ikinci haftam basladigimda 90.100 geliyordum

öglen yine 3 bardak cay ictim (sekerli)

aksam saat 16:30 da aksam yemegim bulgur pilavi 1 bucuk kase 3 kasik dolu dolu brokoli yogurtlu ve bi kasikta firinda tavuk gögsü

bakalim yarin kac kilo cikacam :104::104::104::104::104::104:

FactorB'cim ben spor yapmadım hiç evde yürüyüş bandım yok. leslie de hiç yapmadım diyeiblirim bu hafta. ondan oldu suyada dikkat etmedim özensizdim yani. kaşındım resmen

Hmmm e oda güzel en azından neleri yanlış yaptığının farkındasın. Ben önceden yürürdüm şimdi leslie yapıyorum. Yürüyüş bandı istiyordum ama leslie yi sevdim. Hem önceden çalışmayan yerlerimi özellikle üst kısmıda çalıştırıyo leslie. Bana göre yürüyüşten daha iyi. Ama hepsinden önemlisi su. Bende nerdeyse hiç içmezdim eskiden meğerse yaptığım en yanlış şey oymuş. O kadar yememe ve hareketsizliğe rağmen eğerki yeterli su içseymişim 20 kilo almazdım kesinlikle En az 5 kilo az almış olurdum. Şimdi ph ı 10 ve üzeri olan bi su arıyorum. Bugün damla ya baktım 8.5 bimdeki suya baktım 6.5 filan. Erikliyi merak ediyorum herhalde en yakını odur 10 a die düşünüyorum.

onu da denemdim iğrençti onu bulmasıda baya zor oluo çünkü kemiğin içindeki ilik çok az bişi biriktirmek gerekio :)))))

Ciddimisin gerçi başa gelmeyince anlaşılmaz tabii.Bana olsa neler denerdim kimbilir. Sarımsak iyi geliyo diyolar ama bence içerden destek lazım. Yani belki bi vitamin eksikliğin filan vardır. Hiç doktora gittinmi saçın için?

Sen aç kalarakmı zayıflıyorsun? Ara yok öğlen yemeği yok. Bu şekilde zarar verebilirsin kendine

En sevdiğim dizi var bugün. Gidip hazırlıklarımı yapayım dizide kalkmamam lazım yerimden Geç olmazsa uğrarım gene

bu gün ne yedim....
KAHVALTI
beyaz peynir (yağlı) 30 gr. 82 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
uno light form ekmeği 3 dilim 126 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
domates - cherry 5 ad. 10 cal.
zeytin (siyah) 20 gr. 40 cal.
1. ARA ÖĞÜN
ayran 1 bard. 70 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
tepsi börek 0.5 dilim 210 cal.
muhallebi 0.4 kase 100 cal.
sade kek - (ev yapımı) 0.25 dilim 53 cal.
makarna - soslu 0.25 por. 84 cal.
2. ARA ÖĞÜN
mandalina 1 ad. 50 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
penguen - kavrulmuş ıspanak 75 gr. 91 cal.
yoğurt (yağlı) 200 gr. 190 cal.
halk ekmek light ekmek 40 gr. 77 cal.
salatalar (yağsız) 0.75 por. 52 cal.
beyaz peynir (yağlı) 30 gr. 82 cal.
3. ARA trabzon hurması 120 gr. 78 cal.
makarna (haşlanmış) 3 yemek kaşığı 102 cal.
toplam 1780 cal

öğlen komşudaydım ama çok az yedim....

canım evet gitmiştim, bi sorun görünmüo demişti.... seneler önce çok heveslenip çok lazımmış gibi saçlarıma perma yaptırmıştım, sonradan farkettim adam yaparken saçlarımı yakmış kopup kopup elime geliodu o zamnlar çok gürdü saçlarım toplayamıodum bile :) perma olayından srn bidaha da adam olmadı saçlarım ((( bahar kullanımş şimdi saçına sarmısak iyi geldi derse bende kullanıcam :)

Sen aç kalarakmı zayıflıyorsun? Ara yok öğlen yemeği yok. Bu şekilde zarar verebilirsin kendine

yok bugünlük öle oldu alisveristeydim 1 kadar ordan misafirlige gittik cay ictim ama börek falan yemedim kurabiye de yemediiiiiiiim sonrada anneme geldik oda niyetliydi diye onunla beraber 4 gibi falan yedik yani sekerim aslinda ac kalmiyorum bu sadece bugün öyle oldu

ervacımm sen yenı mı geldın yoksa ben mı senı yenı görüyorumm her halukarda hoşgeldinn cnmm
yolunda basarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…