Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Banu cum geçende yazmıştım zaten ama görmedin herhalde. Tekrarliyim ALLAH tamamına erdirsin inşallah. Ben hep olumlu hissetmiştim bak öylede oldu

Belkide o seni bulur kimbilir ? Allahım arkadaşıma iyi bir koca nasip et yarabbim bak dua da ettim tamamdır bu iş sen merak etme

Allah iyiliğni versin, güldürdün beni Akşam Akşam

Buna Kocaman bir AMIN derim işte inşallah Cümlemize derim Bekarlar icin tabiki

Ohhh be MOralim düzeldi şimdi müziğ acicam ve spor yapicam biraz..

aaaa Baharıda unutmayalım dualar Bahar içinde geçerli ALLAHım . Onada bi helal süt emmiş yaza kadar lütfen yaz düğünü olsun ama demi kızlar?

BEYZUS ve Zeynep abla gelmiş iyiakşamlar ablacım bende sizi bekliyordum. Benim bu ayaklarım hiç ısınmıyor son günlerde. Acaba bu konuyla ilgili bi bilginiz varmı? Gerçi araştırdım az önce tansiyon veya kansızlık diyo ama benim bildiğim öyle bir sağlık sorunum yok :44:
Kestane kebap
Lütfen acele cevap

9 kişi var benden çokçeneli yok yeşil çayımı içtim portakalla. Akşamda yemek yemedim. Birazdan 1 bardak daha içerim birazda olsa keyfim yerine geldi sanki. İyiki varsınız hanımlar Hepiniz çok özelsiniz benim için

Sofienin Dünyasi diye film izliyorum şimdi spor yaparken sizle paylaşmak istedim,

Film Roman Şeklinde Felsefeye giriş bir Kitapin Filmi

orda Şöyle diyor bir sahnesinde

..... Hayata en önemlı şey nedir?
Ac olan birine bunu sorarsan cevap ''yemek'' olur.

Üşüyen birine sorarsan ''sıcaklık'' diye cevap verir.

Ama bütün istekler tatmın olduğunda,
Insanların başka birşeye ihtiyaci kalır mı ?

Evet en azından Fılozofların bir ihtiyaci kalır...

Bir cevap bulmaya ihtiyaclari kalır, BİZ KIMIZ VE NIYE YAŞIYORUZ ?...

Ilginc buldum

Son düzenleme:

bence de öyle ama başka nedenlerde olabilir.örneğin benim kandaki iltihap miktarı yükseldiği zaman çok üşürüm.normalde kar yağsada pencere açık olmazsa uyuyamam.ama öyle zamanlarda içten titrerim.en iyisi bir tahlil yaptırmak..şimdiden geçmiş olsun..

Evet benimde baya Moralim düzeldi, icimi Döktüm akşam akşam :78:

Bir Damat adayi çıkarda Düğnüm olursa davetlım olursunuz

küçüksün falan dedim ama :26:geçmiş olsun diyelim geçsin silinsin inşallah sıkıntıların bende çok sıkıntı çektin bu konuda ama 2.5 sene beraber oturduk ama burnumdan geldi bide ben sesimi çıkartmam öyle olunca malum neyse geçti gitti kimseye bi kinim falan kalmadı çok şükür ayrı olunca herşey normale döndüherşey geçiyorda en beteri sevgisiz ve saygısız ilişkiler zor sabretmeside bitirmeside silmeside

Allah rahmet etsin kalanlara uzun ömürler versin inşallah

İnşallah yaşariz ama henüz daha tekrar koca bulamadım
Ama şu günlerde eski erkek arkadaşim sürekli şeker şeker mesajlar atiyor artik kim bilir sonu ne olur

Allah herşeyin hayirlisini versin.

hayırlısıı Allah herkese hayırlı yuvalar nasip etsin isteyen herkese inşallah benim teyzeminde başından tatsız bir evlilik geçtionada inşallahhhhh

Belkide o seni bulur kimbilir ? Allahım arkadaşıma iyi bir koca nasip et yarabbim bak dua da ettim tamamdır bu iş sen merak etme

aaaa Baharıda unutmayalım dualar Bahar içinde geçerli ALLAHım . Onada bi helal süt emmiş yaza kadar lütfen yaz düğünü olsun ama demi kızlar?
aminnnn

Son düzenleme:

Saol Zeynep abla. Allahım bu yaşta dökülüyorum yaaa gerçi beterinden korusun.

kızlar hepinize iyi akşamlar..yarın erkenden çıkmam lazım.mahkeme var.dua edin de bir karara bağlansın..Beyzus şimdi kilomu yazsam fazla çıkacak.çünkü iki tabak çorba,2 bardak yeşil çay.3 bardak su...şimdilik hala midemde.nerden baksan sadece sıvılar 1 litre..
yarın öğleden sonra yazsam geç olurmu?

Saol Zeynep abla. Allahım bu yaşta dökülüyorum yaaa gerçi beterinden korusun.

yağlar ısıyı içerde tutar olumlu düşünelim kilo verince yağlar gidiyorya ondan üşüyorsundur diyelim kötü düşünme bazen bendede oluyor gidiyorum ayaklarımı yıkıyorum soğuk suyla onsan sonra çoraplarımı giyiyorum hemen ısınıyor .ne garip demeee ters garıyım alimallah

herkese iyi akşamlar kızlar

işten geldim çok yorgunum geçmişi okudum

tek tek cevap yazamadım

kusura bakmayın

evet bugün ki yediklerim

aynı şeylerin tekrarı komik bir liste ama olsun

13/1/2011 Perşembe
Kahvaltı 170 cal.
simit 0.5 ad. 140 cal.
kaşar peyniri 0.25 kib. kut. 30 cal.
İlk Ara Ogun 218 cal.
sütlü çikolata 16 gr. 78 cal.
simit 0.5 ad. 140 cal.
Öğle Yemeği 217 cal.
simit 0.5 ad. 140 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
İkinci Ara Öğün -
Akşam Yemeği 294 cal.
simit 0.5 ad. 140 cal.
haşlanmış yumurta 2 ad. 154 cal.
TOPLAM KALORİ 899 cal.

Olumlu düşünelim canım iyi fikir ama eğer göbeğimdeki yağlar dururken ayağımdaki işe yarıyanlar gittiyse çok üzülürüm

benim pek keyfim yok.askerimi pamukkaleden ist.haydarpaşa gataya göndermişler.onda da eklem romatizması vardı.dr.uzun süre de kalabilirsin demiş..oğlumu görmeye gidemiyorum..gelinim hafta sonu gidecek..inşallah eşim bir hafta içinde ayağa kalkacak hale gelirde yola çıkarım..şöyle doya doya koklarım..
neyse, bayağı kaynatmışsınız.
Banu145145 çok sevindim.allah hayır neyse onu versin..
tüğm bekar olanlara,çoçuk bekleyenlere,iş arayanlara....hayır neyse nerdeyse o kapılar açılsın...

Lunaazul Haklısın canım şöööyle bir uzat ayaklarını sıcak bir içicek al kendine , dinlen Hoşgeldin bu arada

iNŞALLAH canım. Allah sana huzurlu bir yuva , benimki gibide melek bir koca nasip etsin Bizde geliriz imkan olursa
aman maşallah diyelimmmm

Olumlu düşünelim canım iyi fikir ama eğer göbeğimdeki yağlar dururken ayağımdaki işe yarıyanlar gittiyse çok üzülürüm

allah sana kolaylıklar versin dualarınada aminnn diyorum ablacımm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…