iki kere gitmen biraz zor olmuyormu canım ya
ama şimdi nerelere gittin? sana yetişemedim herhalde ama 400 gr gitmiş ne güzelben aldıkça alıyorum basküle küsesim geldi artık.
bu hafta 1000 cal i geçmiyecem karar verdim
Yena ablaya bakmaya geldim. hala mı yoksırf onun için açtım bilgisyrı. ablam neredesin yaa Hâyırdır İNŞALLAH..
Selam arkadaşlar,
hepinizi sevgiyle kucaklıyorum,değer verip merak etmişsiniz...Dün bahsetmiştim oğlum rahatsız diye..
Sabah aile hekimimize gittik bizi çocuk hastanesine yönlendirdi solunum güçlüğü çekiyordu çünkü..tüm gün hastanedeydik...Gece geç vakit geldik..6 kez oksijen verildi iğne yapıldı...
Ateşi yok,akciğer filmleri temiz..Ama bronş yolları feci tıkanmış..Balgamı atamadığı için alt solunum yolları etkilenmiş...
Evdede devam edeceğiz 2 hafta tedaviye,inşallah çabuk cevap verir ilaçlara..
Listeyi hazırlıyorum hemen,oğlum uyuyoken..
Selam arkadaşlar,
hepinizi sevgiyle kucaklıyorum,değer verip merak etmişsiniz...Dün bahsetmiştim oğlum rahatsız diye..
Sabah aile hekimimize gittik bizi çocuk hastanesine yönlendirdi solunum güçlüğü çekiyordu çünkü..tüm gün hastanedeydik...Gece geç vakit geldik..6 kez oksijen verildi iğne yapıldı...
Ateşi yok,akciğer filmleri temiz..Ama bronş yolları feci tıkanmış..Balgamı atamadığı için alt solunum yolları etkilenmiş...
geçmiş olsun.liste önemli değil.bu hafta olmazsa da olur.zaten bütün gün ailece koşturmuşsunuz.
senin dinlenip ertesi güne hazır olman lazım.öncelik ''anneliğine''
yine de buna da şükür..
Çok geçmiş olsun diyorum YENACIĞIM.....
Bırak Allah aşkına listeyi falan.Otur biraz kendine gel...Bir şeyler iç ,rahatla..Listesizlikten ölmedik....Daha sonra yaparsın...Hele oğlan iyileşsin de ......
YENACIĞIM;
Ellerine sağlık canım...Hadi artık dinlen biraz kendine gel.....
Bu arada çok güzel kilo vermişsin kutluyorum.....Her şey yoluna girecek......
TÜM KİLO VERENLERİ KUTLUYORUM......
İnan hiiç uykum yok,çok şaşkınım hala,neden böyle oluyor acaba suç bendemi iyi bakamıyormuyum diye kendimi suçladım bugün hep..
verdi canım 2 porsiyon meyve yazıyorda listemde kağıttada orta boy elma 1 porsiyon 1 mandalina 1 porsiyon yazıyo
2 porsyiyon meyvemi öyle alıyorum canım.
Selam arkadaşlar,
İnan hiiç uykum yok,çok şaşkınım hala,neden böyle oluyor acaba suç bendemi iyi bakamıyormuyum diye kendimi suçladım bugün hep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?