Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iki kere gitmen biraz zor olmuyormu canım ya

bu yine iyi hali , birde nöbet günleri var

sabah 07 de gidip akşama kadar beklediğim

ama iyi yönü 1 gün çalışıp 1 gün evdeyim

ama şimdi nerelere gittin? sana yetişemedim herhalde ama 400 gr gitmiş ne güzel ben aldıkça alıyorum basküle küsesim geldi artık.

valla ben bile kendime hayret etmeye başladım yiyerek ve su içmeyerek kilo vermenin sırrı :76:

kendime dikkat etmem lazım diyorum olmuyor yaaa

ama artık asılmam lazım benim yaaaa:18:

sende 2011 de ve herkes inanıyorum istediği kilolara kavuşacak

hazirana kadar 15-20 kilo daha verdim mi benim işim tamamdır

özgüvene bak yaaa
bu hafta 1000 cal i geçmiyecem karar verdim

canım benim bence çok fazla yemenden kısma bana pek faydası olmuyor

en etkili yöntem hareketi ve suyu artırmak

FaktorB haklı suyu hakkıyla içmiyorum

denildiği kadar içsek kilolar gider

verdi canım 2 porsiyon meyve yazıyorda listemde kağıttada orta boy elma 1 porsiyon 1 mandalina 1 porsiyon yazıyo
2 porsyiyon meyvemi öyle alıyorum canım.

Yena ablaya bakmaya geldim. hala mı yok sırf onun için açtım bilgisyrı. ablam neredesin yaa Hâyırdır İNŞALLAH..

iyi geceler kızlar..allah allah ben de çok merak ettim.YENA neden giremedi diye.belki internet kesiktir.belki yeni evle ilgili bir sorun olabilir.

Selam arkadaşlar,
hepinizi sevgiyle kucaklıyorum,değer verip merak etmişsiniz...Dün bahsetmiştim oğlum rahatsız diye..
Sabah aile hekimimize gittik bizi çocuk hastanesine yönlendirdi solunum güçlüğü çekiyordu çünkü..tüm gün hastanedeydik...Gece geç vakit geldik..6 kez oksijen verildi iğne yapıldı...

Ateşi yok,akciğer filmleri temiz..Ama bronş yolları feci tıkanmış..Balgamı atamadığı için alt solunum yolları etkilenmiş...
Evdede devam edeceğiz 2 hafta tedaviye,inşallah çabuk cevap verir ilaçlara..

Listeyi hazırlıyorum hemen,oğlum uyuyoken..

geçmiş olsun.liste önemli değil.bu hafta olmazsa da olur.zaten bütün gün ailece koşturmuşsunuz.
senin dinlenip ertesi güne hazır olman lazım.öncelik ''anneliğine''
yine de buna da şükür..

Çok geçmiş olsun diyorum YENACIĞIM.....

Bırak Allah aşkına listeyi falan.Otur biraz kendine gel...Bir şeyler iç ,rahatla..Listesizlikten ölmedik....Daha sonra yaparsın...Hele oğlan iyileşsin de ......

neyse her şey yoluna girecek.çünkü uzun zamandır ilk kez üçümüz bir araya geldik.kızlar benim sinirlerim bozuk olunca işi espriye vururum.ama astrolojik açıdan da önemli.topiğin üç gülü aynı düzlem için de olunca,her şey yoluna girer...

No|Kullanıcı|1.Hafta|1.Hafta (Fark)|2.Hafta|2.Hafta (Fark)|3.Hafta|3.Hafta (Fark)|4.Hafta|4.Hafta (Fark)|Aylık Sonuç
1|Zeynep957|92.2|-0.4|92.2| Aynı|92.1|-0.1|
2|evian| | |119.7| |118.4|-1.3|
3|Arifeebe|101|-1|100|-1|100|Aynı|
4|toksin|84.4|-1.6|84.4|Aynı|82.2|-2.2|
5|yağmurgözlü|100|-1.3|101.3|+1.3|101|-0.3|
6|Blackandwhıte|İzinli
7|BEYZUS|İzinli| |93.1| |93|-0.1|
8|Doga3|95|-1|95|Aynı|95|Aynı|
9|Cindy black|92.5| |91|-1.5|91.6|+0.6
10|Okur| | |98| |97.9|-0.1|
11|Derin|122|-0.4|121.7|-0.3|122.8|+1.1|
12|Tombulkelebek|118.2|-1.9|117.7|-0.5|İzinli
13|YENA|98|-1|96.7|-1.3|95.4|-1.3|
14|Ekincik|78.5|-0.7|78.3|-0.2|78.1|-0.2|
15|Nightwinglover|82.7|-1.3|81.6|-1.1|?
16|Lunaazul|83.9|Aynı|İzinli| |83.5|-0.4|
17|Billurs| | | | |92|
18|YARDIM| 90.4| | 89.1|-1.3|90.1|+1|
19|ervam| | | | | 87.4
20|FactorB|İzinli| |78.1| |77|-1.1|
21|Bonus|?| |87.5| |?
22|Dalokaysmom|107.3|-2.1|108.3|+1|107.2|-1.1|
23|banu145145|108.5|-0.4|105.5|-3|İzinli
24|Nursena|92.5|-0.1|91|-1.5|91|Aynı|
25|saferan |135.8|-1.2|135.5|-0.3|135.5|Aynı|

YENACIĞIM;

Ellerine sağlık canım...Hadi artık dinlen biraz kendine gel.....

Bu arada çok güzel kilo vermişsin kutluyorum.....Her şey yoluna girecek......

TÜM KİLO VERENLERİ KUTLUYORUM......

Haftanın 1.si Toksin -2.2............................

Haftanın 2.leri YENA & evian -1.3.................

Haftanın 3.leri FactörB & Dalokaysmom -1.1....

Haftanın cezalıları.

Derin +1.1

YARDIM +1

Cindyblack +0.6

geçmiş olsun.liste önemli değil.bu hafta olmazsa da olur.zaten bütün gün ailece koşturmuşsunuz.
senin dinlenip ertesi güne hazır olman lazım.öncelik ''anneliğine''
yine de buna da şükür..

İnan hiiç uykum yok,çok şaşkınım hala,neden böyle oluyor acaba suç bendemi iyi bakamıyormuyum diye kendimi suçladım bugün hep..

Çok geçmiş olsun diyorum YENACIĞIM.....

Bırak Allah aşkına listeyi falan.Otur biraz kendine gel...Bir şeyler iç ,rahatla..Listesizlikten ölmedik....Daha sonra yaparsın...Hele oğlan iyileşsin de ......

Çok sağol beyzusum..Sık sık kontrol ediyorum zaten,iyi şimdilik..

YENACIĞIM;

Ellerine sağlık canım...Hadi artık dinlen biraz kendine gel.....

Bu arada çok güzel kilo vermişsin kutluyorum.....Her şey yoluna girecek......

TÜM KİLO VERENLERİ KUTLUYORUM......

Canım herşeyin başı sağlık,özellikle çocukların sağlığı...Sevinemedim bile verdiğim kiloya...

Fakat şu bir gerçekki,hareket çok önemli bu hafta yürüyüş dışında çok hareketli ve yoğundu benim için..

Zeynepçim özel mesaj kutun dolu haberin olsun, mesaj yazamadım sana..

İnan hiiç uykum yok,çok şaşkınım hala,neden böyle oluyor acaba suç bendemi iyi bakamıyormuyum diye kendimi suçladım bugün hep..

Zahmet etmişsin tatlım yaaa. Bu gibi durumlarda listenin ne önemi varki. İnşallah biran önce iyileşir kuzun. Gözlemlerime dayanarak söylüyorum sen mükemmel bir annesin ama olacağı varmış işte. Üzerine titredinmi , dikkat ettinmi daha bi narin oluyo çocuklar

verdi canım 2 porsiyon meyve yazıyorda listemde kağıttada orta boy elma 1 porsiyon 1 mandalina 1 porsiyon yazıyo
2 porsyiyon meyvemi öyle alıyorum canım.

1 ara öğünde 2 meyve çok. 2 kaşık yoğurtla 1 meyve veya 10-15 badem fındık ile 1 meyve yada azcık sütle 1 meyve yemen daha iyi olur. Kalsiyum meyvedeki şekerin direk yağ olarak depolanmasını önlüyo. Aklında olsun

geçmiş olsun allah şifa versin barışcığa balgam söktürücü ilaçlar vermiştir doktor onların faydası oluyor niye öyle düşünüyorsun canım ben evden dışarı çıkarmadığım halde soğuk alıyor çocuk kv bizim köyde yalınayak gezerdi çocuklar bişey olmazdı derdi üzerlerine titriyoruz ama sakındıkca gözüne çöp batıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…