Belkide o seni bulur kimbilir ? Allahım arkadaşıma iyi bir koca nasip et yarabbimbak dua da ettim tamamdır bu iş sen merak etme
Allah iyiliğni versin, güldürdün beni Akşam Akşam
Buna Kocaman bir AMIN derim işte inşallah Cümlemize derim Bekarlar icin tabiki
Ohhh be MOralim düzeldi şimdi müziğ acicam ve spor yapicam biraz..
BEYZUS ve Zeynep abla gelmişiyiakşamlar ablacım bende sizi bekliyordum. Benim bu ayaklarım hiç ısınmıyor son günlerde. Acaba bu konuyla ilgili bi bilginiz varmı? Gerçi araştırdım az önce tansiyon veya kansızlık diyo ama benim bildiğim öyle bir sağlık sorunum yok :44:
Kestane kebap
Lütfen acele cevap
aaaa Baharıda unutmayalım dualar Bahar içinde geçerli ALLAHım . Onada bi helal süt emmiş yaza kadar lütfenyaz düğünü olsun ama demi kızlar?
9 kişi var benden çokçeneli yokyeşil çayımı içtim portakalla. Akşamda yemek yemedim. Birazdan 1 bardak daha içerim birazda olsa keyfim yerine geldi sanki. İyiki varsınız hanımlar Hepiniz çok özelsiniz benim için
küçüksün falan dedim ama :26:geçmiş olsun diyelim geçsin silinsin inşallah sıkıntıların bende çok sıkıntı çektin bu konuda ama 2.5 sene beraber oturduk ama burnumdan geldi bide ben sesimi çıkartmam öyle olunca malum neyse geçti gitti kimseye bi kinim falan kalmadı çok şükür ayrı olunca herşey normale döndü:90: Çok doğru söyledin... Insan kendi Hayatindan bir çok fedakarlık yapıyor Koca dediğne ama kendi anne babasi geride kaliyor, bir Türkü vardi sözleri şöyleydi...
... Ben yanarım Yavruma, yavrum yanar Yavrusuna.. Dünyanin Kanunu bu..
Bu sözü daha iyi anlıyorum.
Ben Eşim icin uniden vazgectim, Almanyayi terk etdim Türkiyey yerleştim bütün Hayatimi alt üst etdim, yinede olmadı...
Ahh şu Kaynanalar yok mu, hem Oğlum evlensin diye peşinde dört dolanırlar hemde herşeye burnunu sokup ilişkileri mahf ederler..
Allah rahmet etsin kalanlara uzun ömürler versin inşallahBende Babami 3 yil önce kaybetdim, çok özlüyorum,zaman gectikce dahada katlanir hale geli, alişiyor insan.
Ama çok yorulmuştuk, 2 Yil Kanser den sonra gözlerini yumdu birdahada acmadi.
Bu kadar arzalandımıda şaşirmiyorum, bukadar üzüntüden sonra
hayırlısıı
İnşallah yaşariz ama henüz daha tekrar koca bulamadım
Ama şu günlerde eski erkek arkadaşim sürekli şeker şeker mesajlar atiyor artik kim bilir sonu ne olur
Allah herşeyin hayirlisini versin.
Belkide o seni bulur kimbilir ? Allahım arkadaşıma iyi bir koca nasip et yarabbimbak dua da ettim tamamdır bu iş sen merak etme
aminnnnaaaa Baharıda unutmayalım dualar Bahar içinde geçerli ALLAHım . Onada bi helal süt emmiş yaza kadar lütfenyaz düğünü olsun ama demi kızlar?
bence de öyle ama başka nedenlerde olabilir.örneğin benim kandaki iltihap miktarı yükseldiği zaman çok üşürüm.normalde kar yağsada pencere açık olmazsa uyuyamam.ama öyle zamanlarda içten titrerim.en iyisi bir tahlil yaptırmak..şimdiden geçmiş olsun..
Saol Zeynep abla. Allahım bu yaşta dökülüyorum yaaa gerçi beterinden korusun.
Evet benimde baya Moralim düzeldi, icimi Döktüm akşam akşam :78:
Bir Damat adayi çıkarda Düğnüm olursa davetlım olursunuz
yağlar ısıyı içerde tutar olumlu düşünelim kilo verince yağlar gidiyorya ondan üşüyorsundur diyelim kötü düşünme bazen bendede oluyor gidiyorum ayaklarımı yıkıyorum soğuk suyla onsan sonra çoraplarımı giyiyorum hemen ısınıyor .ne garip demeee ters garıyım alimallah
aman maşallah diyelimmmmiNŞALLAH canım. Allah sana huzurlu bir yuva , benimki gibide melek bir koca nasip etsinBizde geliriz imkan olursa
Olumlu düşünelim canım iyi fikir ama eğer göbeğimdeki yağlar dururken ayağımdaki işe yarıyanlar gittiyse çok üzülürüm
benim pek keyfim yok.askerimi pamukkaleden ist.haydarpaşa gataya göndermişler.onda da eklem romatizması vardı.dr.uzun süre de kalabilirsin demiş..oğlumu görmeye gidemiyorum..gelinim hafta sonu gidecek..inşallah eşim bir hafta içinde ayağa kalkacak hale gelirde yola çıkarım..şöyle doya doya koklarım..
neyse, bayağı kaynatmışsınız.
Banu145145 çok sevindim.allah hayır neyse onu versin..
tüğm bekar olanlara,çoçuk bekleyenlere,iş arayanlara....hayır neyse nerdeyse o kapılar açılsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?